- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.881
tamam canım kullan bakalım ilaçları, inşallah en kısa zamanda atlatır keltoşum ya.
demir damlasının fazlası da kabızlık yapıyor diye duymuştum. ben de hergün vermiyorum zaten. ilaydanın da yüzü çok soluk. belki biraz daha kan değerleri artsa daha iyi olur diye düşünüyorum :icecream:.
boşver canım, gezen gezsin. herkes kendi çocuğundan sorumlu sonuçta.
hastalanırsa da onlar çeker derdini. biz de gerçi sakındıkça bizimkiler de hastalanıyor o da ayrı konu. sakınan göze çöp batar misali. neyse havalar gerçekten ısınsın inşallah biz de parklara falan götürürüz cadıları
ama bence ecrinin yeni dişleri de çıkacak yakında. o da kusmayı tetikler.
ilaydanın da üstten bir tanesininucu gözüktü. çok yakın zamanda patlayacak sanırım. huzursuzluğu o yüzdenmiş mafoldumben
arkadaşlar pazartesi günü kontrole gittim . ahmet bey çarşamba günü bebeği alalım dedi. ben normal doğum istiyorum dedim. o da çarşamba sabah 5 te gel suni sancı verelim olursa olur olmazsa sezaryana döneriz dedi. aranızda suni sancı ile doğumu başlatılan varmı? dün ki muayenede siz normal doğuma hazır değilsiniz dedi çünkü. korkuyorum sanırım bile bile sancı çekmek zor geliyor. birde suni sancının normal sancıdan daha zor olduğunu duydum... sizce ne yapmalıyım?
arkadaşlar pazartesi günü kontrole gittim . ahmet bey çarşamba günü bebeği alalım dedi. ben normal doğum istiyorum dedim. o da çarşamba sabah 5 te gel suni sancı verelim olursa olur olmazsa sezaryana döneriz dedi. aranızda suni sancı ile doğumu başlatılan varmı? dün ki muayenede siz normal doğuma hazır değilsiniz dedi çünkü. korkuyorum sanırım bile bile sancı çekmek zor geliyor. birde suni sancının normal sancıdan daha zor olduğunu duydum... sizce ne yapmalıyım?
limoncum yarenden fırsatmı bulamıyosun yoksa iyisiniz dimi
iyiyiz canım çok şükür. artık günler nasıl geçiyor anlamıyorum canım. sallanmaya çok alıştı bizimki elimi beşikten çekiyorum basıyo çığlığı napcam bilmiyorum. dün akşamdan beri böyleyiz. günü gününü tutmuyor bizim cadının bir gün çok iyi uyuyo bir gün hiç uyumuyor.
canım benim ben 40+0 da suni sancıyla normal doğum yaptım,ilk bebeğimdi , gerçi daha beklenebilirdi ama eşim gideceği için biz acele ettik. eğer belli bir sağlık sorunun yoksa kesinlikle normal doğum yap ve hiç korkma, kendi sancın bile gelmiş olsa her zaman sezeryan riski var bunu unutma. herşey kişiye göre değişir birkaç örnek vereyim, ben 12 saat sancı çektim arkadaşımda suniyle normal doğum yaptı onun 3 saatte bebek gelmiş. eğer imkanın varsa epidural yaptırabilirsin.
sözün özü eğer sağlığın elveriyorsa bebeğin ileride daha sağlıklı olması adına (okuduklarımdan bildiğim kadarıyla) normal doğum yap, kısmet olurda ikinci bi bebeğim olursa problem olmadığı sürece onuda normal doğururum. :lepi:
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:
merhaba uzun zamandan beri birşey yazamadım. başımdan çok zor günler geçti. bende Ahmet beye gidiyordum.M.yomlarımdan sancılanınca Ahmet bey yeterince müdahele edemedi Murat Arslan a gittim. hastanede falan yattım ama Murat beyin hastanesi yok özelden bakıyor. hemde çok paracı bir doktor. herkes ayda bir 100 tl verirken biz 3 haftada bir 120 verdik hep. ama hastaneye mensup olmaması hep kafa karıştırıcıydı bizim için.Şimdi tekrar ahmet beye gitmek istiyorum ne yapmalıyım sizce siz ona sürekli gidiyorsunuz. tavsiyeleriniz nedir? bir de miyom ameliyatı olucam sezeryandan sonra doğum ücreti 2 kişilik oda 500 sanırım. miyom ameliyatına ne kadar alıyor hiç miyom ameliyatı olanınız var mı Ahmet beye? bir de miyom ameliyatından sonra şikayeti olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim :)
ohh ne güzel temizlik yapılmış o zaman evde darısıda benim evimin başına:)ecrin eh işte dördüncü dişimizin ucu göründe ama yanındakide şişti oda gelcek galiba iştahsız gene hiçbişey yemiyo doğru düzgün maşşallah ilaydaya bu gidişle yaz gelmeden dişleri tamamlayacak maviş:)
evet canım tertemiz oldu evim
kahve iç beklerim, pasta börek de yaparım yanına yanicokacimcoook
dişlerden onun da zoru mecburecim, zorlama boşver
acıkınca yer nasıl olsa. ilaydanın da 1 tane daha yakın zamanda çıkacak dişi var.
bir süre rahat ederiz belki o çıkınca da ama sonra yine aynı serüven. büyüyene kadar böyle yani. Allah sabır versin bizlere :Saruboceq:
iyi Akşamlar mecbue,
Forumda online olduğun için ve ayrca Bursada doktorlar konusunda yeterli tecrüben olduğu için sana sormak istedim. Konusunda uzman tehlikeleri görebilecek ve biraz da ilgili samimi doktor olarak kimi önerirsin? Özel sağlık sigortam olduğu için farketmez nerde çalıştığı, öncelikle acıbademde arastırmaya calıstım bu forumda ama sanırım pek tercih eden olmamıs
Zaman ayırıp bilgi verirsen sevinirim
iyi Akşamlar
Çok Teşekkür ederim yine de fikir verdiğin için.iyi akşamlar marlacım vallahi ben sana şu kadarını söyleyim ben hamileliyimin ilk zamanlarında başka bi hastanede başka bi doktora gittim malesefki preklampsi geçirdiyimi farketmedi öyle çok doktor bildiyimde yok açıkçası benimde bursalıda deyilim:) ben fakat ahmet bey gerçekten ilgili 10 gün yattım medicalde o on günde sürekli en ince ayrıntısına kadar baktı kırk yıllık hastasıymışım gibi ilgilendi burda biçok topic var bak kafana hangisi yatar yada şöyle yapabilirsin medicale gidebilirsin ilk önce orda bakarsın beyenirsen devam edersin beyenmesende biçok doktor var tabiki acıbadem hakkında hiç fikrim yok başka bi konuda yardım istersen elimden geldiyi kadarıyla yardım etmeye çalışırım pek yardım edemedim sanırım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?