- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.901
lokumum hoş geldin canım ya a.s.
senin bu çalışkanlığın var ya ne diyeyim alkisalkisalkis
canım aman çalışırken doğurma aman yasakkelime
artık izne ayrıl sen ya, çok az kalmış baksana
izne çıkınca daha sık gel
doğum hikayeni falan da anlat doğumdan sonra mutlaka
merek ederiz biz
demek uyutmuyor zilli
doğduktan sonra uslu olur belki
benimki tam tersiydi, karnımda az hareket ediyordu
şimdi ise tutabilene aşkolsun
9 ayında yürüdü
şimdi neredeyse koşturuyor maşallah
gece de çok uyanıyor
yani karnında çok hareket eden uyutmayan doğduğunda öyle olacak diye bişey yok canım. sağlıkla doğsun kucağına al da gerisi hallolur.vereliniortak
inşallah canım.izne çıkınca sanırım 23 nisandan sonra artık free olurum. doğuma kadar sizinleyim.gerçi bu zilli bilgisayar başını hiç sevmiyor.tekme tekme üstüne..hiç rahat verdiğini görmedim. az önce perdeci amcamız gelip ölçü aldı.evi baştan yarattık yaramaz kızımız için..az kaldı hazırlıkları tamamlamak lazım.artık yürümem bile zorlaştı.doktor izin verirse bir eğitim içi 20-21-22 nisanda ankarada olucam.sonrada kızımla yatarız demek istiyorum ama uyutmuyor ki :)
sevinç canım evet bu ara kimsler gelmiyor topiğe
limon bebişle uğraşıyorum o yüzden gelemiyorum demiş de
mecbure nerelerde yani yine sessiz sedasız terketti topiği :mymeka:
bilgisayarının azizliğine mi uğradı acaba yine :sm_confused:
aman kötü bişey olmasın da arasıra da gelse kabulumüzdür yani
canım ben sana özelden yazarım salıncağı, markasını falan
daha önce topikte de bahsetmiştim aslında ama
o zaman sizlerin ihtiyacı yoktu ilgilenmediniz tabi :dilcikar:
sana sormak istediğim başka bişey de var aslında
o yüzden özelden yazıcam birara canım vereliniortak
bu arada doruğa albüm yaparsan iyi olur
oaradan takip ederiz küçük beyin gelişimini kaydirigubbakcemile5
slm doktordan geldim şimdi ama kötü haberle ne zaman iyi olduki zatenmafoldumben
kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bi kist olmuş doktor bile çok saki beyefendi bi doktor bu ne dedi şok oldu çok büyük dedi 6mm dedi allahım herkezin elinde bebeklerinin ultrayonları benim kist mafoldumben
bi kızla konuştuk doktora girmeden o bebeğinin gösterdi ben tedaVİ OLUYORUM DEDİM ODA ÇIKARKEN ELİMDE GÖRÜNCE KAĞIDI SEVİNDİ AAAA OLMUŞMU DEDİ YOK DEDİM BENİM ANCA KİSTİM OLUR ALLAHIM NABAYIM YA İNTERNETTEN OYUN OYNARKEN BİLE YANDA ÇOCUĞUNUZMU OLMUYOR BİLMEMNE TÜP BEBEK MERKEZİ BEN ADET Mİ OLUYORUM HEMEN ON HAMİLE HABERİ ALIYORUM DAYANAMIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
2ayda anca atarsın bu kisti dedi klomen falan yok artık allahım sabır versin
haziranda aşılama yapıcam o zammana kadar psikoloğa gidebilirim ama onlarda çok para yiyolar ya ben param gittikçede psikolojim bozulurmafoldumben
öle işte bende haberler bu kadar benim için dua eden arkadaşlarım sağolun güzel dilekleriniz ve tesellileriniz için de teşekkür ederim dua her kapının anahtarıdır dua ediyorum rabbim hayırlı vakitte versinnnnnnnn sabredicez başka çare mi varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım o eğitim işle ilgili olmazsa olmaz.şimdi gitmezsen 1-2 ay sonra gitmem gerekecek.bebekle daha zor olacak. o yüzden pazartesi ahmet bey kontrol etcek ona göre son kararı vericez. ahmet beyde aynısını söyledi.her an hazırlıklı ol dedi.yolda suyun gelirse ne yapacaksın dedi. bakalım kısmet ne göreceğiz. özlemişim hepinizi.evet mecbureyi göremedim bende. kötü bişey olmamaıştır umarım..
tamam canım sen özelden yaz müsait olunca.ne soracaksın merak ettim canım ilayda müsade ederse yazarsın artık.bende doruk izin verirse albüm yapar koyarım.benim facebookta da doruğun albümü var her günün resmini koyuyorum.gün gün nasıl büyüyor görünüyor canım
slm doktordan geldim şimdi ama kötü haberle ne zaman iyi olduki zatenmafoldumben
kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bi kist olmuş doktor bile çok saki beyefendi bi doktor bu ne dedi şok oldu çok büyük dedi 6mm dedi allahım herkezin elinde bebeklerinin ultrayonları benim kist mafoldumben
bi kızla konuştuk doktora girmeden o bebeğinin gösterdi ben tedaVİ OLUYORUM DEDİM ODA ÇIKARKEN ELİMDE GÖRÜNCE KAĞIDI SEVİNDİ AAAA OLMUŞMU DEDİ YOK DEDİM BENİM ANCA KİSTİM OLUR ALLAHIM NABAYIM YA İNTERNETTEN OYUN OYNARKEN BİLE YANDA ÇOCUĞUNUZMU OLMUYOR BİLMEMNE TÜP BEBEK MERKEZİ BEN ADET Mİ OLUYORUM HEMEN ON HAMİLE HABERİ ALIYORUM DAYANAMIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
2ayda anca atarsın bu kisti dedi klomen falan yok artık allahım sabır versin
haziranda aşılama yapıcam o zammana kadar psikoloğa gidebilirim ama onlarda çok para yiyolar ya ben param gittikçede psikolojim bozulurmafoldumben
öle işte bende haberler bu kadar benim için dua eden arkadaşlarım sağolun güzel dilekleriniz ve tesellileriniz için de teşekkür ederim dua her kapının anahtarıdır dua ediyorum rabbim hayırlı vakitte versinnnnnnnn sabredicez başka çare mi varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sendede miyom varsa peki nasıl hamile kaldın sevinçcim
artık kimsecikler gelmiyor kızlar nerelere kayboldunuz.bende anneme gideceğim yine yarın.doruğada cuma günü 2.ay aşıları yapılacak.inşallah ateşlenmez aşıdan sonra.
bide yapraknilcim sana bişey soracaktım.doruğun çok burnu tıkanıyor,buhar makinası aldık sehpanın üzerinde duruyor.çalıştırdığımızda yeri parkelere nem yapıyor hatta çok çalışınca yerler su gibi oluyor.sen kullanıyordun sanırım seninde öyle oluyormu yoksa bizimkinde mi sorun var anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?