Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ohhhhhhhhhh gelsin kilolar ama çare yok yeterki süt olsun.yaza zayıflarız

ohhhhhhhhhh gelsin kilolar ama çare yok yeterki süt olsun.yaza zayıflarız

eşimlede konuştuk geçen gün bana diyo deyil 100 kilo 250 kilo bile olsan sesimi çıkarmazdım ecrin için diyo yazın sıcak oluyoyya zaten ister istemez giderler merak etmeyin siz

tamam canım görelim bakalım doruk paşanın mevlüt şekerlerini. yarın annenemi gideceksin canım.

evet canım bizim gelin kursa gidiyor perş-cuma.ee anneminde orda yemek falan yapması lazım beraber gidiyoruz kalıyoruz annemde.hem şekerler yapılacak çemberler hazrlanacak işlerim çok orda

buarada papatya işe iyi geceler çayı aldık canım.iyi geceler çayı HUMANA nın.içinde de anason falan yok.melisa,ebegümeci,ıhlamur,kekik var.uyuturmu acaba bizimkinide.bu arada ne kadar veriyorsun canım sen

canım benim milupanın aldım onda anason yazıyordu üzerinde. bizimkinde ebegümeci yok. ama işe yarar sanırım. ben beni emdikten sonra veriyorum. yada beslenme aralarında. 30 cc. papatyayı öğlen veriyorum gece çayını gece. bazende rezene veriyoruz.30 cc.

milupanın yoktu canım humana verdi.rezeneside yoktu gelecek dedi.aldığım papatyanında tarihi geçmiş ya geri vereceğim.eczaneler bile tarihi geçik mal veriyor ya hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…