- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.901
merhaba uzun zamandan beri birşey yazamadım. başımdan çok zor günler geçti. bende Ahmet beye gidiyordum.M.yomlarımdan sancılanınca Ahmet bey yeterince müdahele edemedi Murat Arslan a gittim. hastanede falan yattım ama Murat beyin hastanesi yok özelden bakıyor. hemde çok paracı bir doktor. herkes ayda bir 100 tl verirken biz 3 haftada bir 120 verdik hep. ama hastaneye mensup olmaması hep kafa karıştırıcıydı bizim için.Şimdi tekrar ahmet beye gitmek istiyorum ne yapmalıyım sizce siz ona sürekli gidiyorsunuz. tavsiyeleriniz nedir? bir de miyom ameliyatı olucam sezeryandan sonra doğum ücreti 2 kişilik oda 500 sanırım. miyom ameliyatına ne kadar alıyor hiç miyom ameliyatı olanınız var mı Ahmet beye? bir de miyom ameliyatından sonra şikayeti olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim :)
huuuu yaprak limon nerdesiniz iki gündür:))))) kızlar fırsatmı vermiyo
korkma canım deniz suyu iyi gelir onu sıktıktan sonra çok hapsurur sakın korkma birde burnundan pislik çekmek için bişey var onunlada cekersin sonra insallah gecer anne karnındayken pislik kaçtığı için tıkanıyormuş gecer en kısa zamanda
Çok Teşekkür ederim yine de fikir verdiğin için.
Ahmet Bey'in bulvardaki özelde muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?
benim kız giderek cadılaşmaya başladı günler nasıl geçiyor akşam nasıl oluyo anlamıyorum.
kızlar bu arada benim kızın burnu tıkalı gibi bugünlerde. okyanus suyu aldık. ama sıkamıyorum burnuna korkuyorum. çok büyük ve sıkınca çok hızlı çıkıyor. bebişe sıkınca bişey olmaz değil mi korktum. gerçi bişey olsa spreyi öyle yapmazlar ama ben cesaret edip kızıma kullanamıyorum. lütfen bana akıl verin. siz kullandınız mı ?
dur bakalım tatlım bunlar daha iyi günlerin:)dün gece inanırmısın iki saat aralıksız ağladı yavrum gözyaşları nasıl akıyo dişlerimi yoruyo karnımı ağrıdı sonra zor bela susturdukta uyuttum
canım markası nedir spreymi aldınız korkma bişey olmaz bebeyini yan çevirip sık spreyi olduda fazla kaçtığını düşünürsen hemen ters çevir bişey olmaz ben ecrine hergün kullanıyodum ilk zamanlar şimdi onun jelini kullanıyoruz bide tavsiyem evinizde sıcak sizin en yakın zamanda buhar makinası al limoncum odayısını mümkün oldukça nemlendir çünkü nemlendirmediyin müddetçe burnu tıkanacak hep malesefki ben gece gündüz çalıştırıyorum bi haftadır buhar makinasını
ben hiç kullanmadım burun aspiratörü çünkü hemen tıkanıyomuş peçete hallediyo zaten:)))
korkma sen bişey olmaz bebekler işini bbiliyor yüzüstü yatırsan bile kafalarını kaldıra kaldıra nefes almayı basarıyorlar onlar çok akıllı sen korkma ama çok tıkalı değilsede kullanma boşver
selam kızlar nasılsınız
ilayda sabah epey ateşlendi
ben de çok panik oldum, eşimi aradım hemen
ateş düşürücü verdim, üzerini soydum
sonra eşim gelip baktı, tam düşmemeiş ateşi dedi
daha kuvvetli bir şurup verdik. neyse biraz rahatladı ve uyudu.
dişlerdenmiş meğer. geçende bir tane dişimiz çıkmıştı şimdi 1 tane daha geliyor
o zorluyor sanırım.
limoncum sana da geçmiş olsun, burun tıkanıklığı hep var canım
kışın malesef kaçınılmaz. biz de buhar makinesi çalıştırıyoruz geceleri
ama yine de tam açılmıyor.
serum fizyolojik damlatıyoruz burnuna geçici rahatlama sağlıyor
o spreyler epey canın or biraz basınçlı geliyor sanırım
biz ilaydaya bir süre sıktık da çok canı yandı çok ağlıyordu
şimdi artık dediğim serumlarda damlatıyoruz. küçük plastik şişelerde
eczeneye sor hemen verirler, ondan damlat canım. geçer inşallah
tabi ya ben bile panik oluyorum baksana sen daha yenisin panik olman normal.
alışırsın zamanla.
mecbure sen nasılsın canım, aldım özel msjını
en kısa zamanda yazıcam sana.
kıyamam ben kuzucukları ya. en zor meslek annelik kesinlikle ANNE OLUNCA ANLADIM. ben henüz alışamadım anneliğe içim çok garip olyor o ağladıkça. o ağlıyo ben ağlıyorum üzülüyorum hiç dayanıklı değilim kendime çok kızıyorum. hemen panik oluyorum. oyyyyyyyy kafam çok karışık.neden bu kadar paniğim hemen ağlıyorum. oysa çok güçlü olmam lazım.
canım spreyin markası tonimer baby sprey. çok tazdikli çıkıyo sprey korkuyorum tıkanır diye çok hızlı çıkıyor. bişey olmaz mı dersin daha çok küçük ya ondan. canım buhar makinası doğumdan önce almıştık zaten hep çalıştırıyorum. ama gece gündüz değil sürekli çalıştırmak duvara nem yapıyormuş çocuğa solunum yollarna hastalık yapıyor dediler. o yüzden hep çalıştırmıyorum. çok sıkıntı yaptım ya ne yapsam acaba burnu tıkalı diye ememiyor kuzum çok üzüdm bu sabah hemen bırakıyor memeyi ağız tadıyla ememedi yavrum bide tıkanıyor ikide bir ödüm kopuyor boğulcak diye.çok sıkıntı yaptım çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?