Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

o zaman çok bekletmeden yaptır testini canım ahmet bey şart deyil bursada dünya kadar doktor var git birine hatta devlet hastaneleri bile yapıyo doktormu taktır dedi sana spirali yoksa senmi tercih ettin yan etkisi falanmı var pişman oldun ama sen hamilelikten önce sıkıntın varmış dokuylamı alakalı yazmışsın tam anlamadım ama gecikme bence ister ahmet bey istersen başka biri ama bi an önce görün

kızlar korktuğunuz gibi bişey deyil ya o muayene yani acısı falan olmuyo ama smear testi nasıl oluyo bilmiyorum korkudan gitmiyosanız beklemeyin hiç gidin

smear testi hiç de korkulacak bişey değil
zaten çoook kısa sürüyor
ördek ağzı gibi bişeyle alttan bakıyor bunu açıyorlar
minik bi fırçayla (kulak temizleme çubukları varya onun gibi :) )
bir iki kere rahim ağzına dokunuyorlar, işlem bitti
okadar

kendini sıkmazsan nerdeyse hiçbirşey hissetmiyorsun bile işte sade o ilk speculumu/ ördek ağzını
içeri şaparken onu da kasmazsan kendini gerçekten hiç hissetmiyorsun

@mecbue: haha hani sen demiştin ya bazı fanatik dr tarafları var fln diye
dr ismini söylememeyi tercih ediyorum diye
haha böyle birisi de beni buldu :)
o bursa/soruk hastanesi topiğinde
çattık haha dedim yazma bana canımı sıkıyorsun :)
aman aman haha bide küstahça yazıyor delirtti beni :)

anladım canım. başka bir doktora görün sende canım. ihmal edilecek bişey değil allah esirgesin canım.evet canım spirali bana demişti çocuk düşünmüyorsan takarız diye ama ben zaten düşünmüyorum canım allah verirse kızıma bir kardeş daha istiyorum ilerde ama kısmet tabi. smear testi yaparız demişti bana 40 gün sonra kontrole geldiğinde. senin neden yapmamış söylemene rağmen ihmal etmiş anlamadım. sen başka bir doktora git ihmal etme canım.allah korusun erken teshis çok önemli.

kaydirigubbakcemile3tecrübe konuşuyo canım ben çok yaşadım ilk zamanlar bide ecrinde küçüktü o kadar canım sıkıldı ki anlatamam sana ama şimdi hiç umrumda deyil kim ne yorum yazarsa yazsın sende umursama bence doktor bu yaa sonuçta memnun kalmam deyiştiririm yani ahmet beyden başkasına gitmeyin diyemem ben memnun kalmaz başkasına gider bunda bu kadar ne var anlayamadım ki aman neyse boşver zemuszemus

evet canım ya 40 günlükken kontrole gittiğimde söyledi ahmet bey ben hiç düşünmüyodum aslında( çünkü koruduğuna çok inanmıyorum etrafımda bi sürü insan duydum spiralle hamile kalan hatta kk da bile, bide kimi bünyede enfeksiyon yapıyomuş tüpler tıkanıyomuş filan sonra tekrar bebek istendiğinde sıkıntı oluyormuş.) ama eşim gaza geldi, bende olsun madem dedim ama pişman oldum bide eşime kızıyom sanki yanımdasında korunmamız kusur kaldı diye kaydirigubbakcemile3
rahim ağzında doku bozukluğu oluşmuş, tam bi nedeni yok, ilaç tedasi yapılcaktı geçmezse biyopsi yaparız demişti dr.

kızlar korktuğunuz gibi bişey deyil ya o muayene yani acısı falan olmuyo ama smear testi nasıl oluyo bilmiyorum korkudan gitmiyosanız beklemeyin hiç gidin

korkudan değil aslında tam anlamıyla ben birazda çekiniyorum. rahatsız edici çok. şimdilik sıkıntım yok o yüzden gitmek istemiyorum.doğru değil aslında ama elide değil çekiniyorum çok.

ayyyyyyyyyyyy bide canını mı sıktın kafaya taktığın şeye bak canım. ooooooo boşver.

korkudan değil aslında tam anlamıyla ben birazda çekiniyorum. rahatsız edici çok. şimdilik sıkıntım yok o yüzden gitmek istemiyorum.doğru değil aslında ama elide değil çekiniyorum çok.

zelcanda yazdı smear testide zor deyilmiş çekiniyosun ister istemez bayan olsun erkek olsun doktor ama yapacak bişey yok zaten seni görmüyo bile üzerine örtü örtüyosun

ayyyyyyyyyyyy bide canını mı sıktın kafaya taktığın şeye bak canım. ooooooo boşver.

sen o zaman yazılanları görseydin neler neler hemde kaç kişi birden yok doktorumuzu karalıyosun yok sen kendini bilmiyosun yok ahmet bey paracıda senin gözünü boyadı sende vardıda sen kendin anlamadın su öyle bitermi içimizde nehirdemi kalıyo sanıyosun bebekler bilmiyosan ben seni aydınlatıyım diyen hemşireler falan bi sürü yaprakcımla psilokumcum destek vermişlerdi o zamanlar saolsunlar ama şimdi hiç umurmda deyil ne yazarsa kim yorum yaparsa yapsın ben yaşadıklarımı biliyorum belgeleriyle herşey elimde daha neyin ıspatını yapcam artı kimseyede bişey ıspatlamak zorundada deyilim

canım benim bende düşünüyorum kısmetse ikinciyi ondan pişman oldum zaten, bi de dedim enfeksiyon filan olur Allah korusun dimi ama :umursamaz:

canım sen eski doktoruna git olmadı. inşallah bişey çıkmaz güzelim.

aldım canım özelden yazacaktım ama neyse burdn yazayım çok teşekkür ederim canım ya ne kadar düşüncelisin. çok sağol.

beyendinmi bilmiyorum geçenlerde yapamadım dedinya bende yapmayı öğrendimya ecrine hep deyişik şeyler yapıyorum :)rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…