- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.041
kızlar geçmişi okudum ama cvp yazacak dermanım yok üzüldüm çok neden böyle oldu kızlar ya ya sütüm giderse. senağlamasenağlama
kızlar ya şimdi bir kez mama verdik ya su vermem gerekir mi ?
ya inşallah bugünlük bişeydir kızlar yaaaaaa çok sinirlerim bozuldu. yarın inşallah sütüm olur doyuramıyormuyum kuzumu yoksa.
bende hamileliğimde ona gittim inanın çok memnun kaldım ilk 4 ay ahmet yılmaza gittim sonra ayrılınca hastaneden ziya çetine gittim tabi ki ondan daha da memnun kaldım üstüne dr yoktur sanırım çok başarılı eli çok hafif sezeryanla doğum yaptım 4 saat sonra ayağa kalktım ve hiç acım yoktu bu yüzden ona minnetarımmmm :))
bende hamileliğimde ona gittim inanın çok memnun kaldım ilk 4 ay ahmet yılmaza gittim sonra ayrılınca hastaneden ziya çetine gittim tabi ki ondan daha da memnun kaldım üstüne dr yoktur sanırım çok başarılı eli çok hafif sezeryanla doğum yaptım 4 saat sonra ayağa kalktım ve hiç acım yoktu bu yüzden ona minnetarımmmm :))
kızlarrrrrrrrr günaydın diyim kimsede gelmemiş ama kızım bi ay sonra bi yaşına giriyo teyzeleri hem çok mutluyum hemde gözlerim doluyo habire yaşadıklarım tekrar aklıma geliyo ama ecrinim yanımda sağlıklı bana anne diyoya dünyaya bedel bu işte normal doğsaydı daha temmuzu bekleyecektim doğum günü için:)))
selam arkadaşlar.... bende miniğime kavuştum sonunda :) 10.03.2010 çarşamba günü saat 12.35 de dünyaya geldi hayatımın ışığı:) nasıl bir duygu olduğunu tarif bile edemiyorum. bu arada ahmet bey den çok ama çok memnun kaldım. çok zor bir sezaryan olmasına rağmen ahmet beye güvenmekle hata etmediğimi anladım.ameliyat esnasında olan tüm terslikleri sakinliğiyle ve tecrübesiyle çözmüş. videodan gördüğümüz böyle yani:) ama medical park hastanesinden malesef memnun kalmadım. yemekleri,çocuk doktoru hizmetleri çok yetersiz. ameliyathane ekibi ve ahmet bey dışında malesef medical park için olumsuz durumlar içeriyor. neyseki biz atlattık hayırlısıyla sağ sağlim aldık kucağımıza. allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. herkesi yavrusuna kavuştursun.
selam kızlar nasılsınız
iyi kaynatmışsınız bakıyorum
özge geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün bebeğini
sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
hastane hakkında çok yorum yapamıycam
ben bir terslik görmedim gerçi
ama ahmet bey çok iyi bir doktordur gerçekten alkisalkisalkis
limoncum yarene maşallah, uykusu çok güzel
inşallah hep böyle düzenli gider
evet annen şu an senin açından büyük bir rahatlık
ama gittiğinde de kaldığın yerden devam edeceksin
çok kolay değil ama herkes bir şekilde hallediyor işte
sen de halledeceksin, korkma
ayrıca yaza kadar yaren epey büyüyecek annesi
rahatlıkla dışarı çıkarırsın merak etme
ben 3-4 günlükken çıkarmıştım gerçi mecburen
sarılık için hastaneye falan gidiyorduk
ama çıkınca da biraz dolaşıyorduk yani
1 aylıkken kanguruya takıp çarşıda falan gezmiştim
2-3 aylıkken pikniğe, deniz kenarına falan bile götürdüm yani
sen havada karada çıkarırsın
tedbirini de alırsın yani, sonuçta ağlayacak oldu mu evde de ağlar
mecbure maşallah ecrine
1 yaşına az kalmış evet
Allah sağlıklı uzun ömürler versin
analı babalı büyüsün inşallah
boşverin kızlar ya muhabbet de olacak tabi
milletin diğer topiklerde yaptığı saçma sapan muhabbetlerden değil en azından kaydirigubbakcemile5
mecbure ne zamandır yazıcam sana msn den ama bir türlü fırsat olmuyor ilaydadan.
yeni bir dişi çıkıyor şimidide o yüzden çok huysuz. eşim de grip çok kötü
biraz rahatlıyaylım yazıcam canım vereliniortak
üzülme limoncum yaa üzüldükçe olan sütte gider yapma sen elinden geleni yapıyosun ama yetmiyosa yapacak bişey yok mama takviyesi yap genede ver ama çekerse belki gelir benim görümcem hiç vermedi anne sütü sadece mamayla büyüdü çocuk keşke olsada emse ama olmayıncada yapacak bişey yok
üzülme canım yaa sütte verirsin mamada verirsin takviye ne yapacaksın yeterki kızın doysun sağlıklı olsun
ben o konuda bi bilgim yok kimi doktor verin diyomuş kimiside mama zaten suyla yapılıyo gerek yok diyomuş ben mamaya geçtiyimde ecrin zaten ek gıda alıyodu ama anne sütü verirkende su veriyodum bi ara sen istersen zafer beyi
inş bugün gelmiştir sütün
hepsi geride kaldı çok şükür allah bir daha yaşatmasın yaşadığınız son üzüntü olması dileğiyle canım. bundan sonra her gelen gün yeni mutluluk getirsin. sağlıkla büyümeyi kısmet etsin kuzuna inş.
evet limoncum bütün kötülükler geride kalsın bi daha o günleri bize yaşatmasın rabbim ne baban nede bi başkasına
haftaya doktora götüreceğim o zaman soracağım herşeyi canım. şimdi bugünkü duruma bakacağım eğer yine dünkü kadar 60 cc falan vermek zoruda kalırsam bir çay kaşığı su vereceğim. gerçi bu sabahta 10-15 cc bişey içti ama anne sütüde içti. inşallah gerek kalmaz. haftaya kontrole gittiğimizdede herşeyi sorarım eğer kafamı topayıp konuşmayı becerebilirsem.
bu arada sütü çoğaltmak için tavsiyeniz var mı kızlar? bol su içiyorum. humananın emziren anneler için çayını içiyorum. rezene başımı döndürmesine rağmen rezene çayıda içiyorum. bolca meyve yiyorum kayısı suyu içiyorum. başka fikri olan varmı ne yapabilirim sütü arttırmak için acaba.
sorarsın kafana ne takılıyosa ben çok soru sorduğum için gitmeden eşimi tembihliyorum bak şunuda sorcaz unutturma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?