- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.921
bende ilk zamanlar onu kullandım bizim kuvöz doktorumuz vermişti çokta faydasını gördüm diyer damlalar bi tanesini bi gün içinde bitirmen gerek onu demek istemiştir eczanedeki kız sonra doktorumuz damlasını verdi serumfizyolojik yani sonra okyanusjeli kullanıyorum şimdi ecrine buhar makinasını normalde bende geceleri kullanıyodum sadece ama şimdi hasta diye hep açık bende gördüm geçen gün görümcemlerde buhar makinası su yapıyodu olduğu yerde bizimki öyle deyil hastanelerde verilen buharın aynısı gibi çıkarıyo sadece buhar verip nem yapıyo duvarı falan hiç su bırakmıyo mikromuymuş neymiş eşim onu almak için iki gün gezdi hangisi iyi diye:))))))tıkalı diye ememiyo ecrin o yüzden yemiyoya kaç gündür
evet en zor meslek annelik üstelik hiç bi zaman emeklide olamıyosun:)yeterki sağlıklı olsunlar ilk aylarda ben ağlıyodum hep bide ben çok korkuyodum ecrine bişey olursa ya gene kuvöze yatırılarsa diye çünkü çok olmuş taburcu olup bi ay yada iki ay sonra tekrar kuvöze alınan bebekler
canım sen kullandın yani. güvenle kullanabilirim. çok basınçlı geldi bana. sıkınca bişey olmuyor mu? bende kullanayım o zaman canım. çok faydasını görmüşsün sen umarım işe yarar bizdede. cesaret toplayıp sıkabilirsem. marka aynımıydı canım?
çok doğru söylüyorsun canım. emeklilik yok. her yaşın derdi ayrı bir o kadarda güzelliği var tabi. yüzne bakınca ne büyük mutluluk duyuyor insan. onlar hasta olunca bir o kadarda üzüntü. onlar hasta olunca bizlerde hasta gibi oluyoruz.çok şükür ecrinimiz iyi annesi dişlerde en az sıkıntıyla gelir inş. canım benim.
bizim buhar makinası o kadar iyisi değil demekki bizimkide soğuk buhar makinası ama su bırakıyor olduğu yere bizimkide. ondan ben çok çalıştırmıyorum canım.
limonn serum fizyolojik damlat
sprey için küçük daha yarenlmaz:,
24 saatlik olsun ne olacakmış ki
eczacı da bir alemmiş yani :mymeka:.
hergün sen de yenisini damlatırsın
boşver sprey sıkma şu an. çok küçük daha
ağlarsa susturamazsın.
bi de jel gibi bişey varmış ama fiyatı biraz pahalıymış
zafer beyi arayıp bir sorun isterseniz
en iyi cevabı o verecektir size vereliniortak.
ben kullandım ama ecrin hastanedeykende sprey kullanmışlar bizde çıkınca bi ay devam ettik sonra yeşim hanım serumfizyolojik verdi sonrada bahsettiyin jellerden kullanıyorum şimdi pahalı ama çok uzun kullanılıyo limonda panik o yüzden sprey kullanamaz galiba zafer bey biz gidince burnu çok tıkalı dedim eviniz kurumu ortamı dedi bende buhar makinası çalıştırıyorum sürekli dedim başka bişey demedi ama ben kendim sıkıyorum burnuna jeli ama ararsa iyi olur limon ilayda nasıl oldu yaprakcım geçtimi ateşi
mecburecim ilayda tam iyileşmedi ya
ateşi bir yükseliyor, bir düşüyor
ilaç kullanıyoruz işte, ateş düşürücü falan.
dün gece hemen hiç uyumadı, biz de uyumadık tabi
ruh gibiyim yani. az önce tam uyuttum komşu zile bastı
niye ağlıyor diye merak etmiş ilaydayı, hadiii başa döndük yine uyandı
zır zır ağlıyor şimdi de işimiz zor valla güzelim senağlama
mecburecim ilayda tam iyileşmedi ya
ateşi bir yükseliyor, bir düşüyor
ilaç kullanıyoruz işte, ateş düşürücü falan.
dün gece hemen hiç uyumadı, biz de uyumadık tabi
ruh gibiyim yani. az önce tam uyuttum komşu zile bastı
niye ağlıyor diye merak etmiş ilaydayı, hadiii başa döndük yine uyandı
zır zır ağlıyor şimdi de işimiz zor valla güzelim senağlama
slm kızlar nasılsnız?
eşim akşam gelirken serum fizyolojik almış. onu kullandık. çok şükür şimdi iyiyiz. kuzum emiyor artık. dün çok sıkıntı yapmıştım. çok rahatladım şimdi. kızımın iyi olması benide çok mutlu ediyor. size çok tşk ederim yardımınız için.
sizin prensesler nasıl kızlar? dişler ne durumda? umarım keyifleri yerindedir?
ah geçmiş olsun benim mavişime ama napalım bu dönmeler böyle olcak dişler bi çıksada kuzucuklar rahatlasa onlarda sıkıntılarını ağlayarak anlatıyo işte önceki gecede ecrin aralıksız 2 saat ağladı yavrum zor uyuttum tekrar geçmiş olsun az öncede ecrin kustu ne yedirdiysem çıkardı ayy bi düzelmediler yaa inş geçer çabucak toparlanır prenses
ecrinde ilaydada çabucak iyileşsinler inş. anneleri. geçmiş olsun inşallah. bu sıkıntılı dönemin bir an önce bitmesi dileğiyle. dişler prenseslerimizi çok zorluyor. kıyamam onlara ben.
slm canım bizim kızlar son hız hastalar hala malesefki biraz toparlanır gibi oluyo sonra gene kusuyo ayy anlamadım ki bende burnu açıldıysa rahat eder tospik kızın:)günde kaç kere kaç damla damlatıyosun
inş limoncum biz atlatıcaz siz başlayacaksınız:) napalım büyük sağlık sorunu olmasında tek sıkıntımız diş olsun
evet canım dişler prenseslerimizi zorladı. işiniz zor canım. insan çok üzülüyor onlar huzursuz olunca bilerde huzursuz oluyoruz. inşallah çabuk toparlnır kuzucuklar. canım ben bir kez damlattım akşam eşim işten gelince açıldı burnu. akşamda çok rahattı kuzum açıktı burnu güzel emdi. 11 de uyudu 4:30 da uyandı. emdirdim yatırdım sabah 8:30 da uyandı. rahat uyudu akşam. bende çok memnun oldum. rahatladığı için bir daha damlatmadım. gerektikçe kullanacağım canımç inşallah bir daha gerekmez.opuyorumnanaktan
evet canım dğru söylüyorsun sonra sıra bize gelecek.dediğin gibi bunlar olacak şeyler tek sıkıntı diş olsun onlr lazım bebişlere opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?