- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.021
haklısın canım ben şimdi bile kızımı 1 dk. battaniyeye sarıp çıkarıyorum güneşe gözlerini açamıyor kuzum ama benim hoşuma gidiyor hemen içeri sonra. annem kızıyo.
limoncum benim biraz işim var burda olursan 10 dk gelirim olmasanda görüşürüz sonra:))) ne yaptığımı yazınca sonra muhabbet topici olmuş diyolar
inşallah bende böyle derim canım annem gdince. ben bu saate kadar hiç banyo ettirmedim kızımı korkuyorum tutamam diye ama annem gidince mecburen yapacağım o zamanda eşimle yıkarız kızımı yalnız yine cesaret edemiyorum. annelik dünyaki en güzel ve bir o kadarda zorbir meslek. şükürler olsun anneyiz şükürler olsun yavrularımız yanımızda . allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
pazar günü asmerkeze gittik ecrini babanneye bırakıp belki bi aylık bile deyil bi bebek babasının omzunda kafasını bile tutamıyo bi tanede arabada gezdiriyolardı iki tane gördüm ama o kadar küçük çıkarılmasınada karşıyım ben çok kalabalık çünkü o ortamlar
bende yalnız yıkayamıyorum daha ecrini akşam babayla yıkıyoruz hem onlarında hoşuna gidiyo evet hamdolsun ki evlatlarımız yanımızda limoncum ecrin uyandı canım yareni kokla benim için yarına görüşürüz ee bebek olunca muhabbette yarım kalıyo işte öptüm canımopuyorumnanaktan
yok bende kıyamam çok kalabalık oluyor. kıyamam mikrop yuvası. şimdi evde otururum ne yapayım seneye gezeriz artık canım. ben cesaret edemiyorum çıkarmaya.
sende ecrinimi öp kokla benim için canım. eee haklısın canım. bebek olunca herşey yarım kalıyor. ne yapalım. onlar sağlıkla büyüsünler yeterki. yine görüşürüz. öptm canım.
selam arkadaşlar.... bende miniğime kavuştum sonunda :) 10.03.2010 çarşamba günü saat 12.35 de dünyaya geldi hayatımın ışığı:) nasıl bir duygu olduğunu tarif bile edemiyorum. bu arada ahmet bey den çok ama çok memnun kaldım. çok zor bir sezaryan olmasına rağmen ahmet beye güvenmekle hata etmediğimi anladım.ameliyat esnasında olan tüm terslikleri sakinliğiyle ve tecrübesiyle çözmüş. videodan gördüğümüz böyle yani:) ama medical park hastanesinden malesef memnun kalmadım. yemekleri,çocuk doktoru hizmetleri çok yetersiz. ameliyathane ekibi ve ahmet bey dışında malesef medical park için olumsuz durumlar içeriyor. neyseki biz atlattık hayırlısıyla sağ sağlim aldık kucağımıza. allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. herkesi yavrusuna kavuştursun.
pazar günü asmerkeze gittik ecrini babanneye bırakıp belki bi aylık bile deyil bi bebek babasının omzunda kafasını bile tutamıyo bi tanede arabada gezdiriyolardı iki tane gördüm ama o kadar küçük çıkarılmasınada karşıyım ben çok kalabalık çünkü o ortamlar
selam kızlar nasılsınız
iyi kaynatmışsınız bakıyorum
özge geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün bebeğini
sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
hastane hakkında çok yorum yapamıycam
ben bir terslik görmedim gerçi
ama ahmet bey çok iyi bir doktordur gerçekten alkisalkisalkis
limoncum yarene maşallah, uykusu çok güzel
inşallah hep böyle düzenli gider
evet annen şu an senin açından büyük bir rahatlık
ama gittiğinde de kaldığın yerden devam edeceksin
çok kolay değil ama herkes bir şekilde hallediyor işte
sen de halledeceksin, korkma
ayrıca yaza kadar yaren epey büyüyecek annesi
rahatlıkla dışarı çıkarırsın merak etme
ben 3-4 günlükken çıkarmıştım gerçi mecburen
sarılık için hastaneye falan gidiyorduk
ama çıkınca da biraz dolaşıyorduk yani
1 aylıkken kanguruya takıp çarşıda falan gezmiştim
2-3 aylıkken pikniğe, deniz kenarına falan bile götürdüm yani
sen havada karada çıkarırsın
tedbirini de alırsın yani, sonuçta ağlayacak oldu mu evde de ağlar
mecbure maşallah ecrine
1 yaşına az kalmış evet
Allah sağlıklı uzun ömürler versin
analı babalı büyüsün inşallah
boşverin kızlar ya muhabbet de olacak tabi
milletin diğer topiklerde yaptığı saçma sapan muhabbetlerden değil en azından kaydirigubbakcemile5
mecbure ne zamandır yazıcam sana msn den ama bir türlü fırsat olmuyor ilaydadan.
yeni bir dişi çıkıyor şimidide o yüzden çok huysuz. eşim de grip çok kötü
biraz rahatlıyaylım yazıcam canım vereliniortak
eee ne güzel işte, ecrin babannesinde durabiliyorsa
arada çıkın gezin canım ya
sen de bunaldın valla
bakma sen ben çıkmıyorum falan diyorum ama
haftanın 3 günü en az çıkıyoruz biz
ama bana yetmiyor o başka tabi
benim annem rahatsız olduğu için bakamıyor
babaannemiz de yok o yüzden mecburen iş başa düşüyor yani
ama senin öyle bir imkanın varsa değerlendir canım vereliniortak
kızlar yaaaaaa çok üzgünüm. bugün göğüslerim bomboş yumuşacık. daha önceki günler sert olurdu. kızım emdikçe boşalır sonraki emmeye kadar dolardı yine. bu sabah uyandım yumuşacık. kızımı emzirdim ama yavrum hızlı hızlı çekiyo ara ara yutkunuyor. neyse ben geliyordur dedim. yatırdım bir türlü uyutamadım. ara ara hep kaldırdım emzirdim uyutamadıkça. sonra emdirdim annem sütmü yok acaba dedi. sağayım dedim bakalım ne çıkacak. azıcık bişey çıktı. ben mi sağmayı beceremedim bilmiyorum. sonra eşimi gönderdim mama al bakalım içecek mi dedim. gitti aldı 60 cc yapmış annem ne kadarını içerse dedik hepsini içti. şimdi uyudu. ayyyyyyyy kızlarya sütüm gidiyor mu yoksa çok üzüldüm. ağlıcam ya neden böyle oldu ben mi güzel beslenemedim. oysa çok dikkat ediyorum kızlar neden böyle oldu. çok canım sıkkın çok. dokunsalar ağlıcam :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?