- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.281
ben daha söylemedim. aşkı memnu seyrediyoruz. benimki ne diyecek bakalım.
deneyeceğim bakalım canım. ama saat yedi buçuktan bu yana uyuyor bakalım kaçta uyanacak. şimdilik iyi görünüyor. gazı olsa yada kakası sıkıntı yapsa bu kadar uyumazdı ağlardı dimi kızlar offfff ne bileyim. ama yinede uyanınca altını değişirken yapayım şu zeytinyağı işini. yaaa ben bu zamana kadar pek huysuz değildi ya o yüzden çok sıkıntı yapıyorum. uyanınca beşiğinde bakınırdı keyifli keyifli. karnı doyunca neşeli neşeli sesler çıkartırdı. uykusu gelince ağlamaya başlardı anlardım. sallardım çabuk uyuyamasada yinede dalardı. şimdi doyuruyorum ağlıyor uyanırken ağlıyor. bişey oldu çocuğa bende huzursuzlandım. öyle sıkıntı yapmışım ki başım çatlıyor inan bana. ne zormuş annelik. bakmak zor değil. insan hasta oldular mı kıyamıyor. ona sıkılıyor insan. ne derdi var söyleyemiyor ki. yada derdi varmı huysuzluğundan mı yapıyor bilemiyorsun ki.
yawwwwwwww kızlar şifreli şifreli konuşmayın fransız kaldık konulara.:teytey:
eh söylemişsindir artıkaklinialirimsmile
zor tatlım annelik hemde çok zor gece kaç kere kalktık hatırlamıyorum sabahta 6 gibi uyandı bide gece kaldırdım ecrini sırtı su gibi bacakları buz gibi üstünü deyiştirdim ayaklarınada battaniye örtüp uyuttum 5 buçukta uyudu 6 gibi uyandı yani daha dur bakalım limoncum daha neler yapcak sana:)
söyledim olmaz dedi sen o işi unut dedihele şimdi birde çocuk var hiç olmaz dedi. bende koca kafalısın işte dedim. sağlamcı olmak kocakafalılıksa kocakafalıyım dedi. alsanaalsanasmile
ben buraya ilk üye olduğum zamanlardan kalan bişey canımohaoldumsmile
evet canım. sizinkiler daha büyük aslında demek daha önümüzde uzun günler var böyle geçecek. bende diyorum üç aylık olsa düzene girse diye. bu süre daha uzun demekki ben hiç umutlanmayım :-( ecrinim neden öyle olmuş ki sizin evde bizim ev gibi çok mu sıcak oluyor canım.
anladım canım. neyse hiç karıştırmayayım o zaman. :içelim:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadi kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy canım sıkılıyodu güldürdün beni:)
günaydın cnm gerçi gün çoktan aydı ama ancak gelebildim. hamileyken canım sıkılıyodu. şimdi işlere yetişemiyorum inan.boshayallersmile
benimki cinstir biraz bu konularda türünün son örneği diyor kardeşi ona bana diyo nesli tükendi yenge bunun gibilerin sonuncuyu sen aldın diyorsenin neyin var canım neden canın sıkılıyor.
slm kızlar adetim 4gün gecti test yaptım negatif sizce hamile olabilirmiyim
yaa aslında önemli bi konu deyil burayada yazmak istemiyorum şimdi görüşseydik anlatırdık işte sanaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?