Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ayyy ne güzel yaaa
güzelce doğurdunuz büyütmeye bile başladınız bebişleri
MAŞALLAH
darısı bizlerin başına:)

zaman çabucak geçiyor zelcancım göz açıp kapayana kadar sende doğurursun sonra zaten hergün biraz daha büyüyorlar az kaldı seninde tadını çıkar hamileliğin

ya mecbureyi merak ediyorum ne yaptılar acaba çektirebildilermi eeg yi.sonuç iyi çıkmıştır inşallah.bizimde sonuç iyi çıksa da içimiz rahat rahat büyütsek doruğu.ben o kadar tedirgin ve stresliyim ki anlatamam nisan gelse çekilse emarı da rahatlasak.allahım doruğa ve hasta olan tüm çocuklara acil şifa ver.onların acısını yaşatma

evet canım yaren birazcık kilolu doğdu.3710 doğdu.çabucak kilo alıp büyüsünler istiyor insan zaman ne çabuk geçiyor. testler ayrıntılı suyu neden çok doğum derken 40 ımız çıktı bile zaman ne çabuk geçiyor. inşallah çabucak büyüsün kuzucuklarımız canım.

allah korusun canım yaaaaaaaaa. korkarım ben öyle şeylerden.

ayyy ne güzel yaaa
güzelce doğurdunuz büyütmeye bile başladınız bebişleri
MAŞALLAH
darısı bizlerin başına:)

amin canım darısı başına tatlım. bir bakacaksın doğurmuşsun bile. bu günlerin tadını çıkar. saat 12lere kadar uyuyan ben bak sabahın köründe ayaktayım bol bol uyu hamileliğin tadını çıkar.

bende canım ya akşamda girip baktım gelmişmi ne yapmış ama gelmemiş. inşallah iyi haberlerle gelir. seni çok iyi anlıyorum canım. canımızdan parça çocuklarımız. onların üzerine başka bir sevgi yok. onlar hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz. inşallah paşamın sonuçlar temiz çıkacak annesi. olumlu düşüneceğiz iyi olacak tatlım. rabbim tüm kuzucuklara sağlık verssin.

bende baktım girmemiş mecbure merak ettim bende canım inşallah iyidir ecrin prenses.inşallah hepimiz burda çocuklarımızın güzel haberlerini veririz birbirimize

allah korusun canım yaaaaaaaaa. korkarım ben öyle şeylerden.

bende korktum canım ya psikolojim bozuldu.allah herşeyin iyisini güzelini nasip etsin çocuklarımıza.bütün kötülüklerden korusun onları.inşallah çabucak büyürlercanım ya bi yürüyüp konuştuğunu görsem o zaman içim rahatlayacak

kızlar beni merak etmişsiniz çok saolun geçmişi sonra okuyum şimdi yazayımda dün akşam çok uğraştım giremedim hatta akşam 9 gibi denedim gene giremedim kkya dün sabah 8 buçukta dörtçelikteydik ecrini 6 buçukta uyandırdım gidince bi ilaç koydular suyuna erken uyandırmadınız dediler bu ilaç derin uyutucak dediler ama nerde salla salla bi hal olduk arabasının içinde salladık yok bi ara daldı haber verdik başka çocuk almışlar bekleyene kadar uyandı sonra bi daha uyudu odaya götürdüm kafasına takmaya başladılar uyandı sonra dedi kız öğlenden sonra çekelim arabaya indik bişeyler yedirdim ecrine oynattık bi hava aldı çıktık geri ayağımda salladım uyudu hemen aldık kafasına takarken gene uyanır gibi oldu ışıkları falan kapadılar bu arada saat 1 buçuk neyse çektirdik sonunda sonuçlar pazartesi çıkacak hastaneden çıkarken saat 2 olmuştu hayatımda hiç bu kadar bunaldığım bi gün yaşamadım

selam kızlar,
geçmişi okuyamadım
mecbure seni merak ettim canım
ecrinin filmi çekildi mi
inşallah herşey yolundadır ve keltoşum çok iyidir
ben buna çok inanıyorum

benim maviş tam iyileşemedi ya
halen ateşi çıkıyor arada, ateş düşürücülerle düşürüyoruz
öksürüğü devam ediyor, burnu çok tıkalı :sinifsinif:
akciğer filmi çekildi çok şükür temiz çıktı
kan tahlili yapıldı onlar da temiz
ama sanırım bademciği tam geçmemiş :uhm:
tedaviye devam edicez, iğneler bitsin ona göre tekrar değerlendirilecek
o yüzden pek gelemiyorum bu ara
çok ağlıyor, çok huysuz ya da hep kucağımda
bebişlerin hastalığı çok zor kızlar
aman dikkat edin hasta kişilerden uzak durun mafoldumben

evet canım merak ettik. neyseki iyisiniz. çok şükür atlattınız canım.. hadi geçmiş olsun. iyi sonuçlar çıkacak inşallah canım.

ayy atlatamadı daha demek ilayda çektirdik ama biz ona çektirdik omu bize çektirdi dün bilmiyorum ayy dün geçirdiyim 6 saat bana 6 asır gibi geldi pazartesi günü çıkacak sonuçlar

ay canım ya, seni anlıyorum daha doğrusu anlamaya çalışıyorum
yaşamayan bilemez tabi
ama çok şükür çekilmiş sonunda
ve inşallah temiz çıkacak
içini ferah tut, sen bir sürü zorluğa göğüs germiş
fedakar bir annesin ve inşallah bu badireyi de sorunsuz bir şekilde atlatacaksınız

vallahi limon bende çok isterdim ailem burda yaşasın ama deyiller insan görünce özeniyo gerçekten

ohh kızlar amma kaynatmışsınız yaprakta gelmemiş iki gündür

kaynattık canım valla. sevinçle sorunlarımız ortak aynı dönemde doğdukları için fikir alışverişi çok işe yarıyor. bizde bir büyütsek kuzucukları. sizinkiler maşallah yaşına girecek ne güzel.allah bizlerede nasi etsin.

yok bu sefer içim çok rahat netten baya bi araştırdım kızım gözlemlediyim kadarıyla sorunlu deyil ama bilemem tabi inş sorunsuz bunuda atlatırızda içim rahat eder bi ohhhhhhhhhh çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…