Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

keşke muayenehanede karşılaşsaydık belki o zaman izin verirdi neye zaman ne gösterecek. fotolara bakınca seni hiç görmemişim ben ama erdems diye bir arkadaş vardı ya onun fotosuna bakınca onu hatıladım bir defa karşılaşmıştık muayenehanede. ne dikkatliyim dimi

evet canım ama 10 yıldır bursadayız artık bursalı oldukta sayılır.çok güzeldir göl kenarı mis gibi havası var.

yok canım hiçte öyle durmuyor maşallah 6 kilo daha ne olsun canım. gayet tombul duruyor. benimki ayaklarını havaya kaldırıp seviniyor. iç çekiyor görsen kıpır kıpır aynı doruk gibi demek bütün bebekler böyle.

amin canım inşallah geçecek. iyi haberlerle gel inş. tatlım.

evet valla ben gördüysemde tanımam zaten.bikaç defa muhabbet etmem lazım birisini görünce tanımam için.bende fazla dikkatsizim galiba.keşke karşılaşsaydık ama kısmet değilmiş demek

demir ilacı dediğim sağlık ocağı veriyorya 15 günlükken başlıyosun günde 3 damla ondan canım.gerçek demir ilacına 4.ayda başlayacakmışız.şuanki kemiklerinin güçlenmesi içinmiş

hımmm devit3 anladım canım. 4. ayda başlayacağımızıda mı sağlık ocakları verecekmiş.

aman canım bu sıralar dahada yedirip emdirmeye çalışıyorum haftaya kadar tam 6 kilo olsun.ne kadar kilolu olursa anesteziyi o kadar iyi atlatır gibi geliyor.ahh canım hepinizin duaların aihtiyacım var.
iznikte tanıdık mı var canım nerde kalıyosunuz

eşimin arkadaşı var ama onlarda almıyoruz göl kenarında altı lokanta üstte bir çatı katı var orayı ayarlıyor eşim orda kalıyoruz canım.

canım allahın izniyle geçecek hepsi. dualarım seninle bir anne olarak çok iyi anlıyorum seni.allah dermansız dert vermesin.

eşimin arkadaşı var ama onlarda almıyoruz göl kenarında altı lokanta üstte bir çatı katı var orayı ayarlıyor eşim orda kalıyoruz canım.

iyi yapıyorsunuz valla tertemiz hava.şimdi orda olsamda şoyle bi içime çeksem göl havasını.bende gideceğim gezmeye bu yaz kısmetse.ben kalmam sabah gider akşam dönerim malum bizimkinin sadece pazarı var tatil

iyi yapıyorsunuz valla tertemiz hava.şimdi orda olsamda şoyle bi içime çeksem göl havasını.bende gideceğim gezmeye bu yaz kısmetse.ben kalmam sabah gider akşam dönerim malum bizimkinin sadece pazarı var tatil

kendi işi değil mi canım? git tabi iyi geliyor insanada çocukla nasıl olur ben bu yaz kestiremiyor. geçmişte kaldı tatildi keyifti. valla fırsat buldukça uyuyorum. zaten kafam kazan gibi oluyor bütün gün kızla uğraşırken. koçişi bile gözüm görmüyor. arkadaş olduk eşimle

kendi işi olunca hiçte bırakamıyor canım elemanlarına güvenip.bizde öyle canım zaten annemleyim ben hep geceleri 5-10 dakika sabahlarıda öyle işte eşimle yarım saat bile görüşemiyoruz.görüşsekte benim hep işim var çocuğun maması,altı,ilacı,uykusu derken zaman geçiveiryor

koçişleri bu gidişle sokaktan toplamasak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…