Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bugün biraz daha iyi öksürüyo bide burnu hala tıkalı günde iki kereye düştü kusmalarıda üç gündür vermiyorum bende damlasını dün akşam arayım dedim yeşim hanımı unuttum kafam dağınıkki o kadar bütün gün ecrinle cebelleşmekten:)vallahi geziyolar geçenlerde arabadayız gidiyoruz yağmur yağıyo şakır şakır baktım kadının biri bebek arabada gezdiriyo üzerini bile kapatma gereyi duymuyo Allahım dedim yaa ama işte onların bebeklerine bişey mi olmuyo anlamadım ben yani üst soldan bi diş çıktı üç tane dişimiz oldu ama üst dişlerinin tamamı şişmiş vaziyette kızımın çıksalarda rahatlasak evet havalar açarsa artık çıkarız bi park yeter bizede onlarada

hakkında hayırlısı olsun canım ama suni sancı konusunda hiç bi bilgim ve fikrim yok şimdi sana yanlış bişey söylemek istemem sonuçta senin kararın ama sezeryanla doğurdum ben gayette güzel geçti o kadarını söyleyim sana rabbim hakkında hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin inş rahat ve kolay bi doğum yapar evladını sağlıkla alısın kucağına:ecrin_bebek:

canım sen kendini hangisine hazır hissediyorsan öyle olması en doğrusu canım. ama anlamadım normal doğuma hazır olmama sebebin neymiş canım. sebebini söylemiştir mutlaka ahmet bey? çatın falan mı darmış? bebek mi iriymiş? sşayet öyle ise sunni sancıyla olsada doğum yolu aynı neden normal doğum olmuyormuş o zaman? canım bende sezeeryan oldum kendi istediğimle sezeryan oldum. hamileliğimin başından beri sezeryan istedim öylede oldu kendimi ona hazırlamıştım. çok güzel geçti canım. ben çok memnun kaldım. ilk günü biraz zor oluyor. gerisi kolay. ben genel anestezi aldım. epidurale cesaretim yoktu. ama senin epidurale cesaretin varsa belki o daha rahat olur canım. en dooğru kararı sen vererirsin canım ? ve tabiki doktor. biz seni yanlış yönlendirmeyelim canım.

limoncum yarenden fırsatmı bulamıyosun yoksa iyisiniz dimi

iyiyiz canım çok şükür. artık günler nasıl geçiyor anlamıyorum canım. sallanmaya çok alıştı bizimki elimi beşikten çekiyorum basıyo çığlığı napcam bilmiyorum. dün akşamdan beri böyleyiz. günü gününü tutmuyor bizim cadının bir gün çok iyi uyuyo bir gün hiç uyumuyor.

ohoooooo dur bakalım daha ne cadılıklar yapcak ben telefonuma çekmişim küçüklük hallerini saat sabaha karşı 4 bazen 5 gözler fıldır fıldır çokiyi hatırlıyorum saat 1 uyanırdı o saatlere kadar beşikte gülücükler atıp dururdunaniknanik

canım benim ben 40+0 da suni sancıyla normal doğum yaptım,ilk bebeğimdi , gerçi daha beklenebilirdi ama eşim gideceği için biz acele ettik. eğer belli bir sağlık sorunun yoksa kesinlikle normal doğum yap ve hiç korkma, kendi sancın bile gelmiş olsa her zaman sezeryan riski var bunu unutma. herşey kişiye göre değişir birkaç örnek vereyim, ben 12 saat sancı çektim arkadaşımda suniyle normal doğum yaptı onun 3 saatte bebek gelmiş. eğer imkanın varsa epidural yaptırabilirsin.
sözün özü eğer sağlığın elveriyorsa bebeğin ileride daha sağlıklı olması adına (okuduklarımdan bildiğim kadarıyla) normal doğum yap, kısmet olurda ikinci bi bebeğim olursa problem olmadığı sürece onuda normal doğururum. :lepi:
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:

merhaba uzun zamandan beri birşey yazamadım. başımdan çok zor günler geçti. bende Ahmet beye gidiyordum.M.yomlarımdan sancılanınca Ahmet bey yeterince müdahele edemedi Murat Arslan a gittim. hastanede falan yattım ama Murat beyin hastanesi yok özelden bakıyor. hemde çok paracı bir doktor. herkes ayda bir 100 tl verirken biz 3 haftada bir 120 verdik hep. ama hastaneye mensup olmaması hep kafa karıştırıcıydı bizim için.Şimdi tekrar ahmet beye gitmek istiyorum ne yapmalıyım sizce siz ona sürekli gidiyorsunuz. tavsiyeleriniz nedir? bir de miyom ameliyatı olucam sezeryandan sonra doğum ücreti 2 kişilik oda 500 sanırım. miyom ameliyatına ne kadar alıyor hiç miyom ameliyatı olanınız var mı Ahmet beye? bir de miyom ameliyatından sonra şikayeti olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim :)

rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeyini bende çok isterdim normal doğum yapmayı ama herşey kısmet işte

hoşgeldin canım ayy inan bana benim hiç bi fikrim yok miyom konusunda neden müdahale edemedi ki ahmet bey keşke yardım edebileceğim bi durum olsaydı ama ben sadece doğum yaptım :)inş hakkında hayırlısı olur ama özel muayenehanesine gitmesen bile medicale gidip bi görüşüp karar verebilirsin

selam kızlar nasılsınız.

mecburecim, dün temizlik vardı evde.
o yüzden gelemedim canım. merak edilecek bişey yok çok şükür.

ilaydanın üstten bir dişi daha çıktı. 1 tanesi de yolda sanırım. tam rahatlamadı çünkü.
ecrin nasıl oldu. umarım daha iyidir.

limoncum da gelmiş. ben de merak edip özelden yazmıştım ona
ama o da bizim gibi bebişinden fırsat bulamamış.
ama bebekler iyi olsun da önemli olan o zaten.

pimpla çok geçmiş olsun. ahmet bey müdehale ederdi aslında
niye öyle oldu ki :sm_confused:
bizden kim vardı sevinçmiydi, doğum esnasında miyomlarını da almıştı ahmet bey hatta.
yani sen tekrar git bence gerekeni yapacaktır. hastaneye git direk bence. orada da ilgilenir. ben hep hastaneye gidiyordum. gerçi o zaman özeli yoktu ama olsun medical de sonuçta özel hastane. usg cihazları falan da iyi yani.

ohh ne güzel temizlik yapılmış o zaman evde darısıda benim evimin başına:)ecrin eh işte dördüncü dişimizin ucu göründe ama yanındakide şişti oda gelcek galiba iştahsız gene hiçbişey yemiyo doğru düzgün

ohh ne güzel temizlik yapılmış o zaman evde darısıda benim evimin başına:)ecrin eh işte dördüncü dişimizin ucu göründe ama yanındakide şişti oda gelcek galiba iştahsız gene hiçbişey yemiyo doğru düzgün maşşallah ilaydaya bu gidişle yaz gelmeden dişleri tamamlayacak maviş:)

evet canım tertemiz oldu evim
kahve iç beklerim, pasta börek de yaparım yanına yani cokacimcoook

dişlerden onun da zoru mecburecim, zorlama boşver
acıkınca yer nasıl olsa. ilaydanın da 1 tane daha yakın zamanda çıkacak dişi var.
bir süre rahat ederiz belki o çıkınca da ama sonra yine aynı serüven. büyüyene kadar böyle yani. Allah sabır versin bizlere :Saruboceq:

inş gelirim ama biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım bide ben bursayıda bilmiyorum gelmek istesem nasıl gelcemakannehirkaydirigubbakcemile3

iyi Akşamlar mecbue,
Forumda online olduğun için ve ayrca Bursada doktorlar konusunda yeterli tecrüben olduğu için sana sormak istedim. Konusunda uzman tehlikeleri görebilecek ve biraz da ilgili samimi doktor olarak kimi önerirsin? Özel sağlık sigortam olduğu için farketmez nerde çalıştığı, öncelikle acıbademde arastırmaya calıstım bu forumda ama sanırım pek tercih eden olmamıs
Zaman ayırıp bilgi verirsen sevinirim
iyi Akşamlar

iyi akşamlar marlacım vallahi ben sana şu kadarını söyleyim ben hamileliyimin ilk zamanlarında başka bi hastanede başka bi doktora gittim malesefki preklampsi geçirdiyimi farketmedi öyle çok doktor bildiyimde yok açıkçası benimde bursalıda deyilim:) ben fakat ahmet bey gerçekten ilgili 10 gün yattım medicalde o on günde sürekli en ince ayrıntısına kadar baktı kırk yıllık hastasıymışım gibi ilgilendi burda biçok topic var bak kafana hangisi yatar yada şöyle yapabilirsin medicale gidebilirsin ilk önce orda bakarsın beyenirsen devam edersin beyenmesende biçok doktor var tabiki acıbadem hakkında hiç fikrim yok başka bi konuda yardım istersen elimden geldiyi kadarıyla yardım etmeye çalışırım pek yardım edemedim sanırım olumunekankayizsmile

Çok Teşekkür ederim yine de fikir verdiğin için.
Ahmet Bey'in bulvardaki özelde muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…