Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

iyi olmuş iyi yaptınız canım topice can gelsin biraz:)evet aynı dönem olunca sorunlarda aynı oluyo ama her bebekte farklı yapıya sahipler doruk paşa annesini baya yoruyo galiba

ayy atlatamadı daha demek ilayda çektirdik ama biz ona çektirdik omu bize çektirdi dün bilmiyorum ayy dün geçirdiyim 6 saat bana 6 asır gibi geldi pazartesi günü çıkacak sonuçlar

neyse canım çok şükür sonunda çekilmiş bitmiş
tabi çok zor olmuştur inanıyorum
biz bir akciğer filmi çektirip kan tahlili yaptırdık
onda bile içim gitti ki
seninki çok daha zorlu ve tefarruatlı bişey
inşallah sonucu da temiz çıkar da bu çektiğin sıkıntılar biter artık canım ya :teselli:

ya sorma maviş tam düzelemedi
hem diş hem grip hem bademcik iltihabı üstüste geldi
haşatı çıktı yavrumun, Allah beterinden saklasın valla
inşallah düzelecek dedi doktor bakalım
dün gece yine dörtçelik acildeydik
eve daha yakın diye oraya gittik
ilgilendiler sağolsun, gece de olunca pek kalabalık olmuyor
tahliller filmler falan hemen halloldu
temiz çıktı neyse ki içimiz rahattti biraz
ama doktor bir süre daha bu öksürük, burun tıkanıklığı falan
devam edebilir endişelenmeyin dedi.
işte iğneler pazar günü bitiyor
bakalım sonra arif beye gideriz herhalde
ay çok zor ya, onlarda sorun olunca
biz de mahvoluyoruz mafoldumben

oyyyyyyyy canım benim ya kıyamam. inşallah çabucak iyileşir annesi. bebişler hastalanmasın inşallah hiç bir zaman. evdede böyle söylüyorum. o hasta olmasın ben hasta olayım onun yerine diyorum. annemde öyle olmazsa anne olduğunu nasıl anlayacaksın diyor

dün dedim artık eşime uyumuyo napayım gidelim dedim artık sonra düşündüm muhakkak çektir dedi yeşim hanım şimdi eve gelsek gene 1 aydan uzun süre verecekler gene sıkıntı gene stres bi saat geçti bu sefer eşim hadi gidelim dedi yok dedim gitmeyelim bu kadar bekledik çektirelim derken çekildi şükür evet yaa çok zor onların hasta olması biz olsak rahat tahlilleri veriyoruz ama onlar küçücükler sabit durmuyolar çekiştiriyolar dörtçelike yakınmı eviniz ayy dün o kadar bunaldım ki tam karşısında bi ev boşmuş kiralık acaba dedim burayamı taşınsak eşime dedim yakında yokki gidip bi ecrini sakinleştirsek iğnelerde biterse toparlar inş ilayda ben yeşim hanıma götürmek istiyorum ama eşim fırsat bulamıyo

evet canım merak ettik. neyseki iyisiniz. çok şükür atlattınız canım.. hadi geçmiş olsun. iyi sonuçlar çıkacak inşallah canım.

swaolun kızlar gerçekten birbirimizi görmesekte burda benim kimsem olmadığı için ne olursa hemen gelip burda size anlatıyorum napayım iyi geliyo bu bana şimdide yemek yapmam lazım ama kalkasım yokboshayallersmile

bende çok özeniyorum. ailem burda olsa hergün giderdim bıkmadan.

ya hergün gitmesem bile haftasonu giderdin bebek hasta olsa giderdin onlar sana gelirdi benim görümcem oğlu hasta olunca iyileşene kadar geliyo annesinde kalıyo en basiti bi ere giderken bırakıyo bende bırakıyorum kayınvalideme ama insan bazen çekiniyo yoksa şimdi kendi yok Allah var hiç bakmam demez pazar günüde köye gidecekler ben gene bi yere çıkamayacam

swaolun kızlar gerçekten birbirimizi görmesekte burda benim kimsem olmadığı için ne olursa hemen gelip burda size anlatıyorum napayım iyi geliyo bu bana şimdide yemek yapmam lazım ama kalkasım yokboshayallersmile

evet canım birbirimizin dert ortağı olduk burada. bende üzüntümü sevincimi burada paylaşıyorum çok iyi geliyor.

haklısın canım. kayınvalide iyide olsa insan kendi annesi kadar rahat edemiyor. kimse kendi annesinin yerini tutmuyor canım.

haklısın canım. kayınvalide iyide olsa insan kendi annesi kadar rahat edemiyor. kimse kendi annesinin yerini tutmuyor canım.

evet rahatlık deyilde çekiniyorum ben yoksa saolsun çok iyidir ama işte bi yere gideceksek eşime söylerim annene söylesene diye utanıyorum çekiniyorum sanki ne bileyim

evet rahatlık deyilde çekiniyorum ben yoksa saolsun çok iyidir ama işte bi yere gideceksek eşime söylerim annene söylesene diye utanıyorum çekiniyorum sanki ne bileyim

ben annemin yanında daha rahat ediyorum. aynı olmuyor insanın kendi annesiyle. mesela ben annemin yanında yatıp uzanabliyorum. ama kayınvalidemden çekinirim o üstelik hep yat der çekime dinlen der. ama olmuyor insan utanıyor.

inşallah canım. ben çok isterim. benim koca kafalı eşim izin verirse tabi. internet ortamıymış. nasıl güveniyormuşum bana öyle diyor hep.

ayy senin eşin buralımı yoksa eşimle akraba olmasınlarkaydirigubbakcemile3aynı eşim gibi düşünüyo seninkide üstelik benim eşimde koca kafalı:roflol:

bende doğumda uzandım yoksa olmuyo yani ister istemez bi resmiyet oluyo biz kayınvalimdemle altlı üstlü oturuyoruz

kızlar ahmet beyden medicalde randevu almak istedim internetten
sadece bayan bi dr. var onda alabiliyorsun????
ahmet beyden nasıl alabilirim?? tel. la mı???

ayy senin eşin buralımı yoksa eşimle akraba olmasınlarkaydirigubbakcemile3aynı eşim gibi düşünüyo seninkide üstelik benim eşimde koca kafalı:roflol:

yok canım benim eşim buralı değil benimki çok sağlamcıdır. her zaman en kötüsünü düşünür. çok güvenmez. hele internet ortamına hiç. haberlerde izlediklerimiz gerçekmiş. bana öyle diyor. bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi yokmuş. klava:

bende doğumda uzandım yoksa olmuyo yani ister istemez bi resmiyet oluyo biz kayınvalimdemle altlı üstlü oturuyoruz

hımmmm biz uzağız dahada bir resmiyiz. senelik izinlerde görşüyoruz. bide bayramlarda falan. çok sık göremşyoruz birbirimizi biz.:1hug:

kızlar ahmet beyden medicalde randevu almak istedim internetten
sadece bayan bi dr. var onda alabiliyorsun????
ahmet beyden nasıl alabilirim?? tel. la mı???

mecbue yazmış canım. 444 lü bir numarası var oradanda alabiliyorsun sanırım. gitmeye karar verdin mi canım?bakalım memnun kalacakmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…