- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.201
ne için krem verdi canım bana vermedi çatlak içinse bende alayım
evet canım çatlak için hamilelikte ve hamilelikten sonra olanı var mustela adı. her eczanade olmuyor. ama zafer plazanın orda plaza eczanesimiydi adı biz ordan almıştık.zafer plazaya yakın canım.
sevindim canım.fazla stres yapma gelecek demek sütün.çok düşünme canım belki kafana çok taktığın için öyle olmuştur sakinleşince artar
mecbue mugünmü doktora gidiyordu inşallah güzel haberlerle gelir.allah yardımcıları olsun
tamam canım çarşıya çıkarsam bakayım.işe yarıyormu sende epeydir kullanıyosundur.bide fiyatı ne kadar canım
canım işe yarıyor bir iki ay kullanmak lazımmış senin benim kadar çatlamamıştır sanırım benim çk kötü bildiğin gibi değil yarık yarık ve tüm göbeğim belimin falan. fiyatı pahalı biraz ama uzunca bir süre kullanıyorsun. 75 tl fiyatı canım.
inşallah canım ya sık emince birikmiyor süt bitiriyor galiba ama uzun ara verince arada bir öğün mama verince ikinci emmeye kadar bayağı birikiyor canım. inşallah arar canım sütlerimizde 6 ay emzirsek yeter canım ya. ben çok stres yaptım.
benim göbeğimin alt kısımlarında var ama ayaklarımda çok var canım kırmızı kırmızılar hala.14 kiloya kadar çatlamamıştı son aldığım 4 kilo mahfetti.bide ayaklarım falan şişmeye başlamıştı çok çatladı o yüzden.eşime aldırayım bende canım fayda ederse napalım
canım ben 4 saatte bir mama veriyorum aralarda da emiyor.süt bürükmesine iğmkan yok mamadan sonra hep memede durmak istiyor saati falan yok yani.öyle uzun süre emmese birikir ama bizimki mamayıda memeyide istiyor sürekli.fazla uyumadığı içinde birikmiyor benim.zaten az heralde doymuyor mecburen ikisinide veriyoruz
mama kaç cc veriyorsun canım.ben önce meme verip üzerine mama veriyordum benimki 3-4 saatte bir acıkıyor gece daha uzun olduğuda oluyor canım.doyuncada memeyi bırakıyor dudaklarını sıkıyo bir türlü veremiyorum ağzına ne memeyi ne biberonu. yalancı emziği bile almıyor yeni beslediğimiz zaman.
doruk nasıl canım? pişiği ne drurumda geçti mi?bide üşüttü diyordun.nasıl şimdi paşam ?
doruk nasıl canım? pişiği ne drurumda geçti mi?bide üşüttü diyordun.nasıl şimdi paşam ?
doruk iyi canım zorla uyutuyorum.pişiği geçmek üzere sağlık ocağında doktor bepanthen krem vermişti kullanıyorduk ablam melhemi iyi geliyor dedi melhemini aldık geçiriyor şimdi.gribide iyi gibi şurubu vardı vermiyorum dünden beri sürekli ilaç kullanmasın diye.doruk uyurken çok ağlayarak uyanıyor canım hocaya götürdük nazar var dedi sendede sübyan var dedi muska yazdı verdi.inşallah artık korkmaz canım
canım yaren nasıl iyidir inşallah biz hala ışıkta yatırıyoruz bizimki ayıramıyor geceyle gündüzü.yaren kaç kilo oldu canım tombişleşmiştir artık
iyi canım çok şükür bir aylıkken gittiğimizde 5030 gr dı. şimdi ne kadarlık oldu bilmiyorum canım.canım geceleri kapatırsan ışığı açazsan zamanla alışır belki. doruk paşamda çok tombik olmuş maşallah nazar değmesin paşama.
geçmiş olsun canım. bizimkide ağlıyor uykusunda ama sonra yine uykuya dalıyor. sübyan ne demekmiş ki sevinç. inşallah iyi gelir ikinizede. en çok annenin babanın nazarı değermiş. hep maşallah deyip konuşun. bide hep nazar duasını okuyun yatırırken canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?