Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ya evet sallasalar bari yeter.gerçi benimki 12 de geliyor ne kadar sallar bide o saatten sonra ne işi yapılırki.ben yanlız bakmaya alışmam lazımm

canım annenle aynı şehirdesiniz en azından. çok bunaldığında annen gelir. temizlik yapacağın zaman falan gelir sana yardım eder canım.senind öyle avantajın var canım.

ya aranızda en kısa benim desenize.topuklu ayakkabı giymeyide sevmemki giyip sizin boyunuza yetişeyim

bende hiç giyemem vardır ama arabayla gideceksek bi yere hani özel günse bide giyerim yoksa hayatta giymem yazın babet kışın düz bot:)oh ayaklarım rahat olmazsa olmazboshayallersmile

benimde çok kanamam oldu hatta 50 gün sürdü ve doruk çok huysuz onunla çok uğraşıyorum ama veremiyorum kızlar.ama nedenini biliyorum önceleri sabah kahvaltısı yapmazdım şimdi süt olsun diye yapıyorum.o kahvaltıyı kestimmi 2-3 ayda zayıflarım heralde yine

küçükken demze ama bak büyüsün kendi gönüllü olacak eşin oğluyla gezmeye çok sırnaşık oluyolar babaya karşı az gördüklerindenmi artık neyse ayy benim eşimde yorulur ama söz konusu ecrinse hiç ses çıkarmaz

canım annenle aynı şehirdesiniz en azından. çok bunaldığında annen gelir. temizlik yapacağın zaman falan gelir sana yardım eder canım.senind öyle avantajın var canım.

evet o bakımdan şanslıyım.şimdi cumartesi gelip evi silip süpürüp mevlüde hazırlayacaklar.ee ben çocuk bakıyorum yapamam.bu arada size mevlüt şekerlerimide gösteririm az kaldı yarın anneme gidince bitireceğim

bizimkinide hep babası taşır. bana vermez hiç. sen taşıyorsn ya seninki sana güveniyor bence.klava:

kızlar süt olsunda varsın kilo olsunya kafaya taktığınız şeye bakın tabi yapcaksın kahvaltıda bol sıvı tüket meyve ye meyve suyu iç vallahi ben gece kaç kere kalkıyoduysam ecrine dayıyodum meyvesuyunu yanınada bisküvi yiyip yatıyodum

göster bakalım sevinç doruk paşanın şekerlerini ohh vallahi biride bana gelsede yapsa temizlik:)

buarada papatya işe iyi geceler çayı aldık canım.iyi geceler çayı HUMANA nın.içinde de anason falan yok.melisa,ebegümeci,ıhlamur,kekik var.uyuturmu acaba bizimkinide.bu arada ne kadar veriyorsun canım sen

ya vermeyim gııııı. belki zamanla gererim içine eski kıyafetlerimin . ben bir kaç bişey aldım doğumdan sonra hep onları giyip çıkarıyorum. ama renk aynı SİYAH.

kızlar bu arada yaşlarınız kaç merak ettim :)limoncum eşin kızmaz dimi söylemene:)

ya vermeyim gııııı. belki zamanla gererim içine eski kıyafetlerimin . ben bir kaç bişey aldım doğumdan sonra hep onları giyip çıkarıyorum. ama renk aynı SİYAH.

verme bende vermedim bazılarını sevdiklerimi yani ama şimdi yeni yeni sıksada giyiyorum:)

tamam canım görelim bakalım doruk paşanın mevlüt şekerlerini. yarın annenemi gideceksin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…