- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.681
ay inanmıyorum bende geldim bende ahmet yılmazın hastasıyım 21ime yeni girdim 18de evlendim 3seneye yakındır çocuk istiyorum çocuk gelişimi okudum bi kreşte öğretmenlik yapıyorum ahmet yılmaz mükemmel gerçekten ermiş gb çok sakin ve güzel konuşuyo inanamıyorum her gittiğimde istediğimi rahatlıkla soruyorum ne nurlu bi yüzü var dimi ama şubatta bi gebelik yakaladık sayesinde ama tutunamadı düştü bakalım bu ay gene klomen ve şanslı 3gün taktiğini uyguladık ayın 10nunda cuma günü giderim bakalım hayırlısı ayyy ben artık doktora gidince bakarım acaba sizmisiz dieeee:))))) ama hepiniz hamilesiniz hamile olmayan yok mu
bende çıkıyorum yarın konuşuruz tanışrız görüşürüz
yawwwwwwww koçişi doyurdum geldim kimse kalmamış. neyse yaprak dökümüne dvm
ay inanmıyorum bende geldim bende ahmet yılmazın hastasıyım 21ime yeni girdim 18de evlendim 3seneye yakındır çocuk istiyorum çocuk gelişimi okudum bi kreşte öğretmenlik yapıyorum ahmet yılmaz mükemmel gerçekten ermiş gb çok sakin ve güzel konuşuyo inanamıyorum her gittiğimde istediğimi rahatlıkla soruyorum ne nurlu bi yüzü var dimi ama şubatta bi gebelik yakaladık sayesinde ama tutunamadı düştü bakalım bu ay gene klomen ve şanslı 3gün taktiğini uyguladık ayın 10nunda cuma günü giderim bakalım hayırlısı ayyy ben artık doktora gidince bakarım acaba sizmisiz dieeee:))))) ama hepiniz hamilesiniz hamile olmayan yok mu
yaaaaaa görse diyecek sen kk kadınlarla beni mi çekiştiriyosun
hayır hiç olur mu bebek bakımı konusunda fikir alışverişi yapıyoruz
ayyy neslihancım dorukla uğraştım hep.en son dayadım gece çayını uyuyor bakalım inşallah işe yarar canım ya bizim dorukta kuzu gibi çocuk olur
tabi tabii canım bebek bakımı başka şey olurmu.bak sayenizde bitki çayına başladım.yeşim hanıma doktora gittim sadece oğlumun yaramaz olmadığını her bebeğin ağladığını öğğrendim ooo bisürü şey işte.hiç biz kociş çekiştirirmiyiz asla dimi kızlarbilmiyorumkismile
ya bizimkide salla salla bir türlü dalamadı neden bu kadar uzun sürüyor bu çocuğun dalması anlamıyorum. daldığı zaman uyuyorda bi dalsa uykuya.kafamçokkarıştı inşallah doruğa iyi gelir çayda uyur en azından geceleri sende dinlenirsin cnm.
yok ya dalamamış daha yine sallıyorum sallamayınca kıpırdıyor inan sabah beri uyuduğu ara ara 1 saat tutmaz toplasan
ya bizimkide salla salla bir türlü dalamadı neden bu kadar uzun sürüyor bu çocuğun dalması anlamıyorum. daldığı zaman uyuyorda bi dalsa uykuya.kafamçokkarıştı inşallah doruğa iyi gelir çayda uyur en azından geceleri sende dinlenirsin cnm.
yok ya dalamamış daha yine sallıyorum sallamayınca kıpırdıyor inan sabah beri uyuduğu ara ara 1 saat tutmaz toplasan
ya bizde gündüzleri ara ara hep sallıyoruz. herkes diyor sallamaya çok alıştırmışsınız. eee durmuyor ağlıyor çocuk ne yapayım sallamayıp sanki keyfimden sallıyorum. çok şükür geceleri uyuyor en azında. yoksa ne yapardık hiç bilmiyorum.
ya bizde gündüzleri ara ara hep sallıyoruz. herkes diyor sallamaya çok alıştırmışsınız. eee durmuyor ağlıyor çocuk ne yapayım sallamayıp sanki keyfimden sallıyorum. çok şükür geceleri uyuyor en azında. yoksa ne yapardık hiç bilmiyorum.
bizimde geceleri biraz daha iyi ama gündüzhiç uyumuyor ya.yeşim hanım dedi kaç saatte bir uyutuyorsun dedim sabah altıdan akşama kadar uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor diye güldü.bende sallıyorum yoksa ağlarken kıpkırmızı oluyor öksürüyor boğulacak gibi ne yapayım susturmak için herşeyi deniyorum
bizimde geceleri biraz daha iyi ama gündüzhiç uyumuyor ya.yeşim hanım dedi kaç saatte bir uyutuyorsun dedim sabah altıdan akşama kadar uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor diye güldü.bende sallıyorum yoksa ağlarken kıpkırmızı oluyor öksürüyor boğulacak gibi ne yapayım susturmak için herşeyi deniyorum
ne kadae sürede uyutmak lazımmış acaba ya merak ettim şimdi. normal mi acaba bu kadar salla salla uyumamaları bizimkilerin. ne bileyim gündüz diye mi uyumuyorlar acep. oyyyyyyyy ne zormuş yawwwwwwwwww
bizimkide kıpkırmızı oluyor kafası terliyor kafasını sallmaktan. arkadaki saçı düğümcük olmuş baktım bu akşam kafayı o kadar sallıyorki o tarafa bu tarafa sinirine düşün arkadaki bir kaç tel saçı düğüm olmuş. kafamçokkarıştı
yaaaaaa görse diyecek sen kk kadınlarla beni mi çekiştiriyosun
hayır hiç olur mu bebek bakımı konusunda fikir alışverişi yapıyoruz
maşallah gece gündüz hep hareketli topicimiz nazar deymesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?