- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.921
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum benim kız sürekli mız mız mızzzzzzzzzzzzzz. bütün gün nasıl geçiyor anlamıyorum. hiç birşeye yetişemiyorum.... herkes iyidir inş. benim cadı birazcık daha büyüsün inş. o zaman sık sık gelirim. yaprakcım özelden aldım mesajını tşk ederim verdiğin bilgiler için ama cv yazamadım. en kısa zamanda görüşmek üzere kızlaaaaarrrrr. bir an önce büyüse şu sıpalar
slm kızlar ben geldim vallahi çok özledim sizleri sessiz gitti demişsin yaprakcım ama internet ağında sorun vardı o yüzden eşim şimdicik halletti bende gelip haber vereyim dedim bende internet yoktuda gelmiyorum hadi siz neden gelmiyonuz hıı bebişleriniz iyimi herkes iyi dimi yarın kısmet olursa geçmişi okurum öpüyorum herkesi
ee çokta gelen olmamış ben gelmeyeli ama kızlar şunu söyleyim ben gelmiyosam ya internetimizde sorun yada eşimin bilgisayar deyiştirme sevdası tutmuş demektir merak ettiyiniz için saolun:)yeşim hanıma gösterdim eeg sonuçlarını mr hiç gerek yok dedi kan değerlerimiz gayet iyi kan damlamızıda bıraktık herşey yolunda kullandığımız vitaminide deyiştirdi farklı bi vitamin verdi hamdolsun ki sorun çıkmadı
kızlar bu pazar kızımın doğum günü hepinizi bekleriz teyzeleri:)
ay canım ya, yaren uslu kızdı maşallah
ne oldu, o da bizim cadılar gibi huy mu değiştirdi
evet yani limoncum bunlar büyüdükçe düzeleceğine daha çok mızmız oluyorlar
ama ne yapacaksın işte Allah sağlık sıhhat versin de uğraşıcaz artık napalım
canım rica ederim, cevap yazmaman da önemli değil
önemli olan verdiğim bilgilerin işine yaramış olması vereliniortak
ay çok şükür gelmişsin
evet canım ya, sen sürekli gelen biri olduğun için
haber vermeden uzun süre gelmeyince insan ister istemez merak ediyor yani,
gerçi ben yine pc problemi olduğunu tahmin ettim,
ama işte bebişler olunca insan yine de merak ediyor ya
canım valla kimse olmayonca gelip yazmanın da bir anlamı olmuyor yani
sonra biri gelir kendi kendine yazıyorsun, ahmet yılmazın mı reklamını yapıyorsun şimdi de falan der mazallah, :mymeka: uğraşmak istemiyorum artık biliyorsun :jeyyar:
evet canım neyse ki önemli bişey değilmiş gelmeme nedenin
tahmin etmiştim gerçi ama işte insan yine de merak ediyor
telefonun falan olsa insan arar sorar bir problem varmı diye,
mesela diğer topikteki ark.larla tel.leşiyoruz
birkaç gün gelmezsem ya onlar arar ne oldu diye ya da ben arayıp haber veririm şu sebepten dolayı gelemiyorum diye, merakta kalmıyorlar böylece
maşallah keltoşuma, bişeyi yokmuş annesi bak sıkıntı yaptığınla kaldın.
biz de öyle tahmin etmiştik zaten. Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına inşallah :Saruboceq:
oyy oooy oyyyy maşallah maşallah
büyümüş benim keltoş kızım
1 yaşında abla oluyormuş artık
doğumgünü de yapıyormuş annesi ona alkisalkisalkis
canım valla yakın olsak gelmeyi isterdim ama epey uzaktayız ya
inşallah diğer doğumgünlerinde toplanırız artık
ama şimdiden kutluyorum ecrinin doğumgününü a.s.
iyiki doğmuş ecrin, Allah onu sizlere bağışladı
sağlıklı uzun ömürler diliyorum canım :Saruboceq:
bu arada benşm maviş yine grip olmuş ya
nerden, kimden nasıl bulaştı bilmiyorum valla
daha yeni iyileşmişti aslında
inşallah yine kötüleşmez
burnu akıyor epey :sinifsinif:
biraz da öksürük var, hemen ilaç başladık
kaç gecedir o yüzden sürekli uyanıyordu
biz geç farkettik ama, gerçi pek bir belirti vermedi ya
dün burnu akmaya başladı işte, bi de öksürük
ay bahar geldi yavrum sürekli hasta ya kafamçokkarıştı
koca kış hastalanmadı, bahar çarptı sanırım mafoldumben
slm kızlar biz de her hafta Ahmet Bey e geliyoruz. Geliyoruz diyorum çünki ben Bandırma da oturuyorum ve ikiz annesi olucam Allah'ın izniyle, bunun için de medical i ve Ahmet Bey i tercih ettik. 32 haftamıza girdik inşallah günlü sağlıklı olurlar. Ben cumartesileri geliyorum kontrollere genelde. Hangi haftalarda alttan muayene ediliyo, bu önemlimi bilen var mı
slm kızlar biz de her hafta Ahmet Bey e geliyoruz. Geliyoruz diyorum çünki ben Bandırma da oturuyorum ve ikiz annesi olucam Allah'ın izniyle, bunun için de medical i ve Ahmet Bey i tercih ettik. 32 haftamıza girdik inşallah günlü sağlıklı olurlar. Ben cumartesileri geliyorum kontrollere genelde. Hangi haftalarda alttan muayene ediliyo, bu önemlimi bilen var mı
gelen giden olmamış ben sabah 7 gibi kalktım ecrin saolsun 10 30da ecrin doğmuş oluyo:)eşim uyuyo o uyanırsa salonu süsleyecek onu bekliyorum vakit öldüreyim dedim herkese iyi pazarlar
oyyyyy maşallah rabbim uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzucuğa. nice senelere inşallah. sanada iyi pazarlar canım. allah bizlerede nasip etsin o günleri
gelen giden olmamış ben sabah 7 gibi kalktım ecrin saolsun 10 30da ecrin doğmuş oluyo:)eşim uyuyo o uyanırsa salonu süsleyecek onu bekliyorum vakit öldüreyim dedim herkese iyi pazarlar
canım kutladınız mı ecrinin doğumgününü
daha nice yaşlara inşallah
sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun
çabucak büyüyüp annesine arkadaşlık etsin ecrin hanım
tekrar kutluyorum doğumgününüzü a.s.
evet sevinç malesef gelen giden yok canım
limonla mecbure de kayıplara karıştı
mecbure bunu bir kez daha yapmıştılmaz:
neyse canım gelen gelir, herkesin işi gücü var demek
canım evet o buhar makineleri odayı epey nemlendiriyor
ama yerler ıslanmıyordu benimkinde sanırım
yani hatırlamıyorum
ilayda geçen çok hastalandığında
burnu falan epey tıkalıydı, ağzından nefes alıyordu
serum fizyolojik damlatıp, sabaha kadar da buharı açık tutuyorduk ancak öyle rahatlıyordu
ama sabah kalkınca oda epey soğuk oluyordu, böyle sisli gibi bir hava oluyordu
sürekli çalıştığı için evet, yoğun nem olduğu kesin de, yerler ıslanmıyordu sanırım
benimki fakir perfore soğuk buhar makinesi
seninki chicco muydu, yani kullanma talimatına falan bir bak istersen
ayarıyla mı ilgili acaba, ama ben de sabah hemen odayı boşaltıp camları açıyordum
ancak öyle geçiyordu o rutubetli ortam :sinifsinif:.
kutladık evet beklediyimdende güzel oldu pastası tospikimin darısı ilaydaya gerçi onada az bi zaman kaldı kimse yoktu gerçi ama biz çok mutluydukhihoyyyt
ayyy canı m ecrin yaşına girdi demek.nice yaşlara inşallah.doğum gününüzü kutlarım canım.kimse olmasa da sizin mutluluğunuz yeter canım önemli olan sağlıklı ve mutlu olmak.
kutladık evet beklediyimdende güzel oldu pastası tospikimin darısı ilaydaya gerçi onada az bi zaman kaldı kimse yoktu gerçi ama biz çok mutluydukhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?