Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

maşallah 7 gibi uyansada sorun olmaz geceleri uyusunda gündüz tv sesiyle falan uyut geceleride loş ışıkta sessiz bi ortamda uyursa belki geceyle gündüzü ayırır aayyy bi aralar ecrin o kadar cadıydıki eşimi arıyodum ağlayarak çabuk gel ne olur susmuyo bu diye ne gece uyurdu ne gündüzakannehir

sevinçin bebeşi iyimi acaba fakülte falan diyodu bi ara götürdümü naptı yoksa evine giderdi heralde şimdiye kadar

gündüz oturma odasına getiriyorum canım yanımızda biz tv seyrederken o uyuyor akşamları gece lambasıyla uyutuyorum. uyandığı zaman konuşmuyoruz hiç. altını almıyorum. hemen gece lambasında emzirip uyutuyorum. uyumadıkları zaman ağladıkları zaman insan çok üzülüyor. bide eli ağayına dolaşıyor insanın. bakalım annem gidince ben ne yapacağım.

sevinçin bebeşi iyimi acaba fakülte falan diyodu bi ara götürdümü naptı yoksa evine giderdi heralde şimdiye kadar

ben ona bir ara msj attım sordum ama cvp dönmedi.ama ne zamandı hatırlamıyorum. gelsede onunlada fikir alış verişi yapsak. malum onun bebişle bizim kız yaşıt. belki msjı gördü sonra çocukla uğraşmaktan cvp yazmayı unuttu. inşallah en kısa zamanda gelir. özledim sevinçi valla.

alışır yavaş yavaş kırkınızda çıkıyomuş annende gitse sen halledersin artık 40 günlük bi annesin:))aslında bizim içimizde var annelik yani onu görür görmez sahiplenip sanki yıllardır bebek bakmışız gibi onu doyurup altını deyiştiriyoruz sende kendine bile şaşıracaksın bak görürsün

sizde çıkarsınız nasılsa 3 4 aylık olcaklar

bilmem çıkarmıyız. dışarı çıkarsakta ağlarsa susturamazsak diye ben panik olurum. o yüzde bu yaz sanırım çıkamayız. artık bir dahaki yaza çıkarız gibi geliyor bana ama kısmet bakalım. uslu olursa belki çıkarız bizde

inşallah doruk paşamında hiç bişeyciği yoktur iyileşmiştir. belki biraz daha büyüsün diye kalıyordur annesinde iyi düşünelim iyi olsun

bende merak ettim açıkçası aklım takıldı acaba dorukmu rahatsız diye inş gelir en yakın zamanda insanın aklı başka yerde olunca o andada yapmayınca unutuveriyo belki unutmuştur bile msjı

inşallah canım yaaaa bana moral veriyorsun çok sağol. sen böyle dedikçe ben kendimi iyi hissediyorum çok sağol arkadaşım.

o kadar ince düşünme ağlarsa susar arabada falan bide bebekler sever avmleri ışıklar hoşlarına gider açık havaya çıkaramasanızda avmlere gidersiniz aslında güzel zamana denk geldi akşa üstü ve sabah erken saatlerde çıkarıp güneş alması çok faydalı beişler için d vitamini başka bişeyde yok sadece güneşten alabiliyo vitamini

bende merak ettim açıkçası aklım takıldı acaba dorukmu rahatsız diye inş gelir en yakın zamanda insanın aklı başka yerde olunca o andada yapmayınca unutuveriyo belki unutmuştur bile msjı

evet canım bende öyle düşündüm o anda başka birşeyle uğraşıyorsa sonradan yapmayı unutuyor insan.

inşallah canım yaaaa bana moral veriyorsun çok sağol. sen böyle dedikçe ben kendimi iyi hissediyorum çok sağol arkadaşım.

ee hepimiz yaşadık ben hamile kalınca korkmuştum ama kimseyede söyleyemiyodum bebeye bakamam sanıyodum küçücük nasıl bakarım nasıl yıkarım nasıl doyururum diyodum ama alışıyosun başkasının olsa bakamazsın ama kendi evladın olunca işler deyişiyo o yüzden sen bile kendine inanamayacaksın:)rica ederim canım ne demek ben ecrin kuvözdeyken hemşire banyo yaptırıyo bende yanındayım ayy ağzına su kaçacak burnuna kaçacak dedim hemşire güldü korkma bişey olmaz dedi ben yapabilirmiyim ki dedim tabiki dedi hatta bi zaman sonra kızını senden daha iyi kimse anlayamayacak dedi ertesi gün ben yıkadım hemşire başımda ve hiç korkmadım çokta keyif aldım annelik bambaşka bişeyboshayallersmile

limoncum benim biraz işim var burda olursan 10 dk gelirim olmasanda görüşürüz sonra:))) ne yaptığımı yazınca sonra muhabbet topici olmuş diyolar

haklısın canım ben şimdi bile kızımı 1 dk. battaniyeye sarıp çıkarıyorum güneşe gözlerini açamıyor kuzum ama benim hoşuma gidiyor hemen içeri sonra. annem kızıyo.

inşallah bende böyle derim canım annem gdince. ben bu saate kadar hiç banyo ettirmedim kızımı korkuyorum tutamam diye ama annem gidince mecburen yapacağım o zamanda eşimle yıkarız kızımı yalnız yine cesaret edemiyorum. annelik dünyaki en güzel ve bir o kadarda zorbir meslek. şükürler olsun anneyiz şükürler olsun yavrularımız yanımızda . allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…