Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bakalım bize ne diyecekler. nereye gönderecekler. kalça usgsi ile birlikte beyin usgside mi isteyecekler.fiyatlarda aşağı yukarı aynıdır herhalde.

normal bebeklerden isterlermi bilmiyorum kalça kesin ama ecrin prematüre diye beyin gelişimine bakmak için istemişti doktorumuz çok uçuk bi rakam deyildir heralde

bu kalça usg sinde ve işitme testinde ağlatıyorlar mı bebekleri? nasıl yapılıyor?

kalça usgsi aynı bizlere bakıldığı gibi bacaklarını açıyosun kalçasına kadar jel sürüp bakıyo bi sağa bide sola işitme testi mümkün oldukça uyutmayın demişti ben randevu alınca bütün gün çabalaım ama bebek bu anlarmı orda uyuysun rahat dursun diye galiba yatırıyolar kulağına aparatlar takıyolar bilgisayardan bakıyolar değerlerine uzun bi işlem deyil yani ben yatırınca biberonunu vermiştim sesi çıkmadı hatta orda uyumuştu şimdi olsa kıyameti koparırsempatiksalakcinni

bakalım bizimki ne yapacak. inşallah uslu durur üzmez bizi.

durur inş sen genede biberonunu falan yanında hemen hazırda bulundur ağlarsa verirsin hemen cadıya ayy nasıl güzel kokuyodur şimdi yarenbayanssulusmile

öyle güzel ki anlatamam ilk doğumdan sonra kucağıma verdiklerinde kokladım hala burnumda o koku şimdide öyle ama ilk tanışmamızda kokladığım kokusu hala içim titriyor aklıma geldikçe ne ağladım hemşire demişti mutlu olman için getirdim neden ağlıyorsun. şiödi bie gözlerim doldu. öyle masum ve güzel ki . kokusuda müthiş.

eminim güzel bi duygudur malesefki ben yaşayamadım kızımı ilk gördüyümde bayılmıştım ben:) zaten mutluluktan ağlıyorum deseydin evet onlar dünyanın en güzel ve en masum şeyleri zaman geçtikçe dahada çok bağlanıyosun ve aşık oluyosun:) geçen gün beşiyin kapağını açmış parmağını azcık sıkıştırmış ben kalkana kadar yürüteçle nasıl hızlı hızlı geliyo yanıma bide anne diye parmağını gösteriyo canı acıdı diye üzülüdüm ama bana koşturarak gelmesi beni çok duygulandırdı:gitme:

selam kızlar sonunda evime geçtim bol bol görüşürüz tabi doruk beyden ve sizinkilerden fırsat olursa.bu arada doruğu nörolojiye götürdüm kızlar 28 nisanda beyninden emar çekilecek yüz felci olmuş olabilir dediler anne karnındayken çok üzgünüm anlatamam.fizik tedavi verdiler evde yapıyoruz ama işe yaramıyor.emarı da anestezi veripte çekecekler.niye böyle oldu anlamıyorum dua ediyorum hep kötü birşey olmasın diye sizde dua edin kızlar

bu arada yavaş yavaş fırsatım oldukça geçmişi okuyacağım.eve geç döndüm çünkü doruk çok huysuz ya uyuyor ya ağlıyor kaç kişi ilgileniyoruz yinede başedemiyoruz.annemide aldım eve geçtim kısmetse 4 nisanda mevlüdünü yapacağız hepinizi beklerim.yakında resimlerinide koyarım kızlar bakarsınız.valla özlemişim sizinle muhabbet etmeyi

hoşgeldin sevinçcim çok geçmiş olsun doruğa üzüldüm şimdi yaa dualarım hep dorukla ayy inan bana her namaz kılışımda bütün bebeklere şifa diye dua ediyorum çok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca çok zor oluyo ama erken tanı konulmuşya inş sorun çıkmaz fizik tedavisinide yap evde inş daha iyi olcak iki gündür bende giremedim kkya nörolojiye nereye götürdün sevinç

okursun geçmişide artık evindesin annende yanındaymış huysuz bi paşa olmuş demek doruk :) bizde özledik seni ama tahmin ettik doruk yüzünden annesi gilde galiba dedik koy bakalım küçük paşanın fotolarını ilk doğunca gördük medicalin e bebekte çok tatlı bi tospikti şimdi kocaman olmuştur

günaydın herkese,

sevinç hoşgeldin canım
çok çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda doruğun problemi düzelir
ilk zamanlar huysuz olması normal canım endişe etmeyin.

geçmiş çok okuyamadım kızlar, mecbure ve limon epey kaynatmışsnız
benim maviş haftasonu iyice kötüleşti, zaten gripti
arada ateşi çıkıyordu, ve öksürüyordu ama iyiye doğru gidiyordu
yani biz öyle sanıyorduk. tam toparladı derken
haftasonu cuma geceden ateşi tekrar 39 lara çıktı
öksürüğü arttı. hemen acil doktora götürdük
bademcik iltihabı olmuş kızlar ya
dişlerden dolayı ağzını açtırmıyor kesinlikle
babası da geç farketti o yüzden.
doktor iğne verdi. 1 hafta iğne olacak.
her sabah iğneye gidiyoruz 8 civarı
o yüzden bugün erkenciyim.
iğneden geldik, biraz bişeyler yedirdim ve uyudu
ay şu bebişlerin hasta olması çok kötü ya
inşallah iğneler işe yarar da bir an önce toparlar kuzum ya :Saruboceq:

hoşbulduk canım.nörolojiye fakülteye götürdük.önce yenidoğana gittik orası nöroloji ile fiziğe yolladı.ama emar çekilmeden nesi var bilemediler.ağlarken ağzı kayıyor.yüz felcidir dediler ama beyindenmi etkilendi yoksa sinirlerdemi ona bakacaklar.ama hamileliğim boyunca sagda durdu suyuda azdı elide hep ağzındaydı biz sinirlere iyice bası ysptı heralde diyoruz inşallahta öyledir ve fizikle ilaçla geçer.emarda kıpırdamadan duramayacağı için anestezi verecekler ona üzülüyorum.küçücükten hem radyasyon hem anestezi alacak.neyse.ecrini nereye yolladılar canım nörolojiye.iyimi prenses keyifler nasıl

çok gecmiş olsun sanada canım allah acil şifalar versin

biz fakülteden aldık ilk önce ama sonra tekrar arayınca nörolojiyede en az bi ay sonra veririz randevu demişler bizde dörtçelikte bulduk oraya götürdük eeg istedi bu ayın 24 gidip çektircez bakalım bizimki nasıl durcak hiç kımıldamadan duracağını sanmıyorum inş fizik ve ilaçlarla düzelir en azından erken tanı konuldu ecrinde so 20 gündrü hasta teyzesi kustu öksürdü biraz toparladı dedim dün gece gene bi kustu ne yatak ne yastık kaldı kuzucum uykudan uyandı kustu bizdede durumlar böyle işte bunlar büyüyene kadar biz çok üzülcez galiba ama napalım yeterki sağlıkları yerinde olsun dorukta inş bi an önce toparlanır

geçmiş olsun yaprakcım ayy artık toparlasınlar yaa çok yıprandı kuzucuklar bide hasta olunca huy deyişiyo ne yemek yiyolar ne uyuyolar medicalemi gittiniz acile iğneyle toparlar inş diyorum ya millet gibi bizde kar kı yağmur rüzgar demeden çıkarsak belki hasta olmazlardıkafamçokkarıştı

çok gecmiş olsun sanada canım allah acil şifalar versin

amin canım, sağolasın
Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
sen de üzme kendini, inşallah geçici bir şeydir ve en kısa zamanda sorun neyse halledilir.

teşekkürler canım. evet ya sorma bebeişlerin hasta olması çok kötü oluyor gerçekten.
evet haklısın biz çok koruyup kolladığımız için belki böyle oluyor
yağmur çamur gezenlerinki turp gibi maşallah.
ne diyeyim hiçbir bebek hasta olmasın, olanlar da en kısa zamanda iyileşsin inşallah

dörtçelikte eşimin arkadaşı nöbetçiymiş ona götürdük biz de
arif bey nöbetçi değildi, farklı bir doktora da gitmek istemedik.
ama eşim arif beye telefonla ulaşacaktı bugün, tedaviye başladık gerçi ama sonuçta diğeri de uzman arif bey de onaylar sanırım.
ay bilmiyorum ya, mavişim iyileşsin de gerisini düşünmüyorum mafoldumben

size de geçmiş olsun mecburecim
bahar havası çarptı bizimkileri desene.
ortalıkta çok kötü salgın var valla
korumak kollamak lazım bebekleri ama
eşim malesef çok hastalık taşıyor meseleği gereği
yapacak bişey yok, tedavisi bitsin iyileşecek inşallah

sen götürdünmü doktora, neden kusuyor ki o kadar
midesini üşüttü desem, nasıl üşütecek ki
dişlerden büyük ihtimalle, ilayda da öksürüyor çok
o da öksürürken kusuyor ya. ay valla bunlar hasta oldu mu hayat duruyor sanki.
çok zor canım çok zor :gitme:.

sizin emar a da az kalmış, bu hafta çekilecek o zaman
hadi çektirin bakalım, ne var ne yok anlaşılsın da senin de kafan rahatlar biraz.

limoncum sen nasılsın canım, yaren nasıl
canım sütün azalmış sanırım, sen de üzülüyorsun doğal olarak
üzülme ama, üzüldükçe stres yaptıkça daha da azalır canım.
rahat ol ve bol bol dinlen.

geçen sabah doktorum programına dr ender saraç katıldı
emziren anneler için birkaç öneride bulundu
tabi bunların çoğu senin de bildiğin şeyler mutlaka ama
yine de yazayım dedim.

canım şimdi stresden uzak kalıp bol bol dinlenmeyi söyledim zaten
fırsat buldukça uyumak
bol su içmek, rezene ve ısırgan çayı da bol süt kaynağı dedi.

bi de benim çok duyduğum birşey daha ekledi, sen de duymuşsundur kesin
alkolsüz bira ya da malt içeceği. hatta eczanelerde vitamalt falan ismiyle satılıyor
sütü çok arttırıyormuş canım. aklında olsun.
bi de canın tatlı bişeyler istediğinde tahin helvası ye. ben emzirirken yiyirodum.
işe yarıyordu.
bunun dışında duyduklarım. taze soğan veya kuru soğan ı çiğden yemek de etkiliymiş.
yani bol soğanlı salata yapıp yiyebilirsin. farklı bişey öğrenirsem yazarım sana yine canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…