Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

sende evleniptemi geldin bursaya esin bursalımı mecbue

evet canım eşim bursalı benimde bende evleneli 2 yıl olcak nerdeyse ama daha doğru düzgün bilmiyorum bende bursayı 3 ay sonra hamile kaldım evlendikten yani sonra hep yatmak zorunda kaldım sonra bebeyim prematüre doğdu sonra bebek oldu çıkamadım derken iki yıl olcak ama gene pek bilmiyorum burayı

kızlar gittim geldim kimsecikler kalmamış. pişik kremi aldım bu sefer sebamed aldım. onu kullanalım birde bakalım.

arkadaslar benim ilişkiden sonraki yanmam devam ediyor hala ya tedavi olmuştum ahmet beyi arasam bişey söylermi acaba bi kutu daha kullansammı fitilden

selam kızlar, nasılsınız

mecbure topiğimiz çok popüler canım
misafirlerin çok olması da bunu gösteriyor
oh ne güzel hihoyyyt

maviş sen de enfeksiyon mu vardı, öyle hatırlıyorum sanki
antibiyotik kullandıysan, antibiyotikler de mantar yapıyor vajinada
ben öyle biliyorum, olmazsa tekrar git, bir muayne ol mantar falan varsa
onun için de bir ilaç, fitil falan kullanırsın vereliniortak

evet canım kayınvalidemde bursade oturuyor ama çok ilgisiz hiç gelmiyor gitmiyor yani sanki benim kimseyle görüşmemi istemiyor gibi

aman boşver mevişcim ya
sürekli gelip gitse herşeyine karışsa daha mı iyi
boşver böylesi daha güzel
niye kimseyle görüşmeni istemiyormuş ki
ona neymiş. eşin karışmadıktan sonra o izin verdikten sonra
istediğinle görüşürsün boşver sen takma kafanı vereliniortak

ay canım ya, ben atlamışım senin yazını valla kusura bakma

çok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz böyle bişey
evet yeni doğan bebeklerde oluyormuş böyle bir sorun
eşim de anlatmıştı geçen gece hastaneye getirmişler
böyle küçük bir bebek ve sorun aynı ama iyileşmiş neyse ki
inşallah doruğun da bu şikayetleri bitecek canım.

bende de ilk zamanlar göğsümde şişlik olmuştu taş gibiydi çok acıyordu
ben sonra süt sağma makinesiyle sürekli sağmıştım ve ancak öyle geçirdim
süt kanallarıyla alakalı bir problemmiş canım. inşallah düzelmiştir şimdi
geçici şeyler üzme kendini sen, sütün de zamanla artacaktır.
iyiki anneciğin var ve sana yardımcı. en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin inşallah canım a.s.

kızlar ya boynundaki kızarıklar geçmedi bir türlü yavrumun pişik kremi sürsem olur mu oralara ?

isiliktir onlar canım, ilk bir-iki ay ilaydada da olmuştu
sıcaktan oluyor sanırım. senin evin çok sıcaktı yanlış hatırlamıyorsam
pişik kremi iyi gelir mi bilmiyorum. ama bir dene istersen ya da doktorunuzu bir arayıp sorsanız o daha iyi bilir canım. ben bişey sürmüyordum. arada bebeyağı falan sürüyordum zamanla geçiyor ya. tabi eğer isilikse yani alerjik bişey falan olmasın da.

evet canım antibiyotik kullanmadım sadece fitil kullandım doktor 2hafata sonra etki eder dedi bugün aradım ahmet bey bıkacak benden ya 2hafta sonun da gecmezse yine gel dedi ama ben korkuyorum gitmeye alttan muayene ediyor ben çok utanıyorum

anladım canım, evet haklısın erkek dr olduğu için insan utanıyor
ama sonuçta sağlık bu yani, diğer sorununun çözülmesi senin için daha önemli
ve biran önce çözülmesi gerekli öyle düşün.
hem niye bıksın ya onların işi bu sonuçta bak geçmezse gel yine demiş ya
gitmen gerek evet. ay ahmet bey bizlerden daha utangaç ya, o yüzden ben ahmet beyden pek utanmamıştım :kedi:

evet popüler olduğu kesin canım :)

doğru ya çok beyfendi bi doktor yanında rahat ediyosun sen evlendikten kac ay sonra hamile kaldın

evet insan utanıyo bayanda olsa erkekte olsa ama sağlık yapcak bişey yok ilaydanında dediyi gibi ahmet bey zaten kendisi çok utangaç

kızlar ya boynundaki kızarıklar geçmedi bir türlü yavrumun pişik kremi sürsem olur mu oralara ?

kızarıklık derken pütür pütür şeklindemi yoksa uzun bi şerit halinde kızarıklıkmı evin gene çok sıcaksa bu aralar yağmurda olsa havalar ılık bunaltmayın yarenciğimizi annesi

gene misafiri var topicimizin kızlar misafir arkadaş üye olup gelsene:)hergün hergün zor olmuyomu takip etmek yorumda yapamıyosun

doğru ya çok beyfendi bi doktor yanında rahat ediyosun sen evlendikten kac ay sonra hamile kaldın

benimki biraz karışık canım
ilk birkaç yıl biz erteledik bebeği
yani işlerimiz gereği öyle icab ediyordu
sonra niyetine girdik hemen olmadı tabi
ben de problemler vardı, kistlerim, adet düzensizliğim falan vardı
onları halletmek biraz zaman aldı. sonra hamile kaldım ama düşük yaptım
düşükten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve Allah'a şükür kızım dünyaya geldi.
darısı senin başına inşallah canım. niyetine girmişsin inşallah olur en yakın zamanda.

kızarıklık derken pütür pütür şeklindemi yoksa uzun bi şerit halinde kızarıklıkmı evin gene çok sıcaksa bu aralar yağmurda olsa havalar ılık bunaltmayın yarenciğimizi annesi

kız mecbure doktor gibi sormuşsun valla aferin sana :roflol:
ama tecrübeli bir annesin sen artık. evet havalar nemli bu ara o yüzden de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…