- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.101
amin canım, sağolasın
Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
sen de üzme kendini, inşallah geçici bir şeydir ve en kısa zamanda sorun neyse halledilir.
teşekkürler canım. evet ya sorma bebeişlerin hasta olması çok kötü oluyor gerçekten.
evet haklısın biz çok koruyup kolladığımız için belki böyle oluyor
yağmur çamur gezenlerinki turp gibi maşallah.
ne diyeyim hiçbir bebek hasta olmasın, olanlar da en kısa zamanda iyileşsin inşallah
dörtçelikte eşimin arkadaşı nöbetçiymiş ona götürdük biz de
arif bey nöbetçi değildi, farklı bir doktora da gitmek istemedik.
ama eşim arif beye telefonla ulaşacaktı bugün, tedaviye başladık gerçi ama sonuçta diğeri de uzman arif bey de onaylar sanırım.
ay bilmiyorum ya, mavişim iyileşsin de gerisini düşünmüyorum mafoldumben
size de geçmiş olsun mecburecim
bahar havası çarptı bizimkileri desene.
ortalıkta çok kötü salgın var valla
korumak kollamak lazım bebekleri ama
eşim malesef çok hastalık taşıyor meseleği gereği
yapacak bişey yok, tedavisi bitsin iyileşecek inşallah
sen götürdünmü doktora, neden kusuyor ki o kadar
midesini üşüttü desem, nasıl üşütecek ki
dişlerden büyük ihtimalle, ilayda da öksürüyor çok
o da öksürürken kusuyor ya. ay valla bunlar hasta oldu mu hayat duruyor sanki.
çok zor canım çok zor :gitme:.
sizin emar a da az kalmış, bu hafta çekilecek o zaman
hadi çektirin bakalım, ne var ne yok anlaşılsın da senin de kafan rahatlar biraz.
selam kızlar sonunda evime geçtim bol bol görüşürüz tabi doruk beyden ve sizinkilerden fırsat olursa.bu arada doruğu nörolojiye götürdüm kızlar 28 nisanda beyninden emar çekilecek yüz felci olmuş olabilir dediler anne karnındayken çok üzgünüm anlatamam.fizik tedavi verdiler evde yapıyoruz ama işe yaramıyor.emarı da anestezi veripte çekecekler.niye böyle oldu anlamıyorum dua ediyorum hep kötü birşey olmasın diye sizde dua edin kızlar
bu kalça usg sinde ve işitme testinde ağlatıyorlar mı bebekleri? nasıl yapılıyor?
bu arada yavaş yavaş fırsatım oldukça geçmişi okuyacağım.eve geç döndüm çünkü doruk çok huysuz ya uyuyor ya ağlıyor kaç kişi ilgileniyoruz yinede başedemiyoruz.annemide aldım eve geçtim kısmetse 4 nisanda mevlüdünü yapacağız hepinizi beklerim.yakında resimlerinide koyarım kızlar bakarsınız.valla özlemişim sizinle muhabbet etmeyi
slm canım hoşgeldin evine ve aramıza. özledik seni. ara ara kulaklarını çınlattık. canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin tatlım.her zaman dua edeceğim canım.
limoncum yaren kız nasıl.sütün azalmış galiba benim başından beri yok hatta 30 günlük doruk sarılık oldu mamayı kesmiştik boğulduktan sonra çok kan alıp araştırdılar niye diye meğer açlıktanmış.doktor 3-4 saatte bir mama vereceksin dedi şimdi hem beni emiyor hem mamasını yiyor ama benim sütüm çok çok az
bu arada doruğun işitme testini zübeydede yaptırdım yapmıyorlar ama bi hemşire yolladı tanıdığı varmış hemen yaptılar.kulağına bi cihaz tutturuyor hemen bakıyor 1 dk sürmüyor çocuklar anlamıyor bile.kalça usg si kafa usg si falan hepsi bizimde çekilecek nisanda.ama en kötüsü emar.nasıl bayıltacaklar küçücük yavruyu bilmiyorum.inşallah sonucu bari temiz çıkarda içimiz rahatlar
canım doğum nasıl olacak diye düşünürken nasıl bakacağım diye düşünmeye başladım. gerçekten çok zor anne olmak. daha çok küçükler. bizler çok tecrübesiziz yani kısacası çok zor. doğumda neymiş diyorum şimdi. bizde seninle muhabbeti özledik canım.artık fırsat buldukça kaynatırız.
canım kızım iyi çok şükür ama benimde sütüm az günden düne azalıyor giderek çok sıkıntı yapıyorum dahada gidiyor sanırm. bilmiyorum ne olacak. ne yapalım kısmet arkadaşım. hangi doktora gidiyorsunuz siz canım? geçmiş olsun tatlım tekrar inşallah iyi sonuçlar çıkacak sizin için dua edeceğim canım.
birde mamadan sonra su veriyormusun? benimde sütüm gelmeyşnce basıyor çığlığı. doymuyor sanırım. memeden sonra mama veriyoruz. bazen içiyor bazen reddediyor.
hoşbulduk canım.yine hafta sonları falan gidip annemde kalacağım.ya doruk çok yaramaz inan sabah 6 dan beri anca uyudu hep ya kucakta hoplatacaksın yada ağlayacak.sürekli ağlıyor nerdeyse.bide altı pişti şimdi ne sürdüysek geçiremedik onun acısınıda duyuyor heralde hiç susmuyor
evet ya bende doğumda neymiş diyorum gerçekten.doruk iyi olsuna ben 50 tane ameliyat geçireyim neki diyorum.bakmasında da değilim canım öyle böyle bakılır yeterki sağlıklı olsunlar
canım önce zafer beye gitmiştik daha sonra arif beyi çok metettiler ona götürdüm ama götürdüğüme pişman oldum devlet hastanesi doktorları bile ondan daha ilgliydi.çocoğun boyunu kilosunu bile söylemedi baktida.biraz ters ters konuştu çok sinirlerim bzuldu eşimde bidaha medicalde doktora götürmem dedi.şuan doktor bulamadık ama fakültede yenidoğan bölümü çağırıyor her ay kontole ve çok iyi bir doktoru var her sorduğun soruya cevap veiryor.
mamadan sonra su veriyoruz canım.susuz kalmaması lazımmış hem böbreklerini temizliyormuş su.mamadan sonra 10 dk falan kıpırdatmıyoruz yoksa hemen kusuyor.bir müddet sonrada su veriyoruz.bende önce meme veriyordum mama vermek istemiyordum ama sarılık oldu gözünü açamadı halsizlikten.doktor çok kızdı çocuğun karaciğerine zarar veiryorsunuz diye mama vereceksin sürekli dedi veriyorum bende
annen yanında çok şanslısın canım. bizimki gidince ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. şimdiden sıkıntı yapıyorum bide durup durup ağlıyorum. nasıl yapacağım yapamayacakmıyım diye. canım ben ilk olarak chicconun pişik kremini kullandım şimdi sebamed kullanıyoruz canım. ılık su ile temizle canım sen istersen en iyisi o. birde ıslak bırakma canım kurula paşamı. inşallah en kısa zamanda geçer. bizimkide çabuk dalamıyor uykuya saatlerce sallamak istiyor. sallanmaya çok alıştı. ama uykuya dalınca uzun uzun uyuyor. bu seferde uyandırmak ayrı bir dert. bekliyorum uyanacakta emecek. bir türlü kendini açamıyor.
canım doktor bepanthen ile bi krem verdi sürün diye ama geçmedi sebamed iyiyse ondanda aldırayım çok acıyor heralde acı acı bağrıyor.altını açınca susuyor.dorukta sallanmaya çok alıştı ama sallansada uyumuyor çabuk.bide çıt sesine gözünü açıyor öyle dalgın uykusu yok hiç.
canım zafer beyde memnun kalmadın mı biz ona dvm etmeyi düşünüyoruz ama sen neden dvm etmedin. bende bu gittiğimde doktorada danışacağım ama çocuk aç olunca ağlıyor süt bitince basıyor çığlığı bende mama veriyorum memeden sonra içerse içiriyorum içezse döküyorum ne yapayım bilemiyorum ki süt etiyor mu açmı kalıyor. Ama doysa mamayı içmez diyorum. üzerinede iki üç çay kaşığı su veriyorum. su ne kadar veriyorsun canım.
onuda dene bakalım canım bide poposunu kurut öyle bağla bezini. bide bezini değiştir bakalım belki kullandığın bez pişik yapmıştır yaramamıştır. bizimkide sese çok hassas dalması uzun sürüyor ama daldığı zaman uyuyor.
canım zafer bey arif beyden iyiydi espirili en azından.ama oda tatmin etmedi beni.ağzını sorduğumda bi yorum yapamadı şudur budur diye.kilosunu tartmadı ilk kontroldu zayıflamıştır moraliniz bozulmasın dedi.ne bileyim sanki çok ayrıntılı bilgiler veremedi canım.emzireceksin mama verme dedi.dörtçeliğede gitmiştik onlarda öyle demişti çocuğum sarılık oldu onların yüzünden kolları delik deşik oldu kan vere vere.fakülteyle işlerimiz bitince iyi bir doktor bulmak istiyorum herşeyi uzun uzun anlatan çocukla ilgilenen bakalım bulabilirsek tabii
onuda dene bakalım canım bide poposunu kurut öyle bağla bezini. bide bezini değiştir bakalım belki kullandığın bez pişik yapmıştır yaramamıştır. bizimkide sese çok hassas dalması uzun sürüyor ama daldığı zaman uyuyor.
kurutuyoruz canım.önce ıslak mendillle siliyoruz sonra pamuk ıslatıp onunla siliyoruz sonrada kuruluyoruz.daha önce olmuyordu 2-3 gündür var.bide grip oldu şurup kullanıyor o şuruğlarda pişik yapar diyorlar ama neden oluyor anlamadım
canım sen ahmet beye kontole gittinmi ben daha gştmedim nasıl kontol yapıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?