- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.141
sevinç senin bu doruk paşanı ben bulsam vallahi ısırırım bak:)ayyyyy nasıl çapkın bakıyo soytarı maşallah rabbim sana ve eşine bağışlasın kuzunuzu
sevinç bizede doktorumuz aptamil 1 vermişti ilk zamanlar anne sütüne en yakın o diye
ya ben iyiyim deyim iyi olayım
canım çok sıkılıyor süt olayına. ama ne yapsam olmuyor bir türlü arttıramıyorum herhalde yapıyla alakalı birazda. gidecek sütm diye çok korkuyorum stres yapıyorum. eşimede kızdım bu akşam çok sinir oldum hamilelikte çok kilo aldım kocaman bir göbeğim var daha önce bahsetmiştim kızlar. eşime diyorum ki bu akşam çok üzülüyorum sütüm azalıyor ne yesem hiç bilemedim falan dedim. gelmiyor uğraşma çokta kilo alıyorsun zaten mama veririz falan dedi. adam kilolarıma takmış durumda. sanki ben keyfimden yiyorum. süt olmazsada canını sıkma diyor bana çok sinirlendim. ama annem var evde uzatmak istemedim yoksa tartışacaktık.
günaydın kızlar.
nasılsınız? benim kızı akşam saat 8 de uyuttuk gece saat birde uyandırdık yatmadan doyurup yatalım diye 5dk emmedi bile hemen uydu kucağımda bir daha veremedim memeyi ağzına. sonra yatırdım tekrar saat 02:10 da uyandı.kaldırdım emzireyim dedim. yok yine 2 dk emdi uyudu kapattı ağzını bir daha veremedim yine memeyi. yatırdım yine saat 03:00 da uyandı. yine aynı şeyler. yatırdım sabah 05:20 de uyandı bu sefer uykuyu almıştı hanım yarım saat emdi nerdeyse. sütümde akşamdan beri emmeyince birikmişti. o saatten sonrada hiç uyumadı. daha yeni uyuttuk. şimdi uyudu.
sevinçcim çok geçmiş olsun tekrar bebeklerde ilk zamanlar aç kalmak sarılık yapıyo malesefki sen doğru düşünüyosun doğduğunda muayenede problem olsa hemen müdahale edip kuvöze alıyolar demek medicaldeki doktorlardan memnun kalmadın arif beyi bilmiyorum ama zafer beye iki kez götürdük ecrini acilde o vardı sonra kendi doktorumuzu aradık yeşim hanımı onunda onayını alıp ilçalara öyle başladık ama geç kalmadan iyi bi doktor bulun kendinize çünkü her doktor farklı bişey söylüyo ama kendi doktoru bebeyi tanıyo onun dilinden anlıyo bünyesi hangi ilaçları kaldırır hangi tedaviyi kaldırır biliyolar nasıl cevap vermediler yaa Alllah Allah ben gidince en ince ayrıntısına kadar soruyorum büyük bi sabırla cevap veriyo yeşim hanım hatta telefonda bile soruyorum nörolojiye gidince bile aradım benle alakalı deyil diyebilirdi ama gayet güzel cevap verdi saolsun
kızlar bişey sorcam
detaylı ultrason istedi mi ahmet bey sizden???
ve bunu muayehanedemi?? hastanedemi?? yada başka yere mi gönderiyor
ben artık ahmet beye geçmek istiyorum ya duyduğuma göre benim dr. sezaryan harici doğuma girmiyormuş
tam konuşmadık ama ayın 12. de randevum var detaylı usg yapıcaz dedi
doğum konusunu görüşeceğim eğer gerçekten girmiyorsa
vakit kaybetmeden ahmet beye başlicam
teşekkür ederiz teyzesi evet çok yaramaz elinden gelse yürüyecek hemen ama ağlarkende mahalle inliyor karşı komşum bile sesini duyyuyor evinden.ıslak mendil kullandık diyemi oldu bilmiyorum ama dünden beri kullanmıyorum.bepanten melhem aldık şimdi sanki bugün daha iyi.travozolda verdiler işe yaramadı.bide arko krem aldırayım bugün geçmese bari.çok zor çocuk büyütmek bi derdi bitip biri çıkıyor yoksa sakin olacak amaufak bi canı yansa bağırıyor işte.ecrin nasıl iyidir inşallah.eeg de de hareketsiz mi durması gerekiyormuş nasıl çekecekler acaba bayıltmadan canım bizimkinide bayıltmasalar keşke ama anesteziden randevu alın dediler
kızlar bişey sorcam
detaylı ultrason istedi mi ahmet bey sizden???
ve bunu muayehanedemi?? hastanedemi?? yada başka yere mi gönderiyor
ben artık ahmet beye geçmek istiyorum ya duyduğuma göre benim dr. sezaryan harici doğuma girmiyormuş
tam konuşmadık ama ayın 12. de randevum var detaylı usg yapıcaz dedi
doğum konusunu görüşeceğim eğer gerçekten girmiyorsa
vakit kaybetmeden ahmet beye başlicam
canım bende yeşim hanıma gitmeyi düşünüyordum sen anlatınca ama bursanın en iyi doktoru dediler arif bey için ona gidelim dedim.çok ağlıyor diyorum terslermiş gibi ağlamayacakmı sandın ağlayacak heralde diyor.ağzı için yorum yapmıyor ama uzun süre devam eder geçiremezsiniz diyor boyunu kilosunu söylemiyor.bide mama verme dedi 1 ay sonra tartarız kilo almazsa verirsin dedi.eşimde mama vermeyelim bakalım dedi ama dayanamadı çocuk açlıktan sapsarı oldu 13 lere çıktı sarılığı.3-5 dakika emdi uyudu.bizde ağlamayınca süt yetiyor sandık.meğer açlıktan ağlıyamıyormuş yavrucak.neredeyse karaciğerine zarar verecektik.boğulursa ne yapamyım dedim yüzüstü yatır bekle dedi kafasını havaya itip.evde beklenirmi o şekilde.ne bileyim hiç sevmedim arif beyi
bizede hastanede 2 gün aptamil prematüre yedirdiler iyi gelmişti çıkıncada ondan aldık.bebelac vermişti birisi yedirelim dedik ama su gibi oluyor yaramadı pek.aptamile geçince kilo almaya başladı
ben 5.ayda geçtim ahmet beye istemedi benden.son ay özeline gittim orda zaten bakıyor doplerr ultrasonu var onunla herşeyine bakıyor ama başka yerde çekilecek bişey istemedi benden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?