- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.961
evet çizerler olsun yorucu olsun ama herşey iyi çıksında hayırlısıyla gerisi boş zaten medicaldemi çektirceksiniz usgleri burnu tıkalı olunca emmesi yemeside zorlaşır yiyemez spreyin markası ne kullanıyosun bide burun için jel var ben onu kullanıyorum ecrine siccnassal adı inanki geçen yazdan ber kullanıyoruz çokta rahat oluyo
ohh yaren mis gibi kokmuştur yalnız yıkayabiliyomusun limoncum yareni
tonimer aldık canım sprey.jeli nasıl kullanıyosun ki canım.usg yi emarı hepsini fakülteden istediler canım orada yaptıracağız
ben yıkayamıyorum canım doruğu yanlız.genelde ablam yıkıyor zaten.yanlız zor olur ya kıpır kıpırlar artıkk
jelin ucu ince zaten burnuna girecek kadar önceden sıkıyorum sonra burnunun içine sokuyorum kaba bi tabir oldu ama başka nasıl yazacağımı bilemedim:)yetecek kadar sıkıp sonra burnuna yerleştiriyorum ucunu sonrada burnuna masaj yapıyorum jel erisin diye
ayy dün gece ecrine banyo yaptıralım dedik benim evimde doğal gaz sobalı banyoda yaptırmıyorum o yüzden ne halı bıraktı ne babasının üzeri ne benim üzerim olduğu gibi su oldu ayaklarını suya vuruyo küvette ne kadar su varsa dışarıya taşıyo
anladım canım bakalım spreylede başedemezsek onuda alalım canım.çok tıkalı değil aslında arada tıkanıyor ama o eller varya o eller burnunu ite ite kıpkırkızı yaptı artık.çok içerileri tıkalı galiba bakınca görünen bişey yok.ecrin nasıl canım artık kocaman oldu pastasınıda yemiştir ohhh
ya büyüyünce dahada zordur evet.bizimki daha o kadar anlamıyor suyla oynayacak kadar ama ayaklarıyla tepelenip duruyor.büyüyünce yandık desene bizde
zaten görünürde olsa hemen alırsın ama gerilerde olunca zor hem bebek için hem senin için uyumakta bile zorlanır ecrin büyüdü işte teyzesi ayy dün gül gül öldük hiç adeti deyildir makinayı ayarlayıp görümceme verdim foto çeksin diye bende ecrini aldım eşimde pastayı getirdi normalde bayılır foto çektirmeye pastayı gördü bi attı elini mum üfle diyorum o pasta derdinde sonra ben üfledim kesemeyecek dedim eliyle mıncıklasın bırktım mıncıkladı ellerinide bi güzel yaladı masaya otutturdum pastayı koydum öününe istediyi gibi mıncıkladı kremasını bi güzel yaladı çok tatlıydı hala gülüyorum aklıma geldikçekaydirigubbakcemile3
ohhh ne rahatlamıştır ecrine mıncıkladım diye.doğum gününün tadını çıkardı demek.netatlı gelmiştir bide ona elleriyle yemek.çok iyi yapmışsın valla doruk büyüsün bende öyle yapayım
kızlar havalarda ısındı artık bigün toplanıp bana gelin:)ben geleyim diyecem ama gelemem:)
ben dedim bıçakla keseriz beraber ama baktım ki tatlı tatlı yiyo elleriyle bıraktım bende bi köşesini istediyi gibi mıncıkladı o köşeyi ben yedim tabi ikram etmedim:)daha tatlıydı kızım mıncıkladı diye tabi ya bazı şeylerde bırakmak lazım istedikleri gibi davransınlar her zaman deyilde
ben yıldırımdayım sevinç sen nerdesin ben gelmek istesemde gelemem bilmiyorum doğru düzgün bursayı:)
iyi yapmışsın arada özgür bırakmak lazım.bizimkilerde büyüseler artık bizde bişeyler öğretsek.gerçi başladık agu diye konuşmalara.ben diyorum o diyor.bide bana karşılık verdiği için ne gülücükler atıyor görsen.tabi neşesi yerindeyse konuşmaya çalışıyor.her halleri güzeldir ya bu halide güzel yaşına girincede birbaşka güzeldir
hamitlerdeyim canım yıldırıma uzak biraz. eşim getirir bi pazar söylerim ama biraz daha büyüsün doruk geldiğimize deysin en azından oturup sohbet edebilelim. bikaç ay sonra geliriz canım kısmetse.o zaman adresi veirisin yapraknilde gelir.kimbilir belki limonda gelir eşi izin verirse
hamitler nerde:)beklerim her zaman limonun eşi verir inş kendi getirdikten sonra ne olcak ki bakalım hayırlısı olsun ya uzağız işte ondan sorun oluyo yoksa yakın olsak görüşürdük şimdiye kadar yada dışarda görüşürdük havalar çok güzel artık
hamitler mudanya yolu tarafında canım hava ulaştırmayı biliyormusun bilmiyorumda hava ulaştırmanın yakınlarında.evet yakın olsak gelir giderdik ama herkes farklı yerlerde sanırım.anca arabayla gelmek lazım çocuk olunca.görüşürüz canım bizim sıpalarda toplasın kendini gezmekten anlasınlar dışarlarda da görüşürüz
mudanya yolunu biliyorum mudanya gittiyimiz için:)inş görüşürüz yoksa ben kafayı yiyecem ne komşu var ne arkadaş ne akraba komşular kayınvalidem gelince onu çağırıyolar yoksa inaki ölsem kimsenin ruhu duymazakannehirdün dert yandım eşime ben napıyım diyo oda haklı aman ne bileyim ısınamadım bursaya bi türlü kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz eşimin dedesi var köye gidiyo yazın kayınvalidemlerde ona bakmaya gidiyolar ben yalnızım yani bütün yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?