- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.021
aaaaaaaaaa sen izniklimisin ben izniği çok severim yazın gidiyorduk hep artık gidemiyoruz malum bebek. göl kenarında oturur çay içeriz ohhhhh mis gibi. canım bende öyle düşünüyorum neden zarar gelsin akadaş olduk artık diyorum senin doruğun fotolarını gösterdim. ilaydanın yok adamı ikna edemiyorum inattır biraz kendisi.
yok canım üzülme sen kilosu iyi senin kızının.bizimkindede bir hareket varki sorma ne eli ne ayağı duruyor o yüzden kilo alamıyor iyi.alsada hiç belli olmuyor.elaleminki 4 kilo yanakları bizimkinden tombul bizim doruk çok miyon tipli duruyor yaşıtlaına göre.
inşallah birşeyi çıkmaz canım.gerçi illa bir nedeni vardır onun ama inşallah kolay tedavi edilecek birşeydir.allah dermansız dert vermez inşallah canım en kötüsü o.
keşke muayenehanede karşılaşsaydık belki o zaman izin verirdineye zaman ne gösterecek. fotolara bakınca seni hiç görmemişim ben ama erdems diye bir arkadaş vardı ya onun fotosuna bakınca onu hatıladım bir defa karşılaşmıştık muayenehanede. ne dikkatliyim dimi
evet canım ama 10 yıldır bursadayız artık bursalı oldukta sayılır.çok güzeldir göl kenarı mis gibi havası var.
evet valla ben gördüysemde tanımam zaten.bikaç defa muhabbet etmem lazım birisini görünce tanımam için.bende fazla dikkatsizim galiba.keşke karşılaşsaydık ama kısmet değilmiş demek
demir ilacı neden kullanıyorsun canım?
demir ilacı dediğim sağlık ocağı veriyorya 15 günlükken başlıyosun günde 3 damla ondan canım.gerçek demir ilacına 4.ayda başlayacakmışız.şuanki kemiklerinin güçlenmesi içinmiş
yok canım hiçte öyle durmuyor maşallah 6 kilo daha ne olsun canım. gayet tombul duruyor. benimki ayaklarını havaya kaldırıp seviniyor. iç çekiyor görsen kıpır kıpır aynı doruk gibi demek bütün bebekler böyle.
amin canım inşallah geçecek. iyi haberlerle gel inş. tatlım.
hımmm devit3 anladım canım. 4. ayda başlayacağımızıda mı sağlık ocakları verecekmiş.
bende hafıza iyi demek unutmamışım
aman canım bu sıralar dahada yedirip emdirmeye çalışıyorum haftaya kadar tam 6 kilo olsun.ne kadar kilolu olursa anesteziyi o kadar iyi atlatır gibi geliyor.ahh canım hepinizin duaların aihtiyacım var.
iznikte tanıdık mı var canım nerde kalıyosunuz
aman canım bu sıralar dahada yedirip emdirmeye çalışıyorum haftaya kadar tam 6 kilo olsun.ne kadar kilolu olursa anesteziyi o kadar iyi atlatır gibi geliyor.ahh canım hepinizin duaların aihtiyacım var.
iznikte tanıdık mı var canım nerde kalıyosunuz
evet sende iyi hafıza var.beni görmedin demek muayenehanede.tabi biz son ay gidince görememişsindir hepte çarşamba günleri gitmiştik zaten
eşimin arkadaşı var ama onlarda almıyoruz göl kenarında altı lokanta üstte bir çatı katı var orayı ayarlıyor eşim orda kalıyoruz canım.
canım allahın izniyle geçecek hepsi. dualarım seninle bir anne olarak çok iyi anlıyorum seni.allah dermansız dert vermesin.[/QUOTE
çok zormuş anne olmak canım.herşey gelip geçiyor da şu hastalıklar olmasa.bildiğin gibi değil ne kadar üzülüyorum.2 aydır şu emar günüyle yatıp emarla kalkıyorum.beynim geri kalan herşeyi sildi gitti.benim derdim bana yetmiyor gibi bide lealemin nazını kaprisini çekiyorum.bigün tak diyecek bakalım ama ne zaman bilmiyorum
iyi yapıyorsunuz valla tertemiz hava.şimdi orda olsamda şoyle bi içime çeksem göl havasını.bende gideceğim gezmeye bu yaz kısmetse.ben kalmam sabah gider akşam dönerim malum bizimkinin sadece pazarı var tatil
canım allahın izniyle geçecek hepsi. dualarım seninle bir anne olarak çok iyi anlıyorum seni.allah dermansız dert vermesin.[/QUOTE
çok zormuş anne olmak canım.herşey gelip geçiyor da şu hastalıklar olmasa.bildiğin gibi değil ne kadar üzülüyorum.2 aydır şu emar günüyle yatıp emarla kalkıyorum.beynim geri kalan herşeyi sildi gitti.benim derdim bana yetmiyor gibi bide lealemin nazını kaprisini çekiyorum.bigün tak diyecek bakalım ama ne zaman bilmiyorum
zor tabiki hemde ne zor bazen depresyona giriyormuşum gibi geliyor. kimin nazını kaprisini çekiyorsun canım. boşver takma diyeceğim ama ben çok beceremem bende çok takarım herkesi. benim etrafımdada var çok bilmiş insanlar moralim bozulmasın diye uzak durmaya çalışıyorum onlar gelip beni buluyor. sütüm yetmiyor mama veriyorum deyince aaa verme neden öyle diyorlar. moral bozmaya bire birler. sanki benim elimde olan bişey. zaten kendimi yeterince kötü hissediyorum mama verdiğim için yavruma yetemiyormuşum gibi geliyor ama yetmiyor işte ne yapayım. bide şu sallama meselesi neden sallayarak uyutuyormuşum bilmem. sanki keyfimden sallıyorum.
kendi işi değil mi canım? git tabi iyi geliyor insanada çocukla nasıl olur ben bu yaz kestiremiyor. geçmişte kaldı tatildi keyifti. valla fırsat buldukça uyuyorum. zaten kafam kazan gibi oluyor bütün gün kızla uğraşırken. koçişi bile gözüm görmüyor. arkadaş olduk eşimle
kendi işi olunca hiçte bırakamıyor canım elemanlarına güvenip.bizde öyle canım zaten annemleyim ben hep geceleri 5-10 dakika sabahlarıda öyle işte eşimle yarım saat bile görüşemiyoruz.görüşsekte benim hep işim var çocuğun maması,altı,ilacı,uykusu derken zaman geçiveiryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?