- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.841
teşekkürler canım
evet giderek yaramaz oluyorlar
ve de tehlikeli tabi
çok dikkatli olmak lazım canım :uhm:
evet ya, sorma çok cadı oluyorlar
maşallah canım maşallah ecrine
bak gördün mü annesi
o kadar sıkıntı ve tasa yapmana değmedi
maşallah çok iyiymiş benim keltoş kızım
ama insan korkuyor işte, bişey çıkarmı diye
aman Allah korusun canım ya
hadi gözün aydın
MR a gerek yoksa çektirme tabi
ama önce hem nöroloji dok. la hem de yeşim hanımla iyice görüşün
evet evet yakalandım :1ninca:
oh çok sevindim gerçekten
tekrar gözünüz aydın :içelim:
evet canım eşim geldi
o gelmeden bişeyler hazırlamıştım yiyecek zaten
biraz dinlenecekmiş
ilaydayı da ona sattım
ben de size bakayım dedim
güzel bir haber aldım, içime doğmuş demek
bişeyler beni buraya sürükledi
sabah bir arkadaş ahmet bey için yazmılştı ya
benim de aklıma geldi şimdi
ermişmiyim ben de neyim :roflol:
bende 21 yasındayım canım aramıza hoşgeldin 1yıllık evlyim benimde bebeğim olmuyor yada ben öyle sanıyorum ahmet beye gidiyorum hiçbisorun yok dedi ama içim rahat değil korunmadığımız halde neden hamile kalmadım hala anlamaıyorum ve 2aydır adetim gecikiyor gecen ay 1ay gecikti adet söktürücü kullandımda geldi adetim bu ay 10 gün gecikti bakalım ne olacak hiç bilmiyorum adetim 3gün gecince idrar testi yaptım ama negatifti bu ay yine olmadı galiba
saol canım yaşıtız yani ben 3senelik evliyim senin ne kadar oldu evlendiğinden berimi çocuk istiosun sende sorun yoksa belki eşindedir test yaptırdı mı eşin bizde malesef bende sorun pco hastasıyım polistik over yani kistlerim var bide prolaktin yani süt hormonum yüksek ama onu ilaçla indirdik artık o problem deil ocak ayında bi düşük yaşadım aslında düşük denirmi bilmem hamile olduğumu öğrendim ertesi sabah kanama başladı ve o gün gitti yani hiç bişi anlamadım dayanamam dediğim acılara dayanıyorum çok yoruldum artık çoooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkmafoldumbenmafoldumben
inşallah gelir hemen kıçını yicam o veletin ya gelsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
benim bi tanıdığım ablada öyle hamile kalmıştı:)ama sıkıntı yaptıysan çıkarttır hemen sağlık ocakları bile çıkartıyo tedavinede başlarsın ama bebek emziriyosan bazı ilaçları kullanamıyosun ya inş sorun çıkmadan atlatırsın eşin şehir dışındamıaklinialirimsmile
evet canım ya eşimde öğretmen tayini çıktı bu sene muş'a. o kadar sene dersane çilesi çekince dedik bebek nasibiyle geldi, gitti şimdi orda. akşamdan akşama msn de görüşüyoruz bebeği gösteriyoruz filan, zor yani :sinifsinif:
evet canım bebiş kısmetiyle gelmiş sizin. inşallah hayatı boyuncada kısmetli bir hayat yaşar.
şimdi ben görümcemle görüşmedim eimde tam anlatamadı işteydi malum gelirse olmazsa görümcemlere gidelim diycem hem sorayım bakayım iyice sormuştur görümcem bi doktorun yanındada çalışmıştı 5 sene kadar o yüzden canını çıkarana kadar sorar yani yeşim hanıma soralım ne diycek olmazsa diyorum bi yaşını falan geçince çektiririm ama gerek yok derlersede boşu boşuna radyasyon almasın kızım ermişaklinialirimsmilekız allah seni napmasın ermiş deyilde kalbin temizmiş diyelim buna ayyy inanmazsın yaprakcım vallahi gözlerim doldu mutluluktan gözlemliyorum ecrini bişey yoktur diyorum ama insan gened etedirgin oluro çok mutlu oldum hemde çokkkkkkkkkopuyorumnanaktan
mecbuecim gözün aydın, bunlarla geçmiş olsun inşaallah :Saruboceq: canım gerek kalmaz inşaallah mr filan. bi de mr radyasyon açısından çok tehlikeli değil benim bildiğim çünkü hamilelerin bile çekebiliyorlar ama o makinenin içine girmek berbat bişey kafamçokkarıştı ben çektirmiştimde çok kötü bi de bende panik atak var düşün zor yatıştırdım kendimi koca kadın çığlık atıp çıkçaktım nerdeyse... eyvahedigeldismile
bebişleri düşünemiyorum yani akannehir
evet canım ya eşimde öğretmen tayini çıktı bu sene muş'a. o kadar sene dersane çilesi çekince dedik bebek nasibiyle geldi, gitti şimdi orda. akşamdan akşama msn de görüşüyoruz bebeği gösteriyoruz filan, zor yani :sinifsinif:
slm kızlar bugün kimsecikler gelmemiş daha. en erkenci benim galiba. benim fıstığı akşam 8 de doyurdum saat 9 da uyudu. gece iki buçukta kalktım uyandı. besledim yatırdım yine. mutfağa gittim geldim. bide baktım uyumuş. sabah altı buçukta kalktı yine. seviştik, oynadık kızımla. artık garip garip sesler çıkartmaya başladı. beşiğinin üzerindeki dönenceye bakıp bağırıyor, seviniyor. ayaklarını çırpıştırıyor. sanırsın kalkıp yürüyecek. çok mutlu oluyorum günden güne daha büyüyorl kızlar. maşallah inşallah çabucak büyürler bizimkilerde sizin gibi.
saol canım hem radyasyon hemde bebeklere narkoz verip öyle çekiyolarmış gerekte yoksa boşu boşunada kızıma narkozda aldırmayım diyorum şimdi eminim zordur bende yok panikatak ama bende zorlanırdım gibime geliyo :bbo:
ohhhhh maşallah tospike annesi vallahi biz ecrinle gene saat başı uyandık eşimde gece 2 gibi gitti sabahta nasıl uykum vardı ama ecrin hanım kalkkkkkkkkkkkkk diye bağırınca yani ağlayınca dikildim ayağa ayyyyyy keşke annelerimiz burda otursalardı keşke limoncum
canım ya narkoz filan işin içine giriyosa hiç gerek yok yani dr mutlaka olmalı demediği sürece. biz oğlanı sünnet ettircektik 1 haftalıkken filan ama dediler şimdi narkoz vermemiz lazım, 6 aydan sonra ancak lokal anestezi yapılıyo diye, vazgeçtik bizde ne gerek var narkoz almasın bebek diye.
küçük hanım annesini asker etti akşam yine desene. keşke canım ya keşke ya onlar burda otursaydı yada biz memleketimizde. aslında ikinci seçenek benim için daha iyiydi ama yapacak bişey yok insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde canım ne yapalım.:gitme:
bende onu diyorum doktora zaten muayenede sinir olmuştum görümcemde eşime demiş o doktor hastamı ne bi dediyi birini tutmuyo diye bunda bişey çıkmadı mr çektirelimmi demiş siz bilirsiniz demiş görümcemde madem bişeyi yok niye eeg çektirdiniz demiş ayy dedim iyiki ben gitmedim eeg çekilince bebek gelmesine gerek yok siz sonuçları gelip alın yeter demişlerdi doktorda diyomuş bebek niye gelmedi neyse kendi doktorumuza bi gidelimde bakalım ne diyecek
ya kuzumda napsın gözleri kapalı ağlıyo canı yanıyo demekki evet ailemle aynı yerde oturmak için neler vermezdim ama seninde dediyin gibi insan nerde doyuyosa eşindemi senle aynı memleketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?