Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

lokumum hoş geldin canım ya a.s.
senin bu çalışkanlığın var ya ne diyeyim alkisalkisalkis
canım aman çalışırken doğurma aman yasakkelime
artık izne ayrıl sen ya, çok az kalmış baksana
izne çıkınca daha sık gel
doğum hikayeni falan da anlat doğumdan sonra mutlaka
merek ederiz biz

demek uyutmuyor zilli
doğduktan sonra uslu olur belki
benimki tam tersiydi, karnımda az hareket ediyordu
şimdi ise tutabilene aşkolsun
9 ayında yürüdü
şimdi neredeyse koşturuyor maşallah
gece de çok uyanıyor
yani karnında çok hareket eden uyutmayan doğduğunda öyle olacak diye bişey yok canım. sağlıkla doğsun kucağına al da gerisi hallolur.vereliniortak

sevinç canım evet bu ara kimsler gelmiyor topiğe
limon bebişle uğraşıyorum o yüzden gelemiyorum demiş de
mecbure nerelerde yani yine sessiz sedasız terketti topiği :mymeka:
bilgisayarının azizliğine mi uğradı acaba yine :sm_confused:
aman kötü bişey olmasın da arasıra da gelse kabulumüzdür yani

canım ben sana özelden yazarım salıncağı, markasını falan
daha önce topikte de bahsetmiştim aslında ama
o zaman sizlerin ihtiyacı yoktu ilgilenmediniz tabi :dilcikar:

sana sormak istediğim başka bişey de var aslında
o yüzden özelden yazıcam birara canım vereliniortak

bu arada doruğa albüm yaparsan iyi olur
oaradan takip ederiz küçük beyin gelişimini kaydirigubbakcemile5

inşallah canım.izne çıkınca sanırım 23 nisandan sonra artık free olurum. doğuma kadar sizinleyim.gerçi bu zilli bilgisayar başını hiç sevmiyor.tekme tekme üstüne..hiç rahat verdiğini görmedim. az önce perdeci amcamız gelip ölçü aldı.evi baştan yarattık yaramaz kızımız için..az kaldı hazırlıkları tamamlamak lazım.artık yürümem bile zorlaştı.doktor izin verirse bir eğitim içi 20-21-22 nisanda ankarada olucam.sonrada kızımla yatarız demek istiyorum ama uyutmuyor ki :)

ay canım benim
güzel bir telaş içindesin demek
güle güle kullanın cicilerinizi bayanssulusmile

aman canım bu durumda ne ankarası
9. ayındasın artık
bu haftadan sonra her an herşeye hazırlıklı ol
çok aciliyeti yoksa, olmazsa olmaz bişey değilse
kendinizi tehlikeye atmayın bence

izinde daha sık gel
özledik canım senin sohbetini olumunekankayizsmile
mecbure de kayıplarda, meraktayız yani :sm_confused:

canım o eğitim işle ilgili olmazsa olmaz.şimdi gitmezsen 1-2 ay sonra gitmem gerekecek.bebekle daha zor olacak. o yüzden pazartesi ahmet bey kontrol etcek ona göre son kararı vericez. ahmet beyde aynısını söyledi.her an hazırlıklı ol dedi.yolda suyun gelirse ne yapacaksın dedi. bakalım kısmet ne göreceğiz. özlemişim hepinizi.evet mecbureyi göremedim bende. kötü bişey olmamaıştır umarım..

tamam canım sen özelden yaz müsait olunca.ne soracaksın merak ettim canım ilayda müsade ederse yazarsın artık.bende doruk izin verirse albüm yapar koyarım.benim facebookta da doruğun albümü var her günün resmini koyuyorum.gün gün nasıl büyüyor görünüyor canım

slm doktordan geldim şimdi ama kötü haberle ne zaman iyi olduki zatenmafoldumben
kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bi kist olmuş doktor bile çok saki beyefendi bi doktor bu ne dedi şok oldu çok büyük dedi 6mm dedi allahım herkezin elinde bebeklerinin ultrayonları benim kist mafoldumben
bi kızla konuştuk doktora girmeden o bebeğinin gösterdi ben tedaVı OLUYORUM DEDıM ODA ÇIKARKEN ELıMDE GÖRÜNCE KAĞIDI SEVıNDı AAAA OLMUŞMU DEDı YOK DEDıM BENıM ANCA KıSTıM OLUR ALLAHIM NABAYIM YA ıNTERNETTEN OYUN OYNARKEN BıLE YANDA ÇOCUĞUNUZMU OLMUYOR BıLMEMNE TÜP BEBEK MERKEZı BEN ADET Mı OLUYORUM HEMEN ON HAMıLE HABERı ALIYORUM DAYANAMIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

2ayda anca atarsın bu kisti dedi klomen falan yok artık allahım sabır versin
haziranda aşılama yapıcam o zammana kadar psikoloğa gidebilirim ama onlarda çok para yiyolar ya ben param gittikçede psikolojim bozulurmafoldumben

öle işte bende haberler bu kadar benim için dua eden arkadaşlarım sağolun güzel dilekleriniz ve tesellileriniz için de teşekkür ederim dua her kapının anahtarıdır dua ediyorum rabbim hayırlı vakitte versinnnnnnnn sabredicez başka çare mi varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sabret canım sonuda herşey güzell olacak eminim.dualarımız seninle.bendede miyom vardı canım sezeryanda aldı ahmet bey.ultrasonda 3cm 1 tane görünüyordu ama ameliyatta 3 tane 3,5cmlik 6-7 tanede daha küçük miyomlar aldığını söyledi.herkeste oluyor üzülme.ondan hamile kalamamışsındır tedavini ol hemen bebeciğin olacak eminimmmm

valla lokumcum ben ertele bu seyehati derim
8 aylık bile olsan yine aynı şeyi derim ki
senin doğuma ramak kalmış canım
Allah korusun yollarda bir açılma falan olur sonra çok üzülürsün
gerçi sen ahmet beye sor, en iyisini o bilir
o onay verirse, sen de göze alaırsan gidersin canım madem önemliymiş
aman kendine dikkat et. sıla da beklesin biraz daha 2-3 hafta en az beklemesi lazım annesi.

yazıcam canım, çok önemli bişey değil aslında
yani benim için önemli aslında da , neyse yazıcam birazdan :uhm:

canım üzme kendini bu kadar harabetme ne olur
inşallah sen de bebek sahibi olacaksın
ama herşeyin bir zamanı var işte, sabret canım.
sen tedavi anlamında elinden geleni yap, gerisi Allah'ın takdiri
klomende kist oluyor evet, ama geçici bişey yani kaybolup gider o
Allah başka dert keder vermesin canım :teselli:
dualarımız seninle :Saruboceq:

saolun canlarım sabır ediyorum dua edeyorum nabayım elimden bişi gelmiyo çok hastayım canım doktora bile gitmek istemiyo bugün okula bile gidemedimmmmmmm

sendede miyom varsa peki nasıl hamile kaldın sevinçcim

canım ben evlenmeden önce falan ultrasonla bakmışlardı sağ tarafımda ağrı oluyordu birşey yok demişlerdi.heralde küçüktü o zaman yada göremediler.hamileliğimin 3.ayında çok şiddetli sağ tarafımda ağrı oldu hatta elllediğimde elime deyiyordu 1 tane.sezeryanda daha fazla olduğunu ve hepsini aldığını söyledi ahmet bey.6 ay hamile kalamadım ama miyom olduğunu bilmiyordum.tam doktora gideceğim ay hamile kaldım. demek olabiliyor canım miyom varkende.komşumdada 9cm lik miyom varmış doktor hamile kalırsan doğumda alırım demiş onada canım

artık kimsecikler gelmiyor kızlar nerelere kayboldunuz.bende anneme gideceğim yine yarın.doruğada cuma günü 2.ay aşıları yapılacak.inşallah ateşlenmez aşıdan sonra.
bide yapraknilcim sana bişey soracaktım.doruğun çok burnu tıkanıyor,buhar makinası aldık sehpanın üzerinde duruyor.çalıştırdığımızda yeri parkelere nem yapıyor hatta çok çalışınca yerler su gibi oluyor.sen kullanıyordun sanırım seninde öyle oluyormu yoksa bizimkinde mi sorun var anlayamadım.

evet sevinç malesef gelen giden yok canım
limonla mecbure de kayıplara karıştı
mecbure bunu bir kez daha yapmıştı lmaz:
neyse canım gelen gelir, herkesin işi gücü var demek

canım evet o buhar makineleri odayı epey nemlendiriyor
ama yerler ıslanmıyordu benimkinde sanırım
yani hatırlamıyorum
ilayda geçen çok hastalandığında
burnu falan epey tıkalıydı, ağzından nefes alıyordu
serum fizyolojik damlatıp, sabaha kadar da buharı açık tutuyorduk ancak öyle rahatlıyordu
ama sabah kalkınca oda epey soğuk oluyordu, böyle sisli gibi bir hava oluyordu
sürekli çalıştığı için evet, yoğun nem olduğu kesin de, yerler ıslanmıyordu sanırım
benimki fakir perfore soğuk buhar makinesi
seninki chicco muydu, yani kullanma talimatına falan bir bak istersen
ayarıyla mı ilgili acaba, ama ben de sabah hemen odayı boşaltıp camları açıyordum
ancak öyle geçiyordu o rutubetli ortam :sinifsinif:.

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum benim kız sürekli mız mız mızzzzzzzzzzzzzz. bütün gün nasıl geçiyor anlamıyorum. hiç birşeye yetişemiyorum.... herkes iyidir inş. benim cadı birazcık daha büyüsün inş. o zaman sık sık gelirim. yaprakcım özelden aldım mesajını tşk ederim verdiğin bilgiler için ama cv yazamadım. en kısa zamanda görüşmek üzere kızlaaaaarrrrr. bir an önce büyüse şu sıpalar

slm kızlar ben geldim vallahi çok özledim sizleri sessiz gitti demişsin yaprakcım ama internet ağında sorun vardı o yüzden eşim şimdicik halletti bende gelip haber vereyim dedim bende internet yoktuda gelmiyorum hadi siz neden gelmiyonuz hıı bebişleriniz iyimi herkes iyi dimi yarın kısmet olursa geçmişi okurum öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…