- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.801
işte onu ben hiç düşünmek istemiyorum canım ya niye hatırlattın bacım
canım benim bende düşünüyorum kısmetse ikinciyi ondan pişman oldum zaten, bi de dedim enfeksiyon filan olur Allah korusun dimi ama :umursamaz:
korkudan değil aslında tam anlamıyla ben birazda çekiniyorum. rahatsız edici çok. şimdilik sıkıntım yok o yüzden gitmek istemiyorum.doğru değil aslında ama elide değil çekiniyorum çok.
evet canım ya 40 günlükken kontrole gittiğimde söyledi ahmet bey ben hiç düşünmüyodum aslında( çünkü koruduğuna çok inanmıyorum etrafımda bi sürü insan duydum spiralle hamile kalan hatta kk da bile, bide kimi bünyede enfeksiyon yapıyomuş tüpler tıkanıyomuş filan sonra tekrar bebek istendiğinde sıkıntı oluyormuş.) ama eşim gaza geldi, bende olsun madem dedim ama pişman oldum bide eşime kızıyom sanki yanımdasında korunmamız kusur kaldı diye kaydirigubbakcemile3
rahim ağzında doku bozukluğu oluşmuş, tam bi nedeni yok, ilaç tedasi yapılcaktı geçmezse biyopsi yaparız demişti dr.
@ilayda: haha ay hiç sorma doruk hastanesi topiğinde bir jimer fanatiği taktı bana haha
zorlaaa o doktura gönderecek herhal beni
acaba dr dan prim mi alıyor dersin haha
şey diyor
gerçekten dr. ihmali var mı acaba bilmem ne
yok hani sorgular gibi buhakkı kendine nerde ve nasıl buluyor bilmiyorum ama
aman yazdım zaten cavabını
bidahada yorum yapmicam o kişiye
(dayanabilirsem yabii hahahaha)
gerçekten insan dayanamıyor yaaa
herkez kendi yaşadıklarını paylaşıyor zorla memnun kalamaz ya bi insan
acaba bazı insanlar neden kafaları dank etmiyor bunu ???
sen o zaman yazılanları görseydin neler neler hemde kaç kişi birden yok doktorumuzu karalıyosun yok sen kendini bilmiyosun yok ahmet bey paracıda senin gözünü boyadı sende vardıda sen kendin anlamadın su öyle bitermi içimizde nehirdemi kalıyo sanıyosun bebekler bilmiyosan ben seni aydınlatıyım diyen hemşireler falan bi sürü yaprakcımla psilokumcum destek vermişlerdi o zamanlar saolsunlar ama şimdi hiç umurmda deyil ne yazarsa kim yorum yaparsa yapsın ben yaşadıklarımı biliyorum belgeleriyle herşey elimde daha neyin ıspatını yapcam artı kimseyede bişey ıspatlamak zorundada deyilim
canım benim bende düşünüyorum kısmetse ikinciyi ondan pişman oldum zaten, bi de dedim enfeksiyon filan olur Allah korusun dimi ama :umursamaz:
beyendinmi bilmiyorum geçenlerde yapamadım dedinya bende yapmayı öğrendimya ecrine hep deyişik şeyler yapıyorum :)rica ederim
dost acı söylermişkaydirigubbakcemile3bak ben bütün gece uyumadım sizd euyumayınaklinialirimsmileşaka tabi ama annende mecbur gidecek sende düzen kuracaksın hiç düşünme bunları bugünün tadını çıkar uyu dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?