Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım bir tane çıtıtlı badi ve tek alt. üzerinede dış kıyafetini giydiriyorum o kadar daha az giydirirsem üşür diye korkuyorum. ev 25-26 derece canım.

üzerindekiler normalde eviniz baya sıcakmış galiba üzerinede ince battaniye örtüyomuşsun madem biraz kısabilirsin mesela 22 derece 23 derece falan

canım bir tane çıtıtlı badi ve tek alt. üzerinede dış kıyafetini giydiriyorum o kadar daha az giydirirsem üşür diye korkuyorum. ev 25-26 derece canım.

oo ben badinin üstüne giydiriyorum 2 kat.eve gelenler nefes alamıyoruz sıcak diyor bende yok değil ben üşüyorum diyorum bilmem artık kaç derecedir

evet canım bir derece al sen en iyisi. ona göre ayarlarsın. sen bendende çok giydiriyorsun canım.

oo ben badinin üstüne giydiriyorum 2 kat.eve gelenler nefes alamıyoruz sıcak diyor bende yok değil ben üşüyorum diyorum bilmem artık kaç derecedir

sevinçcim belki ondan huysuzlanıyodur bunaldığı için yani çok sıcakta olursa oda kurur hemen yazık doruka giydirme o kadar badi giydir bide alt giydir üstünede penye bi pijama yeter

vallahi sen bilirsin tabi götür bak kafana hangisi yatarsa dorukada götür bi dene görümcemlerde doruka götürüyo gönen beymi ne doktorun adı hem dorukta kuvöz doktoruymuş galiba

eşim arkadaşına beraber gidelim demiş. bakalım belki oraya gideriz. onlar çok memnunmuşlar. ama adını bilmiyorum.

banada eşim diyor sürekli bilgisayarda oynayacağına ders çalış oyurupta diye ama çalışmak gelmiyor içimden.inşallah mevlütten sonra başlayacağım evde doruk uyurken çalışmaya

aman gözlerinemi battı şimdide bilgisayar aaa bende akşam bakayım dedim eşim zaten bütün gün bakıyosun şimdi neye bakacan diyo :)erken uyudu oda bende yatarım birazdan vallahi çok yoruyo ecrin hanım beni

sevinçcim belki ondan huysuzlanıyodur bunaldığı için yani çok sıcakta olursa oda kurur hemen yazık doruka giydirme o kadar badi giydir bide alt giydir üstünede penye bi pijama yeter

yeşim hanımda öyle dedi çok sıcaksa ondan ağlıyordur terlediğine görede eviniz sıcak demekki dedi fazla örtme giydirme dedi ama bana sanki üşüyecekmiş gibi geliyor ya.hani büyük insanlar bile uykuya dalınca üşür ya sıcakta olsa,onuda üşüyor sanıyorum.ama derece alacağım istediğim dereceyi bi öğreneyim nerde satılıyormuş hemen aldıracağım böyle olmaz

eşim arkadaşına beraber gidelim demiş. bakalım belki oraya gideriz. onlar çok memnunmuşlar. ama adını bilmiyorum.

bende bilmem druktaki doktorları görümcemden biliyorum işte geçende oğlu rahatsızlanınca beraber götürdük ama umduğum gibi deyil baya küçük bi hastane

merhaba kızlar.
akşamları eşimle msn de konuşurken arada bakıyorum ama yazamıyorum konuşurken.kaydirigubbakcemile3 Allah analı babalı büyütsün inşaallah bebişlerinizi.
ben hamile kalmadan önce genel kontrole gitmiştim başka bi dr a, smear testim biraz sıkıntılı çıkmıştı, doğumdan sonra tedavi etçez demişti dr um, ondan 40. günümde kontrole gittim, vajinal ultrasonla bakıyor, bide smear testi yapmadı sadece spiral taktı, 2 ay sonra tekrar gel dedi. kararsızım şimdi gidip gitmemekte açıkçası. lmaz:

oyyyyyyyy sıcaktan mı uyumuyor senin tosun çok giydirme o kadar be canım. yada en yakın zamanda bir derece al tatlım.

biz kayınvalimlerden aldık görümcemin eşi eczanede çalışıyo promosyon gelmiş yani hem dijital ecrin eve çıkınca aldık hemen tanıdığınız varsa eczanede falan çalışan promosyon çok gelir onlara

ayy maşallah avatardaki senin kuzucukmu :)eşin şehir dışındamı ki

aman gözlerinemi battı şimdide bilgisayar aaa bende akşam bakayım dedim eşim zaten bütün gün bakıyosun şimdi neye bakacan diyo :)erken uyudu oda bende yatarım birazdan vallahi çok yoruyo ecrin hanım beni

ya evet valla robot sanıyorlar bizi.bütün gün çocuk bak boş vaktindede ders çalış ev işi yap ooo insan delirir ya.zaten 56 gün oldu deliriyorum biyere gidemiyorum evde sürekli doruk ağlıyor.onunlada çıkamıyorum soğuk diye kapandık kaldık valla.bugün eczanede diyor eşim banada sakinleştirici verin diye.eczacı ee zor tabi çocuk hep ağlıyor uyutmuyor demek dedi.bende dedim daha bebekle bir akşam bile aynı odada yatmadıki uyumasın.eczacıda dedi ee sen ne yapacaksın sakinleştiriciyi sevince vermek lazım o zaman sana ne oldu diye

eeeee beyler erken kalkıyor ne yapsınlar erken yatıyorlar. bizimkide öyle gelir gelmez alıyor makinayı elimden. valla bu kızlar bizi asker ediyor.bende bekliyorum uyansın besleyip yatayım diye. tam yatarım kalkar. daha yeni daldı cadıııııııııııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…