Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

aman çok kızma adama intikam falan:)evet doğum sonrası lohusalık hassas dönemimiz ama erkekler bunu tam olarak anlayamayabiliyo bide sen galiba zayıftın hamile kalmadan önce bende çok kilolu deyildim ama aşırıda zayıf deyildim evlendiğimde 58 kiloydum sonra ramazan ayında bol kadayıf yedik eşimle duba gibi şikmiştik 64 falan olmuştum işte öyle hamile kaldım sonrada kilo vermekz nerde ben nerde:))

evet bizimki sevdi aptamil anne sütüne en yakın mamaymış onu aldırayım dedim. eşime telf. ettim gelirken alacak. bazen ondan bazen sma veririm olmadı.

iyi bakalım ondanda ver ama kakasını kontrol et mama deyişikliyi küçük bebeklerde bazen kakada deyişiklik yapıyo

daha önce kime gidiyordun??
5. aydan sonra hastaneye sadece sonuncu ay mı özeline gittin sen canım??

daha önce zübeydeden ismail küçükerdoğana gidiyorsum.5.ayda ahmet beye geçtim medicale gittim son aya kadar.son ay özeline gittim zaten haftada bir çağırıyor son ay daha iyi ilgilendi kontrollerini daha uzun uzun yaptı.sezeryanından da çok memnunum ameliyaım çok güzel geçti hiç sorun çıkmadı.ama zübeydeden özel doktora gidiyosan konuş gidince özeline gidenlerin normal doğumuna doktoru giriyor sanırım canım

bende de son ay çok çatlaklar oldu canım hala kırmızı kırmızı duruyorlar.senin kilon fazla değilki canım boyun uzun belli etmez kilonu takma kafana

geçmiş olsun yapraknilcim sanada.inşallah çabucak iyileşir prenses.ya ne bileyim arif bey o gün sinirlimiydi çok soru sorduğum içinmi öyle davrandı.ama aklıma takılan şeyleri sormam gerekiyordu.ben özeline gidiyorsam her soruma karşı beni aydınlatması lazımdı ama ters ters davrandı.ya doruk çok ağladı ondanmı siniri bozuldu.gerçi muayeneden sonra dışarı çıkarttırdım çocuğu gürültü yapmasın diye ama.valla fakültede devletin doktoru ama ne sorarsam anlayacağım bir dille cevap verdi doktor.sırada hasta var başımdan savayım demedi.bakalım bende başka doktor araştırıyorum.bidahaki ay emar çekilsin tekrar yenidoğan ve nörolajiye görünelim de olmassa duruma göre gerekirse profesöre gideriz bide sorun çıkarsa

teşekkürlr canım, şimdi daha iyi çok şükür

arif bey konusuna gelince, sinirli de olsa bunu hastasına yansıtmaması lazım
doruk ağlayabilir, ne olacakki daha küçücük bir bebek o
onlar alışkındır ya bebeklerin ağlamasına falan
onunla alakalı olduğunu sanmam,
istediğin kadar soru da soracaksın tabi
sonuçta bebeklerşn sağlığı sözkonusu
bize karşı şu an gayet iyi ve ilgili, ama bütün hastalara eşit davranmalı tabi
ama benzer bir hareketinde ben de değiştirirdim emin ol.
içine sinen bir doktor bulana kadar araştır canım
fakültedekiler içine sindiyse götürmeye devam edersin o zaman
doruk hastanesinde de çok iyi doktorlar varmış ya
eşimin kuzeni var, o çocuğunu suat paker diye bir doktora götürüyrmuş da
öve öve bitiremiyorlar, ama benim memnun kaldığımdan sen kalamayabiliyorsun işte
arif bey örneğinde olduğu gibi

canım bu arada az önce gözümden kaçmış
bebeişin çok tatlı maşallah, Allah nazarlardan saklasın
sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
evet medicalin sayfasında görmüştüm ilk doğduğunda
ne kadar büyümüş maşallah, bahsettiğin problemde hiç belli değil
inşallah zamanla tamamen düzelir canım.

sence özeline gittiğin için mi daha iyi ilgilendiğini düşünüyorsun
yoksa son ayın diye mi
biraz takıntılı olmaya başladım sanırım :)
sorcam bu gittiğimde ve girersede gerçekten 4000lr mı
yoksa uydurma mı diye
yaa bana kalsa bugün değiştircem dr. ahmet beye istiyorum
hem medical bize çok yakın yarın bugün doğum için
farzı misal yürüyerek bile gelebilirm
ama eşim taktı bu dr.a ben bunu çok sevdim diyor :)
diyorum sen ona git ben ahmet beye haha
yorumun için tşkler canım
ne kadar tedirgin olduğumu tahmin ediyorsundur sanırım

doktorların hasta ayrımı yapmaları benide çok delirtir anladın dimi:)ama bence ters zamanına denk gelmiştir bilemiyorum doruk tıp merkezine geçenlerde gittik ben deyilde görümcem oraya götürüyo gönen bey varmış galiba ama inan yaprakcım dörtçelik daha iyi o kadar yoğun bi hastane ki ve küçücük asansörleride öyle oraya gittik görümcemin oğluda hastaydı doktoruda aramışlar haberi var içerde bi sekreter var o düzenliyomuş hastaları iki saat bekledik bide çıktı sekreter surat 5 karış sallanıyo orda otururkende bi tane prematüre anneyle denk geldik kadının kızı 3 ay yatmış ve hiç yüzünü göstermemişler yanına sokmamışlar anne babayı sadece dışarıya kamerayla yayın yapmışlar hemşireler bakımını bile göstermemişler ve çıkmasına yakında enfeksiyon çıkmış yoğunbakım ünitesinde onu falan anlattı bende yaşadıklarımı anlattım kadın kocasına gördünmü medical böyleymiş gördünmü diyo kavga ettiler orda ayak üstü:kedi:kadın ee medical özel diyo eşide yaa burasıda özel diyo görümceme dedim bunlar yakında buraya gelmekten vazgeçeraklinialirimsmile

kız milleti birbirine düşürecen Allah iyiliğini versin senin :roflol:

evet ya bir doktor ayşeye ayrı fatmaya ayrı davranmamalı bence
tamam biri tanıdığıdır daha fazla samimiyet kurar
ona bişey diyemezsin tabi, ama tedavi konusunda her hasta eşit hizmet almak zorundadır bence. valla ben de anlayamadım niye öyle davranmış arif bey.
ama ben sevince bazı fanatik hastalar gibi sen yalan söylüyorsun, bizim doktoru karalıyorsun falan gibi ithamlarda da bulunmam doğrusu lmaz:
yani onun da haklılık payı vardır, durduk yere kimse kimseye bişey demez
ama ters zamanına gelmiştir arif beyin onu bilemem tabi ama yine de yapmamalıydı

ben de bilmiyorum mecbure ya, bazıları çok methediyor doruğu
bu sitedede de var öyle çok metheden ama ben hiç gitmedim doğrusu o yüzden çok yorum yapamıycam tabi gidip tecrübesi olanlardan dinlemek lazım.
bebeğin yüzünü anneye göstermemeleri çok can sıkıcı yalnız
tamam enfeksiyon kapmasın diye dikkat ediyorlar sonuçta ama oraya hemşireler hastabakıcılar da giriyor sonuçta kapacak olduktan sonra onlardan da kapar yani
uygun şartlar altında anneyi bebeğin yanına sokmaları gerekliydi bence çok saçma bişey olmuş lmaz:

zelcan sen serhat tatlıkazana gidiyordun dimi
eee şimdi halen zübeydenin doktoru dimi o
bide tam gün yasası diye bişey çıktı
biliyorsundur sen de, o art mı ne işte
o merkezde çalışmaya devam edecekse eylüle kadar zübeydeden ayrılmak zorunda diye biliyorum ben ya da o merkezden ayrılacak yeni kanuna göre

her neyse eğer sen normal doğuma doktorum mutlaka girsin dersen
zübeydede bu çok zor canım, ancak Allah korusun bir komplikasyon olursa girer diye biliyorum ben. bahsettiğin o 4000 tl de çok fazla gerçekten ki sanırım acıbademe gelirse o ücreti alıyor diyorsun ki doğrudur bence. ama o 4000 tl sadece senin dışardan getirdiğin doktora vereceğin ücret. çünkü serhat bey oranın doktoru değil. bi de bunun ayrıca hastane masrafı var bir o kadar da hatta daha da fazla hastaneye vermen gerekebilir. acıbademde doğum yapacaklar topiğine bir bak istersen 8000-10 000 tl lerden bahsediyorlar. ama o kişilerin özel acıbadem sigortaları varmış ve ücret ödemeyeceklermiş sanırım. yani bugünkü şartlarda orta halli vatandaşların bu paraları vermeleri çok kolay değil bence ki gerek de yok zaten.

ahmet beye gidersen normal doğuma geliyor diye biliyorum ben de
ve hastanenin belirlediği standart ücret var onun dışında ücret almıyor doğum için.
özeline de gitsen hastaneye de gitsen aynı mesafede davranıyor bir de. hasta ayrımı yaptığını, hastalarla kanki olduğunu falan da duymadım hiç yasakkelime

yani tercih senin tabi, ben seni yönlendirmek istemem
ama eşinden çok senin tercihin önemli
serhat beyi bırakmadan ahmet beye de git bakalım
sonra son kararını verirsin vereliniortak

Son düzenleme:

vallahi düşmmüşlerdir kesin hastaneden çıkıncakaydirigubbakcemile3ama saçmalığa bakarmısın bebek anneyi babayı hissediyo inan bana küçükte olsa ecrin doğduğu gibi ben daha ayılmadan babası gördü ki medicalde hiç enfeksiyon duymadım ben her önüne gelen giremiyodu tabi üç tane kapıdan geçip giriyoduk bizde ilk girişte nüfus cüzdanını alıp bilgilerini alıp anne ve babası olduğunu doğruladıktan sonra giriş çıkışlarını rahat yapıyoasun girince hemşire sakın ağlama dedi bana tabi bunu başaramadım ben sürekli dokunup ona temas etmemizi istiyolardı hatta ikinci gün babasının elini sımsıkı tuttu ecrin o küçücük parmaklarıyla babasının kocaman parmaklarını sardı o an işte kızım yaşayacak dedim babasının parmaklarıyla beraber hayatada böyle tutunacak diye banyosunu nasıl besleyeceğimizi gösterdiler yoksa 1 kiloluk bi bebek bakılması çok zor inan bana insan kucağına bile alamıyo

anlıyorum seni canım bende çok tedirgindim ahmet beye geçene kadar.medicalde de ilgileniyor güzel ama özelinde ultrasonları falan daha iyi daha uzun süre bakıyor ilgileniyor bide son ay daha dikkatli olmak lazım özelinde gayet iyi takip etti ama medicalde de öyle olurdu herlade.hem medicale gidip her hafta 32 vereceğine özeline gidip 100 lira verirsin ayda bir daha uygun bence.sen kendi doktorunla konuş canım bence girmeyecekse doğuma yol yakınken değiştir doktorunu.son zaman değiştirirsen hem senin moralin bozulur hemde doktorun seni takibi zorlaşır

bilmiyorum valla canım niye öyle oldu bende çok tedirgindim çünkü doruk boğuldu ertesi gün götürdüm korktuğum için tekrarlarmı acaba yutma sorunumu var diye ama mama verme emzir demişti.o stres ve korkuyla istediğim net cevapları alamadım.ben kötülemiyorumarif beyi sadece ben memnun kalmadım doruk konusunda çok tedirginiz sürekli hasta olduğu için.beni daha çok bilgilendirecek birine ihtiyacım var sonuçta daha önce çocuk yapmadım tecrübesizim,doktorumdan güler yüz tatlı dil beklerim.bakalım bide dorugun doktorlarını araştırayım kızlar iyi doktor varmı.eşimde diyor sen doktor bulana kadar bursadaki bütün doktorlara gideceğiz galiba.ama ne yapayım içime sinmeyince.sonuçta yıllarca gideceğiz.doruğun problemi ağlarken belli oluyor sadece canım.evde fizik yapıyoruz.dua ediyorum hep emar çekilene kadar düzelsinde çektirtmeyeyim diye ama pek düzelme yok şuan

o tam gün yasası hakkında bilgim yoktu canım
konusunu açman iyi oldu!!!
tam de eylülde bekliyoruz doğumu (23eylül de)
evet a.r.t FSM bulvarında oraya gidiyoruz şuan
ama hiç burayı yada zübeydeyi bırakıcam diye bişey söylemedi
art den çok güzel para alıyor(bence) hastasıda çok
bence zübeydeyi bırakır gibime geliyor ama bilemiyorum tabı bu bir tahmin

eşimle konuştuk oda madem önce medicale gidelim bakalım nasıl birisi
ona göre bakarız diyor
haklısın benim tercihim hamile ben olduğum için eşimden daha önemli
ama oda çok korkuyor bu dr. ona psikolog gibi geliyor
zaten çok duygusal birisi birde 2 kaybımız olunca
daha da tedirgin onuda anlıyorum ama
bırak o 8000-10 000 lr yı bence sırf doğum için 4000lr bile çok

12sinde gideceğiz serhat beye
ayın 5ine filan bi randevu alıp bi gidelim bakalım ahmet beye
bakalım memnuniyetimiz ne olacak ona göre karar veririz
kime devam edeceğimizi
ben şahsen isterim doğuma kendi dr. girmesini
çünkü aylarca seni takip eden birisi seni ve vicudunu daha ii tanır

sağol canımmmm

evet canım hamilelikten önce ben zayıftım 38 beden giyiyordum şimdi 42 beden.adam bir türlü alışamadı bu halime. şu emzirme işi bittiği zaman sıkı bir diyet beni bekliyor.

bende de son ay çok çatlaklar oldu canım hala kırmızı kırmızı duruyorlar.senin kilon fazla değilki canım boyun uzun belli etmez kilonu takma kafana

boyum uzun ama göbek olunca çok iri duruyorum göbeğim çok kaldı benim doğumdan sonra hala 5 aylık hamile gibi duruyorum cnm. benim suyum fazlaydı ya canım göbeğim çok büyük olmuştu son ay.ahmet beyde dedi haftana göre göbeğin büyük suyumdan dolayı. bana bir krem verdi onu kullanıyorum inşallah işe yarar cnm.

kızlar kimsecikler gelmemiş henüz. bizim kız sabah saat 5 ten sonra uyumadı. bide dün bir öğün mama verdik. emzirmeden mama verdik göğsüm boştu. sonra 3 saat falan uyudu. bir önceki emzirmeyide 3 saat önce yapmıştım.bu kadar ara verince süt bayağı toplanmış. bir baktım badimin üzerine süt sızmış. ayyyyyyyy kızlar nasıl mutlu oldum anlatamam. sonra sabaha kadar hep emzirdim hiç mama vermedim. çok mutlu oldum çooooooookkkkk.

ne için krem verdi canım bana vermedi çatlak içinse bende alayım

sevindim canım.fazla stres yapma gelecek demek sütün.çok düşünme canım belki kafana çok taktığın için öyle olmuştur sakinleşince artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…