- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.241
kaynattık canım valla. sevinçle sorunlarımız ortak aynı dönemde doğdukları için fikir alışverişi çok işe yarıyor. bizde bir büyütsek kuzucukları. sizinkiler maşallah yaşına girecek ne güzel.allah bizlerede nasi etsin.
ayy atlatamadı daha demek ilayda çektirdik ama biz ona çektirdik omu bize çektirdi dün bilmiyorum ayy dün geçirdiyim 6 saat bana 6 asır gibi geldi pazartesi günü çıkacak sonuçlar
selam kızlar,
geçmişi okuyamadım
mecbure seni merak ettim canım
ecrinin filmi çekildi mi
inşallah herşey yolundadır ve keltoşum çok iyidir
ben buna çok inanıyorum
benim maviş tam iyileşemedi ya
halen ateşi çıkıyor arada, ateş düşürücülerle düşürüyoruz
öksürüğü devam ediyor, burnu çok tıkalı :sinifsinif:
akciğer filmi çekildi çok şükür temiz çıktı
kan tahlili yapıldı onlar da temiz
ama sanırım bademciği tam geçmemiş :uhm:
tedaviye devam edicez, iğneler bitsin ona göre tekrar değerlendirilecek
o yüzden pek gelemiyorum bu ara
çok ağlıyor, çok huysuz ya da hep kucağımda
bebişlerin hastalığı çok zor kızlar
aman dikkat edin hasta kişilerden uzak durun mafoldumben
neyse canım çok şükür sonunda çekilmiş bitmiş
tabi çok zor olmuştur inanıyorum
biz bir akciğer filmi çektirip kan tahlili yaptırdık
onda bile içim gitti ki
seninki çok daha zorlu ve tefarruatlı bişey
inşallah sonucu da temiz çıkar da bu çektiğin sıkıntılar biter artık canım ya :teselli:
ya sorma maviş tam düzelemedi
hem diş hem grip hem bademcik iltihabı üstüste geldi
haşatı çıktı yavrumun, Allah beterinden saklasın valla
inşallah düzelecek dedi doktor bakalım
dün gece yine dörtçelik acildeydik
eve daha yakın diye oraya gittik
ilgilendiler sağolsun, gece de olunca pek kalabalık olmuyor
tahliller filmler falan hemen halloldu
temiz çıktı neyse ki içimiz rahattti biraz
ama doktor bir süre daha bu öksürük, burun tıkanıklığı falan
devam edebilir endişelenmeyin dedi.
işte iğneler pazar günü bitiyor
bakalım sonra arif beye gideriz herhalde
ay çok zor ya, onlarda sorun olunca
biz de mahvoluyoruz mafoldumben
vallahi limon bende çok isterdim ailem burda yaşasın ama deyiller insan görünce özeniyo gerçekten
evet canım merak ettik. neyseki iyisiniz. çok şükür atlattınız canım.. hadi geçmiş olsun. iyi sonuçlar çıkacak inşallah canım.
bende çok özeniyorum. ailem burda olsa hergün giderdim bıkmadan.
swaolun kızlar gerçekten birbirimizi görmesekte burda benim kimsem olmadığı için ne olursa hemen gelip burda size anlatıyorum napayım iyi geliyo bu bana şimdide yemek yapmam lazım ama kalkasım yokboshayallersmile
ya hergün gitmesem bile haftasonu giderdin bebek hasta olsa giderdin onlar sana gelirdi benim görümcem oğlu hasta olunca iyileşene kadar geliyo annesinde kalıyo en basiti bi ere giderken bırakıyo bende bırakıyorum kayınvalideme ama insan bazen çekiniyo yoksa şimdi kendi yok Allah var hiç bakmam demez pazar günüde köye gidecekler ben gene bi yere çıkamayacam
evet canım birbirimizin dert ortağı olduk burada. bende üzüntümü sevincimi burada paylaşıyorum çok iyi geliyor.
haklısın canım. kayınvalide iyide olsa insan kendi annesi kadar rahat edemiyor. kimse kendi annesinin yerini tutmuyor canım.
gün gelir tanışırızda inş limoncum
evet rahatlık deyilde çekiniyorum ben yoksa saolsun çok iyidir ama işte bi yere gideceksek eşime söylerim annene söylesene diye utanıyorum çekiniyorum sanki ne bileyim
inşallah canım. ben çok isterim. benim koca kafalı eşim izin verirse tabi. internet ortamıymış. nasıl güveniyormuşum bana öyle diyor hep.
ben annemin yanında daha rahat ediyorum. aynı olmuyor insanın kendi annesiyle. mesela ben annemin yanında yatıp uzanabliyorum. ama kayınvalidemden çekinirim o üstelik hep yat der çekime dinlen der. ama olmuyor insan utanıyor.
ayy senin eşin buralımı yoksa eşimle akraba olmasınlarkaydirigubbakcemile3aynı eşim gibi düşünüyo seninkide üstelik benim eşimde koca kafalı:roflol:
bende doğumda uzandım yoksa olmuyo yani ister istemez bi resmiyet oluyo biz kayınvalimdemle altlı üstlü oturuyoruz
kızlar ahmet beyden medicalde randevu almak istedim internetten
sadece bayan bi dr. var onda alabiliyorsun????
ahmet beyden nasıl alabilirim?? tel. la mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?