- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.601
evet canım yaz bir gelse rahatlarız inş. canım çocuk dershane sınav falan çok zor olur tabi ne yapacaksın. eşim güvenlik görevlisi canım. nerede çalıştığını yazamıyorum kıracak kafamı yoksaklava:
aman canım sen eşini sinir etme.benimkide erkek kuaförü canım gece 12 ye kadar dükkanda duruyor.hani belki aynı işi yaparlar da birbirlerini tanıyor olabilirler dedim ama değilmiş
bugün mü gideceksin canım. hadi bakalım inş. memnun kalırsın canım.bakalım ne diyecek canım. çabucak iyileşir inşallah canım.
yok canım değil bizimki canım. sen hep yalnızsın o zaman canım. çünkü gece gelince yorgunda olur ilgilenemez pek dorukla. bütün yük sende olacak o zaman. çünkü yorucu bir işi var..
hs bu arada yeşim hanıma gittim neslihan iyi bir doktor.şimdilik fazla konuşmadık doruktan kaka tahlili istedi sonuç çıksın sizinle uzun uzun konuşacağız dedi.çok güler yüzlü sakin konuşan birisi canım hoşuma gitti benim.dorukta pek ağlamadı yanında onu doktor sanmadı heralde yoksa başka doktorlarda ortalığı yıkıyordu.5 kilo olmuş doruk canım ama yine boyunu sormayı unuttuk.belki iki saat uğraştık kakasını yaptırmaya şimdide yaptıraamıyoruz canım.ishal ama zorla yapıyor.artık baktık yapmayacak geri geldik.bakalım yapınca yarım saat içinde vermemiz gerekiyormuş oraya yarına yaptırabilecekmiyiz bilmiyorum
göbekli iri yarı bir kadınım canımbebekten sonra böyle oldum. ne edeyim . bu yaz tanışırsak devamı gelir görüşürüz gibime geliyor ama benim eşim izin verirmi bakacaz artık. klava:
maşallah doruk paşama canım. 5 kilo olmuş. canım kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp popusunu uyarmayı dene bakalım bizimkine geçen yaptığımızda hemen yapmıştı kakasını canım.
bende gmbekli biraz şişkoca kısacık bi kadınım:)
doruk yokken akşam üstü anneme gidiyordum gece eve gelirken beni alıyordu şimdi 2 aydır ya ben annemdeyim ya annem bende zaten.eşim dorukla daha 1 akşam yattı aynı odada onuda uyuyamadım diye söylendi oysa en uslu durduğu gecelerden biriydi.bugünde arabada ağlıyor doruk eşimde diyor başım şişti niye susmuyor.dedik biz bütün gün böyle dinliyoruz bunu sen 5 dakikaya dayanamıyorsun.öyle canım ya eşim işte akşamları gelir 10 dakika sever.gündüz yemeğe gelir 5 dk sever başka bana bir yardımı olmaz yanii vay geldi annemde gidince benim başımaaa
bende gmbekli biraz şişkoca kısacık bi kadınım:)
gittinmi yeşim hanıma sevinçcim beyendinmi güleryüzlü evet ama onu boşver seni anladımı sen tatmin oldunmu açıklamalarından ne dedi doruk için ayy bu aralar bende götürcem denk gelsek ne iyi olurdu:)
eve geldikki artık canım.yarın giderken yapayım bakayım yada yanıma alayım işe yarayacakmı
boyun kaç sevinç ama ben 75 kiloyum kimseye söylemeyin bak aramızda kalsın kilolarım:)
o zaman göbekler ortak noktamız.
yok mecburecim sır bak unuttum bile kilonu.1.57-1.58 falan boyum ya benlede ortak noktan boyumuz heralde canım
evet sevinç annen yanında çok şanslısın ben neler vermezdim annemin burda olması için ama annelere güvniyolar eşleriniz yalnız olsanız mecbur bakacaklar gerçi benim eşimde hiç geceleri kalkıp bakmadı zaten uykusu ağır hayatta duymaz ecrin kendini yırtsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?