Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

senin eşinde ayrı bi alem ayy bu insanlar yani hepimiz deyişik deyişiğiz işte varya:)))

canım kendin ne giyiyorsan bebeğede bir kat fazlasını giydirecekmişsin. ben aklet ve kısa kollu badi giyiyorum ona uzun kollu çıçıtlı badi ve dış takımını giydiriyorum.

teşekkür ederiz teyzesi.maaşallah seninkine kocaman olmuş.ayy ben gitmem o zaman kontrole vazgeçtim valla.bişey yoktur zaten olsa belirtisi olur.aman aman korktum şimdi

kızlar ben kaçar hadi size iyi nöbetler benimki bi ayaklanır sabaha kadar uyumaz artık doruku ve yareni öpüyorum sevinç çok kalın giydirme annesi sırtına bak terliyosa bilki kalın gyidirmişsindir hadi sizere hayırlı geceleropuyorumnanaktan

mrb canım.
tşkler amin canım. neden gidip gitmemekte kararsızsın ki canım ?

tamam canım iyi geceler öptümmm

internetten falanda vardır belki sipariş verebileceğimiz yerler.

canım kendin ne giyiyorsan bebeğede bir kat fazlasını giydirecekmişsin. ben aklet ve kısa kollu badi giyiyorum ona uzun kollu çıçıtlı badi ve dış takımını giydiriyorum.

benim kanım çok düştü galiba bizimkinler kısa kollu iken ben evde kazakla duruyorum ama.bende sorun var galiba o yüzden sıcak yapıyorum evi

internetten falanda vardır belki sipariş verebileceğimiz yerler.

sorduk eczaneye yok dedi.ablamın arkadaşında var bebeği var onunda.ona dedim yarın sorun nerden aldıysa bizde alalım diye bakalım yine hatırlatırım yarın ablama alalım doğru bitane bakalım

ayy maşallah avatardaki senin kuzucukmu :)eşin şehir dışındamı ki

evet benim bıdık... :ecrin_bebek: büyüdü gerçi biraz daha... eşim malazgirt te öğretmen, bu sene yeni atandı senelerce dersane çilesi çektikten sonra. lmaz:

abla diycektim parmağımdan kaçtı yoksa ne teyzesilmaz:hani sen benden büyüksün oda annen olunca teyze dedim vallahi kötü bi niyetim yoktu özür dilerim :kedi:

hımmmmm ha şöyle annem erken evlenmiş bakma sen benim evde kaldığıma ben geç evlendim. annem 46 yaşında.

evet benim bıdık... :ecrin_bebek: büyüdü gerçi biraz daha... eşim malazgirt te öğretmen, bu sene yeni atandı senelerce dersane çilesi çektikten sonra. lmaz:

ya gerçekten çok zor memur olmak.herkes senelerce uğraşıyor böyle işte.hem okul oku hemde yine uğraş dur memur olmak için çok saçma ama sistem işte baştan sona yanlış

hımmmmm ha şöyle annem erken evlenmiş bakma sen benim evde kaldığıma ben geç evlendim. annem 46 yaşında.

evet canım gençmiş selam söyle annene valla anne gibisi yok bende çok seviyorum annemi ya kimseyi sevemem annem gibi oğlumla annemin yeri bambaşkadır

bizde seni ve ecrini öpüyoruz canım. hadi iyi uykular hayırlı geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…