Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

rica ederiz için rahatladıysa ne güzel son günlerde heralde olağandır bunlar ben bu haftaları göremediyim için malesef:)inş sıkıntısız sağlıklı bi bebek getirirsin dünyaya bize burda anlatırsın çok rahattı diye

doğru söylüyorsun canım sıkıntılarımız bu kadar olsun.

evet bu kadar olsun akşam biraz erken geleyim dedi eşim götürelim aradım bugün 12de bitiyomuş yeşim hanımın polikliniyi nuri bey var dediler onuda ben istemedim acilde kim var dedim zafer bey varmış akşam acile götürcem zafer bey baksın sonrada yeşim hanımı arayıp sorarım dedim artık

maşallah küçük tospike annesiguclubacismiletoplu bebiş olcak galiba senin prensin yada prensesin:) en güzeli normal doğum aslında ama sezeryandada sıkıntım olmadı benim fazla

mecbure, bence ecrinin yeni dişleri geliyor canım.
dişler gelmeden hemen önce ilaydada da kusma ve ishal oluyordu.
ama tabi siz yine götürün, bişey dokunmuş ve ya bişeyden mikrop kapmış falan da olabilir.
Allah korusun ilerlemeden önlem almış olursunuz. çok geçmiş olsun
geldiğinde haber verirsin canım vereliniortak

evet çünkü ağzından sularda geliyo ama burnu çok tıkalı naptıysam açamadım uyumuyo yemiyo kızım yese bile kusuyo ben dün gece götürcektim ama eşim yarın yeşim hanıma gideriz diyince bekledim ama bugünde 12de bitiyomuş nuri beyide ben istemiyorum aman ne bileyim veririm inş yarın falan artık yaprakcım ege geliyomu öbür topice bi ara prematürelerede yazıyodu ama artık yok benim msnde açılmayınca haber alamıyorum ondan

geçmiş olsun canım. inş. önemli bişeyi yoktur prensesin. nuri koroğlumuydu köroğlumuydu bizim doğuma o girmişti. sonra odaya çıkınca zafer bey bakmıştı bizim kıza. nuri bey nasıl bir doktordur canım? neden istemedin ?

nuri beyde iyi ama biraz iletişim sorunu var:)))

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazılarınızı bugün okudum.
Bursaya yeni taşınıyorum. 30. haftadayım ve bugün Medical Parkda Mehmet Alkış isimli doktora gittim ilk defa. Ama nasıl bir doktordur bilmiyorum? Çoğu kişi Ahmet Yılmaz hakkında iyi şeyler yazmış. Mehmet alkışı tanıyanınız var mı?
Teşekkürler.

anladım canım ben bayılmadan önce gördüm. doğumdan sonrada bebeği o muayene etmiş eşim kameraya çekmiş orada gördüm adamı hiç fikrim yok. ama ben zafer bey'i sevdim. ona gideriz bundan sonra sorun olursa. dediğin doğru canım bence doktorla iletişimde çok önemli sorduğun sorulara sabırla cvp vermeli halinden anlamalı bence. sonuçta biz anneler yeterince evhamlıyız zaten.

ben doğum yaptığım zaman benimle ilgienen hemşirede hamileydi. kime gidiyorsunuz diye sordum mehmet bey'e dedi. ahmet bey çok iyi bir doktor ama yoğun dedi. ben o yüzden mehmet bey'i seçtim dedi. çok memnunum dedi. benim bildiğim bu kadar canım.

hoşgeldin hem bursaya hemde topicimize benim hiç bilgim yok o doktor hakkında ama ahmet beyden hepimiz memnun kaldık

canım ne oldu götürdünüz mü ecrini
inşallah birşeyi yoktur keltoşumun
dişlerden bence ya, üşütmüş olsa nerede üşütecek.
gece üzerini falan açıyor mu. ilayda sürekli açıyor mesela
ne zaman uyansam üzeri açık. sevmiyor sıcağı hiç.
ama kusma bu dönemde dişlerden oluyor genelde.

nuri beyi bilmiyorum, 1-2 kez gördüm ben de medicalde
ama arif beyden şaşmam. herkesin alıştığı, benimsediği doktor tabi

ege özer beyin topiğine arada geliyor canım. sen de yazmışsın zaten.
oğlu 1 yaşına girdi evet. doğum günü falan yaptılar. eşim çalışıyordu o gece
yoksa ben de gidicektim. çok davet etti. maille ev adresini falan da verdi. 5 dak. da olsa gel falan dedi de eşimin nöbeti vardı o gece ve ilaydayla bizim yalnız gitmemiz zor olacaktı. bir dahaki doğumgününe inşallah dedim. kısmet artık.
sen şu msn lerini maillerini falan bir hal yoluna koy artık ya
eşin bir el atsın, ya da yeni adres al vereliniortak

zafer bey iyi bir doktor diye duydum
ama arif bey de çok iyidir canım aklında olsun. zafer beye ulaşamadığın durumlarda arif beye de için rahat bir şekilde götürebilirsin yareni.

hoşgeldin canım a.s.
mehmet beyi hiç tanımıyorum ben de
ama ahmet bey gerçekten çok iyi bir doktordur
biraz yoğun oluyor evet ama giden herkes çok memnun
istisnalar da oluyor tabi arada fisfisfis

götürdük canım götürdük bugün dahada çok öksürüyo kuzucum soğuk algınlığı dedi zafer bey bide kulaklarını çok çekiştiriyo dedim oda kansızlıktan dolayı olabiliyo dedi benimde canım sıkıldı ama bu tedavi bitsin beni arayın dedi tabi zafer beyde iyidir yani ikinci götürüşüm acilde ona denk geliyoruz biz genelde nuri beyi biliyorum bi kere götürmüştüm bi dahada götürmedimde bende yeşim hanımdan memnunum ama eşimin zamanı olmadığı için acilden gittik martn 24 hem eeg çektiririm ordanda yeşim hanıma götürürüz diye düşündük bide tahlil isteyelim bakalım ecrin için gerçekten kan değerleri düşükmü ben medicalin doktorlarına gözüm kapalı güvenirim arif bey olsun zafer bey olsun yeşim hanım zaten saolsun her soruma sabırla cevap verir hatta beni teselli eder zor dönemler atlattın kolay şeyler yaşamadın gibi şeyler söyler ama ecrin çok iyi hiçbişeyede canını sıkma der saolsun ee 10 aydır biliyo nasıl ne durumlardan bu durumlara geldi kızım yaa havalar bi açılsında bi dışarı çıkalım emelide çağırırsın msn işinide halletcem bugün bi bakayım ama emelinde diyer bütün msn adresleride gitti gerçi diyerleri hepsi ailem yani hepsini hatırlıyorum aah biz bugün evdeyiz eşim bütün hafta çalışıyo bugünde çalışıyo benimde zaten hiç halim yok canım sıkkın kızıma hiçbişey yemedi kuzucm

kızlar uyanamadınızmı yada hafta sonunun etkisinden çıkamadınız galiba:))))

ay canım ya, üzüldüm bak şimdi
çok geçmiş olsunşallah çabuk atlatır. aman valla burnumuzu dışarı çıkarmayız gene bizim bebişler hasta olur. millet fellik fellik gezer onlarınki sapasağlamdır. neyse aman Allah beterinden saklasın canım. ilaç falan verdi herhalde. neyse düzelir canım ya. merak etme. zafer beyi de iyi diyorlar evet. ama ben hiç gitmedim bilemem tabi.
ilayda da kulaklarını çekiştiriyor arada. kansızlık belirtisimiymiş. ama bizim kan değerimiz en son 12 civarlarında çıkmıştı çok da kötü değil aslında ama ben gün aşırı falan demir damlası veriyorum ilaydaya. 11 lerdeydi önceden şimdi yükseldi. daha da yükselecek inşallah. sen de damla falan kullan ama tabi önce bir tahlil yaptırın hem kan hem de idrar tahlili. ay ama o idrar tahlili çok sinir bişey ya. epey zor oluyor. uzun zaman alıyor yani. şansın varsa tabi hemen de hallaolabilir.
sen 24 ünde çektir bakalım şu filmi de ne çıkacak ona göre tekrar gidersiniz yeşim hanıma.
canım biz de haftasonu çıkmadık, olsun ya biraz daha sabır. havalar düzelsin inşallah bol bol çıkarız.
buluşuruz da inşallah canım, evet emel falan da gelir güzel olur hihoyyyt.

kızlar uyanamadınızmı yada hafta sonunun etkisinden çıkamadınız galiba:))))

evet ya pazartesileri böyle oluyor işte. insanlar ancak toparlanıyor.

bu arada dünya kadınlar gününüz kutlu olsunopuyorumnanaktan

teşekkürler canım. senin de kutlu olsun a.s.

verdi şurup 4 tane kullanıyorum bende yaptırmıştım hatta erken doğan bebeklerde kansızlık çok oluyo yapalım bakalım nasıl dedi yeşim hanım ona göre damlasını artırırım dedi ama güzel çıkmıştı ferrum veriyorum sabah akşam ama iki gündür vermiyorum zafer bey ara ver dedi zaten zor aluyodu şimdide kusuyo diyince ara ver dedi bakalım ayy sorma millet kar dinlemez kış dinlemez bebekler kucaklarında çarşı pazar ev gezmesi bırakmaz biz dışarıya çıkarmıyoruz ama işte sakınınca daha kötü oluyo zafer bey iyidir evet daha öncede acilden gitmiştik sonra aradım yeşim hanımı devam et ilaçlara demişti ondan rahat götürdüm yani evet birazcık daha sabır şart sonra inş çıkarırız bende bilmiyodum kansızlıktan olduğunu ama ondan dedi zafer bey bende dişlerden dolayı çekiştiriyo sandım yaa pazartesi günü ayıkamadınız dimi biz ayılmaya ihtiyaç duymuyoruz çünkü ecrin saolsun saat başı ayakta tutuyo

tamam canım kullan bakalım ilaçları, inşallah en kısa zamanda atlatır keltoşum ya.
demir damlasının fazlası da kabızlık yapıyor diye duymuştum. ben de hergün vermiyorum zaten. ilaydanın da yüzü çok soluk. belki biraz daha kan değerleri artsa daha iyi olur diye düşünüyorum :icecream:.

boşver canım, gezen gezsin. herkes kendi çocuğundan sorumlu sonuçta.
hastalanırsa da onlar çeker derdini. biz de gerçi sakındıkça bizimkiler de hastalanıyor o da ayrı konu. sakınan göze çöp batar misali. neyse havalar gerçekten ısınsın inşallah biz de parklara falan götürürüz cadıları

ama bence ecrinin yeni dişleri de çıkacak yakında. o da kusmayı tetikler.
ilaydanın da üstten bir tanesininucu gözüktü. çok yakın zamanda patlayacak sanırım. huzursuzluğu o yüzdenmiş mafoldumben

arkadaşlar pazartesi günü kontrole gittim . ahmet bey çarşamba günü bebeği alalım dedi. ben normal doğum istiyorum dedim. o da çarşamba sabah 5 te gel suni sancı verelim olursa olur olmazsa sezaryana döneriz dedi. aranızda suni sancı ile doğumu başlatılan varmı? dün ki muayenede siz normal doğuma hazır değilsiniz dedi çünkü. korkuyorum sanırım bile bile sancı çekmek zor geliyor. birde suni sancının normal sancıdan daha zor olduğunu duydum... sizce ne yapmalıyım?

bence sezeryanla doğur suni sancıyı çok kötü diyorlar kaça ssaat boyunca o ağrıyı cekeceksin ve doktor suni sancıyla olmazsa sezeryana alırız demiş o dahada kötü okadar ağrıyı cekip birde sezeryana gireceksin git ağrını cekmeden doğur.epidural sezerayanda ağrı cekmezsin zaten hiç yinede senin bileceğin iş tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…