- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.941
kız mecbue o ismin altında ki se sişpaşe ile başlayan cümle ne demek meak ettim nece o bacım?
ohhhh maşallah ablalarından daha akıllı yaren:)biz saat başı ayaktaydık kızımla babamızın hiç ruhu bile duymadıkaydirigubbakcemile3
o çerkezce limoncum ben çerkezim yaa benim kızım artık kocaman oldu yazıyo
bizde babamızın yanında yatmıyoruz babamız rahatsız olmasın sabah erken kalkıp işe gidiyor diye kızımın odasına bir kanepe koydum orada yatıyoruz. aslında kızım çok huysuz değil ama yinede yatmıyorum yanında.
hımmmm anladım canım. merak ettim de çok değişik geldi. opuyorumnanaktan
evet sabah erken kalkıp işe gitmek zor oluyo o yüzden gece uyumaları lazım annene gidince ne olcak bakalım babanız gene rahat uyuyabilcekmi
bi şekilde rayına oturcak artık bide bebekte büyüyecek biraz daha uyanıp emme zamanı uzayacak bi şekilde hale yola koyarsınız
sorma limoncum üç kişi kaldık arada maviş geliyo bizde başka topicler gibi başka doktorlara giden hastalarımı toplasak topice:)))
o çerkezce limoncum ben çerkezim yaa benim kızım artık kocaman oldu yazıyo
bizde babamızın yanında yatmıyoruz babamız rahatsız olmasın sabah erken kalkıp işe gidiyor diye kızımın odasına bir kanepe koydum orada yatıyoruz. aslında kızım çok huysuz değil ama yinede yatmıyorum yanında.
kızlar bu arada bu topicte hep ben mecbue ve yaprak var. arada maviş geliyor. nerede ahmet bey'in hastaları yawwwwww. sevinçim gelse oda sık sık gelirdi ama sanırım daha annesinde. kırkının çıkmasına az kalmıştır. bakalım inşallah kırkı çıkınca gelir oda inş.
sorma limoncum üç kişi kaldık arada maviş geliyo bizde başka topicler gibi başka doktorlara giden hastalarımı toplasak topice:)))
ben varım arkadaslar sizden daha çok giriyorum aslında ama kimse yokken bşey yazmıyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay çok alemsin sen ya, başka doktorlara giden hastaları toplayalım demek.
ne gerek var hayatım, ahmet beyin ihtiyacı mı var ki böyle bişeye
ihtiyacı olanlar yapar o dediğini kaydirigubbakcemile5
vaaaay çerkezceler falan, avatar da değişmiş
epey imaj değiştirmişsin kız mecbure
baharla beraber KK daki imajını da mı değiştirdin.
sen çerkezceyi nerden biliyorsun ya
benim de babam çerkez ama ben bir kelime dahi bilmem yani
ama meraklısın demek sen, ben de hiç merak yok bu konuda
ama yakışmış yani kocaman oldu tabi keltoşumuz alkisalkisalkis
ben varım arkadaslar sizden daha çok giriyorum aslında ama kimse yokken bşey yazmıyorum
boşverin kızlar ya gelen gelir, istemeyen de gelmez :dilcikar:
hani bir laf var ya, giden gitsin kalan sağlar bizimdir diye
belki biz burada biraz muhabbet kurduk, sonradan gelip muhabbete katılmak istemiyor mu yeniler ne, eskiler de doğum yaptı bebişler yoruyor herhalde.
valla şu ara mecbure ile benim kadar kimse yorgun olamaz. diş dönemi gelsin ne demek istediğimiz anlayacaksınız ama biz yine de geliyoruz işte. alışkanlık olmuş. ama gelmek istemeyeni de zorla getirmezsin.
bazıları da bu topikte muhabbet var diye rahatsız olup gelmiyor ki başka doktor topiklerindeki muhabbeti görse ne der acaba onu da bilemem ya neyse akannehir uzatmayalım. kimseye cevap hakkı doğmasın. uğraşacak halde değilim çünkü.
özet olarak gelene kapımız açık. gelmek istemeyenlere de güle güle :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?