Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

zaten sezeryandan sonra ilişki tam anlamıyla kabus çok canım yandı bıraktık şimdi ne zaman yaklaşsa köşe bucak kaçıyom valla ne zaman düzelir bilmem

limoncum eşimde çok alem yani senin ne olacak sanki nerde oturduğunu söylesen yada ilçeni söylesen eşinin ne iş yaptığını söylesen ne yapıcaklar seni kocaman buursada gelip sizimi arastıracakalr yanlış anlama sakın ama yani böyle herkes çok iyi insan kötülerde olabilir ama senin ufak tefek acıklamalarınla kimse evini bulupta seni rahatsız etmez ben söylüyorum işte ertuğrulkentte arena avm nin karşısında oturuyorum 7.kattayım eşimde durmazlar makinede çalışıyor kendim balıkesirliyim kimse bukadarcık bilgiyle sana bana kötülük yapamaz net ortamı da böyle bişey değil facebookun yokmu senin asıl orası kötü canım tüm bilgilerin var çoğunlukla herkes görüyor asıl oradan zarar gelir diye kork cnım kimseye güvenilmiyor artık doğru ama küçücük bilgilerle kimseden zarar gelmez korkma eşin her akşam gelipte yazdıklarınımı kontrol ediyor canım kızar bana diyosun eşinin üstüne atıyosun canım ama bence sen daha çok korkuyorsun tekrar öylüyorum söyledikmlerim sadece dostca sakın yanlış anlama

sezeryanlı doğumdan sonra acı olmaması lazım bi doktora gözükün bence hatta benim tanıdığım çok arkadasım var 40 ı çıkar çıkmaz birlikte oldular

yani bu benim elimde olan bişey değil eşimin üzerine atmıyorum eşimin dediklerini yazıyorum sadece kk ya takıldığımı biliyor eeee şifrem herşeyim meydanda arada girip okurda yazdıklarımı çekiniyorum görürse bide bu yüzden kötü olmak istemiyorum. yanlış anlayacak bişey yok ben kimseye kötüsün demiyorum elimde olmayan nedenleri anlatıyorum. ayrıca facebooka da takılmam ben görüştüğüm arkadaşlarım arar konuşurum hiç bir şeyimi paylaşmam.

sezeryanlı doğumdan sonra acı olmaması lazım bi doktora gözükün bence hatta benim tanıdığım çok arkadasım var 40 ı çıkar çıkmaz birlikte oldular

benim önceleride oluyordu canım ama artık daha çok acı oluyor sanki ilk günkü gibi acı çekiyorsun.sezeryandan kaynaklanmıyordur tabiki ama bilmiyorum belki uzun süre ara vermekten dolayıdır

valla benimde yanmam oluyor ama ben eşimden kaçamıyorum 1ay gecmişti yanmam yine basladı 10gündür enfeksiyon nüksetti galiba çok ızdırap verici bişey

ya canım muayeneden korkuya gitmedim bende ama miyomlarda vardı tekrar çıktıysa yada anormal bir durum varsa yandım ben.yinede gidemem korkuyorum muayeneden

bende şu alttan muayene olayı beni çok geriyor hatta hiç olmadım nasıl yatılır o koltuğa onu bile bilmiyorum düşün bide çocuk doğurdum ben

bence sende benim gibi enfeksiyon kapmışsın canım kesin öyle aynı sorunlar bendede var simir testi falan yaptırman gerekiyor canım git ahmet beyede kurtul canım

benim önceleride oluyordu canım ama artık daha çok acı oluyor sanki ilk günkü gibi acı çekiyorsun.sezeryandan kaynaklanmıyordur tabiki ama bilmiyorum belki uzun süre ara vermekten dolayıdır

benim önceleri olmuyordu canım doğumdan sonra oldu. bilmem artık belki ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…