Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

mrb canım.
tşkler amin canım. neden gidip gitmemekte kararsızsın ki canım ?
ben bu smear olayını hem doğumda söyledim hem kontrole gidince ama 2 ay sonra tekrar gelirsin yaparız dedi yani cevabı açıkçası çok tatmin etmedi. :umursamaz:
bi de başka şeylerde var ama neyse. başka birine görünmeyi düşünüyorum açıkçası ama kararsızım hala kafamçokkarıştı

evet canım gençmiş selam söyle annene valla anne gibisi yok bende çok seviyorum annemi ya kimseyi sevemem annem gibi oğlumla annemin yeri bambaşkadır

a.slm canım. bende çooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum çok.allah başımızdan eksik etmesin.kuzucuklarımızada annelerimizede sağlıkversin.

yapılsa yapardı canım demek bi şey varki yapmamış.başka ne var canım söylede bilelim bizi bilgilendir.şu vajinal ultrason olayı yaptırdın sanırım.canın yanmadımı canım.ben sırf korkudan gitmeyeceğim dayanamam ben öyle şeylere.ama smear testini niye yapmadı acaba merak ettim

neden öyle dediki acaba canım. anlatsana başka ne var ona göre? bizde daha gitmedik doğum sonrası kotrole canım.. ne o başka şeyler canım?

vajinal ultrasonda bişey yok yani acı filan hissetmiyosun ama smear testide çok acımıyo ama spiral takılırken çok acılı oldu benim, kanamam başladı tekrar yani kötüydü.
şu smear olayında diğer dr um ihmal edilcek bişey değil doğumunu yap ,40 bitince tekrar smear testi yapıcam tedaviyebaşlıcaz demişti ondan çok tatmin etmedi ahmet beyin cevabı :umursamaz:

anladım canım smear niye önemliki herkestenmi istiyorlar acaba yoksa sen normal doğum yaptın diyemi

sanırım sen operasyondan pek memnun kalmadın canım. bide ahmet bey'in durumu hafife aldığını düşündün galiba. neden öyle demiş acaba. sen başka bir doktorada git o zaman canım için rahat olsun. sonuçta riskli bir durum varsa ihmal edilecek bişey değil canım.

sevinç doruk ne yapıyor canım sallamaya devam mı hala? şükür bizim kız uyudu. saat 12 de uyandırıp mama verdim. hemen yine uyudu bakalım ne zaman kalkacak.

fırsat bu fırsat yatayım bende. birşeyler yiyeyimde öyle yatayım dedim süt olsun kuzuma. son kezde bakayım dedim topiğe.

sevinç doruk ne yapıyor canım sallamaya devam mı hala? şükür bizim kız uyudu. saat 12 de uyandırıp mama verdim. hemen yine uyudu bakalım ne zaman kalkacak.

sallamaya devam ama sallamayı bırakıp uyandırıp mama versem iyi olacak.fizik masajını yaptım uyurken az önce.yat dinlen canım iyi geceler öptüm yareni

sallamaya devam ama sallamayı bırakıp uyandırıp mama versem iyi olacak.fizik masajını yaptım uyurken az önce.yat dinlen canım iyi geceler öptüm yareni

canım ben mama vereceğim zaman başını yükseltiyorum beşikte yastık yardımıyla ışık kapalıyken gece lambası ışığıyla uykusu dağımadan veriyorum biberonu öyle besliyorum. yine hiç sarsmadan uykusunu dağıtmadan dizime alıp gazını çıkarıp yatırıyorum yerine. hooppp hemen uyuyor. uykusu hiç açılmıyor nasıl fizik masajı işe yarıyor mu canım? sanada doruk paşamada iyi geceler. öptm.

slm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah benimde bu ay bebeğim gelir tecrübelerinizden yararlanırım yarın görüşürüz annelerden bahsetmişsiniz bende cuma annemöe gidicam orda kalıcam hafta sonu pazar dönerimmmmmmmmmmmmm görüşürüz

bende 21 yasındayım canım aramıza hoşgeldin 1yıllık evlyim benimde bebeğim olmuyor yada ben öyle sanıyorum ahmet beye gidiyorum hiçbisorun yok dedi ama içim rahat değil korunmadığımız halde neden hamile kalmadım hala anlamaıyorum ve 2aydır adetim gecikiyor gecen ay 1ay gecikti adet söktürücü kullandımda geldi adetim bu ay 10 gün gecikti bakalım ne olacak hiç bilmiyorum adetim 3gün gecince idrar testi yaptım ama negatifti bu ay yine olmadı galiba

anladım canım smear niye önemliki herkestenmi istiyorlar acaba yoksa sen normal doğum yaptın diyemi

canım normal doğumdan dolayı değil, Allah korusun rahim ağzı kanserinin erken teşhis edilmesi için bütün kadınlara yapıyolar bildiğm kadarıyla, ondan dolayı önemli.
ben gebelikten önce gittiğim için o zaman yapılmıştı, ama daha önce hiç kontrole gitmemiş bayanlardan hamileliğin başında bu testi isteyen çok dr biliyorum.
benim doku değişikliği çıkmıştı, hatta ilaçlarımı aldım ama kullanamadım çünkü o ay hamile kaldım. dr umda doğumdan sonra tedavine başlıcaz, kendine sıkıntı yapma ama ihmalede gelmez bu durum demişti. ondan dolayı bende sıkıntı yaptım kendime bilmiyorumkismile

evet canım ya açıkçası biraz moralimi bozdu bu durum. bide spirali sana mı söylemişti sevincemi hatırlayamadım ama ben çok pişman oldum :umursamaz: şahsen taktırdığıma çıkarttırmayı düşünüyorum, çok araştırdım nette yazılanları filan aklıma yatmadı benim açıkçası . iyice araştırın derim düşünüyorsanız.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…