- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.081
bakalım bize ne diyecekler. nereye gönderecekler. kalça usgsi ile birlikte beyin usgside mi isteyecekler.fiyatlarda aşağı yukarı aynıdır herhalde.
bu kalça usg sinde ve işitme testinde ağlatıyorlar mı bebekleri? nasıl yapılıyor?
normal bebeklerden isterlermi bilmiyorum kalça kesin ama ecrin prematüre diye beyin gelişimine bakmak için istemişti doktorumuz çok uçuk bi rakam deyildir heralde
kalça usgsi aynı bizlere bakıldığı gibi bacaklarını açıyosun kalçasına kadar jel sürüp bakıyo bi sağa bide sola işitme testi mümkün oldukça uyutmayın demişti ben randevu alınca bütün gün çabalaım ama bebek bu anlarmı orda uyuysun rahat dursun diye galiba yatırıyolar kulağına aparatlar takıyolar bilgisayardan bakıyolar değerlerine uzun bi işlem deyil yani ben yatırınca biberonunu vermiştim sesi çıkmadı hatta orda uyumuştu şimdi olsa kıyameti koparırsempatiksalakcinni
bakalım bizimki ne yapacak. inşallah uslu durur üzmez bizi.
durur inş sen genede biberonunu falan yanında hemen hazırda bulundur ağlarsa verirsin hemen cadıya ayy nasıl güzel kokuyodur şimdi yarenbayanssulusmile
öyle güzel ki anlatamam ilk doğumdan sonra kucağıma verdiklerinde kokladım hala burnumda o koku şimdide öyle ama ilk tanışmamızda kokladığım kokusu hala içim titriyor aklıma geldikçe ne ağladım hemşire demişti mutlu olman için getirdim neden ağlıyorsun. şiödi bie gözlerim doldu. öyle masum ve güzel ki . kokusuda müthiş.
selam kızlar sonunda evime geçtim bol bol görüşürüz tabi doruk beyden ve sizinkilerden fırsat olursa.bu arada doruğu nörolojiye götürdüm kızlar 28 nisanda beyninden emar çekilecek yüz felci olmuş olabilir dediler anne karnındayken çok üzgünüm anlatamam.fizik tedavi verdiler evde yapıyoruz ama işe yaramıyor.emarı da anestezi veripte çekecekler.niye böyle oldu anlamıyorum dua ediyorum hep kötü birşey olmasın diye sizde dua edin kızlar
bu arada yavaş yavaş fırsatım oldukça geçmişi okuyacağım.eve geç döndüm çünkü doruk çok huysuz ya uyuyor ya ağlıyor kaç kişi ilgileniyoruz yinede başedemiyoruz.annemide aldım eve geçtim kısmetse 4 nisanda mevlüdünü yapacağız hepinizi beklerim.yakında resimlerinide koyarım kızlar bakarsınız.valla özlemişim sizinle muhabbet etmeyi
hoşgeldin sevinçcim çok geçmiş olsun doruğa üzüldüm şimdi yaa dualarım hep dorukla ayy inan bana her namaz kılışımda bütün bebeklere şifa diye dua ediyorum çok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca çok zor oluyo ama erken tanı konulmuşya inş sorun çıkmaz fizik tedavisinide yap evde inş daha iyi olcak iki gündür bende giremedim kkya nörolojiye nereye götürdün sevinç
günaydın herkese,
sevinç hoşgeldin canım
çok çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda doruğun problemi düzelir
ilk zamanlar huysuz olması normal canım endişe etmeyin.
geçmiş çok okuyamadım kızlar, mecbure ve limon epey kaynatmışsnız
benim maviş haftasonu iyice kötüleşti, zaten gripti
arada ateşi çıkıyordu, ve öksürüyordu ama iyiye doğru gidiyordu
yani biz öyle sanıyorduk. tam toparladı derken
haftasonu cuma geceden ateşi tekrar 39 lara çıktı
öksürüğü arttı. hemen acil doktora götürdük
bademcik iltihabı olmuş kızlar ya
dişlerden dolayı ağzını açtırmıyor kesinlikle
babası da geç farketti o yüzden.
doktor iğne verdi. 1 hafta iğne olacak.
her sabah iğneye gidiyoruz 8 civarı
o yüzden bugün erkenciyim.
iğneden geldik, biraz bişeyler yedirdim ve uyudu
ay şu bebişlerin hasta olması çok kötü ya
inşallah iğneler işe yarar da bir an önce toparlar kuzum ya :Saruboceq:
hoşbulduk canım.nörolojiye fakülteye götürdük.önce yenidoğana gittik orası nöroloji ile fiziğe yolladı.ama emar çekilmeden nesi var bilemediler.ağlarken ağzı kayıyor.yüz felcidir dediler ama beyindenmi etkilendi yoksa sinirlerdemi ona bakacaklar.ama hamileliğim boyunca sagda durdu suyuda azdı elide hep ağzındaydı biz sinirlere iyice bası ysptı heralde diyoruz inşallahta öyledir ve fizikle ilaçla geçer.emarda kıpırdamadan duramayacağı için anestezi verecekler ona üzülüyorum.küçücükten hem radyasyon hem anestezi alacak.neyse.ecrini nereye yolladılar canım nörolojiye.iyimi prenses keyifler nasıl
günaydın herkese,
sevinç hoşgeldin canım
çok çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda doruğun problemi düzelir
ilk zamanlar huysuz olması normal canım endişe etmeyin.
geçmiş çok okuyamadım kızlar, mecbure ve limon epey kaynatmışsnız
benim maviş haftasonu iyice kötüleşti, zaten gripti
arada ateşi çıkıyordu, ve öksürüyordu ama iyiye doğru gidiyordu
yani biz öyle sanıyorduk. tam toparladı derken
haftasonu cuma geceden ateşi tekrar 39 lara çıktı
öksürüğü arttı. hemen acil doktora götürdük
bademcik iltihabı olmuş kızlar ya
dişlerden dolayı ağzını açtırmıyor kesinlikle
babası da geç farketti o yüzden.
doktor iğne verdi. 1 hafta iğne olacak.
her sabah iğneye gidiyoruz 8 civarı
o yüzden bugün erkenciyim.
iğneden geldik, biraz bişeyler yedirdim ve uyudu
ay şu bebişlerin hasta olması çok kötü ya
inşallah iğneler işe yarar da bir an önce toparlar kuzum ya :Saruboceq:
çok gecmiş olsun sanada canım allah acil şifalar versin
geçmiş olsun yaprakcım ayy artık toparlasınlar yaa çok yıprandı kuzucuklar bide hasta olunca huy deyişiyo ne yemek yiyolar ne uyuyolar medicalemi gittiniz acile iğneyle toparlar inş diyorum ya millet gibi bizde kar kı yağmur rüzgar demeden çıkarsak belki hasta olmazlardıkafamçokkarıştı
biz fakülteden aldık ilk önce ama sonra tekrar arayınca nörolojiyede en az bi ay sonra veririz randevu demişler bizde dörtçelikte bulduk oraya götürdük eeg istedi bu ayın 24 gidip çektircez bakalım bizimki nasıl durcak hiç kımıldamadan duracağını sanmıyorum inş fizik ve ilaçlarla düzelir en azından erken tanı konuldu ecrinde so 20 gündrü hasta teyzesi kustu öksürdü biraz toparladı dedim dün gece gene bi kustu ne yatak ne yastık kaldı kuzucum uykudan uyandı kustu bizdede durumlar böyle işte bunlar büyüyene kadar biz çok üzülcez galiba ama napalım yeterki sağlıkları yerinde olsun dorukta inş bi an önce toparlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?