- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.821
banyo yaptırmak bebekleri çabul büyütüyormuş canım sen üşüyecek diye korkma doktorlar gerekirse her gece yaptırın diyor ama herseferinde sampuan kullanmayın diyor sadece suyla yıkayın diyor bütün gece çok rahat uyurlarmış seninde dediğin gibi bak işte kızın çok güzel bişekilde uyumuş demekki işe yarıyor limoncum
banyo yaptırmak bebekleri çabul büyütüyormuş canım sen üşüyecek diye korkma doktorlar gerekirse her gece yaptırın diyor ama herseferinde sampuan kullanmayın diyor sadece suyla yıkayın diyor bütün gece çok rahat uyurlarmış seninde dediğin gibi bak işte kızın çok güzel bişekilde uyumuş demekki işe yarıyor limoncum
slm kızlar nasılsınız herkesin keyfi yerindemi limoncum başka bebekleri bilmem ama anne sütü aldığı için ecrinin kakası genelde yumuşak olurdu ama az azda olsa yapıyomuş genede banyo konusuna gelince hergün diyolar ama bu ev ortamında gün aşırıda olabilir bebek gelişimi için banyo çok önemli gerçekten bebek yağıyla bi masaj ohhhhhhhh bide ben çok konuşurdum ecrinle masal anlatırdım ben yorulunca artık netten sesli masal sitesinden dinletirdim şimdi ağzı dolu konuşmak için çok meraklı
insallah anne olurum bende çok meraklıyım bu konulara bende hamile olmak istiyorum çok korksamda doğurmak istiyorum ilk bebeğimi kucağıma alıp o mis gibi kokuyu duymak istiyorum
bence normal bildiğim kadarıyla ilk önce yapışkan bir kaka yapıyorlar sonra su gibi sarı oluyor ama daha sonra farklılasıyor senin yediklerinle ilgilidir.birde mıkırdanıyor sıkınıyor diyorsun gaz var bence sen kendini üşütüyorsun yada yediklerinle ildili anneler çok süt içerse bebekte çok gaz olurmuş birde kepek ekmeği ye oda hazmı kolaylastırıp çok süt yapıyormus sebze meyve bol su sıvı gıdalar özellikle kayısı suyu
insallah anne olurum bende çok meraklıyım bu konulara bende hamile olmak istiyorum çok korksamda doğurmak istiyorum ilk bebeğimi kucağıma alıp o mis gibi kokuyu duymak istiyorum
bence normal bildiğim kadarıyla ilk önce yapışkan bir kaka yapıyorlar sonra su gibi sarı oluyor ama daha sonra farklılasıyor senin yediklerinle ilgilidir.birde mıkırdanıyor sıkınıyor diyorsun gaz var bence sen kendini üşütüyorsun yada yediklerinle ildili anneler çok süt içerse bebekte çok gaz olurmuş birde kepek ekmeği ye oda hazmı kolaylastırıp çok süt yapıyormus sebze meyve bol su sıvı gıdalar özellikle kayısı suyu
iyiyiz canım kızı uyuttum çok şükür şimdi rahatladı kuzum. bugün yine yaptı kakasını çok şükür yumuşak ve sarı her zamanki gibi çok şükür rahatladım. gün aşırı banyo yaptırmaya korkuyorum canım ya zaten yıkarken morarıyor hemen biraz daha büyüsün öyle. ama banyodan sonra bebe yağıyla yağlıyoruz. daha yağlarken üzerini giydirmeden uyumaya başlıyor kuzum. masal anlatmak hiç aklıma gelmedi bende deneyim canım. ben hep ninni söylüyorum kuzuma bundan sonra masalda anlatırım canım.
iyi o zaman rahatlamasına sevindim kızarıp ıkınıyosa kabızlık sorunu vardır ki sen hergün yapıyo diyosun mıkırdanması gazdandır doktor size damla verdimi bitkisel bi damla zinco gazı için işe yarıyo bide onun yağıyla masaj yapıyodum ben karnına ayaklarının altına
canım insallah sıkıntı cekmem zaten b ende biliyorum eşimde öyle diyor sen çok iyi bir anne olursun diyor
amin insallah allah nasip etsin de olayımm bende bebek o mıkırdanıcak tabi zaten kız bebekleri erkek bebeklerine göre daha az gazlı olurmuş
ayyy ne güzel yaaa bişey sorucam size kızlar bebek istediğiniz dönemde ilşkiden sonra uzun süre yatıyormuydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?