Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

banyo yaptırmak bebekleri çabul büyütüyormuş canım sen üşüyecek diye korkma doktorlar gerekirse her gece yaptırın diyor ama herseferinde sampuan kullanmayın diyor sadece suyla yıkayın diyor bütün gece çok rahat uyurlarmış seninde dediğin gibi bak işte kızın çok güzel bişekilde uyumuş demekki işe yarıyor limoncum

evet canım bende okumuştum nette banyo yaptırmanın bebekleri çabuk büyüttüğünü ve rahatlattığını ama bizim ki suyu pek sevmiyor morarıyor ağlarken hergün yıkarsam içim parçalanır çok panik oluyorum. haftada bir yıkıyorum. inşallah zamanla suya alışır. dün uyudu akşamda saat 3 e kadar uyudu ondan sonra bizi yine asker etti durmadan sıkınıyor ağlamıyorda öyle mızır mızır neden bilmiyorum.

kızlar bebeklerin kakasının kıvamı nasıl olmalı? bizimki düne kadar çok güzeldi rengi sarı ve yumuşaktı. ve her alt değiştirmede hemen hemen kakasını yapıyordu. en son dün sabah altını aldım kakasını güzel yapmıştı ama dünden beridir az az yapıyor kakasını ve sanki kıvamı koyu geliyor bana neden öyle acaba kızlar ya.

slm kızlar nasılsınız herkesin keyfi yerindemi limoncum başka bebekleri bilmem ama anne sütü aldığı için ecrinin kakası genelde yumuşak olurdu ama az azda olsa yapıyomuş genede banyo konusuna gelince hergün diyolar ama bu ev ortamında gün aşırıda olabilir bebek gelişimi için banyo çok önemli gerçekten bebek yağıyla bi masaj ohhhhhhhh bide ben çok konuşurdum ecrinle masal anlatırdım ben yorulunca artık netten sesli masal sitesinden dinletirdim şimdi ağzı dolu konuşmak için çok meraklı

maviş ne güzel canım şimdiden çok çok bilgi edinmişsin anne olunca zorlanmazsınkaydirigubbakcemile5

insallah anne olurum bende çok meraklıyım bu konulara bende hamile olmak istiyorum çok korksamda doğurmak istiyorum ilk bebeğimi kucağıma alıp o mis gibi kokuyu duymak istiyorum

bence normal bildiğim kadarıyla ilk önce yapışkan bir kaka yapıyorlar sonra su gibi sarı oluyor ama daha sonra farklılasıyor senin yediklerinle ilgilidir.birde mıkırdanıyor sıkınıyor diyorsun gaz var bence sen kendini üşütüyorsun yada yediklerinle ildili anneler çok süt içerse bebekte çok gaz olurmuş birde kepek ekmeği ye oda hazmı kolaylastırıp çok süt yapıyormus sebze meyve bol su sıvı gıdalar özellikle kayısı suyu

iyiyiz canım kızı uyuttum çok şükür şimdi rahatladı kuzum. bugün yine yaptı kakasını çok şükür yumuşak ve sarı her zamanki gibi çok şükür rahatladım. gün aşırı banyo yaptırmaya korkuyorum canım ya zaten yıkarken morarıyor hemen biraz daha büyüsün öyle. ama banyodan sonra bebe yağıyla yağlıyoruz. daha yağlarken üzerini giydirmeden uyumaya başlıyor kuzum. masal anlatmak hiç aklıma gelmedi bende deneyim canım. ben hep ninni söylüyorum kuzuma bundan sonra masalda anlatırım canım.

canım meyve çok yerim ben günde bir litre kayısı suyu iki litre su içiyorum. süt içmiyorum canım. kepek ekmeğini bilmiyodum. onuda tüketeyim bundan sonra cnm. çok tşk ederim verdiğin bilgiler için. valla sen benden daha çok şey biliyorsun arkadaşım anne olunca hiç zorluk çekmeyeceksin.

insallah anne olurum bende çok meraklıyım bu konulara bende hamile olmak istiyorum çok korksamda doğurmak istiyorum ilk bebeğimi kucağıma alıp o mis gibi kokuyu duymak istiyorum

olur inş mavişcim zamanla ve zamanı gelince olur Allahın izniyle rabbim isteyen herkese nasip etsin

gerçekten anne olduğunda son derece iyi ve bilgili bi anne olcaksın sıkıntı yaşamayacaksın gibi görünüyokaydirigubbakcemile5

iyi o zaman rahatlamasına sevindim kızarıp ıkınıyosa kabızlık sorunu vardır ki sen hergün yapıyo diyosun mıkırdanması gazdandır doktor size damla verdimi bitkisel bi damla zinco gazı için işe yarıyo bide onun yağıyla masaj yapıyodum ben karnına ayaklarının altına

canım insallah sıkıntı cekmem zaten b ende biliyorum eşimde öyle diyor sen çok iyi bir anne olursun diyor

yok canım bugün düzeldi kakasıda güzel yaptı. canım gaz problemiz yoktu gayet güzel çıkarıyordu gazını. bugünlerde yeni yeni olmaya başladı o yüzden hiç bişey kullanmadım. bu gittiğimizde söyleyeceğim doktora. canım gazı olan bebek ağlamaz mı bizim ki hiç ağlamıyo öyle mıkır mıkır bişeyle yapıyor ne bileyim huyumu öyle neden öyle yapıyor anlamıyorum ki. ama bugün keyifliyiz teyzesi umarım akşam uyur.

amin insallah allah nasip etsin de olayımm bende bebek o mıkırdanıcak tabi zaten kız bebekleri erkek bebeklerine göre daha az gazlı olurmuş

amin insallah allah nasip etsin de olayımm bende bebek o mıkırdanıcak tabi zaten kız bebekleri erkek bebeklerine göre daha az gazlı olurmuş

en hayırlı zaman ne ise o zaman gelsin bebişin. sağlıklı evlat nasip etsin allah. evet bizim kız çok gazlı değil. hatta çok üzmüyor bizi nazar değimesin. işte zaman zaman yapıyor huzursualanıyor. ben hemen evham yapıyorum. annem kızıyor olacak o kadar bizim gibi susup oturmaz bebek o yavaş bir bebek hatta diyor ama biz eşimle çok paniğiz hemen evham yapıyoruz. sonunda annem haklı çıkıyor

ayyy ne güzel yaaa bişey sorucam size kızlar bebek istediğiniz dönemde ilşkiden sonra uzun süre yatıyormuydunuz

ayyy ne güzel yaaa bişey sorucam size kızlar bebek istediğiniz dönemde ilşkiden sonra uzun süre yatıyormuydunuz

evet canım ben yarım saat kadar yatmıştım. hemen tuvalete gitmemiştim banyo yapmamıştım canım. bide yumurlama döneminde ilişki önemli. ben ilk ay hamile kalmıştım. bide ilişkiden bir saat önce eşine koyu bir türk kahvesi içir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…