Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet canım çatlak için hamilelikte ve hamilelikten sonra olanı var mustela adı. her eczanade olmuyor. ama zafer plazanın orda plaza eczanesimiydi adı biz ordan almıştık.zafer plazaya yakın canım.

tamam canım çarşıya çıkarsam bakayım.işe yarıyormu sende epeydir kullanıyosundur.bide fiyatı ne kadar canım

sevindim canım.fazla stres yapma gelecek demek sütün.çok düşünme canım belki kafana çok taktığın için öyle olmuştur sakinleşince artar

inşallah canım ya sık emince birikmiyor süt bitiriyor galiba ama uzun ara verince arada bir öğün mama verince ikinci emmeye kadar bayağı birikiyor canım. inşallah arar canım sütlerimizde 6 ay emzirsek yeter canım ya. ben çok stres yaptım.

tamam canım çarşıya çıkarsam bakayım.işe yarıyormu sende epeydir kullanıyosundur.bide fiyatı ne kadar canım

canım işe yarıyor bir iki ay kullanmak lazımmış senin benim kadar çatlamamıştır sanırım benim çk kötü bildiğin gibi değil yarık yarık ve tüm göbeğim belimin falan. fiyatı pahalı biraz ama uzunca bir süre kullanıyorsun. 75 tl fiyatı canım.

benim göbeğimin alt kısımlarında var ama ayaklarımda çok var canım kırmızı kırmızılar hala.14 kiloya kadar çatlamamıştı son aldığım 4 kilo mahfetti.bide ayaklarım falan şişmeye başlamıştı çok çatladı o yüzden.eşime aldırayım bende canım fayda ederse napalım

canım ben 4 saatte bir mama veriyorum aralarda da emiyor.süt bürükmesine iğmkan yok mamadan sonra hep memede durmak istiyor saati falan yok yani.öyle uzun süre emmese birikir ama bizimki mamayıda memeyide istiyor sürekli.fazla uyumadığı içinde birikmiyor benim.zaten az heralde doymuyor mecburen ikisinide veriyoruz

ediyor canım. baştan numunelik küçük tüpler var üzretsiz onladan alıp dene canım. sonra memnun kalırsan alırsın canım. canım bende çok şiştim ellerim ayaklarım yüzüm çk fenaydı. ödem olmuştu bende son ayda.

mama kaç cc veriyorsun canım.ben önce meme verip üzerine mama veriyordum benimki 3-4 saatte bir acıkıyor gece daha uzun olduğuda oluyor canım.doyuncada memeyi bırakıyor dudaklarını sıkıyo bir türlü veremiyorum ağzına ne memeyi ne biberonu. yalancı emziği bile almıyor yeni beslediğimiz zaman.

gündüzleri genelde 3-4 saatte uyanıyor ama daha uzarsa uyandırıyorum. fakat geceleri hiç ellemiyrum kendi ne zaman uyanırsa öyle emziriyorum cnm.gündüzle geceyi ayırsın diye. gece altınıda açmıyorum hiç emzirip gazını çıkartıp yatırıyorum hemen.

75 cc veriyoruz canım üstünede beni emiyor bikaç saat sonra yetiyor ona.bazen 15-20 cc de bırakıyor.yalancıyıda veriyoruz emiyor sürekli

doruk nasıl canım? pişiği ne drurumda geçti mi?bide üşüttü diyordun.nasıl şimdi paşam ?

doruk iyi canım zorla uyutuyorum.pişiği geçmek üzere sağlık ocağında doktor bepanthen krem vermişti kullanıyorduk ablam melhemi iyi geliyor dedi melhemini aldık geçiriyor şimdi.gribide iyi gibi şurubu vardı vermiyorum dünden beri sürekli ilaç kullanmasın diye.doruk uyurken çok ağlayarak uyanıyor canım hocaya götürdük nazar var dedi sendede sübyan var dedi muska yazdı verdi.inşallah artık korkmaz canım

geçmiş olsun canım. bizimkide ağlıyor uykusunda ama sonra yine uykuya dalıyor. sübyan ne demekmiş ki sevinç. inşallah iyi gelir ikinizede. en çok annenin babanın nazarı değermiş. hep maşallah deyip konuşun. bide hep nazar duasını okuyun yatırırken canım.

canım yaren nasıl iyidir inşallah biz hala ışıkta yatırıyoruz bizimki ayıramıyor geceyle gündüzü.yaren kaç kilo oldu canım tombişleşmiştir artık

iyi canım çok şükür bir aylıkken gittiğimizde 5030 gr dı. şimdi ne kadarlık oldu bilmiyorum canım.canım geceleri kapatırsan ışığı açazsan zamanla alışır belki. doruk paşamda çok tombik olmuş maşallah nazar değmesin paşama.

canım 1 aylık aşısında 4 kilo falandı doruk şimdi 2 aylık aşısında tarttıracağız 5 olurmu bilmiyorum çabucak kilo alıp büyüsün istiyorum ama.maaşallah yarene ama o zaten biraz kilolu doğdu heralde canım bizimki 3200 doğdu ama mamayı kesince çok kilo vermişti

canım sübyan kötü bir cinmiş haamilelikte çocukların düşmesine neden oluyomuş,doğumdan sonrada onları 7 yaşına kadar öldürmeye çalışıyormuş falan aman ne bileyim pek inanmam böyle şeylere amabenim anneannemin de kaç tane çocuğu doğup ölmüş ilk zamanlar sonra muska yazdırmışta yaşamışlar.offf ne bileyim herşey benimi buluyor yoksa saçma sapan şeylermi anlamamki

ayyy ne güzel yaaa
güzelce doğurdunuz büyütmeye bile başladınız bebişleri
MAŞALLAH
darısı bizlerin başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…