Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ee çokta gelen olmamış ben gelmeyeli ama kızlar şunu söyleyim ben gelmiyosam ya internetimizde sorun yada eşimin bilgisayar deyiştirme sevdası tutmuş demektir merak ettiyiniz için saolun:)yeşim hanıma gösterdim eeg sonuçlarını mr hiç gerek yok dedi kan değerlerimiz gayet iyi kan damlamızıda bıraktık herşey yolunda kullandığımız vitaminide deyiştirdi farklı bi vitamin verdi hamdolsun ki sorun çıkmadı

ay canım ya, yaren uslu kızdı maşallah
ne oldu, o da bizim cadılar gibi huy mu değiştirdi
evet yani limoncum bunlar büyüdükçe düzeleceğine daha çok mızmız oluyorlar
ama ne yapacaksın işte Allah sağlık sıhhat versin de uğraşıcaz artık napalım
canım rica ederim, cevap yazmaman da önemli değil
önemli olan verdiğim bilgilerin işine yaramış olması vereliniortak

ay çok şükür gelmişsin
evet canım ya, sen sürekli gelen biri olduğun için
haber vermeden uzun süre gelmeyince insan ister istemez merak ediyor yani,
gerçi ben yine pc problemi olduğunu tahmin ettim,
ama işte bebişler olunca insan yine de merak ediyor ya
canım valla kimse olmayonca gelip yazmanın da bir anlamı olmuyor yani
sonra biri gelir kendi kendine yazıyorsun, ahmet yılmazın mı reklamını yapıyorsun şimdi de falan der mazallah, :mymeka: uğraşmak istemiyorum artık biliyorsun :jeyyar:

evet canım neyse ki önemli bişey değilmiş gelmeme nedenin
tahmin etmiştim gerçi ama işte insan yine de merak ediyor
telefonun falan olsa insan arar sorar bir problem varmı diye,
mesela diğer topikteki ark.larla tel.leşiyoruz
birkaç gün gelmezsem ya onlar arar ne oldu diye ya da ben arayıp haber veririm şu sebepten dolayı gelemiyorum diye, merakta kalmıyorlar böylece

maşallah keltoşuma, bişeyi yokmuş annesi bak sıkıntı yaptığınla kaldın.
biz de öyle tahmin etmiştik zaten. Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına inşallah :Saruboceq:

kızlar bu pazar kızımın doğum günü hepinizi bekleriz teyzeleri:)

oyy oooy oyyyy maşallah maşallah
büyümüş benim keltoş kızım
1 yaşında abla oluyormuş artık
doğumgünü de yapıyormuş annesi ona alkisalkisalkis
canım valla yakın olsak gelmeyi isterdim ama epey uzaktayız ya
inşallah diğer doğumgünlerinde toplanırız artık
ama şimdiden kutluyorum ecrinin doğumgününü a.s.
iyiki doğmuş ecrin, Allah onu sizlere bağışladı
sağlıklı uzun ömürler diliyorum canım :Saruboceq:

bu arada benşm maviş yine grip olmuş ya
nerden, kimden nasıl bulaştı bilmiyorum valla
daha yeni iyileşmişti aslında
inşallah yine kötüleşmez
burnu akıyor epey :sinifsinif:
biraz da öksürük var, hemen ilaç başladık
kaç gecedir o yüzden sürekli uyanıyordu
biz geç farkettik ama, gerçi pek bir belirti vermedi ya
dün burnu akmaya başladı işte, bi de öksürük
ay bahar geldi yavrum sürekli hasta ya kafamçokkarıştı
koca kış hastalanmadı, bahar çarptı sanırım mafoldumben

hamdolsun ki yokmuş bişeyi evet densizler var öyle durduk yere gelip bulaşanlaralsanaalsanasmileama biz napıyoruz hiçççççççççççççççççç umursamıyoruz sizlerde olun çok isterdim gerçekten ama mesafeler bebekler o yüzden gidip gelemiyoruz zaten kimsede olmayacak malesefki:gitme:kimsemiz yok olsun napalım kızım 1 yaşına giriyo o yeter bana zaten geçen sene bu zamanlar aklıma geldikçe gözlerim doluyo kızıma bakıyorum bana anne diyince keyfim yerine geliyo saol teyzesi kutladığın içinopuyorumnanaktan

evet bahar fena çarpıyo bebekleri inş burun akıntısıyla geçer mavişin ki

slm kızlar biz de her hafta Ahmet Bey e geliyoruz. Geliyoruz diyorum çünki ben Bandırma da oturuyorum ve ikiz annesi olucam Allah'ın izniyle, bunun için de medical i ve Ahmet Bey i tercih ettik. 32 haftamıza girdik inşallah günlü sağlıklı olurlar. Ben cumartesileri geliyorum kontrollere genelde. Hangi haftalarda alttan muayene ediliyo, bu önemlimi bilen var mı

ikizlerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle. ben hamileliğim boyunca hiç alttan muayene olmadım. sezeryan olduğu içinde çatıma falan bakalım alttan muayene edelim demedi ahmet bey. seninde çoğul gebelik sezeryan olacaksın sanırım. o yüzden senide belki muayene etmez alttan ama yinede bilemeyeceğim canım.

ooo maşallah rabbim tamamına erdirsin inş limonunda dediyi gibi normal doğumsa eyer çatı muayenesine alıyolar galiba ben o haftaları göremediyim için:)

gelen giden olmamış ben sabah 7 gibi kalktım ecrin saolsun 10 30da ecrin doğmuş oluyo:)eşim uyuyo o uyanırsa salonu süsleyecek onu bekliyorum vakit öldüreyim dedim herkese iyi pazarlar

gelen giden olmamış ben sabah 7 gibi kalktım ecrin saolsun 10 30da ecrin doğmuş oluyo:)eşim uyuyo o uyanırsa salonu süsleyecek onu bekliyorum vakit öldüreyim dedim herkese iyi pazarlar

oyyyyy maşallah rabbim uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzucuğa. nice senelere inşallah. sanada iyi pazarlar canım. allah bizlerede nasip etsin o günleri

oyyyyy maşallah rabbim uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzucuğa. nice senelere inşallah. sanada iyi pazarlar canım. allah bizlerede nasip etsin o günleri

görürsün limoncum doğduya gerisi gelir inan bana ben hiç büyümeyecek sanıyodum ama hamdolsun doktorlarında hep söyledikleri şey kronik bi hastalığı olmayan bi bebek küçükte doğsa büyür gerçektende öyleymiş ayyyyyyyyy çok mutluyum bugünopuyorumnanaktan

canım kutladınız mı ecrinin doğumgününü
daha nice yaşlara inşallah
sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun
çabucak büyüyüp annesine arkadaşlık etsin ecrin hanım
tekrar kutluyorum doğumgününüzü a.s.

evet canım arkadaşların da dediği gibi
senin doğum büyük ihtimalle sezeryan olur
ikiz olduğu için riske atmak istemezler
o yüzden bence de çatı muaynesi olmaz
sezeryanda başka bir sorun olmadıkça
alttan çatı muaynesi olmuyor bildiğim kadarıyla
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeklerini

kutladık evet beklediyimdende güzel oldu pastası tospikimin darısı ilaydaya gerçi onada az bi zaman kaldı kimse yoktu gerçi ama biz çok mutluydukhihoyyyt

canım benimki arzum ama çok çalıştırınca yerler ıslanıyor.nette araştırdım bazıları öyle yaPIYORMUŞ.bilseydim fakir alırdım bende.şimdi yeni bir burun sipreyi aldık o biraz iyi geliyor.serum fizyolojik damlada almıştık ama onu damlatınca bağırıyordu hem o 5 günden sonra kullanılmıyormuş şimdi aldığımız 1 yıl kullanılıyor.bakalım herşeyi deniyoruz rahat nefes alsın diye.bi yaz gelsede rahatlasa artık çocuklar ya

kutladık evet beklediyimdende güzel oldu pastası tospikimin darısı ilaydaya gerçi onada az bi zaman kaldı kimse yoktu gerçi ama biz çok mutluydukhihoyyyt

ayyy canı m ecrin yaşına girdi demek.nice yaşlara inşallah.doğum gününüzü kutlarım canım.kimse olmasa da sizin mutluluğunuz yeter canım önemli olan sağlıklı ve mutlu olmak.

ayyy canı m ecrin yaşına girdi demek.nice yaşlara inşallah.doğum gününüzü kutlarım canım.kimse olmasa da sizin mutluluğunuz yeter canım önemli olan sağlıklı ve mutlu olmak.

saol sevinç teyzesi evet girdi bi yaşına hatta az önce aşıdan geldki bizim sağlık ocağıda taaaaaaaaa nerde git git bitmedi vallahi yoruldum doruk nasıl burnumu tıkalı doruk kusuyomu sevinç sizin buhar makinasıdamı ıslatıyo biz hiç sorun yaşamıyoruz her gece çalıştırıyorum ben ne ıslaklık nede odada buğulanma puslanma hiç sorun yok görümcemde arzum almış oda şikayetçi ıslatıyo diye dorukun mr ne zamandı sevinç

oh ne güzel, çok sevindim canım
keltoşumuz artık 1 yaşında abla oldu desene :hooray:

evet ilaydanınkine de az kaldı valla
beni de heyecan bastı, ne yapıcam diye
inşallah bizimki de güzel geçer

pastayı sen mi yaptın, hazır mı aldınız
ben karar veremedim henüz nasıl bişey olacağına
ben 1 şeklinde ya da ilaydanın fotosunun olduğu bir pasta istiyorum :icecream:
eşim de tutturdu uğur böcekli olsunmuş, o bizim uğur böceğimiz diyor opuyorumnanaktan
tabiki öyle de, yani birinci doğumgününde uğurböcekli pasta biraz garip mi olur :uhm:
neyse daha zaman var, en güzeli olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…