Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ohhhh maşallah ablalarından daha akıllı yaren:)biz saat başı ayaktaydık kızımla babamızın hiç ruhu bile duymadıkaydirigubbakcemile3

bizde babamızın yanında yatmıyoruz babamız rahatsız olmasın sabah erken kalkıp işe gidiyor diye kızımın odasına bir kanepe koydum orada yatıyoruz. aslında kızım çok huysuz değil ama yinede yatmıyorum yanında.

evet sabah erken kalkıp işe gitmek zor oluyo o yüzden gece uyumaları lazım annene gidince ne olcak bakalım babanız gene rahat uyuyabilcekmi

evet sabah erken kalkıp işe gitmek zor oluyo o yüzden gece uyumaları lazım annene gidince ne olcak bakalım babanız gene rahat uyuyabilcekmi

işte onu bilmiyorum bakalım uyutabilecek mi? inşallah başarabilirim? çünkü kafasının dinlenmiş olması lazım işi gereği . dinç gitmesi lazım. işte hata yapmaması için. bide bütün gün oturarak çalıştığı için uykusuz olduğu zaman uyukusunun gelmesini tetikliyor bu durum. o yüzden beraber yatıp uykusuz kalsın istemiyorum da başarabilirmiyim yada dayanabilirmiyim bilmiyorum canım.

bi şekilde rayına oturcak artık bide bebekte büyüyecek biraz daha uyanıp emme zamanı uzayacak bi şekilde hale yola koyarsınız

kızlar bu arada bu topicte hep ben mecbue ve yaprak var. arada maviş geliyor. nerede ahmet bey'in hastaları yawwwwww. sevinçim gelse oda sık sık gelirdi ama sanırım daha annesinde. kırkının çıkmasına az kalmıştır. bakalım inşallah kırkı çıkınca gelir oda inş.

sorma limoncum üç kişi kaldık arada maviş geliyo bizde başka topicler gibi başka doktorlara giden hastalarımı toplasak topice:)))

sorma limoncum üç kişi kaldık arada maviş geliyo bizde başka topicler gibi başka doktorlara giden hastalarımı toplasak topice:)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay çok alemsin sen ya, başka doktorlara giden hastaları toplayalım demek.
ne gerek var hayatım, ahmet beyin ihtiyacı mı var ki böyle bişeye
ihtiyacı olanlar yapar o dediğini kaydirigubbakcemile5

o çerkezce limoncum ben çerkezim yaa benim kızım artık kocaman oldu yazıyo

vaaaay çerkezceler falan, avatar da değişmiş
epey imaj değiştirmişsin kız mecbure
baharla beraber KK daki imajını da mı değiştirdin.

sen çerkezceyi nerden biliyorsun ya
benim de babam çerkez ama ben bir kelime dahi bilmem yani
ama meraklısın demek sen, ben de hiç merak yok bu konuda
ama yakışmış yani kocaman oldu tabi keltoşumuz alkisalkisalkis

ay ne kadar ince düşüncelisin canım ya a.s.
ilk zamanlar ben de öyleydim
gece kendim kalkıp ilaydanın altını değiştirip
emzirip tekrar uyuturdum. eşimin ruhu bile duymazdı
ama şu ara o kadar zorlu bir dönemki
o da görüyor ve biliyor ve ister istemez kalkıyor
ki onun işi de dediğin gibi çok öenmli ve dikkat gerektiriyor
ama bazı geceler belki 10-15 kez kalkmam gerekiyor
ki buna da dermanım kalmıyor o da farkında ve mecburen kalkıyor.
mesela birkaç gündür hem dişlerden hem de grip geçiriyor
geceleri o kadar az uyuyor ki, devamlı ağlıyor
ee ben de hafiften grip geçiriyorum halim dermanım kalmadı
mecburen eşim de devreye giriyor geceleri

aman inşallah seninki hep böyle uslu olur annesi seni hiç yormaz ve üzmez

ben varım arkadaslar sizden daha çok giriyorum aslında ama kimse yokken bşey yazmıyorum

boşverin kızlar ya gelen gelir, istemeyen de gelmez :dilcikar:
hani bir laf var ya, giden gitsin kalan sağlar bizimdir diye
belki biz burada biraz muhabbet kurduk, sonradan gelip muhabbete katılmak istemiyor mu yeniler ne, eskiler de doğum yaptı bebişler yoruyor herhalde.
valla şu ara mecbure ile benim kadar kimse yorgun olamaz. diş dönemi gelsin ne demek istediğimiz anlayacaksınız ama biz yine de geliyoruz işte. alışkanlık olmuş. ama gelmek istemeyeni de zorla getirmezsin.
bazıları da bu topikte muhabbet var diye rahatsız olup gelmiyor ki başka doktor topiklerindeki muhabbeti görse ne der acaba onu da bilemem ya neyse akannehir uzatmayalım. kimseye cevap hakkı doğmasın. uğraşacak halde değilim çünkü.
özet olarak gelene kapımız açık. gelmek istemeyenlere de güle güle :a015:

tabiki ihtiyacı yok ama başka topicler farklı doktor hastaları bi arada muhabbet ediyolar sonrada hepimiz onu hastasıyız diyolarya onun için şeyettimkaydirigubbakcemile3

benim hem annem hem babam çerkez yani ana dilim çerkezce bilirimde konuşurumda yemeklerinide çokkkkkkkkkk severim ama hepsi hamur işi o yüzden bu ara uzak duruyorum bizim evde çerkezce çok konuşulur ondan biliyorum ailede herkes bilir çerkezceyi:lepi:

tabiki öyle biçok kişi bi kaç kere gelip sonra gelmedi aman dediyin gibi gelmek isteyen gelir muhabbet konusuna girmeyelim hiç neyse yorgunluk oluyo gerçekten yatıyorum daha gözümü kapatmadan ecrin geri ayaklanıyo napalım olacak şeyler bu dönmeleri herkes geçiriyo ben gelmeden rahat edemiyorum o kadar canım sıkılıyoki iki laf edecek kimsem yok bende yalnızlığımı burdan gideriyorum

slm kızlar bende takip edemiyorum uzun zamandır umarım herkes iyidir.gecelerimiz uykusuz geçiyor gündüzlerde öyle derin sürekli meme istiyor karnı tokken bile bende artık hortlak gibi oldum perşembe ALLAHIN izniyle 40 mız çıkıcak.inşallah düzene koyabilirimde sık sık girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…