- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.761
benim kanım çok düştü galiba bizimkinler kısa kollu iken ben evde kazakla duruyorum ama.bende sorun var galiba o yüzden sıcak yapıyorum evi
ben bu smear olayını hem doğumda söyledim hem kontrole gidince ama 2 ay sonra tekrar gelirsin yaparız dedi yani cevabı açıkçası çok tatmin etmedi. :umursamaz:mrb canım.
tşkler amin canım. neden gidip gitmemekte kararsızsın ki canım ?
o zaman sen üşüyorsun tatlım sen iyisimi bir derece al en kısa zamanda canım. en sağlıklısı.
evet canım gençmiş selam söyle annene valla anne gibisi yok bende çok seviyorum annemi ya kimseyi sevemem annem gibi oğlumla annemin yeri bambaşkadır
evet ya erkekler çok tuhaf oluyor bizler gibi değiller hepsinin bir takıntısı var baksana.ama yinede sağolsunlar bizim için çabalayıp duruyor onlarda
ben bu smear olayını hem doğumda söyledim hem kontrole gidince ama 2 ay sonra tekrar gelirsin yaparız dedi yani cevabı açıkçası çok tatmin etmedi. :umursamaz:
bi de başka şeylerde var ama neyse. başka birine görünmeyi düşünüyorum açıkçası ama kararsızım hala kafamçokkarıştı
ben bu smear olayını hem doğumda söyledim hem kontrole gidince ama 2 ay sonra tekrar gelirsin yaparız dedi yani cevabı açıkçası çok tatmin etmedi. :umursamaz:
bi de başka şeylerde var ama neyse. başka birine görünmeyi düşünüyorum açıkçası ama kararsızım hala kafamçokkarıştı
yapılsa yapardı canım demek bi şey varki yapmamış.başka ne var canım söylede bilelim bizi bilgilendir.şu vajinal ultrason olayı yaptırdın sanırım.canın yanmadımı canım.ben sırf korkudan gitmeyeceğim dayanamam ben öyle şeylere.ama smear testini niye yapmadı acaba merak ettim
vajinal ultrasonda bişey yok yani acı filan hissetmiyosun ama smear testide çok acımıyo ama spiral takılırken çok acılı oldu benim, kanamam başladı tekrar yani kötüydü.
şu smear olayında diğer dr um ihmal edilcek bişey değil doğumunu yap ,40 bitince tekrar smear testi yapıcam tedaviyebaşlıcaz demişti ondan çok tatmin etmedi ahmet beyin cevabı :umursamaz:
vajinal ultrasonda bişey yok yani acı filan hissetmiyosun ama smear testide çok acımıyo ama spiral takılırken çok acılı oldu benim, kanamam başladı tekrar yani kötüydü.
şu smear olayında diğer dr um ihmal edilcek bişey değil doğumunu yap ,40 bitince tekrar smear testi yapıcam tedaviyebaşlıcaz demişti ondan çok tatmin etmedi ahmet beyin cevabı :umursamaz:
sevinç doruk ne yapıyor canım sallamaya devam mı hala? şükür bizim kız uyudu. saat 12 de uyandırıp mama verdim. hemen yine uyudu bakalım ne zaman kalkacak.
iyi geceler sevinçcim inşallah bol uykulu bir gece olur.opuyorumnanaktan
sallamaya devam ama sallamayı bırakıp uyandırıp mama versem iyi olacak.fizik masajını yaptım uyurken az önce.yat dinlen canım iyi geceler öptüm yareni
bende 21 yasındayım canım aramıza hoşgeldin 1yıllık evlyim benimde bebeğim olmuyor yada ben öyle sanıyorum ahmet beye gidiyorum hiçbisorun yok dedi ama içim rahat değil korunmadığımız halde neden hamile kalmadım hala anlamaıyorum ve 2aydır adetim gecikiyor gecen ay 1ay gecikti adet söktürücü kullandımda geldi adetim bu ay 10 gün gecikti bakalım ne olacak hiç bilmiyorum adetim 3gün gecince idrar testi yaptım ama negatifti bu ay yine olmadı galibaslm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah benimde bu ay bebeğim gelir tecrübelerinizden yararlanırım yarın görüşürüz annelerden bahsetmişsiniz bende cuma annemöe gidicam orda kalıcam hafta sonu pazar dönerimmmmmmmmmmmmm görüşürüz
anladım canım smear niye önemliki herkestenmi istiyorlar acaba yoksa sen normal doğum yaptın diyemi
sanırım sen operasyondan pek memnun kalmadın canım. bide ahmet bey'in durumu hafife aldığını düşündün galiba. neden öyle demiş acaba. sen başka bir doktorada git o zaman canım için rahat olsun. sonuçta riskli bir durum varsa ihmal edilecek bişey değil canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?