Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ay inanmıyorum bende geldim bende ahmet yılmazın hastasıyım 21ime yeni girdim 18de evlendim 3seneye yakındır çocuk istiyorum çocuk gelişimi okudum bi kreşte öğretmenlik yapıyorum ahmet yılmaz mükemmel gerçekten ermiş gb çok sakin ve güzel konuşuyo inanamıyorum her gittiğimde istediğimi rahatlıkla soruyorum ne nurlu bi yüzü var dimi ama şubatta bi gebelik yakaladık sayesinde ama tutunamadı düştü bakalım bu ay gene klomen ve şanslı 3gün taktiğini uyguladık ayın 10nunda cuma günü giderim bakalım hayırlısı ayyy ben artık doktora gidince bakarım acaba sizmisiz dieeee:))))) ama hepiniz hamilesiniz hamile olmayan yok mu

bende çıkıyorum yarın konuşuruz tanışrız görüşürüz

hoşgeldin canım aramıza. evet ahmet bey çok sakin ve efendi bir adam.gayet sabırla dinliyor ve sabırla cvp veriyor her soruya. inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine. canım hepimiz hamile değiliz. ben geçen ay doğum yaptım. ahmet be^y'in hastasıydım. hamile olanlarda var doğum yapmış olanlar ve henüz hamile olmayanlarda var canım aramızda.

hoşgeldin canım bende şubatta doğum yapanlardanım.ahmet beyden çok memnun kaldım gerçekten konuşmaları çok sakin insanı strese sokmuyor yoksa ben zor sezeryan olurdum.doktoruma güvendim onunda sakin tavırları benide sakinleştirdi ve herşey çok güzel geçti.inşallah sende bebeciğine kavuşursun güzel haberler verirsin tez zamanda canım

yaaaaaa görse diyecek sen kk kadınlarla beni mi çekiştiriyosun
hayır hiç olur mu bebek bakımı konusunda fikir alışverişi yapıyoruz

tabi tabii canım bebek bakımı başka şey olurmu.bak sayenizde bitki çayına başladım.yeşim hanıma doktora gittim sadece oğlumun yaramaz olmadığını her bebeğin ağladığını öğğrendim ooo bisürü şey işte.hiç biz kociş çekiştirirmiyiz asla dimi kızlarbilmiyorumkismile

ayyy neslihancım dorukla uğraştım hep.en son dayadım gece çayını uyuyor bakalım inşallah işe yarar canım ya bizim dorukta kuzu gibi çocuk olur

ya bizimkide salla salla bir türlü dalamadı neden bu kadar uzun sürüyor bu çocuğun dalması anlamıyorum. daldığı zaman uyuyorda bi dalsa uykuya.kafamçokkarıştı inşallah doruğa iyi gelir çayda uyur en azından geceleri sende dinlenirsin cnm.

hayııııııııııııırrrrrrrr asla klava:

bizimkide kıpkırmızı oluyor kafası terliyor kafasını sallmaktan. arkadaki saçı düğümcük olmuş baktım bu akşam kafayı o kadar sallıyorki o tarafa bu tarafa sinirine düşün arkadaki bir kaç tel saçı düğüm olmuş. kafamçokkarıştı

ay yarenninde kafası terliyormu çok bizimkinin kafa her zaman su gibi nerdeyse hele emerken ve mama yerken görsen boncuk boncuk su valla.doktor normal dedi,erkek çocuk çok terler sıkı giydirme evi çok sıcak yapma dedi ama derecemde yokki dijital derece arıyorum bulamadım eczanede.bakalım biri almış nerden almış sorduracağım öyle alalım diğer çubuklular doğru göstermiyor

aman kızlar neden o kadar terletiyosunuz bebekleri üşümeleri kadar terlemeleride kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…