- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.161
limoncum maşallah yarene ayy gece ecrin beni hiç uyutmadı 10 gibi uyudu 11 gibi uyandı sonra uyudu 1 gibi uyandı bu sabah 7 gibi devam etti satta başı uyandı inanki sıkıntısınıda anlamadım küçük hanımın
aa neden sezeryan olmazsa girmiyomuş belki normal gelecek bebek neyse hakkında hayırlısı olsun inş:ecrin_bebek:
sevinç limon durun bakalım alışcaksınız anneliye inanın bana panik yapmazsanız onlar daha rahat edecek çünkü siz paniklenince onlar çok zekiler durumu hemen farkedip daha çok ağlıyolar
limoncum eşine kızdım bak şimdi bendelmaz:ben senden kısa ve senden şişkoyum:)ama eşim hiç sesini çıkarmadı yeterki süt olsun diye eve bi alışta 10 tane meyve suyu alırdıki iç süt olsun ben istemesemde bisküvi getirip elime verirdi ye süt olsun diye anne sütünün yerini almaz ama olmazsada mecbur mama verceksin yapcak bişey yok
sevinç bizede doktorumuz aptamil 1 vermişti ilk zamanlar anne sütüne en yakın o diye
takma kafana canım verirsin yaren emmeyi bırakınca insan isteyince verir canım.bende ilk hafta 4 kilo verdim doğumdada 6 kilo vermiştim artık veremiyorum 62 de takıldım.bakalım bu ay doruğu aşıya götürünce tartılacağım yine.eşimde böyle güzel oldu kilo verme diyor ama ben göbeğimi görünce moralim bozuluyor.fazlada yemiyorum ama kiloda veremiyorum nedense.yaza veririz canmım ya sıcaklarda.eşinde ayıp etmiş yaren kız için kilo almışsın çokmu.yeterki emsinde çabucak büyüsün
maaşallah yarene canım.bizimkini 2 saat sallıyorum uyusun diye sallamayı bıratımı gözleri açıyor.elinden gelse hiç uyumayacak.hiç iş yaptırmıyor hep yanıda durulsun istiyor valla annem gidince o bana yemek bile yaptırtmaz bu gidişle
kızlar bişey sorcam
detaylı ultrason istedi mi ahmet bey sizden???
ve bunu muayehanedemi?? hastanedemi?? yada başka yere mi gönderiyor
ben artık ahmet beye geçmek istiyorum ya duyduğuma göre benim dr. sezaryan harici doğuma girmiyormuş
tam konuşmadık ama ayın 12. de randevum var detaylı usg yapıcaz dedi
doğum konusunu görüşeceğim eğer gerçekten girmiyorsa
vakit kaybetmeden ahmet beye başlicam
banada yeşim hanım aptamil ver demişti bütün mamaları denedim ben:)
ben zübeydenin dr.na özelden gidiyorum
ve duydum ki zübeydede dr sezaryan değilse girmiyormuş
ebeler yaptırıyormuş doğumu ve korktum açıkcası
bu dr. giden bi tanıdık var onda kendisi girmek için 4000 lira istemiş
sanırım acıbademde yaptırıyormuş doğumu
valla oda az para değil veremem yani bu tek doğumla biten bişey değilki
bidünya başka masrafı var zaten
işte 2 hafta sonra tekrar gideceğim
tam bi konuşayım aslı varsa hiç vakit kaybetmeyeyim diye düşünüyorum
yada en azından birkaç ay ahmet beye de medicalde gitmeye başlarım
bakarım hangisi daha aklıma yatarsa ona devam ederim
şu an çok tedirgin ve kararsızım
herkez gibi bende en iyisini istiyorum bebeğimiz için
selam kızlar nasılsınız,
muhabbet almış başını gitmiş valla
şöyle hızlı hızlı geçmişi okumaya çalıştım
aklımda kaldığı kadarıyla cevap vericem inşallah.
çok sık gelemiyorum aranıza mavişim hasta diye
ama çok şükür iğneler işe yarıyor, bugün daha iyi
ama tabi halsizliğ ve öksürüğü devam ediyor
bi de burnu çok fazla akıyor, 5 dak. da bir burun silmekten
ona da bana da fenalık geldi :sinifsinif:
mecbure yarın filme gideceksiniz canım dimi
ay inşallah sonuç çok güzel çıkar ve senin de için iyice rahat eder.
canım bence de çekimden önce ilaç verirler yoksa bir bebeği orda
dakikalarca hareketsiz tutmak mümkün mülmaz:
kusması da öksürüğe bağlı o zaman
çünkü ilayda da öksürürken kusuyor. ay iyileşsinler artık ya kafamçokkarıştı
limoncum evet canım o bahsettğim vitamalttan al
rezene ve ısırgan çaylarına devam, ayrıca boza falan da iç.
eşine de bendenklava: kötükedihüso
çok ayıp etmiş gerçekten, ne demek yani sen keyfinden almadın o kiloları
yiyiyorsan da bebeğine süt olsun diye, ane sütünün ne kadar önemli olduğunu bilmiyormu
ilk 6 ay mutlaka anne sütü verin. tamam yetmiyorsa mama takviyesi yaparsınız benim gibi ama. önce bebek alabildiği kadar anne sütü verin mutlaka. bağışıklığının güçlenmesi, ilerde kolay hastalanmaması için anne sütü çok öenemli. sen netten anne sütü ile ilgili bilgiler toplayıp eşine ver okusun. zamanı gelince zayıflayacaksın merak etmesin. şu durumda sana böyle davranmasını kınadım ama belki o da bilinçli söylememiştir, boşluğuna gelmiştir.
sevinçcim canım ya, arif bey ilaydanın doktoru ve biz memnunuz yani
ha daha iyisi varmıdır vardır elbet, ama şu an bizim beklentilerimize cevap veriyor.
ilaydayı güzel bir şekilde muayne ediyor, kilosuna boyuna bakıyor ve bize de hemen söylüyor, aşılarını hatırlatıyor, beslenmesi ile ilgili bilgi veriyor. ilaydayı çekirdeksiz üzümüm diye seviyor yani ama size niye öyle davrandı ki, hatta ahmet beyin hastalarından s_eker var. limoncum sen biliyorsun. o da kızını arif beye götürüyor hatta bana o tavsiye etmişti arif beyi. ve o da çok memenun. sadece çok yoğun bir doktor tercih edeni çok. sen öyle deyince çok şaşırdım açıkçası ama ayıp etmiş gerçekten. ters bir günündemiydi, ya da sen mi hassas davrandın ki sen annesin ve daha lohusasın hassas olman normal yani sonuçta o doktor olarak sizin moralinizi bozmamalı aksine moral vermeliydi. saçma davranmış yani. valla bize de o şekilde davransın ben de hemen değiştiririrm sonuçta orası özel hastane ve hasta memnuniyeti önemli. bursada doktor çok, arif olmazsa ahmet olur, o olmazsa ayşe fatma olur yani. bizim de dörtçelikte ilk gittiğimiz doktor aynı öyleydi ters ters cevaplar veriyordu, mama lafını ettirmiyordu bile asla vermiyceksin benle inatlaşma falan diyordu. hııı sen misin öyle diyen, eşime dedim ben bidaha bu doktora getirmem kızımı bu şekilde davranamaz dedim ve de götürmedim yani. ama hadi orası devlet hastanesi ki peişde 20-30 kiş sıradaydı ama medical özel yani. valla kendileri bilir, hasta kaybedince çok ararlar.
zelcan canım, evet zübeydede normal doğuma doktorlar girmiyor canım
sadece bir problem olursa müdehale ediyorlar
ama sezeryan olursa kendi doktorun yaptırır
ben orada özer kutluda sezeryan olmuştum
çok da memnun kaldım
ama medicalde ahmet bey hem normal hem de sezeryana giriyor
neyse ya çok uzattım. bütün bebişlere Allah şifa versin.
bu kadar destan gibi yazarken benim maviş uyandı bile çıkıp bir bakayım.
uyursa gelirim yine
bende çok kızdım. ben annem gitsin soracağım ona. şidilik sesimi çıkarmıyorum anneme ayıp olmasın diye. ne yapalım manken gibi hanım istiyorsa çocuk sahibi olamayacaktı o zaman. herşeyin bir bedeli var. çocuk sahibi olunca ister istemez kilo alıyorsun yıpranıyorsuın kolay mı vücudunun eskisi gibi olması. intikamımı kötü alacağım. ben onun keline bişy diyormuyum. artık dilimden düşürmeyeceğim
eşinide takdir ettim bende. benimkinin aklı çıkacak daha kilo alacam diye. olsun mama veririz diyor.lmaz:
selam kızlar nasılsınız,
muhabbet almış başını gitmiş valla
şöyle hızlı hızlı geçmişi okumaya çalıştım
aklımda kaldığı kadarıyla cevap vericem inşallah.
çok sık gelemiyorum aranıza mavişim hasta diye
ama çok şükür iğneler işe yarıyor, bugün daha iyi
ama tabi halsizliğ ve öksürüğü devam ediyor
bi de burnu çok fazla akıyor, 5 dak. da bir burun silmekten
ona da bana da fenalık geldi :sinifsinif:
mecbure yarın filme gideceksiniz canım dimi
ay inşallah sonuç çok güzel çıkar ve senin de için iyice rahat eder.
canım bence de çekimden önce ilaç verirler yoksa bir bebeği orda
dakikalarca hareketsiz tutmak mümkün mülmaz:
kusması da öksürüğe bağlı o zaman
çünkü ilayda da öksürürken kusuyor. ay iyileşsinler artık ya kafamçokkarıştı
limoncum evet canım o bahsettğim vitamalttan al
rezene ve ısırgan çaylarına devam, ayrıca boza falan da iç.
eşine de bendenklava: kötükedihüso
çok ayıp etmiş gerçekten, ne demek yani sen keyfinden almadın o kiloları
yiyiyorsan da bebeğine süt olsun diye, ane sütünün ne kadar önemli olduğunu bilmiyormu
ilk 6 ay mutlaka anne sütü verin. tamam yetmiyorsa mama takviyesi yaparsınız benim gibi ama. önce bebek alabildiği kadar anne sütü verin mutlaka. bağışıklığının güçlenmesi, ilerde kolay hastalanmaması için anne sütü çok öenemli. sen netten anne sütü ile ilgili bilgiler toplayıp eşine ver okusun. zamanı gelince zayıflayacaksın merak etmesin. şu durumda sana böyle davranmasını kınadım ama belki o da bilinçli söylememiştir, boşluğuna gelmiştir.
sevinçcim canım ya, arif bey ilaydanın doktoru ve biz memnunuz yani
ha daha iyisi varmıdır vardır elbet, ama şu an bizim beklentilerimize cevap veriyor.
ilaydayı güzel bir şekilde muayne ediyor, kilosuna boyuna bakıyor ve bize de hemen söylüyor, aşılarını hatırlatıyor, beslenmesi ile ilgili bilgi veriyor. ilaydayı çekirdeksiz üzümüm diye seviyor yani ama size niye öyle davrandı ki, hatta ahmet beyin hastalarından s_eker var. limoncum sen biliyorsun. o da kızını arif beye götürüyor hatta bana o tavsiye etmişti arif beyi. ve o da çok memenun. sadece çok yoğun bir doktor tercih edeni çok. sen öyle deyince çok şaşırdım açıkçası ama ayıp etmiş gerçekten. ters bir günündemiydi, ya da sen mi hassas davrandın ki sen annesin ve daha lohusasın hassas olman normal yani sonuçta o doktor olarak sizin moralinizi bozmamalı aksine moral vermeliydi. saçma davranmış yani. valla bize de o şekilde davransın ben de hemen değiştiririrm sonuçta orası özel hastane ve hasta memnuniyeti önemli. bursada doktor çok, arif olmazsa ahmet olur, o olmazsa ayşe fatma olur yani. bizim de dörtçelikte ilk gittiğimiz doktor aynı öyleydi ters ters cevaplar veriyordu, mama lafını ettirmiyordu bile asla vermiyceksin benle inatlaşma falan diyordu. hııı sen misin öyle diyen, eşime dedim ben bidaha bu doktora getirmem kızımı bu şekilde davranamaz dedim ve de götürmedim yani. ama hadi orası devlet hastanesi ki peişde 20-30 kiş sıradaydı ama medical özel yani. valla kendileri bilir, hasta kaybedince çok ararlar.
zelcan canım, evet zübeydede normal doğuma doktorlar girmiyor canım
sadece bir problem olursa müdehale ediyorlar
ama sezeryan olursa kendi doktorun yaptırır
ben orada özer kutluda sezeryan olmuştum
çok da memnun kaldım
ama medicalde ahmet bey hem normal hem de sezeryana giriyor
neyse ya çok uzattım. bütün bebişlere Allah şifa versin.
bu kadar destan gibi yazarken benim maviş uyandı bile çıkıp bir bakayım.
uyursa gelirim yine
ben normal doğum istiyorum ne anladım ozaman ben o dr özeline gidiyorum
buna 120 veriyorum ve doğuma bile girmeyecek!!!
ahmet beye gider 100lira veririm kalan 20 lirayada bebişime bişeyler alırım :)
ayrıyeten para alıyor mu ahmet bey bu detaylı için??
limon cuğum sen 2 kere yaptırmışsın bide
75 ve 450 tl arası diye değişik rakamlar gördüm farklı sitelerde
sanırım herkez ne tutturursa :)
ben bi rahim filmi çektirmiştim bu dr da 600 lira verdim!!!!
(150lr odaya girdik rahim filmi çekeceğiz dedi randevu verdi
450lira da filmi çektirmeden aldı )
kimbilir busefer ne kadar isteyecek kendimi enayi gibi hissediyorum
herşey bebeklerimiz için ama bana bir röntgen için çook geldi
doğum desen 4000 lr acaba bizi par mı basıyor sanıyor hahaha
yok canım o kadarda kızma yaprakcımında dediği gibi boşluk anına gelmiştir mümkünmü eski haline hemen dönmek ama zamanla bide o kuzular için herşeye değer şimdid ecrin premeüreydi haliyle her doktora gidişimizde eşimle gittik oda yanımdaydı ve doktor bize anne sütü çok önemli çünkü bağırsakları küçük mama kabızlık çok yapıyo bağırsakları yırtılırsa çok sıkıntı olur demişti ondan eşim saolsun evi bisküvi ve meyve suyuyla doldoruyodu ama olsun kilolarım kalsa bile hiç şikayetçi deyil eşim ben kendim için istiyorum eşimde çok zayıf deyil zaten:))) sende verirsin sıkma hiç vercem kilo yada alacam diye yok yok kelinede laf etme adamın erkekler o konuda çok hassaslar:)
limoncum ben smanın promil goldunuda verdim bi ara ama ecrin ondan hoşlanmadı pek sen yaren seviyosa smaya devam edebilirsin sonuçta oda güzel ve baya bilindik eski bi mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?