Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

valla sağlık için yatırılıyor ben hep normal doğum isterdim ama artık isteme o koltuk korkutucu

koltuk korkutucu,aletler korkutucu.ayyy tüylerim diken diken oluyor ya ilerde bir sorun olursa nasıl gidip muayene olacağım bilmiyorum.smir testi falanda yapılsa iyi olurdu ama yaptıramamki korkudan

korkulacak bişey yok ama insan utanıyor bide ahmet beyin yanında calışan kızda bakıyor bidahaki gidişimde dicem ama okız olamsın diye

korkulacak bişey yok ama insan utanıyor bide ahmet beyin yanında calışan kızda bakıyor bidahaki gidişimde dicem ama okız olamsın diye

ama ahmet bey erkek olduğu için utanma diye yanında bayan hemşire bekletmesi normalde niye kenarda durmuyor hemşire anlamadım.

selam kızlar nasılsınız..???bizde tatilimizi yaptık geldik çok şükür herşey çok güzel geçti ama biraz tuzu fazla kaçırmışım ayaklarım çok şişti 3-4 gündür bez bebek gibi.çok rahatsız oldum anca iniyorlar...
ilaydacım buarada ayrıntılıya 20sinde giriyorum 150 milyonmuş...gideceğim yerin ismide ultramed miş...
bu arada çekirge dorukta doğum yapan varmı acaba.biraz bilgi sahibi olmak istiyorum nasıldır iyimidir..personel hemşireler anestezi..yeni doğan ünit.varmış sanırım...büyk ihtims-al orada yapacağım doğumu.doktorcum orayla anlaşmış fiyat olarak sezeryan 1600 dedi herşey dahil

ohh ne güzel bak tatilini yapmışsın.150 iyi canım yaptır tabi ne gerekiyorsa.ama sezerysn pahalıymış ben 800 e özel odada kaldım.doktor ve anestezist mükemmeldi.hemşirelerde vardı bikaçtane bozuk ama o kadarda olacak.hatta doruğun göbek adını bile anestezi verenler koydu.dozu çok iyi ayarlamışlardı hemen kendime geldim hiç anestezi çilesi çekmedim.dorukta tanıdığım yok ama özel olduğu için orasıda iyidir diye düşünüyorum.allah hayırlısını nasip etsin canım

aa sevinçcim sen doruktamı yaptın doğumu..çekirge dorukmu peki???ankara yolundada varmış bitane...
çekirge doruk nasıldı acaba temizmi yeni bir hastahanemi???
demek özel odadad 800 verdin e çok iyiymiş ya ozaman baya fark ediyor ...sen nezaman doğum yapmıştın??bu özel odanın nasıl bir farkı var canım ???

yok canım medicalde yaptım ben ahmet beyde.ama doruğuda iyi diye anlatıyorlar.nede olsa özel hastane iyidir heralde.özel oda farkı gecelik 150 liraydı canım.dorukta 1600 ün içinde özel oda yokmu

selam kızlar, ne haber nasılsınız

sevinç ve mopsy sizlere özel mesaj attım, bir ara bakarsınız

sevinç senin kaynanaya ne demeli bilmem klava:
dua bilmiyorsa da Allah'ım yavrumu nazarlardan kazalardan koru demeyi de mi bilmiyor bu kadın ya :mymeka:
alınganlığa gelince pek meharetli maşallah
canım valla suya sabuna dokunmasın diye bahane arıyor bence o kadın
bütün yük annende evet, aman ona da yük düşer falan diye korkuyor herhalde
gölge etmesin başka ihsan istemez alsanaalsanasmile
boşver hiç takma, o gidince sen kendin oku felak ve nas sureleri nazara çok iyi geliyor
ben ilaydaya okuyorum genelde. ama eşimin tarafında çok okumuş insanlar var ben onlara gidince ya da onlar bize gelince hep okutuyorum. nazar değiyor okuyun hadi falan diyorum hemen okuyorlar valla alınganlık falan da yapmıyorlar. bence senin kaynananın başka karın ağrısı var da bunu bahane ediyor gibime geliyor.

ohoooo amma kaynatmışsınız kılzar topluca cevapmı yazsam:)yaprakcım vallahi gelmeyi çok istiyorum ama nasıl geleceyimi bilmiyorumohaoldumsmileo kadar gezesim varki anlatamam

başka ne vardı o kadar muhabbet olmuş aklımda kalmadı sevinç kayınvaliden alınganlık yapmış bizde hep yapuılır hangi bebek görülse o evden çıkmadan bi okunur helede onun torunu ne varki bunda her gördükçe okusa tövbe tövbe sen gel bana ben her daim okurum dorukuma:)

bak bizim kızlar yaşıt sayılır
ben sana evi tarif edeyim iyice de eşin getirsin bgün seni
cadılar oynar, biz de çay kahve içeriz
sevincim de gelse iyi olur
şu telaşını atlatsın hayırlısıyla, inşallah o da gelir
ya da dışarda buluşuruz, nasıl isterseniz
limoncuğumun eşi nedeniyle bişey demek istemiyorum
onun da aramıza katılmasını isterim ama bizim yüzümüzden eşiyle kötü olmasını istemem tabi zamanla belki eşi de ikna olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…