Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

aman nazar değmesin bizimki gece ile gündüzü ayırmaya başladı sanırım gece uykudan gözünü açamıyor görsen dudaklarını sıkıyor gözler kapalı bir türlü veremiyorum memeyi ağzına. çok rahatına düşkün. sabahta uyanacağı zaman dakikalarca geriniyor bir görsen hiç dokunmuyorum ancak açılıyor. rahatına düşkün hanım.
bazende huzursuz oluyolar sebep ne bende anlamıyorum bir türlü uyumuyorlar.

aa neden sezeryan olmazsa girmiyomuş belki normal gelecek bebek neyse hakkında hayırlısı olsun inş:ecrin_bebek:

ben zübeydenin dr.na özelden gidiyorum
ve duydum ki zübeydede dr sezaryan değilse girmiyormuş
ebeler yaptırıyormuş doğumu ve korktum açıkcası
bu dr. giden bi tanıdık var onda kendisi girmek için 4000 lira istemiş
sanırım acıbademde yaptırıyormuş doğumu
valla oda az para değil veremem yani bu tek doğumla biten bişey değilki
bidünya başka masrafı var zaten
işte 2 hafta sonra tekrar gideceğim
tam bi konuşayım aslı varsa hiç vakit kaybetmeyeyim diye düşünüyorum
yada en azından birkaç ay ahmet beye de medicalde gitmeye başlarım
bakarım hangisi daha aklıma yatarsa ona devam ederim
şu an çok tedirgin ve kararsızım
herkez gibi bende en iyisini istiyorum bebeğimiz için

bende çok kızdım. ben annem gitsin soracağım ona. şidilik sesimi çıkarmıyorum anneme ayıp olmasın diye. ne yapalım manken gibi hanım istiyorsa çocuk sahibi olamayacaktı o zaman. herşeyin bir bedeli var. çocuk sahibi olunca ister istemez kilo alıyorsun yıpranıyorsuın kolay mı vücudunun eskisi gibi olması. intikamımı kötü alacağım. ben onun keline bişy diyormuyum. artık dilimden düşürmeyeceğim
eşinide takdir ettim bende. benimkinin aklı çıkacak daha kilo alacam diye. olsun mama veririz diyor. lmaz:

canım ben çok kilo aldım. doğumdan bir hafta sonra tartıldım 10 kilo gitmişti. şimdi süt olsun diye durmadan tüketiyorum bir kilo almışım. bende 79 kiloym şuan. ama göbek çok kaldı benim suyumda fazlaydıya kocaman göbeğim vardı. ahmet beyde çatlaklar için krem vermişti bana o zaman demişti göbeğin normale göre büyüktü suyun fazla olduğu için ondan bu kadar çatlamış dedi. eeee doğumdn sonrada çok göbek kaldı. birde diyet yapamayınca çabucak kilo aldım. bide üstüne göbek ve çatlaklar. adam korktu sanırım. ben çok kızdım. intikamım kötü olacak. alsanaalsanasmile

canım benimkide sallanmaya çok alıştı. sallayarak uyutuyorum. oysa çok isterdim beşiğine yatırayım kendi kendine uyusun sallanmaya alışmasın ama beceremedim. benimki gündüzleri sık uyanıyor. çok derin dalamıyor ama gece olunca odasında hiç ışık açmıyorum. altını almıyorum. konuşmuyorum uyanınca. çok uzun uyuyor. açamıyor kendini. daldığı zaman uzun uyuyor. keşke sallanmadan uyumayada alıştırabilseydim ama beceremedim alıştı sallanmak istiyor uyumadan önce. odasına bir kanepe koyduk biz orada yatıyorum. sessiz gece lambası ışığında geceyi ayırmaya başladı artık. gündüz oturma odasına alıyorum. tv sesiyle yanımızda uyuyor canım. annem gidince benimde işim zor. ne yapacağız bilmem. hiç düşünmek istemiyorum.

selam kızlar nasılsınız,
muhabbet almış başını gitmiş valla
şöyle hızlı hızlı geçmişi okumaya çalıştım
aklımda kaldığı kadarıyla cevap vericem inşallah.
çok sık gelemiyorum aranıza mavişim hasta diye
ama çok şükür iğneler işe yarıyor, bugün daha iyi
ama tabi halsizliğ ve öksürüğü devam ediyor
bi de burnu çok fazla akıyor, 5 dak. da bir burun silmekten
ona da bana da fenalık geldi :sinifsinif:

mecbure yarın filme gideceksiniz canım dimi
ay inşallah sonuç çok güzel çıkar ve senin de için iyice rahat eder.
canım bence de çekimden önce ilaç verirler yoksa bir bebeği orda
dakikalarca hareketsiz tutmak mümkün mü lmaz:
kusması da öksürüğe bağlı o zaman
çünkü ilayda da öksürürken kusuyor. ay iyileşsinler artık ya kafamçokkarıştı

limoncum evet canım o bahsettğim vitamalttan al
rezene ve ısırgan çaylarına devam, ayrıca boza falan da iç.
eşine de benden klava: kötükedihüso
çok ayıp etmiş gerçekten, ne demek yani sen keyfinden almadın o kiloları
yiyiyorsan da bebeğine süt olsun diye, ane sütünün ne kadar önemli olduğunu bilmiyormu
ilk 6 ay mutlaka anne sütü verin. tamam yetmiyorsa mama takviyesi yaparsınız benim gibi ama. önce bebek alabildiği kadar anne sütü verin mutlaka. bağışıklığının güçlenmesi, ilerde kolay hastalanmaması için anne sütü çok öenemli. sen netten anne sütü ile ilgili bilgiler toplayıp eşine ver okusun. zamanı gelince zayıflayacaksın merak etmesin. şu durumda sana böyle davranmasını kınadım ama belki o da bilinçli söylememiştir, boşluğuna gelmiştir.

sevinçcim canım ya, arif bey ilaydanın doktoru ve biz memnunuz yani
ha daha iyisi varmıdır vardır elbet, ama şu an bizim beklentilerimize cevap veriyor.
ilaydayı güzel bir şekilde muayne ediyor, kilosuna boyuna bakıyor ve bize de hemen söylüyor, aşılarını hatırlatıyor, beslenmesi ile ilgili bilgi veriyor. ilaydayı çekirdeksiz üzümüm diye seviyor yani ama size niye öyle davrandı ki, hatta ahmet beyin hastalarından s_eker var. limoncum sen biliyorsun. o da kızını arif beye götürüyor hatta bana o tavsiye etmişti arif beyi. ve o da çok memenun. sadece çok yoğun bir doktor tercih edeni çok. sen öyle deyince çok şaşırdım açıkçası ama ayıp etmiş gerçekten. ters bir günündemiydi, ya da sen mi hassas davrandın ki sen annesin ve daha lohusasın hassas olman normal yani sonuçta o doktor olarak sizin moralinizi bozmamalı aksine moral vermeliydi. saçma davranmış yani. valla bize de o şekilde davransın ben de hemen değiştiririrm sonuçta orası özel hastane ve hasta memnuniyeti önemli. bursada doktor çok, arif olmazsa ahmet olur, o olmazsa ayşe fatma olur yani. bizim de dörtçelikte ilk gittiğimiz doktor aynı öyleydi ters ters cevaplar veriyordu, mama lafını ettirmiyordu bile asla vermiyceksin benle inatlaşma falan diyordu. hııı sen misin öyle diyen, eşime dedim ben bidaha bu doktora getirmem kızımı bu şekilde davranamaz dedim ve de götürmedim yani. ama hadi orası devlet hastanesi ki peişde 20-30 kiş sıradaydı ama medical özel yani. valla kendileri bilir, hasta kaybedince çok ararlar.

zelcan canım, evet zübeydede normal doğuma doktorlar girmiyor canım
sadece bir problem olursa müdehale ediyorlar
ama sezeryan olursa kendi doktorun yaptırır
ben orada özer kutluda sezeryan olmuştum
çok da memnun kaldım
ama medicalde ahmet bey hem normal hem de sezeryana giriyor

neyse ya çok uzattım. bütün bebişlere Allah şifa versin.
bu kadar destan gibi yazarken benim maviş uyandı bile çıkıp bir bakayım.
uyursa gelirim yine

canım ben hamileliğimin başından beri özeline gittim ayrıntılıyıda orada yaptı kendi inceledi başka bir yere göndermedi beni. hastanede radyoloji bölümüne sevk ediyormuş. çünkü hastanedeki ultrason cihazı eski. muayanehanesindeki ultrason 4 boyutlu orada incelemişti. hem 20. haftada hem 22. haftada iki defa incelemişti.
canım ahmet bey bana hep normal doğum dedi. doğumada geliyor. ama ben kendim sezeryanda ısrarcı olunca sezeryan oldum. ama normal doğum yapsaydımda doğuma gelecekti.evet doktorunla konuş canım. ona göre karar verirsin canım. doktoru değiştirmeyi düşünüyorsan bir an önce başlaman daha iyi. hem seni hemde bebeği tanımış olur.

haklısın canım kendin ve bebeğin için en doğru kararı sen vereceksin canım. ama 4000 lira çok tabiki bir sürü masrafı var bebeğin bir tek doğumla bitmiyor.evet canım memnun kalırsan dvm edersin.

slm canım,
ne güzel prenses iyileşmeye başlamış canım. çok sevindim. inşallah en kısa zaman hiç bişeyi kalmaz annesi.
eşime çok kızdım bende canım. annemin yanında belli etmek istemiyorum. anne sütünün önemini bilmez mi ilk zamanlar sütüm gelmeyince ne kadar sıkıntı yapmıştı. neden gelmedi neden gelmedi diye beni nekadar sıkıntıya sokmuştu. şimdi nereden duyduysa olsun mamada versek üzülme kilo alıyorsun ne yesen gelmiyor işte falan dedi.bana oda mamayla büyümüş buda mamayla büyümüş sağdan soldan örnekler veriyor. taktı kilolarıma. sanki biz başkaları mamayla büyüttü diye bizde öyle yapmak zorundayız. zaten sütüm az bide beni sinirlendiriyor. ne yapalım mama vermek zounda kalıyoruz süt az kısmet böyleymiş. çok üzülüyorum ama yapacak biey yok.

ben normal doğum istiyorum ne anladım ozaman ben o dr özeline gidiyorum
buna 120 veriyorum ve doğuma bile girmeyecek!!!
ahmet beye gider 100lira veririm kalan 20 lirayada bebişime bişeyler alırım :)

ayrıyeten para alıyor mu ahmet bey bu detaylı için??
limon cuğum sen 2 kere yaptırmışsın bide
75 ve 450 tl arası diye değişik rakamlar gördüm farklı sitelerde
sanırım herkez ne tutturursa :)

ben bi rahim filmi çektirmiştim bu dr da 600 lira verdim!!!!
(150lr odaya girdik rahim filmi çekeceğiz dedi randevu verdi
450lira da filmi çektirmeden aldı )
kimbilir busefer ne kadar isteyecek kendimi enayi gibi hissediyorum
herşey bebeklerimiz için ama bana bir röntgen için çook geldi
doğum desen 4000 lr acaba bizi par mı basıyor sanıyor hahaha

yok canım o kadarda kızma yaprakcımında dediği gibi boşluk anına gelmiştir mümkünmü eski haline hemen dönmek ama zamanla bide o kuzular için herşeye değer şimdid ecrin premeüreydi haliyle her doktora gidişimizde eşimle gittik oda yanımdaydı ve doktor bize anne sütü çok önemli çünkü bağırsakları küçük mama kabızlık çok yapıyo bağırsakları yırtılırsa çok sıkıntı olur demişti ondan eşim saolsun evi bisküvi ve meyve suyuyla doldoruyodu ama olsun kilolarım kalsa bile hiç şikayetçi deyil eşim ben kendim için istiyorum eşimde çok zayıf deyil zaten:))) sende verirsin sıkma hiç vercem kilo yada alacam diye yok yok kelinede laf etme adamın erkekler o konuda çok hassaslar:)

zelcancım zübeydede öyle başka devlet hastaneleride öyle normal doğuma doktorların girmiyo ama medical özel olduğu için giriyo dene bakalım belki beyenirsin memnun kalırsın

ay sevindim inanki yaprak ilaydanın daha iyi olmasına yaa ecrin geceleri hiç uyumuyo yaa küçükkken acıkınca uyanırdı mamasını yer uyurdu ama şimddi gözler kapalı ağlıyo öyle ayy iyileşsinler yaa vallahi artık nasıl yorgun kalkıyorum yataktan anlatamam sana görümcemin oğlu bi yaşını geçti çocuk 6 aylıkkken bile gece 9 yatıyo sabah 9 kalkıyo benim kızımmı bi tuhaf anlamadım ki evet yarına eeg nasıl olcak bilmiyorum bide ecrin uyanır uyanmaz ayaklarıyla yatakta tepiniyo onu öğrendi şimdi nasıl olcak bilmiyorum dua edin bol bol kızlar evet doktoru beyenmezsen hemen deyiştirme hakkımız var bende nuri beyden ilk götürdüm kızımı ters bişeyler söyledi o gn bu gündür hayatta işim olmaz nuri beyle geçen gün yeşim hanım 12 gibi bitmiş nuri bey var dediler yok dedim kalsın paramızla azarmı işitecez:)))

limoncum ben smanın promil goldunuda verdim bi ara ama ecrin ondan hoşlanmadı pek sen yaren seviyosa smaya devam edebilirsin sonuçta oda güzel ve baya bilindik eski bi mama

iohaoldumsmilen

canım inşallah herşey gönlüne göre olur normal doğum yaparsın. sağlıkla bebeğine kavuşursun.

ben ayrıca bir ücret ödemedim. aylık 100 lira 15 günde bir gittim kontrole. yani bir gittiğimizde ücret ödedik bir gittiğimizde ödemedik. ayrıntılı için ücret almadı ayrıca.
20. haftada baktı. sonra sorun yok herşey yolunda görünüyor ama 22. haftada bir daha bakalım gözümüzden bişey kaçmasın dedi. 22.haftada tekrar baktı organlarına. ayrıca radyolojiye gitmemiz gerekmez mi dedim bende gerek yok dedi. ama içim rahat olsun gitmek istiyorum dersen istersen gidebilirsin dedi. ama ben ayrıca gitmedim canım. şükür bir probelemde çıkmadı.
evet canım 4000 lira çok. zaten bebeğin odası kıyafetleri eksikleri kontrolle oldukça paraya ihtiyaç oluyor. macbur maddiyatıda düşünmek zorundayız.

çok sinirlendirdi beni bide cvp vermedim ya konu uzamasın diye annemin yanında içime oturdu intikamım köt olacak. bişeyler deseydim rahatlayacaktım. sustum şimdi içimde mutlaka söylemem lazım çok kızdım. bende kilo ve göbek konusunda çok hassasım üstelik hamilelikten sonra hormonlar düzene gireye çalışıyor zaten yeterince duygusalım bide onun öyle demesi beni sinir etti çok canım.

limoncum ben smanın promil goldunuda verdim bi ara ama ecrin ondan hoşlanmadı pek sen yaren seviyosa smaya devam edebilirsin sonuçta oda güzel ve baya bilindik eski bi mama

evet bizimki sevdi aptamil anne sütüne en yakın mamaymış onu aldırayım dedim. eşime telf. ettim gelirken alacak. bazen ondan bazen sma veririm olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…