Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

selam kızlar nasılsınız
yine pek gelen giden olmamış sayfaya

mecburecim kolay gelsin canım
mis gibi güle güle kirletin evinizi
ecrinle temizlik yapmak zor olmuştur evet ama
iş başa düşünce bir şekilde halletmişsin işte
her zaman söylemişimdir hamarat hatunsun diye alkisalkisalkis

limoncum bu cadılar büyüyene kadar bize tam anlamıyla rahat yok canım
bu şekilde birkaç dün düzenli birkaç gün düzensiz devam ediyoruz işte.
seninki daha küçük, küçükken daha rahat aslında
en zor dönemleri hareketlenmeye başladıkları ve diş çıkardıkları dönem
ek gıdaya alışma dönemi falan filan
bunların dönemleri bitmez yani
o yüzden Allah onlara da bizlere de sağlık, güç kuvvet versin de
zamanla düzelmesini bekliycez canım
ama yaren prensesimize maşallah genelde uslu bir kız

saol yaprakcım zor oldu ama 10 gündür içim sinerek bi temizlik yapamadım ecrin hastaydı diye şurupları bitti bende biraz toparladım işte kışın ne kadar olursa temizlik o kadar yaptım:))daha camlarım silincek ev işi bitermi:gitme:ilayda nasıl oldu biraz daha iyimi ateşi falan düşmüş galiba inş bi an önce toparlanırlar yaa inanırmısın dün gece 12 gibi başladı ecrin uyanmaya sabah 6 ya kadar sonra yattım 40 dk sonra eşimi uyandırdım işe gitmesi için sonra 8 gibi ecrin geri uyandı unutkan oldum yorgunluk uykusuzluk yüzünden o yüzden limoncum senin tospik bizim kızlardan daha usluopuyorumnanaktan

yaprakcım zaten bi ben bi sen bide limon geliyo başka gelen giden yok bu aralarfisfisfis

olsun mecbure ya, temiz olmuştur olmaz mı hiç
kışın bir de bebek olunca temizlik işi zor evet.
bana temizlikçi gelmese halim harap
tamam ben de yapıyorum ama öyle cam kapı falan nerde zor iş bebekle

ilayda biraz daha iyi canım. 1-2 gündür kendine geldi sayılır
ateş çıkmıyor çok şükür ama hala ara ara öksürüyor. o da geçicek inşallah
şu ara tam hastalık havası, çok dikkatli olmak lazım. özellikle hasta kişilerden bebekleri uzak tutmalıyız da işte bizim insanımız bu konularda hala dikkatsiz klava:

uykusuzluk da çok zor ya
dişlerden mi uyumuyor ecrin de acaba.
ilayda da öyle hem diş hem de grip üstüste gelince
sabaha karşı uyuyordu hep. çok zorlandım valla ben de bu kış
aman Allah beterinden korusun. bahar geliyor artık inşallah havalar da ısınır da
çıarıp hava aldırırız şu zillilere

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler herkese.Ben en iyisi 2 hafta sonra Ahmet Bey'i telefonla arayıp sorayım kaçıncı hafta nereye geleyim diye.Muaynanesinde varsa oraya giderim olmazsa.Bilson dai ne kadar bakmıştı acaba fiyatını hatırlıyomusun canım.

ay geçen kış hamileyken hep yattım hiç bitmeyecek diyodum ama bu kuş daha beter oldu yaa dişler yoruyo galiba gece bi uyutunca iki saat uyuyo sonra tamam gözleri kapalı ağlıyo sabahın 6na kadar ama dediyin gibi bu kadar olsun napalım rabbim beterinden korusun evet ya havalar açılsada cadılarda hava alsalar belki açık hava yorarda uyurlarkaydirigubbakcemile3

rica ederiz canım aklına takılan bişey olursa çekinmeden sorabilirsin canım biz buralardayız hep

günaydın kızlar nasılsınız
sayfa yerlerde valla
herkes boşladı bu ara buraları
maviş uyurken bakayım dedim ama
hiç ilerlememiş lmaz:

mecbure havalar açmaya başladı ya ne güzel
bahar geliyor artık desene
gerçi soğuk şu ara
ama ısınacak inşallah
ve biz doya doya gezip
geçmişin acısını çıkarıcaz inşallah kaydirigubbakcemile5

evet yaa kimseler yok bu ara ben günde bi kere geliyorum bazen kimse bişey yazmayınca kendi kendimede yazmak istemiyorum bebekler yoruyo bizi ama genede günde bi kere geliyoruz daha küçük bebekleri olanlar bile her zaman burda muhabbet hailndelersempatiksalakcinnihavalar güneşli ama soğuk yaprakcım daha böyle giderse inş açacak ama nisan ayıda çok yağışlı geçecekmiş haberlerde dinledimde hayal kırıklığı yaşadım:sinifsinif:ama çoğu gitti azı kaldı bu havalarda bile bebekli hatunların hepsi dışarda havalar güzel diye evet hava açarsa çıkarırız inş acısınıaklinialirimsmile

canım evet çok gelen giden yok. topic yerlerde valla. ama ne yapalım bakalım inşallah zamanla daha çok gelen olur.
sorma bu cadılar perişan ediyorlar bizi. bazen diyorum ahhh benim kızım ne uslu maşallah bazende bütün gece dikiyor bizi ayağa anlamıyorum. yinede buna şükür diyorum. işte her zaman bir önceki dönem daha kolay geliyor insana. ben hamileyken diyordum bir doğsa ne zormuş sonra doğum yaklaştı korkular başladı bir doğursam gerisini düşünmüyorum bakarım diyordum. doğumda neymiş diyorum şimdi bakmak büyütmek daha zor diyorum şimdi. kızım huzursuz olduğu zaman bende çok huzursuz oluyorum kıyamıyorum hiç ona. evet canım allah onlarada bizede güç kuvvet versin canım.

canım bu kızlar büyüdükçe dertleri büyüyor galiba. opuyorumnanaktan

evet gelen giden yok bu ara çok sevinçim nerde acaba kırkı çıkmıştır çünkü benim kırkım çıkacak c.tesi o benden önce yaptı doğumu. ama neden gelmedi. daha annesinde demekki. eve gelse yazardı mutlaka.
bu yaz siz gezersiniz kızlar bebişlerle. biz ne zaman başlarız bilmem artık gezmelere.

bu arada akşam benim kız şaşırttı beni akşam saat 8 de uyuttum. gece saat 01:45 te uyandı. emzirdim yatırdım hemen uyudu yine şaştım kaldım. ondan sonra sabah saat 07:10 da uyandı kuzum. yine emzirdim anneme verdim. sonra ben uyumaya gittim yine. annem uyutamaış ama olsun akşam güzel uyudu yavrum. inşallah düzene girer. bir gece gündüz düzeni tuttururuz kızlar. çok mutlu oluyorum böyle uyuduğu zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…