- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.781
belki onlarında beim gibi bebekleri olmadığı için katılmak istemiyorlardır
belki onlarında beim gibi bebekleri olmadığı için katılmak istemiyorlardır
belki üyedir ama gözükmek istemiyordur nereden biliyorsun :roflol:[/QUO olabilir tabi ama misafir gibi girip gezeceğine üyeyse gelsin ne merak ediyosa okusun canım açıktan yada yazsın daha rahat eder:)
kız mecbure doktor gibi sormuşsun valla aferin sana :roflol:
ama tecrübeli bir annesin sen artık. evet havalar nemli bu ara o yüzden de olabilir.
belki üyedir ama gözükmek istemiyordur nereden biliyorsun :roflol:[/QUO olabilir tabi ama misafir gibi girip gezeceğine üyeyse gelsin ne merak ediyosa okusun canım açıktan yada yazsın daha rahat eder:)
olmaz fanatik bir hastaysa doktoru alınır gücenir sonra belki :roflol:
ben 11 aylık evliyim ilk defa adetim gecen ay çok gecti tam 1ay bende doktora gittim 15 gün gecikince ahmet beye gittim ahmet beyde biraz kilo vermem gerektiğini söyledi ondan gecikmiş dedi allttan muayene etti enfeksiyon var dedi smear testi yaptı normal çıktı değerlerim ilaç kullandım ama hiçbi sorunum yokmuş öyle dedi çok korkuyorum benimde bebeğim olmaz diye adetim bundan sonra hep ilaçalamı gelecek bilmiyorum moralim bozuluyor kafama takmıyayım diyorum olmuyor eşimde bende bebek çok istiyoruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ben artık bi bebeişim olsun benim de geceleri uyutmasın beni gazı olsun çıkarayım karnı acıksın emzireyim çok özeniyorum bunlara daha yasım çok değil ama bebek için deli divane oluyorum alışveriş merkezlerinde bebek reyonlarının önünden gecerken gözlerim doluyor ihtiyacımız var beizim bebeğe hemde çok allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlı bi bebek evlat nasip etsin
yokya hiç bir sorun yok dedi ahmet bey yumurtan catlamış dedi polikistik overden hiç bahsetmedi bile ama benim kansızlık sorunum kanda ferritin yani demir eksikliği var ama hamileliğe engel falan demedi hiçcanım daha çok yeni evlisin yaşın da çok genç olacak inşallah üzme kendini
adet düzensizliği ve kilo tam bir kısır döngü. polikistik over var mı sen de öyle bişey dedimi ahmet bey, insülin direnci falan. ben de insülin direnci vardı. ilaç kullanmıştım hep. hamileyken bile ilk 6 ay ilaç kullandım düşük olmasın diye. ilk bebeğimi kaybettim ya ben o yüzden sen de iyice düzene girmeden herşey hamile kalma. acele etme. önce tedavini ol. hamile kalmak kadar hamileliği ssorunsuz sürdürebilmek ve zamanında doğum yapmak da çok çok önemli. o yüzdenen hayırlı zamanda hayırlısını iste.
ben 11 aylık evliyim ilk defa adetim gecen ay çok gecti tam 1ay bende doktora gittim 15 gün gecikince ahmet beye gittim ahmet beyde biraz kilo vermem gerektiğini söyledi ondan gecikmiş dedi allttan muayene etti enfeksiyon var dedi smear testi yaptı normal çıktı değerlerim ilaç kullandım ama hiçbi sorunum yokmuş öyle dedi çok korkuyorum benimde bebeğim olmaz diye adetim bundan sonra hep ilaçalamı gelecek bilmiyorum moralim bozuluyor kafama takmıyayım diyorum olmuyor eşimde bende bebek çok istiyoruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ben artık bi bebeişim olsun benim de geceleri uyutmasın beni gazı olsun çıkarayım karnı acıksın emzireyim çok özeniyorum bunlara daha yasım çok değil ama bebek için deli divane oluyorum alışveriş merkezlerinde bebek reyonlarının önünden gecerken gözlerim doluyor ihtiyacımız var beizim bebeğe hemde çok allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlı bi bebek evlat nasip etsin
olmaz fanatik bir hastaysa doktoru alınır gücenir sonra belki :roflol:
o zaman gizli gizli okumasın canım fanatik hastalar :1closedeyes:
kızarıklık derken pütür pütür şeklindemi yoksa uzun bi şerit halinde kızarıklıkmı evin gene çok sıcaksa bu aralar yağmurda olsa havalar ılık bunaltmayın yarenciğimizi annesi
nasıl anlatsam canım ya küçük küçük nokta şeklinde şerit halinde değil boynuda var sadece. kırmızı nokta nokta. çok giydirmiyoruz bir tane incecik bir battaniye örtüyoruz o kadar. emerken falan çok terliyor yoruluyor ondan mı oluyo ki acaba.
o zaman isiliktir büyük ihtimalle zefer beyin numarası yokmu canım kafan çok takılıyosa ara bi sor için rahatlasın en azından dersin epeyidir böyle geçer diye bekliyodum geçmedi dersin
bu arada bende zefer beyin cep nosu var verebilirim limoncum gerçi kendi vermiştir ama olduda unutkanlığınıza falan geldiyse
bu günlerde götürmeyi planlıyorum kalça çıkığı muayeneside olması gerekiyormuş galiba tam bilmiyorum. gittiğimde onlarıda gösteririm olmadı canım. bir pişik kremi süreyim bakayım ne olcak yarında banyo yaptırcaz kızıma......
yok canım bende zafer bey'in kartını almadık. bu gittiğimde alırız. hem muayene oluruz bir bakalım ona göre...
evet kalça usgsi çektirirsiniz büyük ihtimalle sür pişik kreminin zarrı gelmez heralde ohhhhh prensese banyo yapsın rahatlasın kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?