- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.881
kızlar selam nasılsın ilaydacım..ben iyiym..canım birşey sormak istiyorum benim ayrıntılı ultrason zamanım geliyor..gülin hnm bana dedi ki seni altıparmakta biryere yollayacağım..bu ayrıntılı nerede yapılıyor acaba siz nerde yaptırdınız ve ücretleri neydi canım hatırlıyormusun...
haksevercim sendemi burdasın canım bak çok üzüldüm kendini harab etmişsin ağlamaktan bukadar yapma perişan olma canımm sen bukadar stresli gidersende olmaz canımın içi seni çok iyi anlıyorum bir zamanlar bende herayı boş geçirmekten saçma sapan düşüncelere gelmiştim ama bunca repişan etmemiştim kendimi sanada yazık bak ateşin falan çıkmış..allahın takdiri canım elbet gelecek meleğin ama zamanını yüce rabbim biliyor değilmi.en doğru zamanı o bilir...lütfen kendini toparla biraz ki bebişkon sana daha çabuk gelsin....
buarada ben daha gülin hanıma gitmedim ama telefonda falan konuşuyoruz canımcım.şimdi pazartesi o bassettiğime gideceğim bakalım yazarım sana sonuçları canım...çarşamba günü antalyaya gidiyoruz kısa bir tatile geldiğimde tabiki gülin hanıma gideceğim...ayrıntılı falan yapılacak bende bunu mrk ediyorum ..çok pahallı biryere göndermez inşallah..fiyatlarda değişiyormuş ...
sağol ilaydacım ya gülin hanıma sordum yolculuk için güzel bir haftadasın ama dikkat edin bol mola veri uyu falan dedi yolda bide bol bol meyve al yanına dedi.....uzak aslında ama birşey olmaz herhalde yani bi sıkıntım yok çok şükür...yolda uyurum belki canım...kendi arabamızla gideceğiz.....
baya pahallıymış ayrıntılı ultrason gerçekten.....daha uygun biryerler varmı bildiğin...gerçi 1 kez yaptırılıyor ama bana çok pahallı geldi..ücretler böyleyse mecbur öderiz tabi yaptıracağız yinede ama daha uygun yerler varsa fazladan para ödemeyelim diye düşündüm..
hımm cinsyet belli değil hala ama yüzde 80 kızhihoyyyt
pazartesi kesinleşir sanırım.
canım burtomu aradım 180 miş ücreti.iyi geldi bana ...doktoru iyimi kibilmiyorumkismile
hepinize mrb;
kızlar o kadar uzunki yazdıklarınızın hepsini okuyamadım bi baştan bi sondan başa çıkamadım. yeni hamile olduğumu öğrendim ve doktor arıyorum. ahmet yılmaza gıtmıstım daha once. sizden bilgi almak istiyorum. bir iki yerde medicalde doğuma nöbetçi kimse o doktorun girdiğini falan yazmışlar. ahmet beyle başlasam doğumuma o girmezmi, ilgisi nasıldır yardımcı olursanız cok sevınırım. hemen randevu alıp gitmek istiyorum. teşekkür ederim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim.herkes nasıl ? ben ve kızım iyiyiz..halen çalışıyoruz.ama yaramazım annesini uyutmuyor..çok büyüdü yeri çok daraldı..
sevinçcim şimdiden uyutmuyor benimki.asker pozisyonunda yatıyorum.sol kolum kangren oldu inan. sola biraz fazla eğileğim yatarken farkında olmadan basıyor tekmeyi.çok büyüdü teyzesi..topukları kocaman hissediliyor.iyi ama maşallah.23 nisana kadar çalışıyorum. az kaldı sabrediyorum.çok özledim ama tembihliyorum zamanından önce gelme diye..daha hazırlıklarımız devam ediyor..odasını bekliyoruz..
ohh maaşallah şimdiden hareketli desene.aman sıkı tembihle canım erken gelmesin herşey zamanında olsun.hazırlıklar son güne kadar bitmez canım hele sen bide çalışıyosun artık izne çıkınca tamamlarsın tüm eksikleri ve beklersin kızının geleceği günü.inan çok güzel bir duygu insana uykusuzluk bile zor gelmiyor uyutmayan bebeği olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?