- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.661
aa siz benden büyükmüsünüz şimdi olumunekankayizsmile
kızlar süt olsunda varsın kilo olsunya kafaya taktığınız şeye bakın tabi yapcaksın kahvaltıda bol sıvı tüket meyve ye meyve suyu iç vallahi ben gece kaç kere kalkıyoduysam ecrine dayıyodum meyvesuyunu yanınada bisküvi yiyip yatıyodum
sen kaçlısın yoksa sen bizim küçük kardeşimizmisin mecburecim
ohhhhhhhhhh gelsin kilolar ama çare yok yeterki süt olsun.yaza zayıflarız
tamam canım görelim bakalım doruk paşanın mevlüt şekerlerini. yarın annenemi gideceksin canım.
buarada papatya işe iyi geceler çayı aldık canım.iyi geceler çayı HUMANA nın.içinde de anason falan yok.melisa,ebegümeci,ıhlamur,kekik var.uyuturmu acaba bizimkinide.bu arada ne kadar veriyorsun canım sen
kızlar bu arada yaşlarınız kaç merak ettim :)limoncum eşin kızmaz dimi söylemene:)
aa siz benden büyükmüsünüz şimdi olumunekankayizsmile
canım benim milupanın aldım onda anason yazıyordu üzerinde. bizimkinde ebegümeci yok. ama işe yarar sanırım. ben beni emdikten sonra veriyorum. yada beslenme aralarında. 30 cc. papatyayı öğlen veriyorum gece çayını gece. bazende rezene veriyoruz.30 cc.
çaktırma sakın 29
sen kaçlısın gıııııııı abla de bana
koçiş geldi ben kaçaröpüyorum sizi opuyorumnanaktan
koçiş geldi ben kaçaröpüyorum sizi opuyorumnanaktan
aman koş koş :)yazdıklarıın görmesin limoncum bizde öpüyoruz seniopuyorumnanaktan
yok canım 1 yaş için denmez hadi bu seferlik deme abla ama başkası olsa dedirtirdik şutarafagitti
şimdi bi yaş için ablamı dedittireceksiniz bana aklinialirimsmile
aman koş koş :)yazdıklarıın görmesin limoncum bizde öpüyoruz seniopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?