Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım sen kullandın yani. güvenle kullanabilirim. çok basınçlı geldi bana. sıkınca bişey olmuyor mu? bende kullanayım o zaman canım. çok faydasını görmüşsün sen umarım işe yarar bizdede. cesaret toplayıp sıkabilirsem. marka aynımıydı canım?

çok doğru söylüyorsun canım. emeklilik yok. her yaşın derdi ayrı bir o kadarda güzelliği var tabi. yüzne bakınca ne büyük mutluluk duyuyor insan. onlar hasta olunca bir o kadarda üzüntü. onlar hasta olunca bizlerde hasta gibi oluyoruz.çok şükür ecrinimiz iyi annesi dişlerde en az sıkıntıyla gelir inş. canım benim.

bizim buhar makinası o kadar iyisi değil demekki bizimkide soğuk buhar makinası ama su bırakıyor olduğu yere bizimkide. ondan ben çok çalıştırmıyorum canım.

evet aynısıydı ama bence sen bekle eşin akşam alırsa damlayı damlat onuda biraz daha büyürse sıkarsın bide şöyle bişey var sen ne kadar tedirgin olup kendini gerersen bebek onu farkeder ve ağlıyosa iki kat daha ağlamaya başlar inan bana onlar çok zekiler:) ama çok basınçlı diyosan sıkma sen damla damlat oda rahatlatır yaren hanımı ben pek sıkıntı yaşamadım ilk zamanlar alışıncaya kadar eşim varken sıktım malum benim yanımda kimse yoktu inan bana sen çok şanslısın annen yanında olduğu için:)

ayy inş geçiri çacuk ama dişlerin yenisi geldikçe huy deyiştiriyolar olsun napalım yeterki tek şikayetimiz diş ve soğuk algınlığı olsun

bizim buhar makinası o kadar iyisi değil demekki bizimkide soğuk buhar makinası ama su bırakıyor olduğu yere bizimkide. ondan ben çok çalıştırmıyorum canım.

vallahi ben pek anlamam ecrin küçüktü dışarı çıkma yasağımız vardı bizim o yüzden eşim iki gün araştırdı öyle aldı ama su bırakmıyo hiç sadece nem yapıyo bide gece lambası niyetine kullanıyoruz malum bebek olunca hiç ışıksız yatılmıyo:))))

limonn serum fizyolojik damlat
sprey için küçük daha yaren lmaz:,
24 saatlik olsun ne olacakmış ki
eczacı da bir alemmiş yani :mymeka:.
hergün sen de yenisini damlatırsın
boşver sprey sıkma şu an. çok küçük daha
ağlarsa susturamazsın.
bi de jel gibi bişey varmış ama fiyatı biraz pahalıymış
zafer beyi arayıp bir sorun isterseniz
en iyi cevabı o verecektir size vereliniortak.

ben kullandım ama ecrin hastanedeykende sprey kullanmışlar bizde çıkınca bi ay devam ettik sonra yeşim hanım serumfizyolojik verdi sonrada bahsettiyin jellerden kullanıyorum şimdi pahalı ama çok uzun kullanılıyo limonda panik o yüzden sprey kullanamaz galiba zafer bey biz gidince burnu çok tıkalı dedim eviniz kurumu ortamı dedi bende buhar makinası çalıştırıyorum sürekli dedim başka bişey demedi ama ben kendim sıkıyorum burnuna jeli ama ararsa iyi olur limon ilayda nasıl oldu yaprakcım geçtimi ateşi

mecburecim ilayda tam iyileşmedi ya
ateşi bir yükseliyor, bir düşüyor
ilaç kullanıyoruz işte, ateş düşürücü falan.
dün gece hemen hiç uyumadı, biz de uyumadık tabi
ruh gibiyim yani. az önce tam uyuttum komşu zile bastı
niye ağlıyor diye merak etmiş ilaydayı, hadiii başa döndük yine uyandı
zır zır ağlıyor şimdi de işimiz zor valla güzelim senağlama

slm kızlar nasılsnız?
eşim akşam gelirken serum fizyolojik almış. onu kullandık. çok şükür şimdi iyiyiz. kuzum emiyor artık. dün çok sıkıntı yapmıştım. çok rahatladım şimdi. kızımın iyi olması benide çok mutlu ediyor. size çok tşk ederim yardımınız için.
sizin prensesler nasıl kızlar? dişler ne durumda? umarım keyifleri yerindedir?

ah geçmiş olsun benim mavişime ama napalım bu dönmeler böyle olcak dişler bi çıksada kuzucuklar rahatlasa onlarda sıkıntılarını ağlayarak anlatıyo işte önceki gecede ecrin aralıksız 2 saat ağladı yavrum zor uyuttum tekrar geçmiş olsun az öncede ecrin kustu ne yedirdiysem çıkardı ayy bi düzelmediler yaa inş geçer çabucak toparlanır prenses

geçmiş olsun canım benim inşallah çabucak iyileşir maviş prensesimiz.
diş olayı çocukların dönüm noktası galiba.
çokta zorluyor bebişleri
en kolay şekilde geçirirler inş.

slm canım bizim kızlar son hız hastalar hala malesefki biraz toparlanır gibi oluyo sonra gene kusuyo ayy anlamadım ki bende burnu açıldıysa rahat eder tospik kızın:)günde kaç kere kaç damla damlatıyosun

ecrinde ilaydada çabucak iyileşsinler inş. anneleri. geçmiş olsun inşallah. bu sıkıntılı dönemin bir an önce bitmesi dileğiyle. dişler prenseslerimizi çok zorluyor. kıyamam onlara ben.

ecrinde ilaydada çabucak iyileşsinler inş. anneleri. geçmiş olsun inşallah. bu sıkıntılı dönemin bir an önce bitmesi dileğiyle. dişler prenseslerimizi çok zorluyor. kıyamam onlara ben.

inş limoncum biz atlatıcaz siz başlayacaksınız:) napalım büyük sağlık sorunu olmasında tek sıkıntımız diş olsun

slm canım bizim kızlar son hız hastalar hala malesefki biraz toparlanır gibi oluyo sonra gene kusuyo ayy anlamadım ki bende burnu açıldıysa rahat eder tospik kızın:)günde kaç kere kaç damla damlatıyosun

evet canım dişler prenseslerimizi zorladı. işiniz zor canım. insan çok üzülüyor onlar huzursuz olunca bilerde huzursuz oluyoruz. inşallah çabuk toparlnır kuzucuklar. canım ben bir kez damlattım akşam eşim işten gelince açıldı burnu. akşamda çok rahattı kuzum açıktı burnu güzel emdi. 11 de uyudu 4:30 da uyandı. emdirdim yatırdım sabah 8:30 da uyandı. rahat uyudu akşam. bende çok memnun oldum. rahatladığı için bir daha damlatmadım. gerektikçe kullanacağım canımç inşallah bir daha gerekmez.opuyorumnanaktan

inş limoncum biz atlatıcaz siz başlayacaksınız:) napalım büyük sağlık sorunu olmasında tek sıkıntımız diş olsun

evet canım dğru söylüyorsun sonra sıra bize gelecek.dediğin gibi bunlar olacak şeyler tek sıkıntı diş olsun onlr lazım bebişlere opuyorumnanaktan

ohhhh maşallah ablalarından daha akıllı yaren:)biz saat başı ayaktaydık kızımla babamızın hiç ruhu bile duymadıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…