- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.701
maşallah gece gündüz hep hareketli topicimiz nazar deymesin:)
nazar değmesin valla çok hareketliyiz
yaa mecburecim bide derdiniz çocuk olunca pek gelemezsiniz diye ama şimdi onları sallarken daha çok oturmaya vakit buluyoruz bak
ay yarenninde kafası terliyormu çok bizimkinin kafa her zaman su gibi nerdeyse hele emerken ve mama yerken görsen boncuk boncuk su valla.doktor normal dedi,erkek çocuk çok terler sıkı giydirme evi çok sıcak yapma dedi ama derecemde yokki dijital derece arıyorum bulamadım eczanede.bakalım biri almış nerden almış sorduracağım öyle alalım diğer çubuklular doğru göstermiyor
ay inanmıyorum bende geldim bende ahmet yılmazın hastasıyım 21ime yeni girdim 18de evlendim 3seneye yakındır çocuk istiyorum çocuk gelişimi okudum bi kreşte öğretmenlik yapıyorum ahmet yılmaz mükemmel gerçekten ermiş gb çok sakin ve güzel konuşuyo inanamıyorum her gittiğimde istediğimi rahatlıkla soruyorum ne nurlu bi yüzü var dimi ama şubatta bi gebelik yakaladık sayesinde ama tutunamadı düştü bakalım bu ay gene klomen ve şanslı 3gün taktiğini uyguladık ayın 10nunda cuma günü giderim bakalım hayırlısı ayyy ben artık doktora gidince bakarım acaba sizmisiz dieeee:))))) ama hepiniz hamilesiniz hamile olmayan yok mu
tabiki fikir alışverişi sonuçta burdan faydalı bilgiler edinmedikmi herbirimiz
bende çıkıyorum yarın konuşuruz tanışrız görüşürüz
edindik tabiki özellikle hamileliğimde çok rahatladım burada
aman kızlar neden o kadar terletiyosunuz bebekleri üşümeleri kadar terlemeleride kötü
yaa mecburecim bide derdiniz çocuk olunca pek gelemezsiniz diye ama şimdi onları sallarken daha çok oturmaya vakit buluyoruz bak
ama elde değil ki emerken ok terliyor sadece kafası ve dudaklarının üstü.
ya olan bi kaç kişi gelmediya ondan dedik yoksa sizde olmasanız kimse yok:)
kesinlikle bir elimde beşik kucağımda bilgsayar herşeye yetişiyorum
evet çok ilginç değil mi sen ben sevinç yaprak genelde pek uğrayan yok başka
e şimdide bebek konusunda fikir alışverişi yapıyoruz doktor tavsiyesi ediyoruz sen ne zaman götürüyosun yaren prensesi
bizimki kız ama bizimkininde çok terliyor kafası. dudaklarının üzeride çok terliyor emerken yoruluyor kuzucuklar. bizde bir derece var ama öyle süslü püslü bişey eşim almış ama doğru gösteriyor mu bilmem. çok giydirmiyorum. bir inca penye battaniye örtüyorum o kadar dahada az olmaz ki üşür diye korkuyorum. ama çok terliyor yinede.
hiççççççç belli değil. babasına bağlı.ben yalnız götüremiyorum. bugün sevinç yeşim hn. beğendim deyince onada aklım kaydı. bide eşimin arkadaşı doruk'taki doktorları tavsiye etmiş. oraya mı gitsek diyo eşim. bilmiyorum canım.
kaç derece ki eviniz limoncum tabi emerken yoruluyolar hızlı hızlı ondanda terliyolar ince ve pamuklu giydirin üşür diye düşünürseniz ince ama üst üste giydirn
eee annelik bizlere neler neler öğretiyo daha neler öğrenecez bakalım:)))
hiççççççç belli değil. babasına bağlı.ben yalnız götüremiyorum. bugün sevinç yeşim hn. beğendim deyince onada aklım kaydı. bide eşimin arkadaşı doruk'taki doktorları tavsiye etmiş. oraya mı gitsek diyo eşim. bilmiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?