- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.641
ya evet sallasalar bari yeter.gerçi benimki 12 de geliyor ne kadar sallar bide o saatten sonra ne işi yapılırki.ben yanlız bakmaya alışmam lazımm
ya aranızda en kısa benim desenize.topuklu ayakkabı giymeyide sevmemki giyip sizin boyunuza yetişeyim
o zaman belki zamanla inecektir ben zaten dar giymiyodum onlarıda verirsin limoncum yaa aman yaren sağlıklı olsun beslensinde gerisini boşver kiloymuş kıyafetmiş ben geçen yazı bi tunikle geçirdim zaten ecrin vardı çıkamıyodum sadece hastaneye gidiyodum pantolonlarıma bile giremiyodum hamile pantolonumu giydim şimdi yeni yeni giyiyorum pantolonlarımı siyah güzeldir boşver:)
biz çantası var ona koyup taşıyoruz görünmüyorki hiç benim oğlum bakın desin.ama arabada bile olsa taşımaz eminim.çabuk yoruluyor nedense yada sıkılıyor taşımaktan ben taşıyayım diye yoruldum diyor bilemem
canım annenle aynı şehirdesiniz en azından. çok bunaldığında annen gelir. temizlik yapacağın zaman falan gelir sana yardım eder canım.senind öyle avantajın var canım.
biz çantası var ona koyup taşıyoruz görünmüyorki hiç benim oğlum bakın desin.ama arabada bile olsa taşımaz eminim.çabuk yoruluyor nedense yada sıkılıyor taşımaktan ben taşıyayım diye yoruldum diyor bilemem
benimde çok kanamam oldu hatta 50 gün sürdü ve doruk çok huysuz onunla çok uğraşıyorum ama veremiyorum kızlar.ama nedenini biliyorum önceleri sabah kahvaltısı yapmazdım şimdi süt olsun diye yapıyorum.o kahvaltıyı kestimmi 2-3 ayda zayıflarım heralde yine
ya aranızda en kısa benim desenize.topuklu ayakkabı giymeyide sevmemki giyip sizin boyunuza yetişeyim
canım annenle aynı şehirdesiniz en azından. çok bunaldığında annen gelir. temizlik yapacağın zaman falan gelir sana yardım eder canım.senind öyle avantajın var canım.
o zaman belki zamanla inecektir ben zaten dar giymiyodum onlarıda verirsin limoncum yaa aman yaren sağlıklı olsun beslensinde gerisini boşver kiloymuş kıyafetmiş ben geçen yazı bi tunikle geçirdim zaten ecrin vardı çıkamıyodum sadece hastaneye gidiyodum pantolonlarıma bile giremiyodum hamile pantolonumu giydim şimdi yeni yeni giyiyorum pantolonlarımı siyah güzeldir boşver:)
bizimkinide hep babası taşır. bana vermez hiç. sen taşıyorsn ya seninki sana güveniyor bence.klava:
ya vermeyim gııııı. belki zamanla gererim içine eski kıyafetlerimin . ben bir kaç bişey aldım doğumdan sonra hep onları giyip çıkarıyorum. ama renk aynı SİYAH.
ayyy aman sen anlatma kocana canım yoksa seni kk dan men edecek bu gidişle
ay vallahi kusura bakmasın o kadarda deyil şimdi benim eşim anlatırım tabi sonuçta kaç aydır burda beraber dertlerimizi paylaştık birimiz girmezse merak ettik sorduk nerdesin diye bu kadarcıkta olsunaklinialirimsmile
kızlar bu arada yaşlarınız kaç merak ettim :)limoncum eşin kızmaz dimi söylemene:)
hay çok yaşa kötükedihüso
81 liyim canım ben profilimde yazıyor.galiba neslihanda öyle
evet o bakımdan şanslıyım.şimdi cumartesi gelip evi silip süpürüp mevlüde hazırlayacaklar.ee ben çocuk bakıyorum yapamam.bu arada size mevlüt şekerlerimide gösteririm az kaldı yarın anneme gidince bitireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?