Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar geçmişi okudum ama cvp yazacak dermanım yok üzüldüm çok neden böyle oldu kızlar ya ya sütüm giderse. senağlamasenağlama

üzülme canım yaa sütte verirsin mamada verirsin takviye ne yapacaksın yeterki kızın doysun sağlıklı olsun

kızlar ya şimdi bir kez mama verdik ya su vermem gerekir mi ?

ben o konuda bi bilgim yok kimi doktor verin diyomuş kimiside mama zaten suyla yapılıyo gerek yok diyomuş ben mamaya geçtiyimde ecrin zaten ek gıda alıyodu ama anne sütü verirkende su veriyodum bi ara sen istersen zafer beyi

hoşgeldiniz sanırım herkesin hayatı boyunca minnettar kalacağı bi doktor var:) bende ömrüm oldukça ahmet beye minnettar kalcam çünkü önce Allah sonra ahmet bey sayesinde kızım hayatta siz hangi hastaneye gidiyodunuzki ahmet bey ordan ayrıldı demişsinizya

mrb canım hoşgeldin. ben bu zamana kadar sadece ahmet bey'e gittim. hamileliğimin başından beri ahmet bey'in hastasıydım. bende çok memnun kaldım. tabi doktorundan memnun olmak ne beklediğinlede alakalı biraz. ben 8 saat sonra kalktım. ağrım acım vardı ama dayanılmaz değildi. biraz bünyeylede alakadı var sanırım canım. rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. bebişin cinsiyeti ne? ne kadarlık oldu bebişin canım?

hepsi geride kaldı çok şükür allah bir daha yaşatmasın yaşadığınız son üzüntü olması dileğiyle canım. bundan sonra her gelen gün yeni mutluluk getirsin. sağlıkla büyümeyi kısmet etsin kuzuna inş.

slm canım. analı babalı büyüt bebeğini inş. nasıl bir duygu seni çok iyi anlıyorum tarifi yok imkansız. eşimle evlendiğimiz zaman ilk dansa çıktığımızdaki duygunun tarifi yok diyorum. en mutlu olduğum zaman diyordum. ama insanın evladını kucağına almasının tarifi hiç yokmuş. hiçbir şeye değişilmez. canım yemeklerini bende beğenmedim açıkçası. çocuk doktoruda çıkacağımız günün akşamı geldi. sarılığına baktı. bir kaç bilgi verdi. birde bebek doğduğu zaman muayene etmişler eşim yanındaymış o zaman gayet güzel muayene etti dedi ama bilmiyorum canım. güle güle büyüt bebeğini canım.

canım kızım iyi maşallahta sütüm azaldı kuzum huzursuzlandı dün çekiyor çekiyor ne kadar sonra yutkunuyor göğüslerim yumuşacık. o zaman sinirleniyor kuzum. çok moralim bozuldu. ağladım ağladım. ben doğru düzgün beslenemedim mi acaba diyorum. oysa çok dikkat ediyorum ama bilmiyorum. ne kadar güzeldi. 3-4 saat ardan sonra doluyordu göğüslerim arada emmek istesede 3-4saat sonra göğsüm dolunca yetiyordu kuzuma. şimdi neden böyle oldu. ben beceremedim bilmiyorum. çok üzülüyorum canım ya.

öyle canım haklısında bari 6 aycık emzirebilseydim yada ek gıdalara başlayıncaya kadar daha kırkımız bugün çıktı. neden böyle azaldı anlamadım canım.

üzülme canım yaa sütte verirsin mamada verirsin takviye ne yapacaksın yeterki kızın doysun sağlıklı olsun

başka çare yok ama ben çok üzüldüm çok istiyordum en azından 6 ay anne sütü verebilseydim kuzuma. daha çok su içmeye çalıştım dünden beri elimden suyu düşürmedim ama yine yumuşak göğüslerim. emzirdim sabahtan beri hep uyuttuk şimdi emdirdiktten sonra 30 cc mama verdik. az bişey içti ancak 10-15 cc falan. başka içmedi. acaba doydumu diyorum. kızlar ben hiç anlamadım bu süt işinden. inşallah dolar göğüslerim. akşamdan beri ağlıyorum. üzüldüm kuzuma çok.

haftaya doktora götüreceğim o zaman soracağım herşeyi canım. şimdi bugünkü duruma bakacağım eğer yine dünkü kadar 60 cc falan vermek zoruda kalırsam bir çay kaşığı su vereceğim. gerçi bu sabahta 10-15 cc bişey içti ama anne sütüde içti. inşallah gerek kalmaz. haftaya kontrole gittiğimizdede herşeyi sorarım eğer kafamı topayıp konuşmayı becerebilirsem.

inş bugün gelmiştir sütün

göğüslerim yumuşacık ama emdi yine kuzum sonrada 30 cc yi bile bitiremedi. demek yine doyuyo diye düşünüyorum. bakalım akşama kadar ne olacak. aldım su şişesini yanıma. ağır işçi gibi hissediyorum kendimi. neden böyle oldu ki ?

evet limoncum bütün kötülükler geride kalsın bi daha o günleri bize yaşatmasın rabbim ne baban nede bi başkasına

bu arada sütü çoğaltmak için tavsiyeniz var mı kızlar? bol su içiyorum. humananın emziren anneler için çayını içiyorum. rezene başımı döndürmesine rağmen rezene çayıda içiyorum. bolca meyve yiyorum kayısı suyu içiyorum. başka fikri olan varmı ne yapabilirim sütü arttırmak için acaba.

mecbue sen nasılsın bugün? ecrin nasıl canım? kedi derdimden sizi sormayıda unutuyorum lütfen kusura bakmayın kafam iyice dağıldı dünden beri ne yapacağımı şaşırdım.

sorarsın kafana ne takılıyosa ben çok soru sorduğum için gitmeden eşimi tembihliyorum bak şunuda sorcaz unutturma diye

ben rezene içtim bol su içtim bide meyve kayısı suyu içtim bol bol meyve suyuyla beraber bol bol bisküvi yedim zaten onlardan kalan hatıralarım kilolarım ama ne olursa olsun kilolara deyer kızım 5 ay aldı anne sütü belki emseydi dahada uzun gelirdi süt başkada bi fikrim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…