Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

haklısın canım. doktor için öyle tabiki.

haklısın canım ya çok giydirmeme çalışıyorum ama yinede acaba üşütürmüyüm endişesi kalıyor içimde yaz gelsede rahatlasak.
spiral konusuna gelince ben taktımayacağım. benim kız biraz büyüyünce yaşım çok ilerlemeden bir kardeş istiyorum allah kısmet ederse. o zamana kadar koçiş korunsun. zaten eşimde karşı öyle şeylere. bana doğum kontrol hapı kullandırtmadı hiç. ben korunurum dedi. dışardan alınan herşeyin yan etkisi var. kullanma dedi.

eşim uymasın dahada gaza gelcek valla aramızda kalsın olumunekankayizsmile

oyyyyyyyy maşallah maşallah mavişe balıklar salatalar ohhhhh yarasın tospike. ayyy bizimkilerde o kadar olsa. memişi zor emiyorlar tıkanıyorlar yoruluyorlar. bizede nasip etsin allahım. evet bence sen ortalıkta bişey bırakma kaşla göz arasında maviş yaramazlık yapmaya müsait artık. ne güldüm yazdıklarını okurken. yerim ben onu.

kızlar valla sayfalar dolusu yazıyorsunuz
ben gelince kimse yok nedense
alındım bak şimdi
ilayda uyanır birazdan
kimseyle karşılaşamadım zelcan hariç
neyse sonra görüşürüz yine

evet canım denk gelemedik bir türlü geldim bir ara sen burdaydın ama bizim cadı uyanınca çıkmak zorunda kaldım. bugün banyo günümüzdü yıkadık pakladık yatırdık. uyur inşallah biraz.

tşk ederim canım. çok güzel bilgiler. ya ben çok panik oluyorum ağlayınca. kuzum kesin hissediyor.

yaaaaaaaaa balık sevmezmisin ben bayılırım hatta hamileliğimde haftada iki kez yedim bayıla bayıla.... ama bazısı sevmez sende onlardansın demek canım. olmazsa eşin balkonda pişirsin sonra o yedirsin prensese. çok faydalı. belki sever tadını.

:roflol:alkisalkisalkisklava:

bende geldim kimscikler kalmamış. sevinçcim gittimi doktora acaba? bu akşam annesine gidecekti yanlış hatırlamıyorsam. merak ediyorum inşallah sonuçlar iyi çıkmıştır doruk paşamın.

Bizim cadı da bigün ortadan kaybodu.Baktım ses seda yok bi gittim mutfağa dolabın içindeki üst rafa çıkmış.İçindekileri dökse yine iyi.Sonra bütün mutfak dolaplarının kapaklarını bağlamıştım. Çekmeceleri elceklerini çıkarmıştım.Hala da takmadık ama şimdi bizim cadı elceksiz de açıyo.

bu kızların hepsi cadı galiba. :roflol:

kızlar limoncum yazılaıın okudumda cevap veririm birazdan çok sevindim görümcem gitmişti bugün sonuçları almaya neden tanıyan biri gelmedi demiş görümcemde bende tanıyorum demiş eeg sonuçlarına göre hiç problem yok demiş doktorunada gösterin gene o derseki emar çekelim diye emarda çektiririz duruma göre demiş bende yeşim hanıma sörcam gerek yok derse boşu boşuna radyasyon yükletmek istemiyorum görümcemle bende konuşmadım daha ne dediyinide tam bilmiyorum ayy çok mutluyum:)

ayyyyyyyyyy çok şükür allah'a. zaten ben hiçbirşey çıkacağını düşünmüyordum. emindim hiçbir problem olmadığına. tabiki eğer gerek görmezlerse emar çektirmezsin tabii canım. hadi gözün aydın tatlım. çok sevindim

o kadar sıkıntılı çektirdik eegyi ama herşeye deydi inanki şimdi içim rahat zamana bırakacam herşeyi ecrin neyi ne zaman yapmak isterse o zaman yapacak pıtırcık kızım:)

sanki doktorların çok ruhu duyuyor ya ne gerek var fanatik olmaya anlamıyorum boşver canım ya seninde dediğin gibi kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilsin.

evet ya ben de onu diyorum işte
tesadüf eseri okuyorsa
hakkında güzel yorumlar olduğunda memnun oluyordur
kötüleri ise es geçiyordur
yani çok taktıklarını sanmam
ama hastaları maşallah hınca hınç savaşıyorlar

canım balığı sevmiyormusun ya
ay ben bayılıyorum valla
balıksız bir hayat düşünemem
sen kokusundan falan mı iğreniyorsun acaba
ben de pek elimi süremem
balıkçıya temizletiyoruz zaten, gerisini de eşim hallediyor
genelde fırında yapıyoruz o zaman pek koku da olmuyor yani
ama ecrinin yemesi lazım mutlaka
en azından onun için pişir, ya da babannesi falan pişirdiğinde bir deneyin bakalım yer belki ilayda gibi sever inşallah. ilayda da her balığı yemiyor gerçi bu seferki yumuşak ve lezzetliydi o yüzden yedi bence cokacimcoook

evet boşver ya, sen yeterince üzüldün bu konularda zaten
bana da az mı sataşan oldu, özer bey konusunda
ama ben de tıpkı senin ahmet beye olduğu gibi özer beye minnettarım
bunu dile getirip doktor arayanlara tavsiye etmem suç oldu işte biliyorsun sen de konuları ay neyse boşver uğraşmamak lazım

evet evet giydirme bence de.
önümüz yaz, zaten istesen de giydiremezsin
sıcakta gerek kalmaz

yok canım spiral taktırma bence de
çok sorun yaşayan duydum ben de
eşler korunsun valla, vücuduma yabancı cisim istemem

eşim uymasın dahada gaza gelcek valla aramızda kalsın olumunekankayizsmile

aya aman okutma bu sayfaları sakın
o geldiğinde kapat hemen
mail falan , maillerime bakıyorum de
iyice menetmesin seni sonra

evet canım maşallah biz de şaşırdık
gerçi şeker muhabbetine yarısını çıkardı ama
en azından yiyebildiğini gördük şükür alkisalkisalkis

ama canım bizimkiler neredeyse 1 yaşında ya
seninki daha süt kuzusu dur bakalım
şöyle 6-7 aylık olsun da neler yiyecek annesi :icecream:

en yakın zamanda ortalıkta ne var ne yok biryere istiflemem lazım haklısın :uhm:

evet canım denk gelemedik bir türlü geldim bir ara sen burdaydın ama bizim cadı uyanınca çıkmak zorunda kaldım. bugün banyo günümüzdü yıkadık pakladık yatırdık. uyur inşallah biraz.

evet canım ben de gördüm seni ama tahmin ettim
yarenden fırsat kalmadığını
olsun fırsat bulunca girip yazıyoruz zaten

oh misler gibi olmuştur prenses
banyo sonrası çok rahatlıyorlar güzel uyumuştur :1closedeyes:

tşk ederim canım. çok güzel bilgiler. ya ben çok panik oluyorum ağlayınca. kuzum kesin hissediyor.

rica ederim canım.
ama sen daha yenisin
panik olman çok normal
zamanla alışacaksın merak etme
ben bile hala tam rahat değilim
ağlayınca hep öyle ya, insan tedirgin oluyor

ben de valla denizden babam çıksa yerim misali
çok severim deniz ürünlerini
hele bi de deniz kenarında oldu mu
daha bir keyifli oluyor yemesi

ay seninki de yaramaz desene
Allah bağışlasın canım

ayy yaprakcım maşallah ilaydaya yaramazlıklara başlamış cadı kızım:)

teşekkürler canım
evet giderek yaramaz oluyorlar
ve de tehlikeli tabi
çok dikkatli olmak lazım canım :uhm:

bu kızların hepsi cadı galiba. :roflol:

evet ya, sorma çok cadı oluyorlar

maşallah canım maşallah ecrine
bak gördün mü annesi
o kadar sıkıntı ve tasa yapmana değmedi
maşallah çok iyiymiş benim keltoş kızım
ama insan korkuyor işte, bişey çıkarmı diye
aman Allah korusun canım ya
hadi gözün aydın
MR a gerek yoksa çektirme tabi
ama önce hem nöroloji dok. la hem de yeşim hanımla iyice görüşün

yaprakcım yakaladım yakaladım nbr?

evet evet yakalandım :1ninca:

o kadar sıkıntılı çektirdik eegyi ama herşeye deydi inanki şimdi içim rahat zamana bırakacam herşeyi ecrin neyi ne zaman yapmak isterse o zaman yapacak pıtırcık kızım:)

oh çok sevindim gerçekten
tekrar gözünüz aydın :içelim:

evet yaprak denk geldik sonunda:)

evet canım eşim geldi
o gelmeden bişeyler hazırlamıştım yiyecek zaten
biraz dinlenecekmiş
ilaydayı da ona sattım
ben de size bakayım dedim
güzel bir haber aldım, içime doğmuş demek
bişeyler beni buraya sürükledi
sabah bir arkadaş ahmet bey için yazmılştı ya
benim de aklıma geldi şimdi
ermişmiyim ben de neyim :roflol:

yaprakcım sevmiyorum malesef balığı ama yedircem ecrine somon iyi diye duydum bebekler için ama bilmiyorum olmazsa folyolu falan yapcaz bi şekilde artık aman eski konuları hiç karıştırmıycam zaten geldi geçti herkesin beklentisi farklı herkes istediyine gider istediyine gitmez bu bu kadar basit sende diyosun minnetarım bende sende ilerde başkası olur başka doktora giderim o ayrı evlatlarımız sağlıklı geriside boş ama inan yaşadıklarınıda gözardı edemiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…