Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

haklısın canım ben şimdi bile kızımı 1 dk. battaniyeye sarıp çıkarıyorum güneşe gözlerini açamıyor kuzum ama benim hoşuma gidiyor hemen içeri sonra. annem kızıyo.

pazar günü asmerkeze gittik ecrini babanneye bırakıp belki bi aylık bile deyil bi bebek babasının omzunda kafasını bile tutamıyo bi tanede arabada gezdiriyolardı iki tane gördüm ama o kadar küçük çıkarılmasınada karşıyım ben çok kalabalık çünkü o ortamlar

limoncum benim biraz işim var burda olursan 10 dk gelirim olmasanda görüşürüz sonra:))) ne yaptığımı yazınca sonra muhabbet topici olmuş diyolar

tamam canım benim kız uyanıp huysuzluk etmezse burdayım arkadaşım. bekliyorum. hımmmmmm ben anladım ne yaptığını. Allah kabul etsin canım. yaa boşver arada muhabbette olacak sonuçta.diğer topiclere göre bizim topicte muhabbet olmuyor bile. sonuçta kim gelirse herkese açık burası. sorulan sorularada elimizde geldiğince bildiğimiz kadarıyla cvp verip yardımcı oluyoruz sonuçta. zaten bizden başka kim geliyor ki

bende yalnız yıkayamıyorum daha ecrini akşam babayla yıkıyoruz hem onlarında hoşuna gidiyo evet hamdolsun ki evlatlarımız yanımızda limoncum ecrin uyandı canım yareni kokla benim için yarına görüşürüz ee bebek olunca muhabbette yarım kalıyo işte öptüm canımopuyorumnanaktan

yok bende kıyamam çok kalabalık oluyor. kıyamam mikrop yuvası. şimdi evde otururum ne yapayım seneye gezeriz artık canım. ben cesaret edemiyorum çıkarmaya.

sende ecrinimi öp kokla benim için canım. eee haklısın canım. bebek olunca herşey yarım kalıyor. ne yapalım. onlar sağlıkla büyüsünler yeterki. yine görüşürüz. öptm canım.

yok bende kıyamam çok kalabalık oluyor. kıyamam mikrop yuvası. şimdi evde otururum ne yapayım seneye gezeriz artık canım. ben cesaret edemiyorum çıkarmaya.

gezersin canım bu yaz biraz daha toparlar yaren inan bana insan dışarı yüzünü özlüyo çıkmaya çıkmaya bide biz 6 ay kadar çıkmadık yasak olduğu için çok zor oluyo ama hamdolsun evlatlarımız sağlıklı geriside boş zaten yazın ev oturmaları yaparız bizde ev oturmasına getirirsin kızını:)))

sende ecrinimi öp kokla benim için canım. eee haklısın canım. bebek olunca herşey yarım kalıyor. ne yapalım. onlar sağlıkla büyüsünler yeterki. yine görüşürüz. öptm canım.

evet kaldı ama olsun bugün gelebildim ancak şimdi ecrini uyuttum bakayım dedim ne var ne yok tabi ki biz varız başkası yok:))) sağlık olsunda gerisi boş muhabbette edilir herşey zamanla napalım biraz toparlansınlarda artık

kızlarrrrrrrrr günaydın diyim kimsede gelmemiş ama kızım bi ay sonra bi yaşına giriyo teyzeleri hem çok mutluyum hemde gözlerim doluyo habire yaşadıklarım tekrar aklıma geliyo ama ecrinim yanımda sağlıklı bana anne diyoya dünyaya bedel bu işte normal doğsaydı daha temmuzu bekleyecektim doğum günü için:)))

selam arkadaşlar.... bende miniğime kavuştum sonunda :) 10.03.2010 çarşamba günü saat 12.35 de dünyaya geldi hayatımın ışığı:) nasıl bir duygu olduğunu tarif bile edemiyorum. bu arada ahmet bey den çok ama çok memnun kaldım. çok zor bir sezaryan olmasına rağmen ahmet beye güvenmekle hata etmediğimi anladım.ameliyat esnasında olan tüm terslikleri sakinliğiyle ve tecrübesiyle çözmüş. videodan gördüğümüz böyle yani:) ama medical park hastanesinden malesef memnun kalmadım. yemekleri,çocuk doktoru hizmetleri çok yetersiz. ameliyathane ekibi ve ahmet bey dışında malesef medical park için olumsuz durumlar içeriyor. neyseki biz atlattık hayırlısıyla sağ sağlim aldık kucağımıza. allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. herkesi yavrusuna kavuştursun.

hadi geçmiş olsun rabbim sana ve eşine bağışlasın ahmet beye gidipte memnun kalmayan duymadım ben sağlıklı olmaa bebişinde sağlıkla gelmesine sevindim ben çok memnun kalmıştım medicalden ama tabi tercih meselesi hangi çocuk doktoru girdi senin doğumuna ki memnun kalmadın yemeklerini ben hep diyet yediyim için ama refakatçı yemekleri güzel görünüyodu:)hepsini geç bebek ve sen sağlıklısınya gerisi boş

selam kızlar nasılsınız
iyi kaynatmışsınız bakıyorum

özge geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün bebeğini
sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
hastane hakkında çok yorum yapamıycam
ben bir terslik görmedim gerçi
ama ahmet bey çok iyi bir doktordur gerçekten alkisalkisalkis

limoncum yarene maşallah, uykusu çok güzel
inşallah hep böyle düzenli gider

evet annen şu an senin açından büyük bir rahatlık
ama gittiğinde de kaldığın yerden devam edeceksin
çok kolay değil ama herkes bir şekilde hallediyor işte
sen de halledeceksin, korkma

ayrıca yaza kadar yaren epey büyüyecek annesi
rahatlıkla dışarı çıkarırsın merak etme
ben 3-4 günlükken çıkarmıştım gerçi mecburen
sarılık için hastaneye falan gidiyorduk
ama çıkınca da biraz dolaşıyorduk yani
1 aylıkken kanguruya takıp çarşıda falan gezmiştim
2-3 aylıkken pikniğe, deniz kenarına falan bile götürdüm yani
sen havada karada çıkarırsın
tedbirini de alırsın yani, sonuçta ağlayacak oldu mu evde de ağlar

mecbure maşallah ecrine
1 yaşına az kalmış evet
Allah sağlıklı uzun ömürler versin
analı babalı büyüsün inşallah

boşverin kızlar ya muhabbet de olacak tabi
milletin diğer topiklerde yaptığı saçma sapan muhabbetlerden değil en azından kaydirigubbakcemile5

mecbure ne zamandır yazıcam sana msn den ama bir türlü fırsat olmuyor ilaydadan.
yeni bir dişi çıkıyor şimidide o yüzden çok huysuz. eşim de grip çok kötü
biraz rahatlıyaylım yazıcam canım vereliniortak

eee ne güzel işte, ecrin babannesinde durabiliyorsa
arada çıkın gezin canım ya
sen de bunaldın valla
bakma sen ben çıkmıyorum falan diyorum ama
haftanın 3 günü en az çıkıyoruz biz
ama bana yetmiyor o başka tabi
benim annem rahatsız olduğu için bakamıyor
babaannemiz de yok o yüzden mecburen iş başa düşüyor yani
ama senin öyle bir imkanın varsa değerlendir canım vereliniortak

evet bi ay kaldı zaman su gibi akıyo gerçekten bugün komuşuya gitmiştik kayınvalidemle ecrin ağladı dışarıya çıkmak için çok üzücü bi olay anlattı bi ona üzüldüm ama hayat işte aman diyer topicler öyle evet yatak odalarına kadar anlatıyolar nerdeyse sempatiksalakcinni

duruyo babannede ama süreklide bırakılmıyoki bende istemiyorum babasıda pek taraftar deyil gözümüz arkada kalmıyo ama insanda rahat edemiyo bide kızınında var oğlu oda bırakıyo çok sık haliyle kadında yoruluyo ama hiç bakmam demedi bugüne kadar saolsun bende mecbur kalmadıkça bırakmıyorum gerçi yok anam nerde benim herif gezmeyi pek sevmiyo:roflol:çok yoruluyo bazen yemek bile yemiyo hafta içi çıkmıyoruz biz hafta sonuda bazen çıkıyoruz arbamızda biraz sorunlu şu aralar o yüzden bende pek zorlamıyorum ecrinde hastaydı onuda çıkarmak istemedim sen yazın çıkardın demek ilaydayı:)pikniye denize ohhhhhh bu yazda biz çıkarız inş bizde doktor hariç hiç çıkmadık dışarı bakalım bu yaz naparız sağlıklı olsunda napalım dışarıya çıkmadığım için inanki bursayı bilmiyorum daha iki yıldır burdayımbilmiyorumkismile

kızlar yaaaaaa çok üzgünüm. bugün göğüslerim bomboş yumuşacık. daha önceki günler sert olurdu. kızım emdikçe boşalır sonraki emmeye kadar dolardı yine. bu sabah uyandım yumuşacık. kızımı emzirdim ama yavrum hızlı hızlı çekiyo ara ara yutkunuyor. neyse ben geliyordur dedim. yatırdım bir türlü uyutamadım. ara ara hep kaldırdım emzirdim uyutamadıkça. sonra emdirdim annem sütmü yok acaba dedi. sağayım dedim bakalım ne çıkacak. azıcık bişey çıktı. ben mi sağmayı beceremedim bilmiyorum. sonra eşimi gönderdim mama al bakalım içecek mi dedim. gitti aldı 60 cc yapmış annem ne kadarını içerse dedik hepsini içti. şimdi uyudu. ayyyyyyyy kızlarya sütüm gidiyor mu yoksa çok üzüldüm. ağlıcam ya neden böyle oldu ben mi güzel beslenemedim. oysa çok dikkat ediyorum kızlar neden böyle oldu. çok canım sıkkın çok. dokunsalar ağlıcam :-(

kızlar geçmişi okudum ama cvp yazacak dermanım yok üzüldüm çok neden böyle oldu kızlar ya ya sütüm giderse. senağlamasenağlama

ya inşallah bugünlük bişeydir kızlar yaaaaaa çok sinirlerim bozuldu. yarın inşallah sütüm olur doyuramıyormuyum kuzumu yoksa.

bende hamileliğimde ona gittim inanın çok memnun kaldım ilk 4 ay ahmet yılmaza gittim sonra ayrılınca hastaneden ziya çetine gittim tabi ki ondan daha da memnun kaldım üstüne dr yoktur sanırım çok başarılı eli çok hafif sezeryanla doğum yaptım 4 saat sonra ayağa kalktım ve hiç acım yoktu bu yüzden ona minnetarımmmm :))

üzülme limoncum yaa üzüldükçe olan sütte gider yapma sen elinden geleni yapıyosun ama yetmiyosa yapacak bişey yok mama takviyesi yap genede ver ama çekerse belki gelir benim görümcem hiç vermedi anne sütü sadece mamayla büyüdü çocuk keşke olsada emse ama olmayıncada yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…