Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

sevinç doruk pişikse sakın ıslak mendil kullanma ılık su ve pamuk bide ecrin hala pişik olur ben hiç ıslak mendil kullanmadım sana arkoyu öneririm şu küçük yeşil tüpte olanlardan iki kere sür hemen geçiriyo ben bepanten travezol hametan chicco bide organk bi krem almıştı eşim hiçbiri işe yaramadı ablam sür dedi arko eşim kızdı ama ecrinin o kadar kötü olmuştu ki kanıyodu bide yazdı arkoyu sürdüm iki gün sonra toparladı doktor demedimi sana ıslak mendil kullanma diye sevinçcim

sevinç senin bu doruk paşanı ben bulsam vallahi ısırırım bak:)ayyyyy nasıl çapkın bakıyo soytarı maşallah rabbim sana ve eşine bağışlasın kuzunuzu

limoncum maşallah yarene ayy gece ecrin beni hiç uyutmadı 10 gibi uyudu 11 gibi uyandı sonra uyudu 1 gibi uyandı bu sabah 7 gibi devam etti satta başı uyandı inanki sıkıntısınıda anlamadım küçük hanımın

sevinç limon durun bakalım alışcaksınız anneliye inanın bana panik yapmazsanız onlar daha rahat edecek çünkü siz paniklenince onlar çok zekiler durumu hemen farkedip daha çok ağlıyolar

limoncum eşine kızdım bak şimdi bendelmaz:ben senden kısa ve senden şişkoyum:)ama eşim hiç sesini çıkarmadı yeterki süt olsun diye eve bi alışta 10 tane meyve suyu alırdıki iç süt olsun ben istemesemde bisküvi getirip elime verirdi ye süt olsun diye anne sütünün yerini almaz ama olmazsada mecbur mama verceksin yapcak bişey yok

sevinç bizede doktorumuz aptamil 1 vermişti ilk zamanlar anne sütüne en yakın o diye

yaprakcım sen nasılsın mavişim nasıl oldu amannnn bu çocuklar bi düzelse hayırlısıyla

sevinç senin bu doruk paşanı ben bulsam vallahi ısırırım bak:)ayyyyy nasıl çapkın bakıyo soytarı maşallah rabbim sana ve eşine bağışlasın kuzunuzu

teşekkür ederiz teyzesi evet çok yaramaz elinden gelse yürüyecek hemen ama ağlarkende mahalle inliyor karşı komşum bile sesini duyyuyor evinden.ıslak mendil kullandık diyemi oldu bilmiyorum ama dünden beri kullanmıyorum.bepanten melhem aldık şimdi sanki bugün daha iyi.travozolda verdiler işe yaramadı.bide arko krem aldırayım bugün geçmese bari.çok zor çocuk büyütmek bi derdi bitip biri çıkıyor yoksa sakin olacak amaufak bi canı yansa bağırıyor işte.ecrin nasıl iyidir inşallah.eeg de de hareketsiz mi durması gerekiyormuş nasıl çekecekler acaba bayıltmadan canım bizimkinide bayıltmasalar keşke ama anesteziden randevu alın dediler

sevinç bizede doktorumuz aptamil 1 vermişti ilk zamanlar anne sütüne en yakın o diye

bizede hastanede 2 gün aptamil prematüre yedirdiler iyi gelmişti çıkıncada ondan aldık.bebelac vermişti birisi yedirelim dedik ama su gibi oluyor yaramadı pek.aptamile geçince kilo almaya başladı

takma kafana canım verirsin yaren emmeyi bırakınca insan isteyince verir canım.bende ilk hafta 4 kilo verdim doğumdada 6 kilo vermiştim artık veremiyorum 62 de takıldım.bakalım bu ay doruğu aşıya götürünce tartılacağım yine.eşimde böyle güzel oldu kilo verme diyor ama ben göbeğimi görünce moralim bozuluyor.fazlada yemiyorum ama kiloda veremiyorum nedense.yaza veririz canmım ya sıcaklarda.eşinde ayıp etmiş yaren kız için kilo almışsın çokmu.yeterki emsinde çabucak büyüsün

maaşallah yarene canım.bizimkini 2 saat sallıyorum uyusun diye sallamayı bıratımı gözleri açıyor.elinden gelse hiç uyumayacak.hiç iş yaptırmıyor hep yanıda durulsun istiyor valla annem gidince o bana yemek bile yaptırtmaz bu gidişle

kızlar bişey sorcam

detaylı ultrason istedi mi ahmet bey sizden???
ve bunu muayehanedemi?? hastanedemi?? yada başka yere mi gönderiyor
ben artık ahmet beye geçmek istiyorum ya duyduğuma göre benim dr. sezaryan harici doğuma girmiyormuş

tam konuşmadık ama ayın 12. de randevum var detaylı usg yapıcaz dedi
doğum konusunu görüşeceğim eğer gerçekten girmiyorsa
vakit kaybetmeden ahmet beye başlicam

canım bende yeşim hanıma gitmeyi düşünüyordum sen anlatınca ama bursanın en iyi doktoru dediler arif bey için ona gidelim dedim.çok ağlıyor diyorum terslermiş gibi ağlamayacakmı sandın ağlayacak heralde diyor.ağzı için yorum yapmıyor ama uzun süre devam eder geçiremezsiniz diyor boyunu kilosunu söylemiyor.bide mama verme dedi 1 ay sonra tartarız kilo almazsa verirsin dedi.eşimde mama vermeyelim bakalım dedi ama dayanamadı çocuk açlıktan sapsarı oldu 13 lere çıktı sarılığı.3-5 dakika emdi uyudu.bizde ağlamayınca süt yetiyor sandık.meğer açlıktan ağlıyamıyormuş yavrucak.neredeyse karaciğerine zarar verecektik.boğulursa ne yapamyım dedim yüzüstü yatır bekle dedi kafasını havaya itip.evde beklenirmi o şekilde.ne bileyim hiç sevmedim arif beyi

ben 5.ayda geçtim ahmet beye istemedi benden.son ay özeline gittim orda zaten bakıyor doplerr ultrasonu var onunla herşeyine bakıyor ama başka yerde çekilecek bişey istemedi benden canım

vallahi bilmiyorum hareketsiz mümkün deyil durmaz nette araştırdım iki tane ialç ismi yazıyodu galiba uyku yapacak şeylermi bilmiyorum hiç açıklama yapmadılar ki yarın gidicez kısmetse ben bugünden sinirliyim gerginim hayırlısıyla bi atlatsak bi dene arko krem hiç kullanma ıslak mendilde travezolde ecrinde hiç işe yaramadı evet bebek büyütmekz zor iş inan gece saat başı kalktı

aa neden sezeryan olmazsa girmiyomuş belki normal gelecek bebek neyse hakkında hayırlısı olsun inş:ecrin_bebek:

yani ben hiç bilmiyorum yaprak götürüyomuş ilaydayı çok memnunuz dedi ama bilmiyorum tabi evet kusunca ters çeviriyosun zatende bilemeyeceğim şimdi bende nuri koloğlundan hoşlanmamıştım bi kere götürdüm bi dahada götürmedim aslında anne sütü olmayınca mama veriyo doktorlar ama bilemiyorum neden öyle dedi belkide elektiriğiniz tutmadı sonuçta her dokrodan herkes memnun kalmaz yeşim hanımdanda memnun kalmayanlar var ama sen en yakın zamanda içine sinen bi doktor bul

bizede hastanede 2 gün aptamil prematüre yedirdiler iyi gelmişti çıkıncada ondan aldık.bebelac vermişti birisi yedirelim dedik ama su gibi oluyor yaramadı pek.aptamile geçince kilo almaya başladı

banada yeşim hanım aptamil ver demişti bütün mamaları denedim ben:)

ben 5.ayda geçtim ahmet beye istemedi benden.son ay özeline gittim orda zaten bakıyor doplerr ultrasonu var onunla herşeyine bakıyor ama başka yerde çekilecek bişey istemedi benden canım

daha önce kime gidiyordun??
5. aydan sonra hastaneye sadece sonuncu ay mı özeline gittin sen canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…