- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.261
yok canım benim eşim buralı değilbenimki çok sağlamcıdır. her zaman en kötüsünü düşünür. çok güvenmez. hele internet ortamına hiç. haberlerde izlediklerimiz gerçekmiş. bana öyle diyor. bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi yokmuş. klava:
hımmmm biz uzağız dahada bir resmiyiz. senelik izinlerde görşüyoruz. bide bayramlarda falan. çok sık göremşyoruz birbirimizi biz.:1hug:
buralı olsaydı diyecektim akrrabalar diye hatta anlatıyorum işte buluşmalar yapılıyomuş telde görüşüyolarmış diye ooooo olmaz boşver yapan yapsın diyo :)ama yazın belki izin verir ee 1 senedir tanışıyo olcaz o zaman bide ben bursayı hiç bilmiyorum sinir ediyo eşim beni hep arabayla gidiyoruz o yüzdende yalnız başıma nerden bincem hangi arabayla gidicem hiç bilmiyorum
aynı şeyler hep benimkide öyle. nerden güveniyorsun tanımadığın insanlara diyor. bakalım şansımı denerim öyle buluşmaya karar verirsek. bende bursayı bilmiyorum ama izin verirse buluşmaya falan kesin beni kendi götürür bide uzaktan bir yerden izler
pazar günü yaparız o zaman eşimle otursunlar onlarda eş günü yapsınlar hatta belki diyer arkadaşların eşleride öyle düşünürse onlarda gelir sonra bizden çok onlar buluşmaya başlarsa bideaklinialirimsmile
bak bu iyi fikir olumunekankayizsmile
mecbue yazmış canım. 444 lü bir numarası var oradanda alabiliyorsun sanırım. gitmeye karar verdin mi canım?bakalım memnun kalacakmısın?
bunu söyleyelim bakalım ne tepki vereceklerkaydirigubbakcemile3
evet canım ya hatta şu an hala muhabbetini yapıyoruz eşimle
bi ay daha devam edelim bizim dr diye tutturdu yine
offff en azından medicalde ahmet beye bir gideriz
bakarız nekadar memnun kalacağız
ama ben koydum kafama
1kere bi gidip göreceğim
umarım eşimde ikna olur
muayehanesi nerede ahmet beyin???
evet canım ya hatta şu an hala muhabbetini yapıyoruz eşimle
bi ay daha devam edelim bizim dr diye tutturdu yine
offff en azından medicalde ahmet beye bir gideriz
bakarız nekadar memnun kalacağız
ama ben koydum kafama
1kere bi gidip göreceğim
umarım eşimde ikna olur
muayehanesi nerede ahmet beyin???
hayırdır kızlar, buluşmamı var :sm_confused:
inşallah o da olur ama eşlerin bu duruma evet diyeceğini sanmam
yani şöyle benim eşim karışmaz ben netten erkadaşımla buluşucam desem okey der
ama tabi emin olduğum biri olacak.
mecbure mesela biz emelle buluşacaktık egenin doğum günü zamanı ama o fırsat bulamadı tabi. eşime dedim arkadaşıma gidicem o da özer beyin hastası ne dersin dedim. evi falan da söyledim olabilir dedi. beni bırakırmısın bebekle tek başıma gitmem zor our dedim. haftasonu olursa olur ama hafta içi zor, taksi çağırırsın, o şekilde gidersiniz dedi.ama emelle biz birbirimize fotolar mailler falan gönderiyoruz. telefonlarımız var yani güvendiğim biri. sizler de öylesiniz ya. inşallah yazın buluşuruz. mecburecim özellikle seninle dertleşmeyi çok isterim. buradan anlatamadığımız çok şey var birbirimize çünkü. mail de atamadım sana maviş hastalandı elim kolum bağlandı valla. bir iyileşse hayırlısıyla yapacağım çok şey var :Saruboceq:
ya kızlar kızım çok huzursuz bugün. bir türlü uykuya dalamıyor yavrum. en son dün kaka yapmıştı. o mu sıkıntı yapıyor diyorum. nazar değdi kuzuma. çok üzülüyorum o ağladıkça bende ağlıyorum. neden böyle oldu nesi var anlamıyorum. çok üzüldüm bugün ya. gözlerinin içi gülerdi uyandığı zaman karnını doyurunca şimdi hep ağlamaklı. yavrum neden yapamadı ki kakasını oysa hergün yapıyordu.
bakalım bu akşam söyleyeyim ben ne diyecek yazarım
hayırdır kızlar, buluşmamı var :sm_confused:
inşallah o da olur ama eşlerin bu duruma evet diyeceğini sanmam
yani şöyle benim eşim karışmaz ben netten erkadaşımla buluşucam desem okey der
ama tabi emin olduğum biri olacak.
mecbure mesela biz emelle buluşacaktık egenin doğum günü zamanı ama o fırsat bulamadı tabi. eşime dedim arkadaşıma gidicem o da özer beyin hastası ne dersin dedim. evi falan da söyledim olabilir dedi. beni bırakırmısın bebekle tek başıma gitmem zor our dedim. haftasonu olursa olur ama hafta içi zor, taksi çağırırsın, o şekilde gidersiniz dedi.ama emelle biz birbirimize fotolar mailler falan gönderiyoruz. telefonlarımız var yani güvendiğim biri. sizler de öylesiniz ya. inşallah yazın buluşuruz. mecburecim özellikle seninle dertleşmeyi çok isterim. buradan anlatamadığımız çok şey var birbirimize çünkü. mail de atamadım sana maviş hastalandı elim kolum bağlandı valla. bir iyileşse hayırlısıyla yapacağım çok şey var :Saruboceq:
ben söyledim bide dedim ki arkadaş yazdı koca kafalı bende yazdım benim eşimde koca kafalı diyince güldü ama ilk zamanlar kesinlikle karşıydı fakat uzun zamandır buraya geldiyimi biliyoya biraz daha ılımlı sanki
yaprak haklı doktor bize bi günde 10 kerede yapar 10 günde 1 kerede yapar demişti ama sen zeytinyağı ve derece işlemini yapıp uyarıp kakasını yapmasında yardımcı olabilirsin alışırsın limoncum sende ağlamasına huysuzluğuna bebek bu ağlar güler keyiflenir huysuzlanır böyle böyle büyür canım sıkma canını
inş bi buluşma yaparız yaz gelsin havalar bi açsın hayırlısıyla bende herkese güvenip görüşelim demem ama sana limona sevinçe içim rahat bi şekilde diyebilirim yani eşimde buraya geldiyimi biliyo ilaydayıda tanıyo bide prematüre kardeşleri var kızımın onların isimlerinide biliyo akşamları diyorum ilaydada hastaymış aa diyo prematüre bebe topiklerinde var ata berkay şöyle olmuş falan diyorum eşimde yaa falan diyo yani bebeklerinizi tanıyo eşim dediyim gibi önceden çok karşıydı ama şimdi daha ılımlı bakıyo ayyy ne dert ne dert varya bi görüşsek amma konuşacak şey çıkar bu arada benim profilimi baya kişi ziyaret etmiş bugün baktımdaaklinialirimsmileanladın sen onusempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?