Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

hepinize mrb;
kızlar o kadar uzunki yazdıklarınızın hepsini okuyamadım bi baştan bi sondan başa çıkamadım. yeni hamile olduğumu öğrendim ve doktor arıyorum. ahmet yılmaza gıtmıstım daha once. sizden bilgi almak istiyorum. bir iki yerde medicalde doğuma nöbetçi kimse o doktorun girdiğini falan yazmışlar. ahmet beyle başlasam doğumuma o girmezmi, ilgisi nasıldır yardımcı olursanız cok sevınırım. hemen randevu alıp gitmek istiyorum. teşekkür ederim.

slm kızlar.
nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir.geçmişi çok fazla okuyamadım. ben iyiyim merak etmeyin. kızımla uğraşmaktan hiç fırsat bulamıyorum gelmeye. sevinçcim mevlut olmuş. allah kabul etsin. hani fotolar nerdeeeeeeee. en azından senin eşin bişey demiyor. doruk paşayla fotolarınızı koyda görelim.meraktayım.kendinize ve bebişlere iy bakın kızlar.

hiçbişi yooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk kızlar iki aydaha böle deneyelim klomenle haziran okul kapanır kapanmaz aşılama yaptırcaz ve hep yatıcam bi tutunmasın been o veledin anasını....................... sevicam of ya çok ağladım çok hasta oldum hala ateşim inmiyo 38den aşa kafamda bi yere elektirik veriyolar gb ara ara sızı giriyo tansiyon düşüklüğünden olurmuş olabilir bebeğimiş kaybettiğimdede 9a5 olmuştu tansiyonum aynı o zaman gbyim sanki olduda kaybettim nasıl olmucanı bile bile her ay bu kadar ümitleniyorum kızıyorum kendime sabah kalktım açık renk kan gelmiş eşime adet oldum yok işte dedim ama içimden belkide vardır diyorum allahım hala ümit ediyorum gittik öğlen testi aldık heh o zaman gene koptum ağla ağla off ya deli gb oldum ağlamaktan ateşleniyorum yüüzüm gözüm şişiyo of offfffffffffffffffffffffffffff gene olmadımafoldumben

üzülme aynı ben üzülsekte değişen olmuyor bende hiç bi sorun yok ama bebeiş olmuyo 1yıllık evliyim adetim gecikiyo 2aydır bu ay hala olmadım 20 gün gecti bekliyorum bakalım gelsin diye ama yok inat etti gelmiyo

selam kızlar,

sayfada hareket yok bu ara
limoncum gün geçtikçe zorlaşıyor dimi
ben de bu ara buhranlardayım yani
ama sabredip düzene girmelerini bekliycez işte
özelden yazmıştım sana okudunmu bilmem
ama o bahsettiğim salıncak seni bir süre idare eder.

haksever ve maviş üzülmeyin kızlar, gençsiniz sizler daha inşallah zamanı gelince olacak pes etmeyin, moralinizi bozmayın hemen.

kelebekli kuzu hayırlı olsun bebeğin, kucağına almak nasip olsun inşallah
ahmet bey gerek normal gerekse sezeryan doğumlara giriyor, yani buradaki arkadaşların hemen hepsinin doğumuna girdi.
ama senin bahsettiğin nöbetçi doktorun girme meselesi, eğer doğumun acil olursa
yani diyelim Allah korusun beklenen tarihten daha erken suyun geldi, sancılandın acil hastaneye gittin ve doğumun hemen gerçekleşmesi gerekiyorsa o durumda tabiki nöbetçi doktor girer ama bu sadece medical park veya ahmet bey için geçerli değil, diğer hastanelerde de bu böyle oluyor, ama o durumda ahmet beye haber verilir ve gerekirse gelir. bildiğim kadarıyla da geliyor.

ya mecbure yine kayıplarda, canım ya niye böyle bizi merakta bırakıyorsun
bir görünüp bir kayboluyorsun, inşallah önemli bişey yoktur

kızlar selam nasılsın ilaydacım..ben iyiym..canım birşey sormak istiyorum benim ayrıntılı ultrason zamanım geliyor..gülin hnm bana dedi ki seni altıparmakta biryere yollayacağım..bu ayrıntılı nerede yapılıyor acaba siz nerde yaptırdınız ve ücretleri neydi canım hatırlıyormusun...

haksevercim sendemi burdasın canım bak çok üzüldüm kendini harab etmişsin ağlamaktan bukadar yapma perişan olma canımm sen bukadar stresli gidersende olmaz canımın içi seni çok iyi anlıyorum bir zamanlar bende herayı boş geçirmekten saçma sapan düşüncelere gelmiştim ama bunca repişan etmemiştim kendimi sanada yazık bak ateşin falan çıkmış..allahın takdiri canım elbet gelecek meleğin ama zamanını yüce rabbim biliyor değilmi.en doğru zamanı o bilir...lütfen kendini toparla biraz ki bebişkon sana daha çabuk gelsin....

buarada ben daha gülin hanıma gitmedim ama telefonda falan konuşuyoruz canımcım.şimdi pazartesi o bassettiğime gideceğim bakalım yazarım sana sonuçları canım...çarşamba günü antalyaya gidiyoruz kısa bir tatile geldiğimde tabiki gülin hanıma gideceğim...ayrıntılı falan yapılacak bende bunu mrk ediyorum ..çok pahallı biryere göndermez inşallah..fiyatlarda değişiyormuş ...

selam canım, iyi olmana çok sevindim
neredeyse yarılamışsın hamilelğini cinsiyet belli değil mi hala :sm_confused:
benimki de 20. haftada falan göstermişti yaramaz opuyorumnanaktan

canım ben ayrıntılı ultrasonumu setbaşında bilson da yaptırmıştım
şimdi fsm bulvarına taşındı. cihazlar çok kaliteli. doktorları çok süper ve tecrübeli
ama biraz pahalı malesef. geçen yıl 300 civarıydı ayrıntılı gebelik usg
şu an 350 tl falanmış sanırım.

gülin hanımın bahsettiği burtom görüntüleme merkezi olabilir
yani bebeğinle ilgili şüpheli bir durum yoksa ve herşey normalse herhangi biryer olabilir evet. hatta bazı dr lar kendi özelinde bile yapıyormuş ayrıntılıyı
ha benim bir şüpheli durumum vardı da mı bilsona gittim dersen yoktu Allah'a şükür.
ama bizim bilsondaki doktorlarla eskiden gelen bir tanışıklığımız vardı ve gebelik takiplerinde belirli haftalarda gelirsin demişti ismail bey. hatta ben 3 kere girmiştim ayrıntılıya. bi de 30 yaş üstü olunca da insan daha bir ince eleyip sık dokuyor canım. böyle yani.

tamam canım gelişmeleri özelden yaz bana merak ederim
canım antalya çok uzak değil mi ya, gülin hanıma sordunmu gitmemde sakınca varmı falan diye
aman dikkatli ol canım yasakkelime.
eğer kendi arabanızla gidiyorsanız bol bol mola verin yolda vereliniortak.
hadi sana iyi tatiller :smiley-cool:

sağol ilaydacım ya gülin hanıma sordum yolculuk için güzel bir haftadasın ama dikkat edin bol mola veri uyu falan dedi yolda bide bol bol meyve al yanına dedi.....uzak aslında ama birşey olmaz herhalde yani bi sıkıntım yok çok şükür...yolda uyurum belki canım...kendi arabamızla gideceğiz.....
baya pahallıymış ayrıntılı ultrason gerçekten.....daha uygun biryerler varmı bildiğin...gerçi 1 kez yaptırılıyor ama bana çok pahallı geldi..ücretler böyleyse mecbur öderiz tabi yaptıracağız yinede ama daha uygun yerler varsa fazladan para ödemeyelim diye düşündüm..

hımm cinsyet belli değil hala ama yüzde 80 kızhihoyyyt
pazartesi kesinleşir sanırım.

canım burtomu aradım 180 miş ücreti.iyi geldi bana ...doktoru iyimi kibilmiyorumkismile

canım iyi o zaman, doktorundan onay çıktıysa sorun yok demektir.
dediği gibi fazla mola verirsiniz, uyursun, yiyecek de alırsın yanına yol için
hızlı da gitmezse eşin sorun olmaz. kazasız belasız gidip dönersiniz inşallah.

evet canım bilson pahalı biraz, ama gerçekten kılı kırk yararak inceliyor doktorlar.
en ufak bir teredüt varsa bebekle ilgili bu paraya acımamak lazım tabi ama bir sorun gözükmüyorsa ve maddi imkanlar el vermiyorsa ya da bu parayı vermeye gerek yok diyenler için burtom da bir alternatif tabi. ben hiç gitmedim oraya. ama annem kayınpederim falan ihtiyaç durumunda gitmişti. sorun olmaz ya takma kafanı.

hımm cinsyet belli değil hala ama yüzde 80 kızhihoyyyt
pazartesi kesinleşir sanırım.

hayırlısı olsun canım, sağlıkla dünyaya gelsin de cinsiyet önemli değil tabi
ama kız olursa senin için iyi olur. çok cimcime oluyorlar çok sorma opuyorumnanaktan

canım burtomu aradım 180 miş ücreti.iyi geldi bana ...doktoru iyimi kibilmiyorumkismile

evet canım nerdeyse yarıyarıya fiyat farkı var ki o parayı bile verirken zorlanacak çok kişi var günümüz şartlarında yani. sen içini rahat tut. dediğim gibi ben oraya hiç gitmedim. sorun olmaz sanırım ya. ama en iyisi olsun dersen bilsona gidersin canım. vereliniortak

slm kızlar sayfa hiç ilerlememiş bende gelemedim bikaç gündür annemdeydim yine.bu arada mecbure yok hala ne oldu acaba.limoncum senin kızda hareketlendi tabi artık daha çok vakit ayırttırıyorlar kendilerine.annelerde olmasa ne yaparız bilmem.canım mevlütte doruğun resmini fotografcıda çektirdik ama çıkmadı daha bu hafta çıkar herlade.çıksın koyarım canım.ben çektim profil resmi yaptım canım doruğu mevlüt kıyafetiyle ama görmedin heralde.zaten bi albüm yapacağım ordan bakarsınız bi vakit bulabilirsem.
yapraknilcim ilayda nasıl iyidir inşalla.ya limona ne beşiği söyledin baya idare eder diye banada de de bizide idare etsin ya sürekli doruğun başında bekliyorum,sallıyorum,uyanıp birini görmeyince çok ağlıyor.
bu arada haksevercim allah büyük elbet olacak bebişin üzme kendini.benimde 6 ay olmamıştı çok üzülmüştüm tam son ay doktora gideyim problemmi var acaba dedim gitmeden oldu.ahhal herşeyin hayırlısını nasip etsin canım zamanı var daha demek.doktorunda takip ediyorsa olur mutlaka üzme kendini.bu arada senin şu tatlı tarifine bakmıştım geçen onu yaptım süper oldu valla teşekkür ederim paylaştığın için.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim.herkes nasıl ? ben ve kızım iyiyiz..halen çalışıyoruz.ama yaramazım annesini uyutmuyor..çok büyüdü yeri çok daraldı..

canım ben ahmet beye sezeryan oldum kendisi girdi ama normalde olsa kendisi girecekti.öyle nöbetçiymiş falan olmaz sanırım o devlet hastanelerinde öyle diye biliyorum.ahmet bey çok tecrübeli.sanırım bir arkadaşımız (ismini hatırlayamadım) yazmıştı gece 3 te suyu gelmişti ahmet beyi aramıştı hastaneye gidin geliyorum demiş.6 da doğumunu ahmet bey yaptırmıştı gidipte.yani gece bile kalkıp gittiğine göre nöbetçi yaptırır diye bişey yok.tabi ahmet bey gelene kadar doğum olsaydı mecburen başkası yaptırırdı.
tabi sen ahmet beye gidince kendinede sorabilirsin canım bilgilendirir seni.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim.herkes nasıl ? ben ve kızım iyiyiz..halen çalışıyoruz.ama yaramazım annesini uyutmuyor..çok büyüdü yeri çok daraldı..

hoşgeldin canım iyi olmana sevindik arada uğra böyle iyi haberlerini ver canım.az kalmış doğuma izne ayrılma vakti geliyor saırım yavaş yavaş.ohhh bolbol dinlenirsin izne çıkınca.doğuma kada uyudun uyudun doğduktan sonra hiiiiç uyutmuyorlar insanı bu minik yaramazlar ona göre

sevinçcim şimdiden uyutmuyor benimki.asker pozisyonunda yatıyorum.sol kolum kangren oldu inan. sola biraz fazla eğileğim yatarken farkında olmadan basıyor tekmeyi.çok büyüdü teyzesi..topukları kocaman hissediliyor.iyi ama maşallah.23 nisana kadar çalışıyorum. az kaldı sabrediyorum.çok özledim ama tembihliyorum zamanından önce gelme diye..daha hazırlıklarımız devam ediyor..odasını bekliyoruz..

ohh maaşallah şimdiden hareketli desene.aman sıkı tembihle canım erken gelmesin herşey zamanında olsun.hazırlıklar son güne kadar bitmez canım hele sen bide çalışıyosun artık izne çıkınca tamamlarsın tüm eksikleri ve beklersin kızının geleceği günü.inan çok güzel bir duygu insana uykusuzluk bile zor gelmiyor uyutmayan bebeği olunca

inşallah canım hayırlısıyla bende o günleri bekliyorum.içimde kıpırdamasını çok özleyeceğim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…