Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

tonimer aldık canım sprey.jeli nasıl kullanıyosun ki canım.usg yi emarı hepsini fakülteden istediler canım orada yaptıracağız

tonimer aldık canım sprey.jeli nasıl kullanıyosun ki canım.usg yi emarı hepsini fakülteden istediler canım orada yaptıracağız

jelin ucu ince zaten burnuna girecek kadar önceden sıkıyorum sonra burnunun içine sokuyorum kaba bi tabir oldu ama başka nasıl yazacağımı bilemedim:)yetecek kadar sıkıp sonra burnuna yerleştiriyorum ucunu sonrada burnuna masaj yapıyorum jel erisin diye

ben yıkayamıyorum canım doruğu yanlız.genelde ablam yıkıyor zaten.yanlız zor olur ya kıpır kıpırlar artıkk

ayy dün gece ecrine banyo yaptıralım dedik benim evimde doğal gaz sobalı banyoda yaptırmıyorum o yüzden ne halı bıraktı ne babasının üzeri ne benim üzerim olduğu gibi su oldu ayaklarını suya vuruyo küvette ne kadar su varsa dışarıya taşıyo

anladım canım bakalım spreylede başedemezsek onuda alalım canım.çok tıkalı değil aslında arada tıkanıyor ama o eller varya o eller burnunu ite ite kıpkırkızı yaptı artık.çok içerileri tıkalı galiba bakınca görünen bişey yok.ecrin nasıl canım artık kocaman oldu pastasınıda yemiştir ohhh

ya büyüyünce dahada zordur evet.bizimki daha o kadar anlamıyor suyla oynayacak kadar ama ayaklarıyla tepelenip duruyor.büyüyünce yandık desene bizde

zaten görünürde olsa hemen alırsın ama gerilerde olunca zor hem bebek için hem senin için uyumakta bile zorlanır ecrin büyüdü işte teyzesi ayy dün gül gül öldük hiç adeti deyildir makinayı ayarlayıp görümceme verdim foto çeksin diye bende ecrini aldım eşimde pastayı getirdi normalde bayılır foto çektirmeye pastayı gördü bi attı elini mum üfle diyorum o pasta derdinde sonra ben üfledim kesemeyecek dedim eliyle mıncıklasın bırktım mıncıkladı ellerinide bi güzel yaladı masaya otutturdum pastayı koydum öününe istediyi gibi mıncıkladı kremasını bi güzel yaladı çok tatlıydı hala gülüyorum aklıma geldikçekaydirigubbakcemile3

ya büyüyünce dahada zordur evet.bizimki daha o kadar anlamıyor suyla oynayacak kadar ama ayaklarıyla tepelenip duruyor.büyüyünce yandık desene bizde

ecrin çok küçükken hemşireler gösterdi kolumda yıkayodum sonra filede yıkamaya başladım şimdi suyun tadını aldı zor çıkardım içinden oyuncakta attım oynasın diye ayy onda çok güldüm akşam ne babasının üstü kaldı ne benim üstüm ama çok tatlıydı kurularken bile hala tepiniyoduaklinialirimsmile

kızlar havalarda ısındı artık bigün toplanıp bana gelin:)ben geleyim diyecem ama gelemem:)

ohhh ne rahatlamıştır ecrine mıncıkladım diye.doğum gününün tadını çıkardı demek.netatlı gelmiştir bide ona elleriyle yemek.çok iyi yapmışsın valla doruk büyüsün bende öyle yapayım

ben dedim bıçakla keseriz beraber ama baktım ki tatlı tatlı yiyo elleriyle bıraktım bende bi köşesini istediyi gibi mıncıkladı o köşeyi ben yedim tabi ikram etmedim:)daha tatlıydı kızım mıncıkladı diye tabi ya bazı şeylerde bırakmak lazım istedikleri gibi davransınlar her zaman deyilde

kızlar havalarda ısındı artık bigün toplanıp bana gelin:)ben geleyim diyecem ama gelemem:)

geliriz canım nerde oturuyordunki sen.valla gelirizde doruk az daha büyümesi gerek gittiği yerlerde durmadan ağlıyor.geçen bi akraba illa nişana gelin dedi gittik inan delirtti beni hiç durmadan ağladı.artık bizi yatak odasına attılar sesi duyulmasın diye.bizde duramadık döndük eve geri.arada sokagada çıkarıyorum sokaktada ağlıyor.gezmekten anlamıyor canım hiç.ama bikaç ay sonra geliriz belki neden olmasın

ben yıldırımdayım sevinç sen nerdesin ben gelmek istesemde gelemem bilmiyorum doğru düzgün bursayı:)

iyi yapmışsın arada özgür bırakmak lazım.bizimkilerde büyüseler artık bizde bişeyler öğretsek.gerçi başladık agu diye konuşmalara.ben diyorum o diyor.bide bana karşılık verdiği için ne gülücükler atıyor görsen.tabi neşesi yerindeyse konuşmaya çalışıyor.her halleri güzeldir ya bu halide güzel yaşına girincede birbaşka güzeldir

ben yıldırımdayım sevinç sen nerdesin ben gelmek istesemde gelemem bilmiyorum doğru düzgün bursayı:)

hamitlerdeyim canım yıldırıma uzak biraz. eşim getirir bi pazar söylerim ama biraz daha büyüsün doruk geldiğimize deysin en azından oturup sohbet edebilelim. bikaç ay sonra geliriz canım kısmetse.o zaman adresi veirisin yapraknilde gelir.kimbilir belki limonda gelir eşi izin verirse

tabi güzel olmazmı onların her halleri güzel fındıklar çok tatlı rabbim herbirine sağlık versin ben çok konuşurdum ecrinle şimdi ağzı çok dolu konuşmak için çok çaba sarfediyo cadı sende bol bol konuş gelişiminde çok önemliymiş masal anlat şarkı söyle ben konuşmaktan yorulunca internetten sesli masal açıyodum artık:)evet bi yaş halide güzel hemde çokolumunekankayizsmile

hamitler nerde:)beklerim her zaman limonun eşi verir inş kendi getirdikten sonra ne olcak ki bakalım hayırlısı olsun ya uzağız işte ondan sorun oluyo yoksa yakın olsak görüşürdük şimdiye kadar yada dışarda görüşürdük havalar çok güzel artık

hamitler mudanya yolu tarafında canım hava ulaştırmayı biliyormusun bilmiyorumda hava ulaştırmanın yakınlarında.evet yakın olsak gelir giderdik ama herkes farklı yerlerde sanırım.anca arabayla gelmek lazım çocuk olunca.görüşürüz canım bizim sıpalarda toplasın kendini gezmekten anlasınlar dışarlarda da görüşürüz

mudanya yolunu biliyorum mudanya gittiyimiz için:)inş görüşürüz yoksa ben kafayı yiyecem ne komşu var ne arkadaş ne akraba komşular kayınvalidem gelince onu çağırıyolar yoksa inaki ölsem kimsenin ruhu duymazakannehirdün dert yandım eşime ben napıyım diyo oda haklı aman ne bileyim ısınamadım bursaya bi türlü kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz eşimin dedesi var köye gidiyo yazın kayınvalidemlerde ona bakmaya gidiyolar ben yalnızım yani bütün yaz

sıkma canını mecburecim görüşür gider geliriz ya.bide bursayı bilmediğin için ısınamamışsındır yoksa çok güzel yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…