Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

belki onlarında beim gibi bebekleri olmadığı için katılmak istemiyorlardır

aman canım ne önemi var ki
inşallah senin de olacak bebeğin
ben de bebğim yokken takılıyordum buralara
sadece bebekliler yokki bu sayfalarda

biz mecbureyle az çok tahmin ediyoruz misafir sanatçıları ya neyse boşverin hihoyyyt

belki onlarında beim gibi bebekleri olmadığı için katılmak istemiyorlardır

canım olmuyo deyilki senin hele bi dur bakalım tedavi sürecin bi bitsin ama burası sadece hamile ve annelerin girdiyi bi topic deyil ki bak ilaydada bazı şeyler yaşamış ben hamile kalmakta deyil ama kaldıktan sonra yaşadım yani bunları düşünüpte üzme kendini insanoğluyuz dertlerimizi türlü türlü utanacak çekinecek hiçbişye yok herşey Allahtan geliyo neticede

kız mecbure doktor gibi sormuşsun valla aferin sana :roflol:
ama tecrübeli bir annesin sen artık. evet havalar nemli bu ara o yüzden de olabilir.

ecrindede oldu geçen aylarda ama babası sakallıydı o öpünce alerji oldu bazende boynunun altı kızarıyo oda pişikten oluyo tecrübe kazanıyosun ister istemez herşeyide sorunca doktora doktorumuzda saolsun çok sabırlı herşeye cevap verince bişeyler kalıyo aklında

ben 11 aylık evliyim ilk defa adetim gecen ay çok gecti tam 1ay bende doktora gittim 15 gün gecikince ahmet beye gittim ahmet beyde biraz kilo vermem gerektiğini söyledi ondan gecikmiş dedi allttan muayene etti enfeksiyon var dedi smear testi yaptı normal çıktı değerlerim ilaç kullandım ama hiçbi sorunum yokmuş öyle dedi çok korkuyorum benimde bebeğim olmaz diye adetim bundan sonra hep ilaçalamı gelecek bilmiyorum moralim bozuluyor kafama takmıyayım diyorum olmuyor eşimde bende bebek çok istiyoruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ben artık bi bebeişim olsun benim de geceleri uyutmasın beni gazı olsun çıkarayım karnı acıksın emzireyim çok özeniyorum bunlara daha yasım çok değil ama bebek için deli divane oluyorum alışveriş merkezlerinde bebek reyonlarının önünden gecerken gözlerim doluyor ihtiyacımız var beizim bebeğe hemde çok allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlı bi bebek evlat nasip etsin

ben 11 aylık evliyim ilk defa adetim gecen ay çok gecti tam 1ay bende doktora gittim 15 gün gecikince ahmet beye gittim ahmet beyde biraz kilo vermem gerektiğini söyledi ondan gecikmiş dedi allttan muayene etti enfeksiyon var dedi smear testi yaptı normal çıktı değerlerim ilaç kullandım ama hiçbi sorunum yokmuş öyle dedi çok korkuyorum benimde bebeğim olmaz diye adetim bundan sonra hep ilaçalamı gelecek bilmiyorum moralim bozuluyor kafama takmıyayım diyorum olmuyor eşimde bende bebek çok istiyoruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ben artık bi bebeişim olsun benim de geceleri uyutmasın beni gazı olsun çıkarayım karnı acıksın emzireyim çok özeniyorum bunlara daha yasım çok değil ama bebek için deli divane oluyorum alışveriş merkezlerinde bebek reyonlarının önünden gecerken gözlerim doluyor ihtiyacımız var beizim bebeğe hemde çok allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlı bi bebek evlat nasip etsin

canım daha çok yeni evlisin yaşın da çok genç olacak inşallah üzme kendini
adet düzensizliği ve kilo tam bir kısır döngü. polikistik over var mı sen de öyle bişey dedimi ahmet bey, insülin direnci falan. ben de insülin direnci vardı. ilaç kullanmıştım hep. hamileyken bile ilk 6 ay ilaç kullandım düşük olmasın diye. ilk bebeğimi kaybettim ya ben o yüzden sen de iyice düzene girmeden herşey hamile kalma. acele etme. önce tedavini ol. hamile kalmak kadar hamileliği ssorunsuz sürdürebilmek ve zamanında doğum yapmak da çok çok önemli. o yüzdenen hayırlı zamanda hayırlısını iste.

yokya hiç bir sorun yok dedi ahmet bey yumurtan catlamış dedi polikistik overden hiç bahsetmedi bile ama benim kansızlık sorunum kanda ferritin yani demir eksikliği var ama hamileliğe engel falan demedi hiç

ahh canım kendini bu kadar kasar üzersen inan hamile kalman daha zor olur hamilede kalırsın bak madem değerler normal biraz sabredeceksin bizlerde inan bana hiç kolay bi şekilde anne olmadık mavişcim ama senin doktorun mükemmel bi doktor en azından o avantajın var zamanla hepsi olur inan bana çok huysuz uyutmuyo dersin bak rabbim ömür verirse görürüz inş beraber bu günleride e tabi bide kayınvalidene falanda canın sıkılıyo seninde benim gibi arkadaşın yok akrabamda yok benim burda ama buraya üye olmak bana çok iyi geldi her konuda yazabilirsin buraya olmazsa bile özelden mesaj yazabilirsin bana bize inan bana topicimiz diye söylemiyorum gerçekten dört dörtlük insanlar burdakiler

kızarıklık derken pütür pütür şeklindemi yoksa uzun bi şerit halinde kızarıklıkmı evin gene çok sıcaksa bu aralar yağmurda olsa havalar ılık bunaltmayın yarenciğimizi annesi

nasıl anlatsam canım ya küçük küçük nokta şeklinde şerit halinde değil boynuda var sadece. kırmızı nokta nokta. çok giydirmiyoruz bir tane incecik bir battaniye örtüyoruz o kadar. emerken falan çok terliyor yoruluyor ondan mı oluyo ki acaba.

canım benim zamana ihtiyaç var demek ki. bak ne güzel sorunun yokmuş canım çok şükür. stres yapma en kısa zamanda gelecektir bebiş. rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım.

o zaman isiliktir büyük ihtimalle zefer beyin numarası yokmu canım kafan çok takılıyosa ara bi sor için rahatlasın en azından dersin epeyidir böyle geçer diye bekliyodum geçmedi dersin

bu arada bende zefer beyin cep nosu var verebilirim limoncum gerçi kendi vermiştir ama olduda unutkanlığınıza falan geldiyse

o zaman isiliktir büyük ihtimalle zefer beyin numarası yokmu canım kafan çok takılıyosa ara bi sor için rahatlasın en azından dersin epeyidir böyle geçer diye bekliyodum geçmedi dersin

bu günlerde götürmeyi planlıyorum kalça çıkığı muayeneside olması gerekiyormuş galiba tam bilmiyorum. gittiğimde onlarıda gösteririm olmadı canım. bir pişik kremi süreyim bakayım ne olcak yarında banyo yaptırcaz kızıma......

evet kalça usgsi çektirirsiniz büyük ihtimalle sür pişik kreminin zarrı gelmez heralde ohhhhh prensese banyo yapsın rahatlasın kuzucuk

yok canım bende zafer bey'in kartını almadık. bu gittiğimde alırız. hem muayene oluruz bir bakalım ona göre...

tamam o zaman çok merak ettiysen diye ama bebeklerde oluyo terslik yoktur inş olun bakalım muayenenizi ne diycek doktor

evet kalça usgsi çektirirsiniz büyük ihtimalle sür pişik kreminin zarrı gelmez heralde ohhhhh prensese banyo yapsın rahatlasın kuzucuk

bakalım babamızın fırsat bulduğu ilk fırsatta gidelim. bakalım neler diyecek doktor. pişik kremi süreyim. yarın banyodan sonrada yağlarız kızımı. ohhhhhhh missssss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…