- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.741
hadi bakalım çalış tabi canım ama bizide unutma kaydirigubbakcemile2
ya evet valla robot sanıyorlar bizi.bütün gün çocuk bak boş vaktindede ders çalış ev işi yap ooo insan delirir ya.zaten 56 gün oldu deliriyorum biyere gidemiyorum evde sürekli doruk ağlıyor.onunlada çıkamıyorum soğuk diye kapandık kaldık valla.bugün eczanede diyor eşim banada sakinleştirici verin diye.eczacı ee zor tabi çocuk hep ağlıyor uyutmuyor demek dedi.bende dedim daha bebekle bir akşam bile aynı odada yatmadıki uyumasın.eczacıda dedi ee sen ne yapacaksın sakinleştiriciyi sevince vermek lazım o zaman sana ne oldu diye
yeşim hanımda öyle dedi çok sıcaksa ondan ağlıyordur terlediğine görede eviniz sıcak demekki dedi fazla örtme giydirme dedi ama bana sanki üşüyecekmiş gibi geliyor ya.hani büyük insanlar bile uykuya dalınca üşür ya sıcakta olsa,onuda üşüyor sanıyorum.ama derece alacağım istediğim dereceyi bi öğreneyim nerde satılıyormuş hemen aldıracağım böyle olmaz
merhaba kızlar.
akşamları eşimle msn de konuşurken arada bakıyorum ama yazamıyorum konuşurken.kaydirigubbakcemile3 Allah analı babalı büyütsün inşaallah bebişlerinizi.
ben hamile kalmadan önce genel kontrole gitmiştim başka bi dr a, smear testim biraz sıkıntılı çıkmıştı, doğumdan sonra tedavi etçez demişti dr um, ondan 40. günümde kontrole gittim, vajinal ultrasonla bakıyor, bide smear testi yapmadı sadece spiral taktı, 2 ay sonra tekrar gel dedi. kararsızım şimdi gidip gitmemekte açıkçası.lmaz:
senin eşinde ayrı bi alem ayy bu insanlar yani hepimiz deyişik deyişiğiz işte varya:)))
merhaba kızlar.
akşamları eşimle msn de konuşurken arada bakıyorum ama yazamıyorum konuşurken.kaydirigubbakcemile3 Allah analı babalı büyütsün inşaallah bebişlerinizi.
ben hamile kalmadan önce genel kontrole gitmiştim başka bi dr a, smear testim biraz sıkıntılı çıkmıştı, doğumdan sonra tedavi etçez demişti dr um, ondan 40. günümde kontrole gittim, vajinal ultrasonla bakıyor, bide smear testi yapmadı sadece spiral taktı, 2 ay sonra tekrar gel dedi. kararsızım şimdi gidip gitmemekte açıkçası.lmaz:
kızlar ben kaçar hadi size iyi nöbetler benimki bi ayaklanır sabaha kadar uyumaz artık doruku ve yareni öpüyorum sevinç çok kalın giydirme annesi sırtına bak terliyosa bilki kalın gyidirmişsindir hadi sizere hayırlı geceleropuyorumnanaktan
biz kayınvalimlerden aldık görümcemin eşi eczanede çalışıyo promosyon gelmiş yani hem dijital ecrin eve çıkınca aldık hemen tanıdığınız varsa eczanede falan çalışan promosyon çok gelir onlara
canım kendin ne giyiyorsan bebeğede bir kat fazlasını giydirecekmişsin. ben aklet ve kısa kollu badi giyiyorum ona uzun kollu çıçıtlı badi ve dış takımını giydiriyorum.
internetten falanda vardır belki sipariş verebileceğimiz yerler.
ayy maşallah avatardaki senin kuzucukmu :)eşin şehir dışındamı ki
abla diycektim parmağımdan kaçtı yoksa ne teyzesilmaz:hani sen benden büyüksün oda annen olunca teyze dedim vallahi kötü bi niyetim yoktu özür dilerim :kedi:
unuturmuyum.sürekli calışamam zaten bunalırım ya hem çocuk hem ders zaten
evet benim bıdık... :ecrin_bebek: büyüdü gerçi biraz daha... eşim malazgirt te öğretmen, bu sene yeni atandı senelerce dersane çilesi çektikten sonra.lmaz:
senin eşinde ayrı bi alem ayy bu insanlar yani hepimiz deyişik deyişiğiz işte varya:)))
hımmmmm ha şöyle annem erken evlenmiş bakma sen benim evde kaldığıma ben geç evlendim. annem 46 yaşında.
kızlar ben kaçar hadi size iyi nöbetler benimki bi ayaklanır sabaha kadar uyumaz artık doruku ve yareni öpüyorum sevinç çok kalın giydirme annesi sırtına bak terliyosa bilki kalın gyidirmişsindir hadi sizere hayırlı geceleropuyorumnanaktan
evet ya lohusalık depresyonuna girdi diye korkuyorum artık benim yerime.hamileykende hep onun canı bişeyler isterdi yemeden duramazdı zaten
yaaaaa herbiri ayrı çeşit bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?