- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.621
aa mecburecim bende kısacık bi kadınım pek şişkoca olmasamda 60 kiloyum şuan.50 kilo olduğum günleri özledimm
benimkide hayatta bakmaz canım hele ağlarken hemen al sevinç diyor ama uyurken bakar bak o ayrı konu
e sende boy olunca o kadar göbek göstermez kendini:)ben kısayım
bende 1/68 falanım sevinç:)
sen benim göbeği görsen böyle düşünmezsin şekerim.
benimkide hayatta bakmaz canım hele ağlarken hemen al sevinç diyor ama uyurken bakar bak o ayrı konu
ee canım senin oyunda iyi kısa değilki o kadar niye kısayım diyosun asıl kısa benim valla.yeni resmim olsa yollardım size ama yok hamilelikten öncekiler var bide hamileyken ama onları hiç sormayın şişkocukyum.
ya bak desen ne kadar bakacak adamlar sabah çıkıyo akşam geliyo eve benim eşim sabah 6 /50 çıkıyo akşam 7/30 geliyo baksa ne kadar bakacak konuşur oynar falan ama öyle yemek yediremz altını falan alamaz yani bazen diyorum bak öğren ki Allah korusun önemli bişey olursa yaparsın bi yere gidince falan hep o taşır şimdi doğduğundan beri
ben şöyle isterdim ki 1/75 falan olayım ama bekarken o kadardım insan kilo alıncada sanki boyu kısaymış gibi duruyo :)
ohh en azından taşıyor benimki taşıyamıyrda canım hemen yoruldum diyor ben saatlece taşırım yorulmam o 5 dk taşısa yoruldum der.genelde ben taşıyorum şimdilik ama kilo alınca ne yaparız bilmem
evet uyuturken güzel sallıyor bizimki. kucağında bilgisayar bir elinde beşik.otomatiğe bağlıyor. bakıyorum tamam uyumuş bırak diyorum bırakıyorkendinden geçiyor
limoncum benimde yeni yeni geçiyo ben doğumdan sonra hiç kanama yaşamadım yani 10 gün oda çok az e göbeyim bi kaldı kocaman sanki 6 aylık hamile gibi inan şimdi şimdi yeni yeni iniyo ama sen avantajlısın boyun uzun
kız kilo alınca boyumu kısalır insanın 1,75 den nasıl 1,68 e indin sen
aaaaa yok eşim yanımdaysa hayatt bana taşıtmaz çünkü hoşuna gider bakın bu benim kızım der:)zaten küçükken pusetle taşıdık oda ağırdıki sorma şimdide nereye gitsem arabasını alıyorum çok rahat oluyo hastanede falan hele çok rahat
ayy kocaları çekiştirdiiyimizi bilseler kk yasak size diyecekler:)ama bebeklere nasıl baktıklarından bahsediyoruz sonuçta
yok kız ben 1/75 olmayı isterdim hep ama 1/68 boyum kilo alıncada kısaldıysam ne kadar kalmışımdır bilmemkaydirigubbakcemile3
benim kanama çok oldu ama benimde çok büyük kaldı canım. boyda olsa doğumdan sonra çok 18 kilo kaldı. çok şekilsiz oldum. dar hiç bişey giyemiyorum. önceden ne güzel kot pantolonlarım vardı. badilerim rengarenk giyinirdim. şimdi siyah ve bol şeyler hep
yani hele benimki sen neler anlatıyosun tanımadığın insanlara nasıl güveniyorsun hıııııııııı diyecek.klava:
yani hele benimki sen neler anlatıyosun tanımadığın insanlara nasıl güveniyorsun hıııııııııı diyecek.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?