- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.061
valla sağlık için yatırılıyor ben hep normal doğum isterdim ama artık isteme o koltuk korkutucu
korkulacak bişey yok ama insan utanıyor bide ahmet beyin yanında calışan kızda bakıyor bidahaki gidişimde dicem ama okız olamsın diye
zaten oo kıza sinir oluyorum suratsız hiç güler yüzlü değil hastanedeki kızdan bahsediyorum
geçenlerde kayınvalidem geldi.o gelip gidincede doruk çok ağlıyor.bende dedim gelmişken doruğu okurmusun sn gidince peşinden çok ağlıyor diye.başladı valla bidaha gelmemde bilmem nede.ben dedim herkese diyoum oku diye sadece sana değil.gitti 15 gün gelmedi.eşime demiş sevinç böyle böyle diyor diye.sonra kendi eşine demiş oda gitme bidaha o zaman sevinçe demiş.anam anlamıyorum insanları 2 dua okusan ne olacak çocuğa.sonra bütün gün ben çekiyorum çocuğun ağlamasını.bugün annem gitmişte ona diyormuş çok kızdım evden çıkıp gidecektim sen varsın diye gitmedim diyormuş.valla bana diyecek bigün gelmessen gelme diyeceğim artık uğraşamam ya çekemem elalemin gereksiz tavırlarını.gelmeyen gelmesin.zaten gelse faydasımı oluyor hayır.yazık değilmi benim çocuğuma.ben kötü bişey dediğimi sanmıyorum işte milletin işi yok benim için önemi olmayan bişeyi bile konu yapıyorlar.ama onlara kadar ne derdim var benim.
bunda nevarki neden yanlış anlamış hayret...tam tersinden düşünsün torunu onu okadar çok seviyor ki ağlıypor gidince babannesine diye..bence yanlış anlaşılacak hiçbirşey yokk daha çok sevinsin bile böyle düşünerek..hem okusun tabi bebiş o daha nazara gelir yaniii
bunda nevarki neden yanlış anlamış hayret...tam tersinden düşünsün torunu onu okadar çok seviyor ki ağlıypor gidince babannesine diye..bence yanlış anlaşılacak hiçbirşey yokk daha çok sevinsin bile böyle düşünerek..hem okusun tabi bebiş o daha nazara gelir yaniii
ahhh canım gelde anlat işte.ben gelen komşulara bile okutuyorum kimse kırılmıyor seve seve okuyorlar.insan oğluyla uğraşmak ne zor.valla kuzucum dün geceden beri ağlıyor yine.eeee dün babaannesi geldi tabi okumadıda.oku desen yine birton yanlış anlaşılma.amann çok zor ya içi kötü insanlara laf anlatmak.artık gelsede konuşmayacağım zaten.laf atarsa cevap veririm hoşgeldin derim çok bile
selam kızlar nasılsınız..???bizde tatilimizi yaptık geldik çok şükür herşey çok güzel geçti ama biraz tuzu fazla kaçırmışım ayaklarım çok şişti 3-4 gündür bez bebek gibi.çok rahatsız oldum anca iniyorlar...
ilaydacım buarada ayrıntılıya 20sinde giriyorum 150 milyonmuş...gideceğim yerin ismide ultramed miş...
bu arada çekirge dorukta doğum yapan varmı acaba.biraz bilgi sahibi olmak istiyorum nasıldır iyimidir..personel hemşireler anestezi..yeni doğan ünit.varmış sanırım...büyk ihtims-al orada yapacağım doğumu.doktorcum orayla anlaşmış fiyat olarak sezeryan 1600 dedi herşey dahil
ahhh canım gelde anlat işte.ben gelen komşulara bile okutuyorum kimse kırılmıyor seve seve okuyorlar.insan oğluyla uğraşmak ne zor.valla kuzucum dün geceden beri ağlıyor yine.eeee dün babaannesi geldi tabi okumadıda.oku desen yine birton yanlış anlaşılma.amann çok zor ya içi kötü insanlara laf anlatmak.artık gelsede konuşmayacağım zaten.laf atarsa cevap veririm hoşgeldin derim çok bile
off gerçekten böyle anlaşılınca insan ne diyeceğinide şaşırır...devamlı yanlış anlarmı diye düşünmek zorunda kalıyorsundur ne zor....aman sende boşver takma kafana..hatta lafı sözü geldiğinde anne sen neden yanlış anlıyorsun bu çocuk seni çok seviyor ayrılınca psikolojisi bozuluyor ondan oku diyorum ben sana babannesinin nefesi güçlü gelir diye falankaydirigubbakcemile3
küçükle ayrı uğraş büyükle ayrı uğraşş arada kalıyor insan bazen..
aa sevinçcim sen doruktamı yaptın doğumu..çekirge dorukmu peki???ankara yolundada varmış bitane...
çekirge doruk nasıldı acaba temizmi yeni bir hastahanemi???
demek özel odadad 800 verdin e çok iyiymiş ya ozaman baya fark ediyor ...sen nezaman doğum yapmıştın??bu özel odanın nasıl bir farkı var canım ???
off gerçekten böyle anlaşılınca insan ne diyeceğinide şaşırır...devamlı yanlış anlarmı diye düşünmek zorunda kalıyorsundur ne zor....aman sende boşver takma kafana..hatta lafı sözü geldiğinde anne sen neden yanlış anlıyorsun bu çocuk seni çok seviyor ayrılınca psikolojisi bozuluyor ondan oku diyorum ben sana babannesinin nefesi güçlü gelir diye falankaydirigubbakcemile3
küçükle ayrı uğraş büyükle ayrı uğraşş arada kalıyor insan bazen..
yok canım ya dua bilmiyormuş zaten hiç ne okusunda güçlü gelsin nefesi.valla ben çocuğumun derdinden bide onların kaprisleriyle uğraşacak değilim.biri kızacaksa benim kızmam lazım bikere kızım bişey lazımmı bişey yapılacakmı diyen yok.gelip 5 dakika sevip gitmekle torun olunsa.benim kendi annem aldı bebeğin bütün herşeyini eşime bile aldırmadılar.ama onlar bikere sormadı yapılacak alınacak bişey varmı diye
benim önceleri olmuyordu canım doğumdan sonra oldu. bilmem artık belki ondandır.
mudanya yolunu biliyorum mudanya gittiyimiz için:)inş görüşürüz yoksa ben kafayı yiyecem ne komşu var ne arkadaş ne akraba komşular kayınvalidem gelince onu çağırıyolar yoksa inaki ölsem kimsenin ruhu duymazakannehirdün dert yandım eşime ben napıyım diyo oda haklı aman ne bileyim ısınamadım bursaya bi türlü kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz eşimin dedesi var köye gidiyo yazın kayınvalidemlerde ona bakmaya gidiyolar ben yalnızım yani bütün yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?