- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.981
ay limon ne güzel ne benim kızım hayatta elerini sokmaz bieyin altına kolları havada uyuyo
ohh yaren mis gibi kokmuştur yalnız yıkayabiliyomusun limoncum yareni
sıkma canını mecburecim görüşür gider geliriz ya.bide bursayı bilmediğin için ısınamamışsındır yoksa çok güzel yer
ya bende öyle uyusun istiyorum ama ellerinden korkutuyor kendini sıpa eller dışarda uyumaya bir alışsa sıpa battaniyenin içinde sürekli çekiştiriyor kollarını çıkarmak istiyor sıkınıyor çıkarıyorum bende hoooooop yüzüne eller kollar havada bu sefer korkuyor dudağını büke büke ağlıyor görsen maymun ediyor beni evde.
evet canım yıkıyorum ne yapayım mecburen iş başa düştü babamızda yok bide bizimki geceleri iyi uyuyor uyumazsa husuzlanıyor o yüzden babamızı bekleyemiyoruz iki günde bir yıkıyorum yaz iyice gelsin hergün yıkıcam kuzuyu.
bende kışın kolları içerde uyusun çok istedim ama yok mümkünatı yok kollarını koymuyo hatta sabahları bi bakıyorum üstünede hiçbişey yok bi bacağı bi yerde öbürü başka yerde
küçükken daha rahat biraz büyüsün suyun tadını alsın yalnız zor yıkarsın:)sevincede anlattım akşam bizi balığa çevirdi küçük hanım o kadar debelendi suda:)erken uyuyosa mecbur gündüz yaptırcan evet yazın hergün yıkanır bencede bende kızımı alıp koşcam abnyoya yazın sabahları:)bebeklerinin gelişimi için banyo önemli sonrada güzel yağla masaj ohhhhhhhhhhhh:)
ay amma kaynatmışsınız ha
günlerdir hareket yoktu sayfada
ben de sabah girip bir iki bişey yazıp çıktım
bir geldim ki sayfalar ilerlemiş maşallah maşallah
böyle güzel oluyor ama her zaman gelin
tabi bebişlerden fırsat bulursanız
buluşma planları yapılıyor sanırım
ben de nilüfer bölgesindeyim, çok da açık vermiyeyim
ama merak edenlere özelden evimi tarif ederim
en yakın limonla sanırım, sonra sevinçle
mecburecim senle epey uzağız ya
ama ben de buluşup tanışmayı isterim hepinizle
gelebilirseniz bana gelin valla
evim kombili kızlar, bebişler istediği gibi hareket eder
her türlü techizat mevcuttur, salıncaklar, yürüteçler
oyuncaklar, mama sandalyeleri
siz gelicez deyin yeter ki olumunekankayizsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/344157-burun-tikanikligi-temizligi.html
burun tıkanıklığı ile ilgili linki buldum sevinç
mecburenin kullandığı jeldi sanırım
çok da pahalı değil aslında ya
yani iyi gelecekse alıp kullanmak lazım
sevinç nbr canım?
iyi canım ne olsun valla anca doruğun işleri bitti şimdi annem sallaya sallaya uyutuyor.
bizim doruğun gözleride mavi canım ve değişeceğini sanmıyorum gayet açık bir mavi.lacivert gibi olunca değişebiliyormuş heralde canım ama bizimkinin rengi aynı babasının gözünün rengi.zaten benimde renkli gözlerim değişmez heralde.
yareninde çok lacivert değilse oda değişmez canım
baktım canım mecburenin kullandığı jelden bahsetmişler.bakalım ben spreyi bir hafta falan kullanayım geçiremezsek bide jel aldırırız.zaten haftaya yoğunuz fakülte yollarında.sonra sonuçlar için koştururuz sonra tedavisi için koştururuz heralde.inşallah düzelir de tek derdimiz burun tıkanıklığı olur.
bu arada nilüfer yakın bize canım evet.limonn nerde oturuyordu ki odamı bu civarlarda.geçen yıl nilüfer halk eğitim merkezine bilgisayar kursuna gitmiştim o taraflardamısın acaba canım.neyse artık bikaç ay sonra birimizde buluşur tanışırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?