Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

şimdi sarılığı ne durumda canım? bakalım doktor konusunda memnun kaldığın olursa banada söylersin canım. inşallah iyi bir doktor bulabiliriz canım.

en son 4 e düşmüştü canım 8 di mama kullandık 1 haftada 4 e düştü.ayın 9 unda bakmıştılar çok hafif var gibi yine ama neredeyse geçti sarılığı.ama fakültenin yenidoğan doktoru gerçekten harika çok güzel muayene ediyor ve aileyi bilgilendiriyor.tam anlayamadığı şeyleri profösörü arayıp soruyor.yani bizimkinin ağzının kaymasını sormuştu anlayamadı profesörde emar istedi işte yüz felcinden şüphelendi.doğum esnasında doktor hatasıda yapabiliyormuş ama doğumda sorun olduğunu sanmam 40 dakikada bitti çocukta hemen aileme gösterilmiş sorun olsa küveze koyarlardı heralde

bende gitmedim canım. gitmeyide düşünmüyorum bir sıkıntı olmadıkça. çünkü aşağıdan muayene edecek biliyorum. o yüzden gitmek istemiyorum canım. inşallah sorun olmaz

canım benim kanamam hala devam ediyor bende korkuyorum acaba sorunmu var diye.bide myomları almıştı ya ama aşağıdan muayene ederse gidemem ultrasonla baksa tamamda.bilmiyorum bende gidip gitmemekte kararsız kaldım

canım bizde 10.41 ile çıktık hastaneden 2 gün sonra 8 e düşmüştü. bir daha getirmeyin geçiyor dediler şimdi geçti en son gözlerinden geçti bitti çok şükür. bilmem ki canım sebebi nedir canım? bakalım sonuçlar ne çıkacak inşallah iyi çıkacak iyi düşün canım. bende hep dua edeceğim canım.

canım benim kanamam hala devam ediyor bende korkuyorum acaba sorunmu var diye.bide myomları almıştı ya ama aşağıdan muayene ederse gidemem ultrasonla baksa tamamda.bilmiyorum bende gidip gitmemekte kararsız kaldım

canım benim kanamam bitti. ağrı sızı bişeyde yok ama bilmiyorum. sen yinede git istersen canım. yada telefonla arayıp sor ahmet bey'e kanamam bitmedi de bakalım ne diyecek. belki senin miyomlardan kaynaklanan bir durumdur canım.

evet canım aptamil iyiymiş bizede sütüm olmayınca sma gold aldırmıştı zafer bey onu kullanmıştık. şimdi yine onu aldırdım.

hiçduymamıştım onu canım iyi geliyormu bari yarene.biz bebelac kullandık 1 paket iyi değildi çok suluydu hatta onunla boğuldu aptamil biraz daha koyu o yüzden hızlı çekemiyor.ve kilo almasıda normal herlade yarıyor diye düşünüyoruz

evet canım memnunum tadını yadırgamıyor. ama dediğim gibi bazen emiyor bazen istemiyor bende ısrar etmiyorum. göğsüm çok yumuşak oluyor bazen sık sık emmek istiyor o zaman veriyorum. bebelac tavsiye etmişti görümcem banada ama ben yine sma aldık. boğulduğunda ilk mudahaleyi nasıl yaptınız. bizimkide bazen tıkanıyor emerken ben popusuna vuruyorum açılıyor ama çok panik oluyorum bir kezde burnu tıkanmıştı emerken soluk alamadı tıkandı çok korktum.

işte doruk paşammmm

Eklentiler

• $Doruk 41..webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $Doruk 35.gun.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $Doruk 41gun.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $Doruk24.webp
    3 KB · Görüntüleme: 38
  • $Doruk 44gn.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 25

canım ablamın kucağındaydı ama tamamen tıkandı nefesi durdu kıpkırmızı oldu.ters çevirdi kaburga kemiklerinin arasına vurdu sürekli ama düzelmedi.agzına küçük parmağını soktu kusturmaya çalıştı kusmadı sonra çok az kusar gibi oldu polikliniğe gidince anca kendine geldi.dörtçelik agzına burnuna hortum salıp temizledi ama çok kötüydü nefesi tamamen durdu.doktora sordum yan çevirip ağzının içini mendille temizleyip en yakın sağlık kuruluşuna hemen götütün dedi canım

geçmiş olsun benim elim ayağım kesiliyor panik oluyorum bir büyüseler. tüm bunları yapana kadar ben kalpten gitmezsem allah yaşatmasın bir daha canım.

canımızdan can onlar bizim içim titriyor kızıma bakarken allah acılarını göstermesin canım sağlıkla büyüsünler inş.

slm canım,
acil şifa diliyorum maviş prensese. inşallah çabucak toparlar kzuzucuk.
evet canım mecbue ile epey kaynattık valla.
yaşasın sevinçte geldi aramıza. artık bir kişi fazlayız.bizden başka gelen yoktu bu aralar.opuyorumnanaktan

ya ben iyiyim deyim iyi olayım
canım çok sıkılıyor süt olayına. ama ne yapsam olmuyor bir türlü arttıramıyorum herhalde yapıyla alakalı birazda. gidecek sütm diye çok korkuyorum stres yapıyorum. eşimede kızdım bu akşam çok sinir oldum hamilelikte çok kilo aldım kocaman bir göbeğim var daha önce bahsetmiştim kızlar. eşime diyorum ki bu akşam çok üzülüyorum sütüm azalıyor ne yesem hiç bilemedim falan dedim. gelmiyor uğraşma çokta kilo alıyorsun zaten mama veririz falan dedi. adam kilolarıma takmış durumda. sanki ben keyfimden yiyorum. süt olmazsada canını sıkma diyor bana çok sinirlendim. ama annem var evde uzatmak istemedim yoksa tartışacaktık.

bol su ve rezene içiyorum. humananın çayını içiyorum. ısırgan çayını bilmiyodum onuda aldırayım yarın. alkolsüz bira ve malt içeceği onu bilmiyodum canım. tahin helvası bol bol yiyorum zaten yedikçe şişiyorum. ondan sonrada eşime sinir oluyorum bu akşam acayip sinirlendim. sanki keyfimden yiyorum.mama verirmişsik gelmezsede üzülmeyeymişim zaten çok kilo almışım süt olsun diye yemeyeymişim. ayyyyyyyy çok sinirliyim.

ayyyyyyyyyy kızlar ne çok yazdım bu akşam içimi döktüm. eşimede çok kızdım zaten. ama ses etmiyorum annem burda uzatmak istemedim ama çok kırıldım. annem gitsin soracağım ben ona.alsanaalsanasmile

günaydın kızlar.
nasılsınız? benim kızı akşam saat 8 de uyuttuk gece saat birde uyandırdık yatmadan doyurup yatalım diye 5dk emmedi bile hemen uydu kucağımda bir daha veremedim memeyi ağzına. sonra yatırdım tekrar saat 02:10 da uyandı.kaldırdım emzireyim dedim. yok yine 2 dk emdi uyudu kapattı ağzını bir daha veremedim yine memeyi. yatırdım yine saat 03:00 da uyandı. yine aynı şeyler. yatırdım sabah 05:20 de uyandı bu sefer uykuyu almıştı hanım yarım saat emdi nerdeyse. sütümde akşamdan beri emmeyince birikmişti. o saatten sonrada hiç uyumadı. daha yeni uyuttuk. şimdi uyudu.

sevinçcim çok geçmiş olsun tekrar bebeklerde ilk zamanlar aç kalmak sarılık yapıyo malesefki sen doğru düşünüyosun doğduğunda muayenede problem olsa hemen müdahale edip kuvöze alıyolar demek medicaldeki doktorlardan memnun kalmadın arif beyi bilmiyorum ama zafer beye iki kez götürdük ecrini acilde o vardı sonra kendi doktorumuzu aradık yeşim hanımı onunda onayını alıp ilçalara öyle başladık ama geç kalmadan iyi bi doktor bulun kendinize çünkü her doktor farklı bişey söylüyo ama kendi doktoru bebeyi tanıyo onun dilinden anlıyo bünyesi hangi ilaçları kaldırır hangi tedaviyi kaldırır biliyolar nasıl cevap vermediler yaa Alllah Allah ben gidince en ince ayrıntısına kadar soruyorum büyük bi sabırla cevap veriyo yeşim hanım hatta telefonda bile soruyorum nörolojiye gidince bile aradım benle alakalı deyil diyebilirdi ama gayet güzel cevap verdi saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…