Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

benim bilidiği m kadarıyla 100 lira ama muayene özelde yada hastanede hiç farketme ben ahmet beyi telefonla bile çok rahatsız ediyorum ama herzaman çok ilgili bi doktor çok ilgileniyor mecbueninde dediği gibi ahmet bey işinin ehli arkadasımda özer kutluya gidioyr oda çok iyiymiş zübeyde hanım doğum evinin doktoru aynı zmanda bursa tüp bebek merkezinde çalışıyor muyene ücretide 130 yada 140 diye biliyorum

mrb. ahmet bey niye yeterince müdahale edemedi ki? ne hakkında tavs,ye istediğini bilemedim canım. ama ben ahmet beyden çok memnun kaldım. gerçi çok sorunlu bir hamilelik geçirmedim. son hafta suyumun fazla olması dışında problem çıkmadı. ahmet bey oda hastalık derecesinde değil dedi. çok şükür dediği gibi oldu. kızımı sağlıkla aldım kucağıma. yani ahmet bey'e hep rutin kontroller için gittim. doğumla ilgilide sıkıntım olmadı çok rahat geçti. doğum ben özel odada kaldım 800 tl ödedim. sevinç diye bir arkadaşımız oda sezeryan sırasında miyomları alındı. miyom testleri için 400 tl ödemişler. yani bildiklerim bunlar. umarım yardımcı olabilmişimdir canım.

kızlar bu arada benim kızın burnu tıkalı gibi bugünlerde. okyanus suyu aldık. ama sıkamıyorum burnuna korkuyorum. çok büyük ve sıkınca çok hızlı çıkıyor. bebişe sıkınca bişey olmaz değil mi korktum. gerçi bişey olsa spreyi öyle yapmazlar ama ben cesaret edip kızıma kullanamıyorum. lütfen bana akıl verin. siz kullandınız mı ?

korkma canım deniz suyu iyi gelir onu sıktıktan sonra çok hapsurur sakın korkma birde burnundan pislik çekmek için bişey var onunlada cekersin sonra insallah gecer anne karnındayken pislik kaçtığı için tıkanıyormuş gecer en kısa zamanda

evet iyi gelir dedik aldık arkadaşım ama sprey çok hızlı çıkıyor ya dedik çocuğun burnuna sıkarsak bişey olursa. korkudan yapamadık sorayım dedim. evet burun aspiratörü aldık canım. ama cesaret edip kullanamdık ki

korkma sen bişey olmaz bebekler işini bbiliyor yüzüstü yatırsan bile kafalarını kaldıra kaldıra nefes almayı basarıyorlar onlar çok akıllı sen korkma ama çok tıkalı değilsede kullanma boşver

Çok Teşekkür ederim yine de fikir verdiğin için.
Ahmet Bey'in bulvardaki özelde muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?

rica ederim 100lira diye biliyorum ben benim hoş olmayan olaylar geçti başımdan ama bu olaylar benim gözümü açtı özel hastane diye sırf içine girdiyinde herşey güzel temiz diye bundan sonra mümkünatı yok gitmem önemli olan yenidoğanyoğunbakım ünitesi ve büyükler için yoğun bakım ünitesi olan bi hastane bu yüzden bundan sonra hangi doktora ve hastaneye gitmeyeceyimi çokkkkkkkkkk iyi biliyorum aman benim doktorum bursada bi numara onun gibisi yok falan bunları hiç dinleme derim bende demem ki ahmet bey bi numara bana çok iyi geldi önce Allah sonra ahmet bey benide kızımıda ölümden kurtardı herşeyden önce ona ömrüm boyunca minnet duycam yaşadığım sürece unutmayacam ama sen gidersin belki beyenmezsin elektirik ttumaz tutmu yada bilgisi hoşuna gitmez orası sana kalmış bişeydir o yüzden doktor bu futbol takımı tutmuyoruz ki fanatik olalım :)ama ben olurda bi tane daha doğursam ahmet beyde medicalde olsa o zamanki şartlarda elverirse gözüm kapalı giderim kendisini ve medicale çok mu uzun oldu ne cevabımkaydirigubbakcemile3

benim kız giderek cadılaşmaya başladı günler nasıl geçiyor akşam nasıl oluyo anlamıyorum.

dur bakalım tatlım bunlar daha iyi günlerin:)dün gece inanırmısın iki saat aralıksız ağladı yavrum gözyaşları nasıl akıyo dişlerimi yoruyo karnımı ağrıdı sonra zor bela susturdukta uyuttum

canım markası nedir spreymi aldınız korkma bişey olmaz bebeyini yan çevirip sık spreyi olduda fazla kaçtığını düşünürsen hemen ters çevir bişey olmaz ben ecrine hergün kullanıyodum ilk zamanlar şimdi onun jelini kullanıyoruz bide tavsiyem evinizde sıcak sizin en yakın zamanda buhar makinası al limoncum odayısını mümkün oldukça nemlendir çünkü nemlendirmediyin müddetçe burnu tıkanacak hep malesefki ben gece gündüz çalıştırıyorum bi haftadır buhar makinasını

ben hiç kullanmadım burun aspiratörü çünkü hemen tıkanıyomuş peçete hallediyo zaten:)))

kıyamam ben kuzucukları ya. en zor meslek annelik kesinlikle ANNE OLUNCA ANLADIM. ben henüz alışamadım anneliğe içim çok garip olyor o ağladıkça. o ağlıyo ben ağlıyorum üzülüyorum hiç dayanıklı değilim kendime çok kızıyorum. hemen panik oluyorum. oyyyyyyyy kafam çok karışık.neden bu kadar paniğim hemen ağlıyorum. oysa çok güçlü olmam lazım.

canım spreyin markası tonimer baby sprey. çok tazdikli çıkıyo sprey korkuyorum tıkanır diye çok hızlı çıkıyor. bişey olmaz mı dersin daha çok küçük ya ondan. canım buhar makinası doğumdan önce almıştık zaten hep çalıştırıyorum. ama gece gündüz değil sürekli çalıştırmak duvara nem yapıyormuş çocuğa solunum yollarna hastalık yapıyor dediler. o yüzden hep çalıştırmıyorum. çok sıkıntı yaptım ya ne yapsam acaba burnu tıkalı diye ememiyor kuzum çok üzüdm bu sabah hemen bırakıyor memeyi ağız tadıyla ememedi yavrum bide tıkanıyor ikide bir ödüm kopuyor boğulcak diye.çok sıkıntı yaptım çok.

ben hiç kullanmadım burun aspiratörü çünkü hemen tıkanıyomuş peçete hallediyo zaten:)))

ben aldım chicconunkini dediler yumuşak uçlu olduğu için daha kullanışlı diye onu aldım. ama çektik hiç bişey çıkmadı ya ben cesaret edip çok derine inemedim beceremedim. peçete ile nasıl yapıyorsun bişeyin ucuna sarıp mı? bende kullanmayım mı acaba? zaten bişeyde alamadım.

korkma sen bişey olmaz bebekler işini bbiliyor yüzüstü yatırsan bile kafalarını kaldıra kaldıra nefes almayı basarıyorlar onlar çok akıllı sen korkma ama çok tıkalı değilsede kullanma boşver

ben çok panikim canım annemde kızıyor bana neden panik yapıyorsun sakin ol. ama ben hep böyleyim. üzülüyorum çok kızıyorum kendime.

selam kızlar nasılsınız

ilayda sabah epey ateşlendi
ben de çok panik oldum, eşimi aradım hemen
ateş düşürücü verdim, üzerini soydum
sonra eşim gelip baktı, tam düşmemeiş ateşi dedi
daha kuvvetli bir şurup verdik. neyse biraz rahatladı ve uyudu.
dişlerdenmiş meğer. geçende bir tane dişimiz çıkmıştı şimdi 1 tane daha geliyor
o zorluyor sanırım.

limoncum sana da geçmiş olsun, burun tıkanıklığı hep var canım
kışın malesef kaçınılmaz. biz de buhar makinesi çalıştırıyoruz geceleri
ama yine de tam açılmıyor.
serum fizyolojik damlatıyoruz burnuna geçici rahatlama sağlıyor
o spreyler epey canın yakıyor biraz basınçlı geliyor sanırım
biz ilaydaya bir süre sıktık da çok canı yandı çok ağlıyordu
şimdi artık dediğim serumlarda damlatıyoruz. küçük plastik şişelerde
eczeneye sor hemen verirler, ondan damlat canım. geçer inşallah
tabi ya ben bile panik oluyorum baksana sen daha yenisin panik olman normal.
alışırsın zamanla.

mecbure sen nasılsın canım, aldım özel msjını
en kısa zamanda yazıcam sana.

iyiyiz canım sağol. ne olsun kızımla birlikte büyüyorum bende galiba.
geçmiş olsun maviş prensesede çabucak gelir dişler inş. çok zorlamadan prensesimizi. çocukların böyle büyüyene kadar burnu tıkanıyo ememiyor gazı vs derken biraz büyüyüncede dişler annelik zor meslek. onlar sağlıklı olsunlar yeterki. en kısa zamanda alışılırım inş. dediğin gibi canım. serum fizyolojik eşime telf. ettim şimdi alacak işten glirken. dün aldık spreyi eczanedeki kızada o kadar sordum hangisi iyi diye sprey verdi bana çok sinir oldum şimdi.serum fizyolojik dedim onlar 24 saatlik kullanım dedi. sprey al o daha iyi dedi. ama zaten burun delikleri küçücük şişenin ucu bile girmiyor tam burnuna hadi onu geçtim çok başınçlı hiç sıkamadım. bir bardağın içine sıkıp spreyi damlalıkla çekip onunla damlattım. akşam gelirken alacak babası bide onu deneyelim bakalım. ama uzman tvde videoları dinledim. serum fizyolojik en iyisi diyor. diğerleri 0-2 yaş için tehlikeli diyor. benim spreyimi diyor tam anlayamadım ama. bakalım inşallah geçer çok canım sıkılıyor böyle olunca. çabucak iyileşsin bebişler.

evet en zor meslek annelik üstelik hiç bi zaman emeklide olamıyosun:)yeterki sağlıklı olsunlar ilk aylarda ben ağlıyodum hep bide ben çok korkuyodum ecrine bişey olursa ya gene kuvöze yatırılarsa diye çünkü çok olmuş taburcu olup bi ay yada iki ay sonra tekrar kuvöze alınan bebekler

bende ilk zamanlar onu kullandım bizim kuvöz doktorumuz vermişti çokta faydasını gördüm diyer damlalar bi tanesini bi gün içinde bitirmen gerek onu demek istemiştir eczanedeki kız sonra doktorumuz damlasını verdi serumfizyolojik yani sonra okyanusjeli kullanıyorum şimdi ecrine buhar makinasını normalde bende geceleri kullanıyodum sadece ama şimdi hasta diye hep açık bende gördüm geçen gün görümcemlerde buhar makinası su yapıyodu olduğu yerde bizimki öyle deyil hastanelerde verilen buharın aynısı gibi çıkarıyo sadece buhar verip nem yapıyo duvarı falan hiç su bırakmıyo mikromuymuş neymiş eşim onu almak için iki gün gezdi hangisi iyi diye:))))))tıkalı diye ememiyo ecrin o yüzden yemiyoya kaç gündür

geçmiş olsun ilaydaya annesi dün gece benim kızımda aralıksız iki saat ağladı kızım ayy gözyaşları nasıl gedli yavrumun bu dişler bi çıksada rahatlasalar 5.diş geliyo bizimde aşağılarda şişti ohooo bütün ağzı şişti dişleri yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…