Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet ya bende artık çıkıp dolaşmak istiyorum böyle evde kapalı kapalı sıkıldım iyice.arada carreforura metroya falan götürdük ama ağladı hep gezdirmiyor bizi ya o yüzden biyerede gitmek istemiyorum.büyüse gezmekten anlasa da gezsek artık ya.
bende battaniyenin dışında tutuyorum hep.geçen soğuk diye biri aşağıdaydı örttüm battaniyeyi.tek eliyle kafasına kadar örtmüş gece altında bağırıp duruyordu kurtarın diye.bizimki hep ışıkta yattığı için battaniye karanlık yapınca korktu heralde.

doruğun gözleri mavi canım,çok tatlı mavi.benimkiler yeşildi işte babaına çekmiş.zaten babasına benziyor çok.ama babasından çok beni seviyor.

Evet annem yanımda canım havalar ısınana kadar biraz o bende biraz ben onda kalacağım işte.ne yapsın odadan dışarıya çıkamıyorum kimse yokken.çok ağlıyor uyaıp karşısında birini görmeyince.bikeresinde tam 3 saat ağladı.annem mutfaktaymış bende uyuya kalmışım.uyanmış aa uu etmiş duymamışım.mutfaktan annem geldi sesini duymuş onu görünce bi başladı ağlamaya 3 saatte susturamadık.dudaklarını büzüp büzüp ağlıyor beni niye bıraktınız diye nasıl bırakayım yanlız

sevinç doruğa ne kadar mama ne kadar su veriyorsun canım.ve kaç saatte bir.

4 saatte bir 75cc veriyorum canım bazen üçbuçuk saatte de alıyor.gece 1 de falan veriyorum sabah 7 ye kada falan duruyor bikaç defa uyanıp emerek.suyuda annem her mamadan 15 dk yarım saat sonra elime tutuşturuyor çocuk susamıştır içir diye.bazen su 30 cc suyun hepsini içiyor bazende içmiyor diliyle geri itiyor.geçen dondurma yiyorduk bir yalanıyor sorma.eritip ılıklaştırdık verdik emziğini bandırıp oooo bi yiyor ki sorma.arada reçelde tatırıyoruz çok az yine emziğini bandırarak onuda çok seviyor

doruk kaç kilo olmuş canım? boy?

canım sağlık ocağında tarttılar aşı yaparken kıyafetleriyle 6 kilo geldi.heralde kıyafetsiz 5.700 falandır.boyu 62 geldi ama ayağında ayakkabı vardı oda 60 tır heralde.yaren nasıl canım o daha iyidir heralde daha kilolu doğmuştu

biz daha hiç dışarı çıkmadık bilmem çıkınca bize ne yapar ağlar diye çıkmaya cesaret edemiyorum canım.
canım geceleride mi ışık açık uyuyor. uyuduktan sonra kapatıyorsun dimi? çünkü büyüme hormonu karanlıkta salğılanırmış canım. karanlıkta uyusun mutlaka.
benim kız kimi seviyor acaba ikimizide görünce gülümsüyor. gırtlaktan garip garip sesler çıkartıyor içini çekiyor seviniyormuş güya
inşallah benim kızda maviş maviş olur. kıyamam ya ağlayınca bende çok kötü oluyorum deli gibi bağırıyor kızarıyor nefes alamıyor gibi oluyor öksürüyor ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum.

evet o civarlardayım.ama daha detay veremiyorum eşim kafamı kıracak yoksa. ay bide bu yazdıklarımı okusa tümden yasaklayacak kk'yı klava:

neyse canım detay verme ama yakınmışız demekki.biz kızlarla tanışalım bigün geliriz sanada.heralde tanrı misafirine bişey demez eşin canım

ya benimki doymuyor bazen 90 cc bazen 120 cc. ben o kadar çok su vermiyorum ya tokken içmiyor. kaşıkla veriyorum ağzında mama kalmasın diye 8-10 kaşık az mı veriyorum acaba bazen onu bile içmiyor tükürüyor geri. maşallah doruk paşaya reçeller dondurmalar

canım gecede açık tutuyorduk ışıkları ama bugün gece lambası aldırdım gece lambası takacağım bakalım duracakmı.tamamen karanlıkta uyumaz canım uyusada uyanınca çok korkar.korkmasını istemem canım.bazen gece arabayla biyere falan giderken arabanın içi karanlık oluyor ya gözlerini kocaman açıyor elimi uzatıyorum parmağımı sımsıkı tutuyor korkudan.ışığı yakınca gözlerini normale çeviriyor.ama gece lambasında da uyur inşallah yoksa ışıkta uyuya uyuya ben mahfoldum artık

5700 canım bu ay çok almamış boyuda 60 cm. bizimkinde ayakkabı yoktu ama kıyafetleriyle. ince bir takım giydirmiştim. bide çıt çıtlı badi onlar ne kadar gelir bilmem.

aslında doruğunda artık 90 a çıkması lazım ama yemiyor bırakıyor çok yapınca.suyu zaten isteğine göre içmiyorsa vermiyoruz.annem çocuğun içi yanıyordur sürekli tatlı tatlı mama yiyor söyleyemiyor diye habire su veriyor elime.işte oda bazen içiyor iyi bazende içmiyor hiç

neyse canım detay verme ama yakınmışız demekki.biz kızlarla tanışalım bigün geliriz sanada.heralde tanrı misafirine bişey demez eşin canım

bakalım canım sorarım ne diyecek. benimki çok koca kafalı herşeyden korkuyor. senin fotolarını gösterdim ona bak bizim gibi insan işte ne olacak diyorum. internet ortamı nasıl güceniyorsun saçmalama ya diyoklava:

alışsa iyi olur canım çünkü büyüme hormonu karanlıkta salgılanıyormuş büyümesi ve zeka gelişimi için. inşallah alışlır canım. benimkide tam tersi gece lambasını bile istemiyor illa karanlık olacak işte her çocuk başka başka.

5700 canım bu ay çok almamış boyuda 60 cm. bizimkinde ayakkabı yoktu ama kıyafetleriyle. ince bir takım giydirmiştim. bide çıt çıtlı badi onlar ne kadar gelir bilmem.

evet canım yarende alamamış.bizimkide artık alamaz canım şimdi hastanelerde harab olacak yavrum.tam gelişmeye başlamıştı yine hastanelerde iğneler serumlar anesteziler.kilo vermez inşallah canım

ne kadar vermek lazım ki acaba su ya. inşallah susuz bırakmıyorumdur çocuğu ama içmiyor tükürüyor susasa içer herhalde dimi ? oyyyy ne zor mamasıydı kakasıydı :-( hayırlısı ile bir büyüseler.

canım korkulacak bişey yokki medical parkta doruğun resmi bile vardı görmedimi adım aynı doruğun adı aynı,mekanımız belli.eşimin kendi işi bide esnaf kime zarar verebilir yoksa esnaflık yapabilirmi.ben zaten bursalı sayılırım doğma büyüme iznikliyim.yani bilmiyorumeşine söyle eşimin işyeri adresini vereyim gitsin bi traş olsun baksın nasıl birisi.bizden kimseye zarar gelmez canım kimsedende bize geleceğini sanmıyorum

evet canım yarende alamamış.bizimkide artık alamaz canım şimdi hastanelerde harab olacak yavrum.tam gelişmeye başlamıştı yine hastanelerde iğneler serumlar anesteziler.kilo vermez inşallah canım

ilk zamanlar mama verseydim belki böyle olmazdı inşallah bu ay alır. üzülmek istemiyorum bide kilo konusuna acaba bakamıyormuyum diyorum. ama kız bebeklerle erkek bebekler arasındada kilo boy olarak fark olur canım. kızlar daha narin. kiloları daha az olur herhal neyse öyle moral vereyim kendime. inşallah herşey yoluna girecek canım. doruk paşanın hiç birşeyi çıkmayacak. vermez canım ya beslenmesi devam edecek sonuçta. hem versede çok hızlı büyüyorlar çabucak alır yine. yeterki sağlıklı olsunlar. dualarım seninle canım.

içmiyorsa susuz kalmaz canım susuz olsa uzaktan saldırır zaten suya.ben kaşıkla vermiyorum demir ilacından ve şuruplarından başkasını.bazen şurubu bile biberonla veriyorum kaşıkla içince ortalığı batırıyor kafayı sallarken içmeyeceğim diye

aaaaaaaaaa sen izniklimisin ben izniği çok severim yazın gidiyorduk hep artık gidemiyoruz malum bebek. göl kenarında oturur çay içeriz ohhhhh mis gibi. canım bende öyle düşünüyorum neden zarar gelsin akadaş olduk artık diyorum senin doruğun fotolarını gösterdim. ilaydanın yok adamı ikna edemiyorum inattır biraz kendisi.

benimkide çok sallıyor kafayı görsen saçı düğüm olmuş oğuştutmaktan açamadım kestim bende

yok canım üzülme sen kilosu iyi senin kızının.bizimkindede bir hareket varki sorma ne eli ne ayağı duruyor o yüzden kilo alamıyor iyi.alsada hiç belli olmuyor.elaleminki 4 kilo yanakları bizimkinden tombul bizim doruk çok miyon tipli duruyor yaşıtlaına göre.

inşallah birşeyi çıkmaz canım.gerçi illa bir nedeni vardır onun ama inşallah kolay tedavi edilecek birşeydir.allah dermansız dert vermez inşallah canım en kötüsü o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…