- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.221
ayyy ne güzel yaaa
güzelce doğurdunuz büyütmeye bile başladınız bebişleri
MAŞALLAH
darısı bizlerin başına:)
canım 1 aylık aşısında 4 kilo falandı doruk şimdi 2 aylık aşısında tarttıracağız 5 olurmu bilmiyorum çabucak kilo alıp büyüsün istiyorum ama.maaşallah yarene ama o zaten biraz kilolu doğdu heralde canım bizimki 3200 doğdu ama mamayı kesince çok kilo vermişti
canım sübyan kötü bir cinmiş haamilelikte çocukların düşmesine neden oluyomuş,doğumdan sonrada onları 7 yaşına kadar öldürmeye çalışıyormuş falan aman ne bileyim pek inanmam böyle şeylere amabenim anneannemin de kaç tane çocuğu doğup ölmüş ilk zamanlar sonra muska yazdırmışta yaşamışlar.offf ne bileyim herşey benimi buluyor yoksa saçma sapan şeylermi anlamamki
ayyy ne güzel yaaa
güzelce doğurdunuz büyütmeye bile başladınız bebişleri
MAŞALLAH
darısı bizlerin başına:)
ya mecbureyi merak ediyorum ne yaptılar acaba çektirebildilermi eeg yi.sonuç iyi çıkmıştır inşallah.bizimde sonuç iyi çıksa da içimiz rahat rahat büyütsek doruğu.ben o kadar tedirgin ve stresliyim ki anlatamam nisan gelse çekilse emarı da rahatlasak.allahım doruğa ve hasta olan tüm çocuklara acil şifa ver.onların acısını yaşatma
bende canım ya akşamda girip baktım gelmişmi ne yapmış ama gelmemiş. inşallah iyi haberlerle gelir. seni çok iyi anlıyorum canım. canımızdan parça çocuklarımız. onların üzerine başka bir sevgi yok. onlar hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz. inşallah paşamın sonuçlar temiz çıkacak annesi. olumlu düşüneceğiz iyi olacak tatlım. rabbim tüm kuzucuklara sağlık verssin.
allah korusun canım yaaaaaaaaa. korkarım ben öyle şeylerden.
bende korktum canım ya psikolojim bozuldu.allah herşeyin iyisini güzelini nasip etsin çocuklarımıza.bütün kötülüklerden korusun onları.inşallah çabucak büyürlercanım ya bi yürüyüp konuştuğunu görsem o zaman içim rahatlayacak
bugün anneme geçiyorum aksama pazara grsz kızlar
kızlar beni merak etmişsiniz çok saolun geçmişi sonra okuyum şimdi yazayımda dün akşam çok uğraştım giremedim hatta akşam 9 gibi denedim gene giremedim kkya dün sabah 8 buçukta dörtçelikteydik ecrini 6 buçukta uyandırdım gidince bi ilaç koydular suyuna erken uyandırmadınız dediler bu ilaç derin uyutucak dediler ama nerde salla salla bi hal olduk arabasının içinde salladık yok bi ara daldı haber verdik başka çocuk almışlar bekleyene kadar uyandı sonra bi daha uyudu odaya götürdüm kafasına takmaya başladılar uyandı sonra dedi kız öğlenden sonra çekelim arabaya indik bişeyler yedirdim ecrine oynattık bi hava aldı çıktık geri ayağımda salladım uyudu hemen aldık kafasına takarken gene uyanır gibi oldu ışıkları falan kapadılar bu arada saat 1 buçuk neyse çektirdik sonunda sonuçlar pazartesi çıkacak hastaneden çıkarken saat 2 olmuştu hayatımda hiç bu kadar bunaldığım bi gün yaşamadım
kızlar beni merak etmişsiniz çok saolun geçmişi sonra okuyum şimdi yazayımda dün akşam çok uğraştım giremedim hatta akşam 9 gibi denedim gene giremedim kkya dün sabah 8 buçukta dörtçelikteydik ecrini 6 buçukta uyandırdım gidince bi ilaç koydular suyuna erken uyandırmadınız dediler bu ilaç derin uyutucak dediler ama nerde salla salla bi hal olduk arabasının içinde salladık yok bi ara daldı haber verdik başka çocuk almışlar bekleyene kadar uyandı sonra bi daha uyudu odaya götürdüm kafasına takmaya başladılar uyandı sonra dedi kız öğlenden sonra çekelim arabaya indik bişeyler yedirdim ecrine oynattık bi hava aldı çıktık geri ayağımda salladım uyudu hemen aldık kafasına takarken gene uyanır gibi oldu ışıkları falan kapadılar bu arada saat 1 buçuk neyse çektirdik sonunda sonuçlar pazartesi çıkacak hastaneden çıkarken saat 2 olmuştu hayatımda hiç bu kadar bunaldığım bi gün yaşamadım
ohh kızlar amma kaynatmışsınız yaprakta gelmemiş iki gündür
ay canım ya, seni anlıyorum daha doğrusu anlamaya çalışıyorum
yaşamayan bilemez tabi
ama çok şükür çekilmiş sonunda
ve inşallah temiz çıkacak
içini ferah tut, sen bir sürü zorluğa göğüs germiş
fedakar bir annesin ve inşallah bu badireyi de sorunsuz bir şekilde atlatacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?