- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.761
sende evleniptemi geldin bursaya esin bursalımı mecbue
kızlar gittim geldim kimsecikler kalmamış. pişik kremi aldım bu sefer sebamed aldım. onu kullanalım birde bakalım.
evet canım kayınvalidemde bursade oturuyor ama çok ilgisiz hiç gelmiyor gitmiyor yani sanki benim kimseyle görüşmemi istemiyor gibi
slm kızlar.daha eve dönemedim annemde kalıyorum.doruğa bakmak çok zor,sütüm yetmiyor,göğsümün biri şişti taş gibi oldu ilaç kullanıyorum.mama veriyorduk geçen boğuldu hastaneye zor yetiştirdik.sürekli ağlıyor mama vermeyede korkuyoruz şimdi.o yüzden bir süre daha annemde kalacağım.dua edin bizim için kızlar doruk sürekli mama yerken boğuluyor,öksürürken bile boğuluyor.
neyse herkes iyidir inşallah.bizde iyi olalım döneceğiz teyzeleri.
ablamdan yazıyorum şimdilik bizden bu kadar hepinizi öptum.bu arada bana iyi bir çocuk doktoru tavsiye edeniniz armı kızlar
kızlar ya boynundaki kızarıklar geçmedi bir türlü yavrumun pişik kremi sürsem olur mu oralara ?
evet canım antibiyotik kullanmadım sadece fitil kullandım doktor 2hafata sonra etki eder dedi bugün aradım ahmet bey bıkacak benden ya 2hafta sonun da gecmezse yine gel dedi ama ben korkuyorum gitmeye alttan muayene ediyor ben çok utanıyorum
selam kızlar, nasılsınız
mecbure topiğimiz çok popüler canım
misafirlerin çok olması da bunu gösteriyor
oh ne güzel hihoyyyt
maviş sen de enfeksiyon mu vardı, öyle hatırlıyorum sanki
antibiyotik kullandıysan, antibiyotikler de mantar yapıyor vajinada
ben öyle biliyorum, olmazsa tekrar git, bir muayne ol mantar falan varsa
onun için de bir ilaç, fitil falan kullanırsın vereliniortak
doğru ya çok beyfendi bi doktor yanında rahat ediyosun sen evlendikten kac ay sonra hamile kaldınanladım canım, evet haklısın erkek dr olduğu için insan utanıyor
ama sonuçta sağlık bu yani, diğer sorununun çözülmesi senin için daha önemli
ve biran önce çözülmesi gerekli öyle düşün.
hem niye bıksın ya onların işi bu sonuçta bak geçmezse gel yine demiş ya
gitmen gerek evet. ay ahmet bey bizlerden daha utangaç ya, o yüzden ben ahmet beyden pek utanmamıştım :kedi:
evet canım antibiyotik kullanmadım sadece fitil kullandım doktor 2hafata sonra etki eder dedi bugün aradım ahmet bey bıkacak benden ya 2hafta sonun da gecmezse yine gel dedi ama ben korkuyorum gitmeye alttan muayene ediyor ben çok utanıyorum
kızlar ya boynundaki kızarıklar geçmedi bir türlü yavrumun pişik kremi sürsem olur mu oralara ?
belki onlarında beim gibi bebekleri olmadığı için katılmak istemiyorlardırgene misafiri var topicimizin kızlar misafir arkadaş üye olup gelsene:)hergün hergün zor olmuyomu takip etmek yorumda yapamıyosun
doğru ya çok beyfendi bi doktor yanında rahat ediyosun sen evlendikten kac ay sonra hamile kaldın
gene misafiri var topicimizin kızlar misafir arkadaş üye olup gelsene:)hergün hergün zor olmuyomu takip etmek yorumda yapamıyosun
kızarıklık derken pütür pütür şeklindemi yoksa uzun bi şerit halinde kızarıklıkmı evin gene çok sıcaksa bu aralar yağmurda olsa havalar ılık bunaltmayın yarenciğimizi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?