- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.841
canım insallah sıkıntı cekmem zaten b ende biliyorum eşimde öyle diyor sen çok iyi bir anne olursun diyor
yok canım bugün düzeldi kakasıda güzel yaptı. canım gaz problemiz yoktu gayet güzel çıkarıyordu gazını. bugünlerde yeni yeni olmaya başladı o yüzden hiç bişey kullanmadım. bu gittiğimizde söyleyeceğim doktora. canım gazı olan bebek ağlamaz mı bizim ki hiç ağlamıyo öyle mıkır mıkır bişeyle yapıyor ne bileyim huyumu öyle neden öyle yapıyor anlamıyorum ki. ama bugün keyifliyiz teyzesi umarım akşam uyur.
ayyy heerzamn içiyor zaten türk kahvesi ilk ay hamile kalsaydın şimdi bebeğim 1aylık olucaktı çok uğrastık bebek yapmak çok zor valla:kedi:
ay üzüldüm canım gecmiş olsun nesi var acaba ıhlamur içir bakalım iyi gelir zararıda yok sakinlesştirir içine bi kasıkta bal at gerçekten iyi gelir
mıkır olcak canım öyle yatmaz zaten sürekli zaten tepkisiz yatması ters olurdu artık huyuda deyişir büyüdükçe bugünde ecrinim burnu akmaya başladı hiç kusmazasa iki kere kusuyo acile mi götürsem diye düşünüyorum eşimde dün gece 2 de gitti akşam gelincede çok yorgun oluyo bakalım gelsin bi sorayım ne diycek ayy büyüdükçe sıkıntılarıda büyüyo
gercekten mi canım sabah 6da kalkmak gerekiyor ozman esim zaten erken kalkıyor kıyamam ona ben
çiçek balının zararı yok 7aydan sonra bebek kahvaltılarına 1cay kasığı verebilirsiniz diyorlar haftada 3kere falan
selam kızlar nasılsınız
bugün buraya gelemedim ya
bizim diğer topikte epey muhabbet olmuş ancak onlara cevap yazdım
buraya yarın gelirim artık.
mecbure boşver sen o misafirleri tatlım
biz misafirperverizdir, buyusun gelsinler
merak ediyorlar demekki ahmet beyi ve hastalarının görüşlerini
ay geçmişi çok okuyamadım
keltoş hasta mı oldu mecbure ya.
aman Allah korusun, ıhlamur veiryorum ben mavişe
pekmezle beraber içiyor evet.
sen de mamasına falan kat. her sabah veriyorum ben.
faydası olduğuna inanıyorum.
oyyyyyyy kıyamam prensesi neden acaba üşüdü mü canım. inşallah çabucak geçer. çok geçmiş olsun canım. büyüdükçe hiç bitiyor galiba sıkıntılar. sadece konular değişiyor sorunlar değişiyor o kadar galiba canım.
bitmiyo tatlı malesefki ama bunada şükür sadece bu kadar olsun sıkıntımız napalım
çok sağolun teşekkürler içim rahatladı. evet son günler olduğu için biraz korku ve telaş var ama herkeste olan şeyler galiba . umarım sağ sağlim atlatacağız ve gülerek anlatırım bende size doğum hikayemi inşallah...
ahmet bey şu an normal diyor ama bizim ufaklık 3 kilonun üzerinde şuan. eğer zamanını bekler ve bu şekilde kilo alırsa sezaryan olur dedi. aslında ben de normal istiyorum ama bakalım kısmet. yarın gideceğim bakalım ahmet beye kontrole. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?