Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bizimki kız ama bizimkininde çok terliyor kafası. dudaklarının üzeride çok terliyor emerken yoruluyor kuzucuklar. bizde bir derece var ama öyle süslü püslü bişey eşim almış ama doğru gösteriyor mu bilmem. çok giydirmiyorum. bir inca penye battaniye örtüyorum o kadar dahada az olmaz ki üşür diye korkuyorum. ama çok terliyor yinede.

hoşgeldin buldun demek topici evet cidden mükemmel biri ben malesefki 10 gün kadar tanıdım ama en zor dönemimdeydim o 10 gün bana geldi 10 asır ama sonu güzel oldu gerisi boş napalım herşeyde vardır bi hayır inş en yakın zamanda gelir bebiş sanada hamile olan var yeni doğuran var benim gibi nerdeyse bi sene olacak olan var hamile kalma çalışan var :))))

ama elde değil ki emerken ok terliyor sadece kafası ve dudaklarının üstü.

kaç derece ki eviniz limoncum tabi emerken yoruluyolar hızlı hızlı ondanda terliyolar ince ve pamuklu giydirin üşür diye düşünürseniz ince ama üst üste giydirn

e şimdide bebek konusunda fikir alışverişi yapıyoruz doktor tavsiyesi ediyoruz sen ne zaman götürüyosun yaren prensesi

hiççççççç belli değil. babasına bağlı.ben yalnız götüremiyorum. bugün sevinç yeşim hn. beğendim deyince onada aklım kaydı. bide eşimin arkadaşı doruk'taki doktorları tavsiye etmiş. oraya mı gitsek diyo eşim. bilmiyorum canım.

ya ben 2 kat giydiriyorum.üstüne bi ince bi kalın battaniye atıyorum.ben üşüyünce ev soğudu deyip yakıyorum doğalgaz sobasını daha fazla terleyincede heralde sıcak oldu diyorum ama bana görede belli olmuyor sıcaklık işte.güzel bi derece almam lazım yoksa harbiden herkes hasta olacak

vallahi sen bilirsin tabi götür bak kafana hangisi yatarsa dorukada götür bi dene görümcemlerde doruka götürüyo gönen beymi ne doktorun adı hem dorukta kuvöz doktoruymuş galiba

kaç derece ki eviniz limoncum tabi emerken yoruluyolar hızlı hızlı ondanda terliyolar ince ve pamuklu giydirin üşür diye düşünürseniz ince ama üst üste giydirn

canım bir tane çıtıtlı badi ve tek alt. üzerinede dış kıyafetini giydiriyorum o kadar daha az giydirirsem üşür diye korkuyorum. ev 25-26 derece canım.

ben beğendim canım ama bide tahliller çıksın tekrar konuşalım ayrıntılı o zaman daha iyi anlarım ama şuan fakültede beğendiğim bayan doktora çok benziyor konuşması anlatış tarzı.onada emar sonucundan sonra tekrar gideceğim artık her çağırışında giderim fakülteninkide iyi ama yeşim hanımdanda memnun kalırsak oda her çağırışında gideriz napalım yeterki iyi takip edilip sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…