Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ayyy heerzamn içiyor zaten türk kahvesi ilk ay hamile kalsaydın şimdi bebeğim 1aylık olucaktı çok uğrastık bebek yapmak çok zor valla:kedi:

mıkır olcak canım öyle yatmaz zaten sürekli zaten tepkisiz yatması ters olurdu artık huyuda deyişir büyüdükçe bugünde ecrinim burnu akmaya başladı hiç kusmazasa iki kere kusuyo acile mi götürsem diye düşünüyorum eşimde dün gece 2 de gitti akşam gelincede çok yorgun oluyo bakalım gelsin bi sorayım ne diycek ayy büyüdükçe sıkıntılarıda büyüyo

ayyy heerzamn içiyor zaten türk kahvesi ilk ay hamile kalsaydın şimdi bebeğim 1aylık olucaktı çok uğrastık bebek yapmak çok zor valla:kedi:

herşeyde bir hayır vardır tatlım.belki bu ay hamile kalırsın. bize müjdeyi verirsin tatlım. bide ilişkiyi görev olarak görme çocuk meselesini düşünmeden ilişkiye girin tatlım. inşallah en kısa zamanda gelir bebiş. bide sabahları ilişkiye girmek dinlenmiş bir şekilde bebek şansını arttırırmış canım.

ay üzüldüm canım gecmiş olsun nesi var acaba ıhlamur içir bakalım iyi gelir zararıda yok sakinlesştirir içine bi kasıkta bal at gerçekten iyi gelir

ay üzüldüm canım gecmiş olsun nesi var acaba ıhlamur içir bakalım iyi gelir zararıda yok sakinlesştirir içine bi kasıkta bal at gerçekten iyi gelir

ecrin malesefki faydalı şeyleri sevmiyo geçenlerde yaptım hiçbişeyi yokken kustu balda alerjan olduğu için en az bi yaşını bekleyip öyle vermek gerekiyo pekmezle tatlandırıyodum ama içmiyo malesefki

çiçek balının zararı yok 7aydan sonra bebek kahvaltılarına 1cay kasığı verebilirsiniz diyorlar haftada 3kere falan

selam kızlar nasılsınız
bugün buraya gelemedim ya
bizim diğer topikte epey muhabbet olmuş ancak onlara cevap yazdım
buraya yarın gelirim artık.

mecbure boşver sen o misafirleri tatlım
biz misafirperverizdir, buyusun gelsinler
merak ediyorlar demekki ahmet beyi ve hastalarının görüşlerini

ay geçmişi çok okuyamadım
keltoş hasta mı oldu mecbure ya.
aman Allah korusun, ıhlamur veiryorum ben mavişe
pekmezle beraber içiyor evet.
sen de mamasına falan kat. her sabah veriyorum ben.
faydası olduğuna inanıyorum.

oyyyyyyy kıyamam prensesi neden acaba üşüdü mü canım. inşallah çabucak geçer. çok geçmiş olsun canım. büyüdükçe hiç bitiyor galiba sıkıntılar. sadece konular değişiyor sorunlar değişiyor o kadar galiba canım.

çiçek balının zararı yok 7aydan sonra bebek kahvaltılarına 1cay kasığı verebilirsiniz diyorlar haftada 3kere falan

organik olması lazım ki çoğuda şekerli oluyo malesefki o yüzden güvenemiyorum zaten doktorumuzda önermiyo zaten içmiyo benim cadı uyku arası verdim olduğu gibi çıkardı

ya bende anladım ki burnu gece tıkalıydı bugün açılmış baya aktı ne yese kusuyo kızım ahh içmiyo yaprakcım ıhlamuru neler attım içine elma ayva limon nane pekmezle verdim ama yok verdiğim gibi çıkarıyo sevmediyi şeyleri olduğu gibi çıkarıyo

bitmiyo tatlı malesefki ama bunada şükür sadece bu kadar olsun sıkıntımız napalım

çok sağolun teşekkürler içim rahatladı. evet son günler olduğu için biraz korku ve telaş var ama herkeste olan şeyler galiba . umarım sağ sağlim atlatacağız ve gülerek anlatırım bende size doğum hikayemi inşallah...

evet canım az kalmış senin. bebişi sağ salim sağlıkla kucağına alman dileğiyle. merakla bekliyorum doğum hikayeni canım. sen normal mi istiyorsun sezeryan mı? yada nasıl olacak doğumun? ahmet bey ne diyor?

ahmet bey şu an normal diyor ama bizim ufaklık 3 kilonun üzerinde şuan. eğer zamanını bekler ve bu şekilde kilo alırsa sezaryan olur dedi. aslında ben de normal istiyorum ama bakalım kısmet. yarın gideceğim bakalım ahmet beye kontrole. :)

hadi bakalım canım hayırlısı neyse o olsun.ahmet bey banada normal konusunda çok tavsiyede bulundu ama ben korktuğum için sezeryan istedim. ne güzel senin cesaretin var. rabbim gönlüne göre versin. bebişin cinsiyeti ne canım? bakalım yarın ne diyecek. son ay haftada bir çağırıyor ahmet bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…