- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.861
yok canım eşim edirmeli.
kızlar busabah test yaptım sonuç negatif çok üzüldüm çok ağladım
ama niye adet olmadım yine gitmiycem doktora falan geldiği zaman gelsin dimi kızlar evlenmekte kadın olmakta çok zormus artık esim gidecek doktora bakalım ahmet beye sordum sperm analizini nerede yaptıralım diye bursa tüp bebek merkezinde dedi insallah bi sorun çıkmaz esim çok yıkılır benden daha kötü olur erkekler bu tür seyleri yakıştıryamzlar kendilerine
benimde sizlewr gibi bebeğim olacakmmı olacakmı
kızlar busabah test yaptım sonuç negatif çok üzüldüm çok ağladım
ama niye adet olmadım yine gitmiycem doktora falan geldiği zaman gelsin dimi kızlar evlenmekte kadın olmakta çok zormus artık esim gidecek doktora bakalım ahmet beye sordum sperm analizini nerede yaptıralım diye bursa tüp bebek merkezinde dedi insallah bi sorun çıkmaz esim çok yıkılır benden daha kötü olur erkekler bu tür seyleri yakıştıryamzlar kendilerine
benimde sizler gibi bebeğim olacakmmı olacakmı
malesf benim eşimde çalışıyor
sabah sınavı vardı, baba olacak hala okuyor haha
daha da okuyacak sanırım
ordan tekrar işe gitti
4/5 gibi paydos o ara gelir havada bi açılıyor bi kapanıyor
insan dışarı çıkmaktan korkuyor
benim adam yine sınavda haha
evet mecbue yaa hala bizim için uğraşıyor
önümüzdeki yıllarda okula devam gibi görünüyor
staj başlatacak vs. mali müşavirlik için
diyorum çocuk doğmadan bari okulun birini bitir haha
gülüyor :)
evet bugün hava çokkk güzellll bende napim yanlız yatak odasının camını sildim
her hafta 1 cam siliyorum tüm camlar silinesiye ilk sildiğim kirleniyor haha
herkeze güzel pazarlarr
hadi bakalım bebek gelene kadar bitirir belki aman hamile halinle ne camı siliyosun boşver kirli kalsın camlarda kimse senin kusuruna bakmaz
perşembe gidicam doktora bakalım ne olucak inşallah gelmiştir bebeğim dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar nasılsınız.ben dün akşam geldim eve ama annemi getirmedim bu sefer o yüzden yazamadım hiç dorukla uğraşmaktan.bugün yanlız bakıyorum bakalım.
yapraknilcim balık yemiş ilayda maaşallah.inşallah herşeyi yer zamanla canım.ne güzel ya bizimkilerde konuşup yemeğe başlasalar.
mecburecim ecrinin sonuçlar iyiymiş çok sevindim valla.çektiğiniz zahmete değdi canım bak herşey güzel çıktı.inşallah bende emar çekildikten sınra güzel haberler veiririm size canım ya.arayıp anestezi randevusu alacağım bende artık.
neslihancım yaren prenseste iyiymiş yürüyecek gibi yazmışsın.dorukta öyle hep kıpır kıpır,arada ayağa kaldırıyoruz zıplamak istiyor hep.laf atınca gülücükler sa.ıyor.çok güzel duygular gerçekten.
bu arada mevlüdümüz cok güzel geçti.dorukta mevlğtte uslu durdu hiç ağlamadı.
yeşim hanımada gittik perşembeydi galiba kaka testini yaptırdık bişey çıkmadı.bana yediklerine dikkat et dedi biberonu iyi temizle yalancı emzik verme dedi.ama veriyoruz emzik olmasa hep ağlar.ağzı için düzelir merak etmeyin rahim kanalına fazla girmiştir sinirler zedelenmiştir dedi.emardan sonra yine gelin görüşelim dedi bakalım.sakin sakin cevapladı herşeyi güleryüzle.şimdilik yeşim hanıma devam edelim diyorum tatlı dilli birisi zamanla birbirimizi daha iyi tanırız gide gele zaten.
buarada HAKSEVER dualarım seninle.allah hayırlısını nasip etsin inşallah
selam canım hoşgeldin
mevlüdünüzün güzel geçmesine sevindim
Allah kabul etsin canım
doruk da uslu durmuş bak ne güzel
annesini üzmemiş
çok tatlı maşallah
diğer test sonuçlarınız da iyi çıkmış çok şükür
arada oluyor öyle ishal canım endişe etme,
inşallah şu emar işiniz de hayırlısıyla biter de
sen de rahat edersin
evet canım maviş balık yedi çok şükür
artık bizim yemeklerden veriyoruz ufaktan
1 ay sonra 1 yaşında olacak inşallah teyzesi
darısı sizlerin başına inşallah
bu arada mecbure ve limon nerelerde ya
limonla özelden görüştük dündü sanırım
da mecbure nerelerde :sm_confused:
o hergün uğrardı mutlaka niye gelmemişki
aman bir sorun olmasında zaman bulamadığından gelemedi belki
inşallah canım emarda iyi çıkarsa dünyanın en mutlu insanı ben olurum heralde.bizde yemeklere geçsek büyüyecek bizimkilerde ama daha çok küçükler.maaşallah ilaydaya yaşına girecek demek.artık kocaman kız olmuş yemekte yiyor ohhh ne güzel.
bende bu hafta daha mecbure ve limonla görüşemedim iyidirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?