- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.041
zor tabiki hemde ne zor bazen depresyona giriyormuşum gibi geliyor. kimin nazını kaprisini çekiyorsun canım. boşver takma diyeceğim ama ben çok beceremem bende çok takarım herkesi. benim etrafımdada var çok bilmiş insanlar moralim bozulmasın diye uzak durmaya çalışıyorum onlar gelip beni buluyor. sütüm yetmiyor mama veriyorum deyince aaa verme neden öyle diyorlar. moral bozmaya bire birler. sanki benim elimde olan bişey. zaten kendimi yeterince kötü hissediyorum mama verdiğim için yavruma yetemiyormuşum gibi geliyor ama yetmiyor işte ne yapayım. bide şu sallama meselesi neden sallayarak uyutuyormuşum bilmem. sanki keyfimden sallıyorum.
geçenlerde kayınvalidem geldi.o gelip gidincede doruk çok ağlıyor.bende dedim gelmişken doruğu okurmusun sn gidince peşinden çok ağlıyor diye.başladı valla bidaha gelmemde bilmem nede.ben dedim herkese diyoum oku diye sadece sana değil.gitti 15 gün gelmedi.eşime demiş sevinç böyle böyle diyor diye.sonra kendi eşine demiş oda gitme bidaha o zaman sevinçe demiş.anam anlamıyorum insanları 2 dua okusan ne olacak çocuğa.sonra bütün gün ben çekiyorum çocuğun ağlamasını.bugün annem gitmişte ona diyormuş çok kızdım evden çıkıp gidecektim sen varsın diye gitmedim diyormuş.valla bana diyecek bigün gelmessen gelme diyeceğim artık uğraşamam ya çekemem elalemin gereksiz tavırlarını.gelmeyen gelmesin.zaten gelse faydasımı oluyor hayır.yazık değilmi benim çocuğuma.ben kötü bişey dediğimi sanmıyorum işte milletin işi yok benim için önemi olmayan bişeyi bile konu yapıyorlar.ama onlara kadar ne derdim var benim.
zaten sezeryandan sonra ilişki tam anlamıyla kabus çok canım yandı bıraktık şimdi ne zaman yaklaşsa köşe bucak kaçıyom valla ne zaman düzelir bilmem
limoncum eşimde çok alem yani senin ne olacak sanki nerde oturduğunu söylesen yada ilçeni söylesen eşinin ne iş yaptığını söylesen ne yapıcaklar seni kocaman buursada gelip sizimi arastıracakalr yanlış anlama sakın ama yani böyle herkes çok iyi insan kötülerde olabilir ama senin ufak tefek acıklamalarınla kimse evini bulupta seni rahatsız etmez ben söylüyorum işte ertuğrulkentte arena avm nin karşısında oturuyorum 7.kattayım eşimde durmazlar makinede çalışıyor kendim balıkesirliyim kimse bukadarcık bilgiyle sana bana kötülük yapamaz net ortamı da böyle bişey değil facebookun yokmu senin asıl orası kötü canım tüm bilgilerin var çoğunlukla herkes görüyor asıl oradan zarar gelir diye kork cnım kimseye güvenilmiyor artık doğru ama küçücük bilgilerle kimseden zarar gelmez korkma eşin her akşam gelipte yazdıklarınımı kontrol ediyor canım kızar bana diyosun eşinin üstüne atıyosun canım ama bence sen daha çok korkuyorsun tekrar öylüyorum söyledikmlerim sadece dostca sakın yanlış anlama
eğer cesareti toplayıp 40 çıktıktan sonra gitseydim doktora soracaktım inş. normaldir.
geçenlerde kayınvalidem geldi.o gelip gidincede doruk çok ağlıyor.bende dedim gelmişken doruğu okurmusun sn gidince peşinden çok ağlıyor diye.başladı valla bidaha gelmemde bilmem nede.ben dedim herkese diyoum oku diye sadece sana değil.gitti 15 gün gelmedi.eşime demiş sevinç böyle böyle diyor diye.sonra kendi eşine demiş oda gitme bidaha o zaman sevinçe demiş.anam anlamıyorum insanları 2 dua okusan ne olacak çocuğa.sonra bütün gün ben çekiyorum çocuğun ağlamasını.bugün annem gitmişte ona diyormuş çok kızdım evden çıkıp gidecektim sen varsın diye gitmedim diyormuş.valla bana diyecek bigün gelmessen gelme diyeceğim artık uğraşamam ya çekemem elalemin gereksiz tavırlarını.gelmeyen gelmesin.zaten gelse faydasımı oluyor hayır.yazık değilmi benim çocuğuma.ben kötü bişey dediğimi sanmıyorum işte milletin işi yok benim için önemi olmayan bişeyi bile konu yapıyorlar.ama onlara kadar ne derdim var benim.
hey allahım ya sinir şey boşver takma tatlım gelmezse gelmesin.
sezeryanlı doğumdan sonra acı olmaması lazım bi doktora gözükün bence hatta benim tanıdığım çok arkadasım var 40 ı çıkar çıkmaz birlikte oldular
limoncum yanman mı var neden kaçıyosun eşinden
sezeryanlı doğumdan sonra acı olmaması lazım bi doktora gözükün bence hatta benim tanıdığım çok arkadasım var 40 ı çıkar çıkmaz birlikte oldular
hey allahım ya sinir şey boşver takma tatlım gelmezse gelmesin.
gelmese daha iyi zaten.her lafımdan bişey çıkaracaksa gelmesin.zaten böyle düşünmekten,eve kapalı kalmaktan,uykusuzluktan artık sabır taşım birine çatlayacak ama kime kısmet bilmiyorum
ya canım muayeneden korkuya gitmedim bende ama miyomlarda vardı tekrar çıktıysa yada anormal bir durum varsa yandım ben.yinede gidemem korkuyorum muayeneden
benim önceleride oluyordu canım ama artık daha çok acı oluyor sanki ilk günkü gibi acı çekiyorsun.sezeryandan kaynaklanmıyordur tabiki ama bilmiyorum belki uzun süre ara vermekten dolayıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?