- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.061
mecbue sen nasılsın bugün? ecrin nasıl canım? kedi derdimden sizi sormayıda unutuyorum lütfen kusura bakmayın kafam iyice dağıldı dünden beri ne yapacağımı şaşırdım.
ben rezene içtim bol su içtim bide meyve kayısı suyu içtim bol bol meyve suyuyla beraber bol bol bisküvi yedim zaten onlardan kalan hatıralarım kilolarım ama ne olursa olsun kilolara deyer kızım 5 ay aldı anne sütü belki emseydi dahada uzun gelirdi süt başkada bi fikrim yok benim
göğüslerim yumuşacık ama emdi yine kuzum sonrada 30 cc yi bile bitiremedi. demek yine doyuyo diye düşünüyorum. bakalım akşama kadar ne olacak. aldım su şişesini yanıma. ağır işçi gibi hissediyorum kendimi. neden böyle oldu ki ?
tşk ederim bende kilo almaya razıyım zaten hiç kesmedim kilomdan dolayı yememden sadece kestiğim tek şey ekmek onunda süte faydası yok zaten.
olsun canım moral bozukluğu olunca insan kafasını toplayamıyo iyiz biz ecrini biraz çıkarmak istiyorum ama korkuyorumda daha yeni atlattı hastalığı gözüm korktu yavrum dışarıyı istiyo ama
bende öyle yapayım olmadı kağıda yazayım aklıma geldikçe oradan okurum.
demekki doydu süt gelmeyincede mama verirsin artık yapacak bişey yok sağıyomusun sen sütünü
biraz dolaşın ana kız annesi kuzucuta biraz hava alsın. çok durmaz gelirsiniz ecrin abla oldu artık. dolaşın biraz.
yok sağmıyorum bir tek dün dedim bakayım sağayım eşime manuel pompa aldırdım onunla sağdım. azıcık bişey çıktı. sonra ben sıktıkça pompayı göğsüme iğne batırır gibi oldu çok canım yandı süt çıkmadı bende bıraktım. herhalde süt olmadığı için o kadar canım acıdı.
başkada bişey gelmiyo aklıma çayda içiyomuşsun ben içmedim hiç humana çaylarından ama kişiylemi alakalı bilmiyorum artık ablamda öyle diyo ilk 6 ay sütüm boldu diyo sonra birden bire kesildi diyo bende öyle 5 ay besledim sonra bitti
kaydirigubbakcemile3olur tabi maksat unutma aklındaki soruları kalça usgesi çektirdinizmi peki
canım bende besleyebilsem 6 ay ona razıyım inan.benim neden böyle oldu. allah neyi kısmet etti bilmiyorum.
hastalanmadan önce çıkarıyodum güneş görür görmez bi hava alıp getiriyodum ama çok kötü bi 15 gün geçirdi kuzum ne içse yese kustu soğuk aldı burnu tıkandı ondan gözüm korktu
yok bu gittiğimizde çektireceğiz bide işitme testi yaptırcaz kısmetse. babamız haftaya bir gün izin alacak. o zaman gideceğiz.
ayy süt pompası çok can yakıyo ben 6 aylık doğurdum e haliyle hiç ne süt var ne bişey hastanede bütün gece saat başı sağdım sağdım ayy o kadar acıdı ama hiç o acıyı hissetmedim sonra iki damla süt geldi nasıl sevindim iki damla sütte ecrine yetmişti ilk gün nerden nereye şimdiyse kızım 1 yaşına gircek kısmet olursa
işitme testi için bizi odyomede yollamışlardı siz nerde yaptıracaksınız
evet çok canım acıdı böyle bir sürü iğne birden batıyor gibi oldu. bende bıraktım devam etsemiydim acaba. bendede biliyorsun hemen sütüm gelmedi. benim kızım doğduğunda çok güzel çekti saat başı emdirdik ama benimde sütüm gelmedi hiç sonra hastaneden çıkıp eve geldikten sonra ertesi gün geldi sütüm annem göğsümü sıktı sarı su gibi bişey çıktı. öyle sevinmiştim ki anlatamam gözlerim dolmuştu. maşallah ecrin prensese yaşına
girecek. allah daha nice yaşlarını görmeyi nasip etsin herkese.
bilmem hiç konuşmadık. gittiğimizde sorarız haftaya bizide oraya yollarlar o zaman. bu arada kalça usgsi nerde çekildi sizin fiyatlar konusunda bilgin var mı cnm
bebek zaten çekiyoya senin hem tenine temas ederse gelir zaten ben mecburiyetten sağdım evet kızım 1 yaşına gircek ama zaman öyle akıyo ki su gibi sende diyceksin seneye kızım bi yaşına gircek diye
biz gidince orayla anlaşmaları varmış oraya yollamıştı bizi yeşim hanım medicalde çektirdik biz usgyi biz hem kalça hem beyin usgesi çektirmiştik 40 lira falan ödemiştik yanlış hatırlamıyosam baya zaman geçti çünkü şimdi fiyatlar deyişmiş olabilir çünkü o zaman muayene ücretide daha azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?