Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

selam arkadaşlarr... bende 36 hafta 3 günlük hamileyim. ahmet yılmaz a gidiyorum ama malesef bu 3. doktorum... ama ahmet beyden memnunum. benden daha uzun zamandır gidenlerden bilgi alabilirmiyim? ve medical park ta doğum yapanlar dan da bilgi istiyorum...

bakalım babamızın fırsat bulduğu ilk fırsatta gidelim. bakalım neler diyecek doktor. pişik kremi süreyim. yarın banyodan sonrada yağlarız kızımı. ohhhhhhh missssss.

ohh şimdiden saatler olsun küçük tospike peki menun kaldınızmı zafer beyden ben bi pazar sabahı ateşlenince götürmüştümde zafer beyin nöbeti biterken son anda gitmişiz ben beyenmiştim bebekle falan ilgilenmesini gerçi hepsini biliyorum ben az çok ordaki çocuk doktorlarının kuvöz doktorumuz bi haftalığına yurt dışına gidince hepsi sırayla geliyolardı

hoşgeldin canım inş sağlıklı bi doğum yapar bebeyini alırsın kucağına ne gibi bilgiler istiyosun mesela hastane hakkında ben doğum yapalı 10 ay olcak ama ben kendi adıma memnun kalmıştım artı doğumdan öncede 10 gün hastanede yatmıştım

hoşbuldukk:) bende 2 sene önce ameliyat olmuştum hastaneyi biliyorum ama yinede doğum farklı bişi.yani ahmet beyede yeni gitmeye başladım sizin doktorunuzda oydu sanırım. normalmi oldu sezaryan mı? hastanede doğum parası dışında ekstralar çıkıyormu? bazı hastanelerde duyuyorum çünkü.

ahhh canım benim hikayem çok farklı malesefki ben çok kötü bi geceden sonra sevk edildim medicale ben farklı bi hastanede farklı bi doktora gidiyodum gitmez olaydım keşke preklampsi geçirdiyimi anlamadı bi pazar sabahı yüzümde haddinden fazla şişlik olunca aradım kendisi yokmuş hastanede başka bi doktor baktı o anladı beni fakülteye sevk etti orda kuvöz olmadığı için sabaha kadar aranarak sadece medicalde bulundu özellikle ahmet beyin ismini verdiler fakültede öyle yatış yaptım medicale ben sezeryanla doğurdum genel anesteziyle yaptım ve normal iki kişilik odada kaldım doğumdan sonra 700 yada 750lira ödedim şimdi tam hatırlamıyorum kusura bakma:)yaşlandımmı ne ama epidural ve suit oda olursa fark oluyodur galiba

ooofff çok şükür ki bitmiş o kötü günler sizin için... bende faklı bir hastane ve doktorda başlamıştım ama malesef maddi olarak bizi çok zorladılar ve doğumdada zorlayacaklardı o yüzden değiştirdim. şimdi o yüzden ahmet yılmaz hakkında bilgi istedim. ama sanırım medicalle ve doktorla ilgili kötü bir anınız yok. umarım benimde olmaz ve pişman olmam.sabırla bekliyoruz bakalım. birde kaçıncı haftada sezaryana aldılar sizi rahatsızlandığınız için sanırım değilmi?

slm cnm. ben hamile kaldığım ilk günden beri ahmet bey'e gittim. çokta memnun kaldım neler öğrenmek istiyorsun canım ona göre yazayım ben geçen ay doğum yaptım canım.

evet malesef çok kötü bi dönemden çıktım hala etkisi üzerimde ama şükür rabbime karşımıza ahmet beyi çıkardı kendisini sadece 15 gün tanıdım ama ömrüm oldukça ona minnet borcum olcak ve hep dua edicem önce Allah sonra ahmet bey sayesinde kızımı aldım kucağıma maddi açıdan bizim ödediyimiz miktar bu ama ben nisanda yaptım 2009da seninde az kalmış görüşebilirsin doğum konusunu fiyatları epidurali suit odayı falan çünkü onlarda fark alınıyo benim medicalde tek kötü anlarım kızımı orda kuvözde bırakıp eve gelmekti 25 gün kızıma hasret geçirdim şükür ki sonra kızımı alıp çıktım hastaneden ben halada medicale götürüyorum kızımı benim doğumum 28 haftalıkken oldu baya erken bi doğum yaptım ben sen ve bütün hamileler inş son haftalara kadar sağlıkla gidersiniz ben çok memnun kalmıştım hem ahmet beyden hem medicalden ama tabiki tercih meselesi inş seninde beklentilerini karşılarlar memnun kalırsın ama daha yeni annelerimizde var bitaneside limon:) genelde hepimiz memnun kaldık

selam limonnn... aslında bu saatten sonra araştırmak ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama ahmet beyin hastalarından iyi şeler duymak rahatlatıyor sanırım biraz. çünkü kendisini tanımıyorum henüz 2 kez gittim cumartesi tekrar gideceğim.ama bunca hafta başkasına gitmiş olmama rağmen gayet iyi ilgilendi benimle. sakin olması da insana güven veriyor aslında. doğumla ilgili her şeyi merak ediyorum aslında neler yaşayacağım telaş başladı yani. sizin sezaryanmıydı normalmi?

selam kızlar nasılsınız
limon nasıl oldu yaren prenses
mecbue sen nasılsın
keltoş prenses koşturuyormu yine yürütecinde

bizde akşam realin o tarafa gittik reale de uğrayalım dedik öylesine
realin içinde bir bebek ve çocuk mağazası var, kapatıyoruz % 50 indirim falan yazıyordu
girip baktık içere güzel kaliteli şeyler vardı, fiyatlar da gayet uygundu
mavişime mont aldık. biraz büyük önümüzdeki kış için düşündük
elbise aldık 1 tane, ev ayakkabısı aldık çok güzel hihoyyyt
size de haber vereyim dedim aklınızda olsun. yolunuz o tarafa düşerse
bebişlere bier bakarsınız belki .

özge hoşgeldin canım, ahmet bey çok iyi bir doktordur için rahat olsun.
buradaki çoğu arkadaşın doğumua girdi ve hepsi de çok memnun kaldı.

aayyy yaprakcım ecrin hiç uyumadı dün gece burnu tıkandı jel sıktım sana bahsettiyim o bitkisel ilaçtan damlattım yastığına zaten buhar makinası hep açık ama bütün gece ayaktaydık kendimi geçtim yavrum çok rahatsız oluyo az öncede yedirdim bişeyler sonra burnuna jel sıktım gene çıkardı kulaklarını çekiştirip duruyo gene dişler başladı bide yatak deyiştirdik ondanmı huysuzlğu anlamadım realde varmış evet biz pek gitmiyoruz ama bikaç defa girincede oraya bakmak hiç aklımıza gelmemişti bide benim eşim pek sevmiyo nerde işin varsa al çıkalım ee belki ordada bişey beyencem ordada işim olcak diyorum ama yok bizde iki hafta önce ecrine oyuncak almıştık asmerkezden şarjını orda unutmuş eşim hala gidip deyiştircez bu hafta bütün bi hafta çalıştı akşamda eve gelince çok yorgun oluyo böyle hep evdeyiz yaniboshayallersmile

ay canım benim çok geçmiş olsun ya
evet burun tıkanıklığı çok kötü huzursuz ediyor
biz de ilaydaya damla damlatıyoruz çok rahatsız oluyor ve çok ağlıyor damlatırken zorla yani ,bizim de buhar mak. çalışıyor ama yine kışın tam önüne geçilmiyor
ilaydanın da birkaç tane dişi kabarmış epey ve geceleri o da çok uynıyor ağlayarak hem de ama ne yapabiliriz. ağrı kesici ateş düşürücü şurup veriyorum, diş jeli sürüyorum yani başka bişey gelmiyor elden. sabredip bekliyecez. kış bitiyor az kaldı. inşallah baharda daha güzel olur hem bizim hem de onlar için.

canım biz de o tarafa yolumuz düştüğü için gittik yani. yoksa özel olarak değil. tesadüfen gördüm indirimi. 100 tl lik montlar 50 tl ye falan inmiş güzel yani. asmerkeze giderseniz dönüşte uğrarsınız. keltoşa da mont falan bakarsınız belki siz de.

aman canım onların yorgunlukları bitmez hiç. napalım biz de yorgunuz yani. bütün gün bebişlerle uğraşmak kolaymı sanki. ama bizimkine son dönemde bişeyler oldu kendisi ikide bir çıkalım çıkalım deyip duruyor. dün akşam ben istemedim aslında yaprak dökümünü izliycektim ama boşver onların tekrarları oluyor olmazsa da netten izlersin falan dedi ikna etti yani. ama iyi oluyor böyle arada çıkıp hava almak. maviş de çok seviyor gezmeyi. dışarda çok mutlu maşallah

bide benim kocama olsakaydirigubbakcemile3dışarıda gezmeyi sever ama avm hoşlanmaz bide şuna bakalımbi falan derim sen bak ben ecrini dışarıda oyalayım der benimde işime geliyokaydirigubbakcemile5evet bu aralar her yerde indirim var şimdi alsamda seneye ne kadar olcak bilmiyorum ki bu cadı o yüzden cesaret edemiyorum ama ecrine bi tane tunik almak istiyorum tayt almıştım kızıma üzerine uygun bişye bulamamıştım

merhaba özge
bende ahmet beyin hastasıyım....hamilelik öncesi gittim ilk doğumum oldu şimdi 2.bebek yolda gene ona gidiyorum..cok iyi ve güven verici bir doktor
normal doğum yaptım cok memnun kaldım...gene normal düşünüyorum ahmet bey ile
insallah sende memnun kalırsın canm

hoşgeldin maşallah ikincisi geliyo demek inş sağlıklı sorunsuz bi doğum olur

slm canım....aramıza hoşgeldin. bence en doğru seçimi yapmışsın. ahmet bey çok mütevazi ve ilgili bir doktor. benim tüm hamileliğim boyunca sabırla her soruma cvp verdi. sayesinde rahat bir hamilelik geçirdim. doğumumda çok rahat geçti. ben doğumdan çok korkuyordum. kendi isteğimle sezeryan oldum. ama doğumdn önce gece uykularım kaçıyordu nasıl olcak diye. çok şükür geçti herşey.hiç korkulacak bişey değilmiş. benim çok rahat geçti. sen tadını çıkar hamileliğin son günlerinin. hiç sıkıntı yapma canım. doğumda önce lavman yapılıyor sonda takılıyor. sonra seni ameliyathaneye indiriyorlar. orada damar yolun açılıyor.üzerine bişey sürüyolar adını bilmiyorum ve örtüyorlar sonra narkozu veriyor. sonrasını hatırlamıyorum. sonra seni ayılma odasına alıyorlar. orada ayılıyorsun. sonra odana çıkıyorsun. bebeği getiriyorlar. işte o an hiçbirşeye değişilmez. ne ağrı ne acı hiç bişey hissetmiyorsun. missssss gibi kokuyor. ben ilk kokusunu duyduğumda ağladım. çok güzel bir duygu. 8 saat sonra ayağa kaldırıyorlar seni sondayı çıkarıyorlar. biraz yürütüyorlar. ondan sonra bişeyler yemene izin veriyorlar. ikinci gün ilk güne göre daha kolay oluyor. ben özel odada kaldım 2 gün kaldım. 800 tl ödedik. başka ek hiçbir ücret çıkarmadılar. parayı yatarken ödedik hastaneye. ahmet bey ilk gün ameliyattan 5 saat sonra geldi dolaştı. sonra ertesi sabah yine geldi. son çıkacağımız gün geldi dikişleri kontrol etti pansumn yaptı ve taburcu olduk.ben çok memnun kaldım. umarım sende memnun kalırsın canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım.

slm canım iyiyiz sen nasılsın?
bugün banyo yaptık ohhhhhhhh rahatladı. çok güzel uyudu. uykudan kendini açamıyor resmen. uyandırıp emziriyorum. hoppppppp bir iki emiyo uyuyor. çok rahatladı kuzum. boynundaki kızarıklıkta sindi biraz sanki bakalım.
bu aralar biz hiç bir şere çıkaıyoruz uzun uzun bazen bir yarım saat bir kaçıyoruz eşimle kızı anneme bırakıp o kadar. güle güle giysin maviş cicilerini inş.

canım hayırlı olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ayyyyyyyy bir an ikinci çocuğu düşündüm. acaba ne zaman yaparız. olur mu ? bilmiyorum ama sen öyle deyince hayal ettim. güzel olur kızıma bir kardeş. ikinci kez hamile kalırsam ahmet bey nerede olur acaba? yine ona gitmek kısmet olur mu? buralarda olursa kesinlikle yine ahmet bey'e giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…