Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet canım bende bursalı değili canım. ilk zamanlar benimde arkadaşım yoktu komşumda yoktu zamanla hepsi oldu. bir dönem bende öyleydim. çok canım sıkılıyordu. her akşam eşim işten gelince beni dışarıya çıkarıyordu bunalıyordum ben çünkü. eşinin iş yerinden arkadaşları falan yokmu onlın hanımlarıyla falan tanışsan belki iyi anlaşacğın birileri çıkar canım. ama inan bna canım zamanla alışıyor insan. yavaş yavaş seninde çevren olur canım. inşallah bebişinede kavuşursun en kısa zamanda. canım kayınvaliden bursalı mı? benm kayınvalidemlerde yok burda bir eşim ben ve şimdi ailemize yeni katılan kızım.. başka kimsemiz yok.

bazı zamanlar oluyor bazende çok huzurlu oluyor anlmıyorum. bakalım biraz daha büyümesini bekleyeceğizz artık.

oluyo evet her zaman gazı olmuyo limoncum ben bile ecrine akıl sır erdiremiyorum bugün beni üzdü kızım hiç yemek yemedi cadı kaşığı çıkarıyo ellerini sokuyo ağzına dişler çok yoruyo kızımı

yazın ecrininde eklem yerleri kızarmıştı sorudm doktora pudra yerine pişik kremi sür dedi çokta kızarıyosa bepanten sürebilirsin dedi

oyyyyyyyyyyyyyy kıyamam ben onu yesinler fısığımı. diş olayı çok zor inşallah en kısa zamanda çıkarlda rahat edersin canım.

maviş sende bizdensin bende bursalı deyilim senin memleket yakınmış en azından ben yozgatlıyım 11 saatlik yol olur inş en kısa zamanda ama bebek olursa senin için çok iyi olur inan bana kendine bile zamanın olmuyo

canım arkadasları var ama bana uzak kalıyorlar belki biliyorsundur ben ertuğrulkentte oturuyorum onlar daha merkezde oruruyor burda ulasım sorunu var otobüs fallan gitmiyor otaraflara onun için evdeyim herzamn sen netarafta oturuyorsun

yaprakcım mecbuecim biz fransız kaldık konuya bacım. ama neyse kızlar vardır bir bildiğiniz. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyyyyyyyyyyyyyy kıyamam ben onu yesinler fısığımı. diş olayı çok zor inşallah en kısa zamanda çıkarlda rahat edersin canım.

inş ama bi sürü diş çıkarması lazım her seferinde sil baştan yapıyoruz taneli yiyeceklere alışmıştı ne güzel ama şimdi gene pek yemiyoohaoldumsmile

evet canım kayınvalidemde bursade oturuyor ama çok ilgisiz hiç gelmiyor gitmiyor yani sanki benim kimseyle görüşmemi istemiyor gibi

ben bursada pek yer bilmiyorum desem yeridir canım. daha çok yeniyiz buralarda. arkadaşlarına çok sık gidemesende haftada bir giderdin onlarda sana gelirler zaman zaman canım. ama çocuk olunca zaman nasıl geçiyor anlmıyorsun. burnunu çıkaramıyorsun evden hele yeni doğunca. ben nilüferde oturuyorum canım. daha detaylı yazamıyorum eşim kızıyor özel bilgileri verince canım.opuyorumnanaktan

inş ama bi sürü diş çıkarması lazım her seferinde sil baştan yapıyoruz taneli yiyeceklere alışmıştı ne güzel ama şimdi gene pek yemiyoohaoldumsmile

haklısın dimi bir sürü diş var daha. bizimkilerin gaz sorunu. büyüdükçe yemiyolar derdi. bu kılar büyüyene kadar bizi mum edecekler.

anladım ben detay veriyorum bi sorun olmaz ki atam adres vermedikten sonra ben ertuğrulkentteyim çok sıkıcı biyer burasıda nilüfer

kızlar ben kaçar bizim cadı uyandı onu emzireyim. sonrada yemek yapayım. yine gelirim akşam fırsat olursa bizim kızdan.

anladım ben detay veriyorum bi sorun olmaz ki atam adres vermedikten sonra ben ertuğrulkentteyim çok sıkıcı biyer burasıda nilüfer

benim eşim kızıyor canım o yüzden. internet ortamı doğru değilmiş bu tip bilgiler vermek o yüzden yazamıyorum canım kızıyor o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…