Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

zor tatlım annelik hemde çok zor gece kaç kere kalktık hatırlamıyorum sabahta 6 gibi uyandı bide gece kaldırdım ecrini sırtı su gibi bacakları buz gibi üstünü deyiştirdim ayaklarınada battaniye örtüp uyuttum 5 buçukta uyudu 6 gibi uyandı yani daha dur bakalım limoncum daha neler yapcak sana:)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadi kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım. sizinkiler daha büyük aslında demek daha önümüzde uzun günler var böyle geçecek. bende diyorum üç aylık olsa düzene girse diye. bu süre daha uzun demekki ben hiç umutlanmayım :-( ecrinim neden öyle olmuş ki sizin evde bizim ev gibi çok mu sıcak oluyor canım.

söyledim olmaz dedi sen o işi unut dedi hele şimdi birde çocuk var hiç olmaz dedi. bende koca kafalısın işte dedim. sağlamcı olmak kocakafalılıksa kocakafalıyım dedi. alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy canım sıkılıyodu güldürdün beni:)

yok 22 derece ecrin için çok ideal 22 dereceydi ama sırtı su olmuş bacaklarıda buz gibi açsam terleyecek açmazsam bacakları üşümüş bende battanıyesini örtttüm bacaklarına öyle uyudu yarım saat uyudu desem uyuduğu:)

hoşgeldin mavişcim bilmemki ben yapınca pozitif çıkımştı ama negatif olup sonra pozitife dönebilen varmı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy canım sıkılıyodu güldürdün beni:)

benimki cinstir biraz bu konularda türünün son örneği diyor kardeşi ona bana diyo nesli tükendi yenge bunun gibilerin sonuncuyu sen aldın diyor senin neyin var canım neden canın sıkılıyor.

benimki cinstir biraz bu konularda türünün son örneği diyor kardeşi ona bana diyo nesli tükendi yenge bunun gibilerin sonuncuyu sen aldın diyor senin neyin var canım neden canın sıkılıyor.

aman ne bileyim uyuyorum uyanıyorum önceki günün aynısını yaşıyorum hergün çok sıkıldım kış hem beni hem ecrini sıktı çıksam nereye çıkayım iki muhabbet edecek kimsem yok komuşular kendi aralarında toplanmışlar kahve içiyolar gene sonradan gelince kendini kabul ettirmek zor oluyo uğraşta vermiyorum zaten öylesine sıkkın önemli bişey yok

demek türünün son örneği haa:)))))))olsun limoncum oda alışır zamanla aslında bi bakıma haklı bursa çok karışık bi yer ve kolay kolay güvenemiyosun insanlara ama yazın belki yumuşatırız koca kafalarıaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…